Räddad av en sjuksköterska

Sexiganoveller

Motorn surrade dovt under mig, där jag susade fram i en bra bit över 100 knyck på min HD 1000 kubik. Jag gjorde en (som jag visste) dåraktig omkörning av lastbilen och uptäckte inte Opeln från sidovägen och så PANG!! Efter detta sjukhusvistelse. Båda armarna var brutna, jag hade en spricka i bäckenbenet och ont i hela kroppen. Jag fick order att ligga helt stilla och kunde heller inget annat. Varje gång det jag försökte röra mig gjorde det hemskt ont och hjälpsamma händer fanns där, vände på mig, tvättade mig och rörde min sargade kropp.

Veckorna försvann och efter nogon månad började det kännas att jag var på rätt väg. Eftersom jag är en kraftig snarkare fick jag enskilt rum. Det var trist i början att ligga ensam, men det verkade som om sköterskorna försökte göra sig ärenden in till mig lite oftare som tröst. När lemmarna åter började kvickna till så gjorde den tidigare avdomnade kåtheten sig åter påmind. Otaliga var de leenden som spelade på de unga sköterskornas läppar när de tvätade mig och det ryckte i kuken. En bister tjej i 40års åldern knäppte till pålen under en tvätt och jag var nästan rädd varje gång en tvätt blev aktuell. Jag sa åt doktorn på ronden att jag ville tvätta mig själv men han log och sa att vi fick vänta nogra dagar till. Då en morgon kom hon in en tjej strax över de 20. Hon var rödhårig med pikanta fräknar och ett hurtigt nästan jäktat tempo.

Hon hette Britt och sa att det var dags att tvätta mig. Jag nästan skämdes inför henne, för jag visste vad som skulle hända – kuken i vädret. Hon vek undan täcket, lade plast under mig och började omgående sitt hantverk. Den mjuka tvättlappen med det ljumma vattnet tillsammans med hennes mjuka handrörelser gjorde att jag bara njöt. HOn närmade sig de nedre regionerna och med ett mjukt tag med tumme och pekfinger runt min förhud, rätade hon upp kuken. Det hade hon inte behövt, för ögonblicket efter stod den i stram givakt. Nästan retsamt tvättade hon pungen och hela underlivet, samtidigt som hon frågade hur länge jag legat här. Stammande fick jag fram att det var på sjunde vekcan. Mer sade vi inte till varandra. Hon lade tvättlappen i skålen och satte den på mitt bord. Hennes flinka händer återupptog smekningarna. Hon smekte kuken med utsidan av handen. Hennes tummar grävde i mina ljumskar, naglarna krafsadde under pungen och försvann ibland in mellan mina skinkor.

Varsamt rev hon längs hela ståndet, tvinnade mitt ollon mellan fingrarna. Förhuden var fortfarande ett skydd för den känsliga huden. Kuken var nu så styv så att det riktig surrade i den av återhållen kåthet. Sakta sakta smekte hon kuken upp och ned. Jag kände när den klara dropen pressades ut på ollontoppen och först då drog hon tillbaka förhuden och blottade ollonet. Jag kände hur förhuden spände i skåran och det blev inte bättre när hennes mjuka sköna fingrar smekte mitt nu helt blottade ollon. Åter lät hon förhuden glida över ollonet och rutinerat började hon runka min kuk.

Hennes fingrar var överallt på en gång, och än i dag, fyra år senare, kan jag känna när hennes fylliga mun gled över mitt ollon. Jag kan känna hennes flinka tunga fladdra mot den spända strängen och känna hennes hårdmjuka sug, hennes kramande hand om pungen och känslan, när nära sju veckors spermaladdning lämnade mitt underliv och matades in i hennes mun. Jag vet inte om jag skrek eller svimmade eller vad, men sprut efter sprut lämnade kuken i spasmiska stötar och Britt sög och svalde.

När min orgasm avtog, gled kuken ur hennes mun. Hon kramade och runkade ut de sista dropparna och ännu en gång fick mitt ollon känna hennes krävande, sugande mun. Utan att sedan ge mig en blick, sträckte hon sig efter tvätskålen och gjorde mig ren, stopade om mig och försvann. Det här var enda gången jag träffade henne och jag skrevs ut så småningom. Men två år senare träffades vi i Tylösand. Sedan dess har jag inte släppt henne ur sikte, denna heta, vilda, sexhungriga tjej, som nu är min fru.

(0)

Sexnoveller