Polisen och brottslingen

Sexiganoveller

Middagen hos mina goda vänner ute på ön hade varit trevlig. Olle och Ingalill var ett par i 50 årsåldern som var bofasta. De var idealister och hade alltid något projekt på gång för att göra världen bättre.

Sedan ett antal månader bodde en grovt kriminell hos dem. Han hette Douglas, var 25 år men såg äldre och mer härjad ut. Rakat huvud, enorma muskler och gott om tatueringar på kroppen. Han hade suttit i fängelse sedan han var sjutton år för grovt rån och olaga hot med mera. Nu var han placerad hos mina vänner för att återanpassas i samhället. Det verkade som om det skulle lyckas. Fast han fortfarande såg livsfarlig ut, var han väldigt trevlig. Allvarsam, log inte mycket och verkade avvaktande mot allt och alla. Det var andra gången jag träffade honom, och han verkade gilla mig – trots att jag är snut. Andra gången berättade han, om än fåordigt om vad som hade lett fram till att hamnade så snett. Han hade aldrig varit nazist, men hamnat tidigt i kriminella sällskap och sedan hade det blivit värre och värre. Han var intelligent, och av vad han berättade ville han nu få ihop sitt liv på allvar.

I hans kamp för att skärpa till sig, hade han slutat dricka och röka. Inga droger överhuvudtaget. Agressioner försökte han bli av med på gymmet. Mina vänner hade byggt ett träningsrum till honom i källaren.

Jag själv är 40 år. Polis som sagt. Jag var gift till för några år sedan, men insåg att jag är bisexuell, så nu tycker jag bäst om att vara singel. Jag har inga barn.

Nu skulle jag tillbaka till min stuga. Vi hade druckit en del vin, men jag tyckte ändå jag var nykter nog att köra min bil till andra även av ön dör min stuga ligger. Ön har igen fast landförbindelse och trafiken på skogsvägarna är helt obefintlig på natten.

Mina vänner var inte typen som protesterade. Klockan var tre på morgonen, och eftersom det var veckan efter midsommar hade det ljusnat.

Fast när jag gick mot bilen, kom Douglas fram till mig och sa med sin lågmälda basröst:

– Fan, det inte bra att du kör bil när du har druckit. Jag kör dig.

Jag var faktiskt inte alls full, men jag var lite småtänd på honom, även om han säkert skulle mörda mig om han visste det. Så jag sa att det var schysst av honom.

Han skulle bara byta om först sa han.

Min vänner Olle och Ingalill kom fram till mig och sa lite tyst att det tyckte att det var bra om jag umgicks med Douglas. Jag var en bra förebild, sa de. Först tog jag för givet att de menade för att jag är polis, men så slog det mig – misstänkte de att Douglas var gay, och att jag därför var bra för honom? Äh, jag var nog full för det var rent önsketänkande.

Douglas kom ut igen. Innan hade han varit mer finklädd än jag som bara hade ett par chinos och en kortärmad bomullsskjorta. Nu hade han tagit av kostymen och tagit på sig ett par långa träningsbyxor och ett tight linne. Med alla muskler, det rakade huvudet och tatueringarna såg han livsfarlig ut. Vi gick klev in i bilen och åkte iväg genom skogen. Jag knäppte upp ett par knappar i skjortan. Jag är en stor kille själv. 192 cm lång, hårig och har mycket muskler jag också. Jag har alltid skäggstubb och håller på att bli rätt tunnhårig. Vi sa inte så mycket, men det var en laddad stämning i bilen. Jag sneglade ner på hans byxor. Han hade inga kalsonger under, för hans kuk och pung avtecknades genom tyget. Det var en rejäl bula. Min egen stora kuk började spänna i byxorna.

Det tog lång tid att köra på de smala skogsvägarna till mitt hus. När vi var där var klockan nästan fyra.

– Sov över här, sa jag till Douglas. Du kan köra tillbaka senare.

– Schysst, sa han. Ringer du till Olle och säger att jag är här, så de inte tror jag har rymt.

– Självklart sa jag.

Han gick bort till ett träd och pissade, medan jag tog upp mobilen och ringde till Olle och berättade att han kom tillbaka efter en stunds sömn.

Mitt hus är litet och ligger i en skogsglänta. Det är bara 100 meter till havet genom skogen. Inne i huset finns bara ett rum på 20 kvadrat med ett pentry i ett hörn, en braskamin i ett annat hörn och sedan en 105 cm ikeasäng, ett bord med fyra stolar och två omaka fåtöljer. En sjömanskista tjänar som garderob.

När vi kom in såg sig Douglas omkring, så satte han sig på sängen och drog av sig sitt linne. Hans överkropp var bara muskler och tatueringar. Inget hår mer än lite under naveln. Jag tog av mig skjortan.

– Jag sover näck sa jag.

– Jag med sa han.

Han drog av sig byxorna och satt sen naken på sängen med sin långa grova kuk vilande tung över pungen mellan benen. Jag drog av mig resten av min kläder och ställde mig naken framför honom. Min kuk höll på att växa till full erektion. Han tittade rakt på den med en min som visade att han var sugen på den. Jag greppade min tjocka stake med ena handen och masserade den lite medan jag såg på honom. Hans kuk tjocknade och hårdnade den också. Vi fortsatte att se på varandra ett tag till, för att liksom dra up på spänningen så mycket som möjligt. Så när det inte gick och vänta längre tog jag ett kliv närmare honom så min balle dinglade framför hans ansikte. Han öppnade munnen och jag siktade in kukspetsen mellan hans läppar. Direkt lät han min kuk glida hela vägen in till roten. Utan problem gled min tjocka stång en bra bit ner i hans hals. ”Vem fan säger att de inte lär sig bra saker i fängelset” tänkte jag. Han borrade in näsan i mitt kukhår för att få in varenda millimeter i svalget. Sedan lät han min kuk glida hela vägen ut igen. Han gjorde om det gång p gång tills jag såg stjärnor av njutningen. Jag ville inte komma än så jag vände på honom så han låg framstupa över sängen med benen på golvet. Jag särade på hans ben lite och gick sedan ner och började slicka honom mellan skinkorna och ner mot pungroten. Jag letade mig in med handen under honom och drog fram hans hårda bjässe till kuk så den pekade ner mot golvet i full frihet, pressad mot sidan på sängen. Det rann försats från den i droppar ner på golvet, medan jag slickade mig allt längre in mellan hans fasta skinkor. Han låg där helt passiv och gav ifrån sig grymtningar av njutning. Det var tydligt att han var den passiva sorten, trots sitt agressiva utseende. Min tunga var ända inne nu och han darrade till när jag lät tungspetsen leta sig uppåt i hans hål.

– Har du några handbojor, frågade han nästan viskande.

– Ja, sa jag.

– Fan snuten, det är bäst du spänner fast mig om du ska köra upp den där monsterkuken i mig.

Okej, lite rollspel, tänkte jag. Inte mig emot! Jag hade handfängslet inom räckhåll från sängen. Självklart… Jag gick in i rollen som ”bad cop”. Med milt våld drog jag upp honom från sängen och föste över honom till köksbordet och tvingade honom att lägga sig på rygg på bordet. Sedan tog jag hans armar over hans huvud och spände fast honom med handfängslet i röret till kaminen. Nu låg han hjälplös på rygg på bordet. Hans hårda kuk vajade över magen på honom och försatsen fortsatte att rinna. Jag kunde inte motstå att suga honom en stund. Under tiden mjukade jag upp hans väntande hål med ett par fingrar.

Han lyfte benen och gjorde sig redo att ta emot min hårda balle.

– Så där snuten, straffknulla mitt jävla rånararsle.

– Försöker du ge mig order, sa jag, och tog tag i hans pung, lite lagom hårt.

– Nej för fan, nej, gör vad du vill med mig.

– Du kallar mig kommissarien, och jag ska ta mej fan knulla dig med min feta kuk till det sprutar sperma ur dina öron, sa jag.

Jag märkte att det gjorde honom ännu mer triggad. Han låtsades kämpa emot när jag satte min insmorda kuk mot hans hål och körde in alla 25 centimetrarna med ett enda bestämt skjut. Jag stannade till för att låta honom vänja sig, men han blev vild av upphetsning.

– För fan kommissarien pumpa mig.

Jag satte igång och hårdknulla honom som jag aldrig hade knulla någon förut. Han var som i trans där han låg på bordet och lät sig penetreras av min kuk.

– Gillar du poliskuk?

– Ja för fan, den är så jävla stor.

Jag pumpade honom ett tag till. Han rörde inte sin egen stenhårda kuk, men snart sprutade han en jättesats rakt upp i luften. Då släppte jag loss min egen kanon inne i honom. Jag hade inte knullat på en vecka, så jag sprutade länge inne i honom.

Efteråt släppte jag loss honom och vi kysstes. Sedan gick vi ut till pumpen utanför och sköljde av oss i det kalla källvattnet.

Det var kyligt så vi gick in och kröp ner i sängen. Där höll han hårt om mig och vi fortsatte att kyssas.

Efter en timma var vi kåta igen, och nu lät jag honom knulla på mig med sin tjocka kuk där i sängen.

Behöver jag säga att vi fortsätter att ses?

(0)

Sexnoveller

Clicky