Pia Tina och Lena

Sexiganoveller

Jag är frälst, på nyttfödd eller, jag vet inte men inte visste jag att sex kunde vara så här fantastiskt. Tror inte jag är lesbisk. Det är bara det att det är sö skönt att ha sex med tjejer. De kan slicka bätre än killar och det finns dildos…

Jag har aldrig tyckt sex varit så speciellt. Min förra kille Göran var väl så där. Dessutom är jag rätt pryd och vill bara göra det med lampan släckt och är tyst som en mus. Göran slickade mig en gång men då blev jag så öm så jag knappt kunde gå efter. Han sög och bet och, ja det var ingen hit.

Men efter den gången med Pia och Tina. Jag blir helt kåt bara jag tänker på det. Bara att skriva om det gör mig helt svullen och blöt nu…

På Komvux var det två tjejer jag brukade plugga med. Vi skulle hem till Pia och plugga på eftermiddagen jag och Tina. Tina och Pia kände varandra sedan flera år tillbaka. Vi satt i soffan och pluggade samhällskunskap. Pia och Tina försvann, jag tänkte inte så mycket på det.
Plötsligt hörde jag hur någon stönade ifrån Pias sovrum. Jag kikade in och flämtade till.
Pia låg helt näck utsträckt på sängen med benen brett isär. Tina låg mellan hennes ben och slickade henne långsamt samtidigt som hon stötte sina fingrar in och ut. Pia stönade och jag så hur hon började vrida på sig samtidigt som hon masserade sina bröstvårtor. Jag visste inte vad jag skulle göra. Blev helt stel och kände mig faktiskt lite äcklad.

Det gick för Pia för hon stönade och gnydde högre och högre och jag såg att Tina började slicka henne fortare och hårdare samtidigt som hon stötte sina fingrar hårt rakt in.

Herregud så där skulle jag aldrig kunna låta. Jag ville bara gå!

Tina och Pia tittade på mig.
-Kom hit Elin. Vill du inte pröva? Vi kan göra det så skönt för dig. Ingen kille kan slicka dig som Tina kan suckade Pia. Killar tror att dom gör som vi vill ha det. Men Tina gör som du vill ha det, utan att fråga.
-Va inte så himla tillknäppt! Slår vad om att du inte säger ett knäpp när du kommer. Det blir mycket skönare om du släpper loss och stönar och skriker eller vad du vill. Tina kollade in mig.
-Du har jäkligt snygga bröst. Kom igen nu. Tina slickar dig och jag tar hand om överdelen…

Jag skakade på huvudet, de var ju inte kloka. Sex med tjejer det fanns inte på kartan. Men jag kände hur det bultade konstigt mellan benen när jag såg på Pias helt nakna sköte. Tina satt halvlutad tillbaka med benen brett isär och hon var också helt rakad. Hon smekte sig mellan benen.

Pia gick bakom mig och smekte mig i nacken. Jag blev helt skakig i benen.
-är du rakad där nere, Tina flämtade i mitt öra. Jag skakade på huvudet. Kom vi fixar det. Det är mycket skönare för dig om du är det. De ledde in mig i badrummet. Jag kände mig som hypnotiserad. Kunde inte göra motstånd trots att en röst skrek i mitt huvud, nej, nej.

Helt avklädd låg jag på golvet medan Pia smorde in mig där nere. Jag ryckte till när hon förde in två fingrar och började raka mig. Pia masserade mina bröst. Jag kände hur det sved och pirrade i bröstvårtorna när de drog ihop sig. Det dunkade och hettade där nere. Jag hade aldrig känt så här förut. Jag var som drogad.

-klart, viskade Tina. Kolla in dig själv.
Jag titta mig i spegeln, fan jag var riktigt snygg. Brösten var lagom stora och bröstvårtorna ljust röda och små ocg styva. Mina inre blygdläppar tittade fram stora och svullna. Jag kände hur fuktig jag var, det var knappt att jag kunde gå in till sängen.

Jag ville fortfarande inte riktigt men var så himla upphetsad att jag bara ville bli slickad eller knullad eller vad som helst faktiskt.

Tina tryckte ner mig och la en kudde under baken på mig. Hon delade försiktigt på mina ben, och började dra med tungan på insidan av ena låret längre och längre upp, stannade upp och cirklade försiktigt nära, nära utan att riktigt nudda. Jag knöt händerna.

-slappna av, låt det komma, släpp ut det. Pia lutade sig över mig och sög och slickade på min ena bröstvårta samtidigt som hon masserade den andra.
Tina förde sakta in tungan mitt ibland allt det våta och svullna och drog långsamt med tungan. Hon särade försiktig med fingrarna och tryckte försiktigt in något i mitt ömmande hål.
Tina slickade långsamt och hårt över min knopp, jag började andas fortare och stöna, hon slickade snabbare och stötte in dildon och började stöta in den samtidigt som hon slickade hårt och snabbt.

Jag kände hur jag exploderade och lång borta hörde jag hur någon stönade och gnydde för fullt tills jag förstod att det var jag. jag darrade i hela kroppen och var helt dyblöt mellan benen.
Okej, det kanske låter konstigt att jag plötsligt som varit helpryd plötsligt skulle släppa loss med två tjejer, men det var något konstigt den där dagen.

Jag fick se när Pia spände på sig ett dildobälte och tog Tina bakifrån. Tina böjde sig fram och jag kunde se rakt in i hela hennes blöta rakade fitta. Pia drog ut Tinas bak och förde in dildon och körde in den hela vägen. Hon stötte hårt och snabbt. Hon höll i Tinas höfter samtidigt som Tina stönade högt.
-Knulla mig hårt! Hårdare!
Tina stönade högt. Pia vände sig om och sa att det var min tur att slicka Tina.
Min tur…jag visste inte om jag ville.
Tina la sig på sängen och skrevade brett med benen. Pia puttade fram mig mot Tina. Jag böjde mig ner. Jag var skitnervös. Jag såg hur blöt och svullen hon var. Jag sträckte försiktigt ut tungan och blundade.

Tänkte på hur jag själv skulle ha velat bli slickad. Jag stack in tungspetsen i hennes blöta hål, drog ut den och drog mjukt med hela tungan över hennes svullna blygdläppar. Sakta up mot hennes lilla knopp. Jag fladdrade med tungan samtidigt som jag stötte in två fingrar. Det var faktiskt skönt att slicka Tina. Det var så mjukt och varmt. Doften gjorde mig helt yr och det smakade lite salt.

Jag drog med tungan en sista gång innan jag tog tungspetsen och började slicka hårdare. Jag märkte att Tina började vrida på sig och stöna högt. Jag blev så kåt av det att jag slickade henne hårdare samtidigt som jag stötte in fingrarna hårdare och hårdare. Plötsligt gungade det till i sängen och Pia tog tag i mina höfter och pressade långsamt in dildon i min blöta och trånga fitta samtidigt som jag slickade Tina snabbare och snabbare. Tina skrek högt och krafsade med händerna i överkastet.

Pia stötte in löskuken en sista gång.
-du är jävligt bra på att slicka. Nästan bättre än Pia.
-Förresten är det väl din tur nu att få lite kuk.Tina tittade på Pia.
Vi pluggade mycket tillsammans den hösten. Nu ska jag gå och ta hand om min ömmande fitta.

ls-logga-22

(0)

Sexnoveller

Clicky