Pernilla på semestern

Sexiganoveller

Det var en varm dag. Jag hade precis anlänt till mitt hotell.Jag var på semester i det lilla skatteparadiset Monaco. Det var verkligen behövligt med semester.Den senaste tiden hade varit väldigt jobbig,mycket arbete och slitsamt även privat. Jag beslöt mig för att gå till en bar för att få lite förfriskningar. jag bestämde mig för att gå till Club de la speed. Väl inne i baren så sjönk jag ned med min öl.Den smakade väldigt bra. När jag satt där och tittade mig omkring så fick jag se ett bekant ansikte. Det var ju Pernilla Wiberg som sedan många år är bosatt i Monaco.

Jag tog mod till mig och gick fram till henne och berömde henne för hur duktig hon är och vilka fantastiska prestationer hon har gjort. Hon skrattade blygt och tackade. Hon sa att hon tyckte det var trevligt att träffa en svensk här nere. Hon sa att hon gärna ville dansa med mig. Så vi gick upp och dansade.Just när vi kom upp på dansgolvet så blev det tryckare. Hon log och tog mina armar runt sin hals och så dansade vi.Kvällen gick fort och snart skulle Baren stänga. Pernilla frågade om hon fick lov att visa mig hennes lägenhet. Jag tackade givetvis ja.

När vi väl kom hem till henne så började hon genast att kyssa mig. Hon sa att hon var utsvullten på sex. Jag tog henne i mina armar och pressade upp henne mot väggen.Jag knäppte upp blusen och drog av henne trosorna.Kjolen ville hon behålla på för hon ville känna sig som en hora som blev våldtagen. Jag sög på hennes bröst och fingerpullade henne. Efter en stund skrek hon att hon ville ha min kuk i sitt blöta sköte.Det fick hon. Jag knullade henne som en besatt.När jag kände at jag skulle komma bad hon mig att dra ur kuken och spruta henne i ansiktet. jag gjorde som hon bad om och tog tag i kuken och runkade den.

Efter en halvminut så fylldes hela hennes ansikte med min varma sperma. Hon slickade sig om munnen och svalde. Hon sa att hon inte ville missa en enda droppe.Efter denna omgång var vi båda trötta. Vi la oss i sängen och somnade. Nästa morgon skulle Pernilla i väg tidigt. Hon skulle vara borta i en vecka.Precis så länge som jag skulle vara i Monaco. Vi har inte träffats sedan dess, men vi skickar julkort till varandra….

(0)

Sexnoveller

Clicky