Paret del 2

Sexiganoveller

Vi satte oss ned i solstolarna utanför Husbilen och samtalade om allt möjligt. Inga kläder behövdes för platsen kändes trygg och vattnet låg inbjudande och idylliskt framför oss. Lite kallt för bad men med lite vilja kunde man nog blöta sig i a f. Kaffe å lite mackor gjorde att jag piggnade till lite och samtalet snuddade hela tiden vid porr. Jag trivdes och kände mig välkommen hos dem och tordes tala om allt möjligt. Olle reste sig plötsligt och sa åt Karin att hjälpa honom att kissa. Så djädra mycket kaffe och så liten blåsa.. Karin fnissade och följde efter någon meter och ställde sig framför honom med klurig blick. ”-Kissa då!” sa hon och höll upp hans kuk. Olle skrockade lite och lät det ske. Hon fnissade, gick ned på knä och duschade sig med strålen över brösten och hela kroppen och när det började sina tog hon den i munnen och höll den kvar till den var rengjord och fin!
Jag har aldrig stött på så frigjorda människor. De verkade busa med glimten i ögat i allt. Så underbart! Jag blev inte ens förvånad utan tyckte det såg mysigt ut! Själv har jag aldrig fattat eller prövat wet men nu blev det så naturligt på nåt vis. Karin tittade på mig å frågade om inte jag hade nåt att komma med och visst, jag var rätt nödig jag med! Men med halvstånd blev det lite svårt faktiskt. Jag försökte allt som gick men när hon höll i min kuk blev den bara styvare. Då tog hon kommandot och föreslog ett dopp! Lite abrubt men vafasen.. Sagt och gjort struttade vi i vattnet och sköljde av oss lite kärlekskladd sen tidigare. Efter en liten stund gick det t o m att doppa sig helt men sen fick det räcka för en stund.
När jag torkat mig och satt mig till rätta i solstolen fnittrade Karin över min lilla ”snorre”. ”-Den är lite olik sig nu tycker jag!” skrattade hon och undrade om jag inte kunde kissa än? Fasen, jag hade ”glömt”hur nödig jag var och nu tryckte det på som bara den! Jag ställde mig genast upp och Karin var snabbt på plats och passade på att styra strålen över sig igen. Det rann sakta och länge eftersom jag var kall och lite krampig men hon verkade mysa. Plötsligt sköljde hon även sitt ansikte och höll ut tungan och verkligen tog för sig av dropparna. Jag tyckte hon var härlig och kände hela tiden hur hämningarna bara försvann mer å mer.
Olle stod i bakgrunden med halvstyv och smårunkade. När Karin var nöjd stegade han fram och serverade sin ståndare. Karin tog honom glupskt till roten och höll kvar den länge. Olle började småjucka nere i hennes hals tills hon backade för att hämta andan. De höll på så en stund och jag kände att jag började få resning igen. Karin gjorde ett uppehåll och sa åt mig att hämta ett liggunderlag i bilen. Jag ilade iväg och hämtade det och slängde ut det bredvid dem. ”-Lägg dig ned på rygg ska jag suga dig med”,sa hon och så blev det. Hon ställde sig på knä mellan mina ben och slukade min kuk till roten. Hennes härliga bröst kittlade mina ben och jag bara måste sätta mig upp för att få kela med dem. Vilken härlig kvinna! Vilket par!
Olle stod och smårunkade och log hela han. Han sökte min blick och kom sakta emot mig. Han sköt fram kuken och rent automatiskt öppnade jag munnen. För första gången hade jag en kuk i min mun! Det smakade inget särskilt utan jag blev mer förundrad och possitivt överraskad av att det inte var otäckt. Karin sög för fullt mellan mina ben och jag själv hade en kuk i munnen! Nu kan ju inget förvåna mig längre,tänkte jag,och försökte suga Olles kuk så bra jag kunde. Han berömde mig hela tiden och skämtade med Karin om att hon fått en rival..
Nu ville Karin också ha det skönt. Hon puttade undan Olle och tog plats på min kuk. Sakta småjuckade hon och matade mig smtidigt med sina tuttar. Hon gillade när jag var lite småbrysk mot dem och kved om mer när jag småbet i vårtorna. Olle satte sig en stund och smårunkade men kommenterade uppmuntrande hela tiden. Ulla tryckte ned mig och kröp upp med fittan mot mitt ansikte.
”-Jag är också djävligt kissnödig!” sa hon.. Vad skulle jag säga.. Jag tänkte att det kan väl inte ha någon betydelse utan jag nickade lite förväntansfullt. Hon satt alldeles nedanför min haka och förde isär blygdläpparna och sen kom det! Hon släppte på rena störtfloden!! Jag kunde nästan inte få luft men lätt henne hållas och kände samtidigt en eufori över att jag inte blev äcklad!! Det smakade bara väldigt salt men det gjorde liksom inget. Jag tände som fasen på det här! När det började sina tryckte jag in hela ansiktet i hennes fitta och bara njöt! Karin höll mig om bakhuvudet och trivdes lika mycket hon. En barriär till var riven i min värld och jag kände enbart lycka. Vilka härliga människor.
Karin juckade vidare och förflyttade sig sakta och ville att jag skulle tungknulla hennes stjärthål igen. Min favorit.. Jag lät henne styra sig som hon ville ha det men passade på att sticka tungan så långt in jag kunde ibland. Hon vände plötsligt på sig så hon satt med baken mot mitt ansikte och sökte återigen upp min tunga till sin stjärt. ”-Lilla vän så du kan göra! Olle kom med din härliga kuk så jag får ha den i min mun!”gnydde hon. Karin gnuggade sin fitta och jag pressade tungan allt jag kunde in i hennes stjärt. Min kuk var hår som en träbit och Karin smårunkade den till å från. Jag såg inte så mycket där under men jag förstod att någon förändring var på gång. Olle hade tydligen vänt sig om och nu slickade Karin hans röv!! Jag bara måste se!! Jag lyfte lite på Karin och kikade fram och nu trodde jag det skulle gå för mig. Underbara syn!!
Karin sänkte sig åter ned och ”satte”sig till rätta. Då kände jag hur Olle hukade sig ned och styrde min kuk in i sig!! Vafasen!! Jag var inte riktigt förberedd men hade liksom inget val nu.. Han juckade sakta upp å ned och jag blev tvungen att erkänna att det var djädrigt gött!! Nu struntade jag i hela världen och rände tungan upp i Karin igen!! Lika bra att släppa alla hämningar och bara ta för sig. Karin kelade med Olle och Olle fnissade och juckade allt han kunde. Karin ropade plötsligt till att nu var det dags för henne! Hon lyfte sig lite och gnuggade fittan häftigt och sen kom hon!! Hon sprutade flera sprut efter varann och ojade sig alldeles saligt!! Sen gled hon av mig och jag hade Olles ryggtavla framför mig. Han red på och runkade samtidigt och nu var det färdigt!! Jag sa inget utan bara släppte på. Jag sprutade Olle rätt i analen, flera sprut. Det gjorde nästan lite ont faktiskt. Det var länge sedan jag hade en sån orgasm. Olle steg av och gick fram till Karin. Han runkade häftigt och sprutade över hennes bröst och ansikte och hon smörjde ut allt över hela sig!
När vi hämtat oss reste vi oss och vadade ut i vattnet igen. Resten av tiden satt vi och pratade och skrattade och åt gott. Jag har träffat dem ett par gånger till lite senare men det är en annan historia. De är i varje fall det underbaraste par jag vet.

(0)

Sexnoveller

Clicky