Paret del 1

Sexiganoveller

50årig kille söker par med ett glatt och öppet sinnelag för allt från roliga dialoger till kinky-sex.
Jag dricker inte och ser gärna att ni är sparsamma med alkohol. Jag behagar lika gärna som behagas och inget är tabu så länge det inte handlar om brutalitet och smärta eller barn. Ni är påhittiga och galna, kåta och gränslösa och skrattar lika mycket som stönar.

Jag satte in annonsen och tänkte inte mer på det under några dagar. Jag kollade ibland lite förstrött men inget tycktes hända så jag började släppa det.

Två veckor senare kom ett svar. Ett par i 60års-åldern, nyblivna pensionärer och de skulle åka på långsemester med sin stora husbil. En planlös resa de sett fram emot i många år.
Olle beskrev sig som lätt bi och Karin som gränslös njuterska med smak för det udda.
Vi mailade fram o tillbaka ett tag och bestämde oss för att träffas efter några veckor.

Jag åkte ut till deras fina husbil som stod parkerad alldeles vid en sjö. Det gick inte att se Bilen eller oss då de letat sig utanför all uppsikt. Han var lång och grov och hade lite mage och hon var kort och rund med stor stjärt och stora bröst. Hon talade hela tiden med skrattet nära och han var skämtsam och enkel och jag kände mig verkligen bekväm med dem. Jag är inte så stor och inte tjock heller men jag störs inte av dem som är det. Blicken, känslan och kontakten är viktigare. Jag mådde kanon och var verkligen förväntansfull.

Vi drack lite kaffe inne i bilen och småpratade lite allmänt när hon helt plötsligt föll ned på knä framför Olle och tog fram hans stånd ur byxorna. Hon tittade på mig och sa att jag skulle klä av mig.
Hon slukade hela kuken på en gång och sög allt vad hon kunde medan jag snabbade mig av med kläderna. Jag satte mig igen och då bytte hon kuk. Medan olle gick inåt i bilen och rotade sög hon mig mjukt och skönt. Olle kom tillbaka helt naken med ståndaren mot magen och en väska med en massa leksaker med sig. Nu fick Karin av sig kläderna och hennes väldiga bröst gungade inbjudande för oss.

Jag älskar tuttar! Små eller stora men jag älskar dem. Jag blev tvungen att ta i dem och knåda, nypa och suga på dem! Karin fnittrade och lät mig hållas och verkade njuta för fullt medan Olle tittade på förnöjsamt runkande. Hon la brösten i mitt knä och klämde kuken mellan dem så jag kunde småjucka där jag satt så skönt tillbakalutad i fåtöljen.
Olle lyste hela han och skrockade nöjt. Vilket par!! Underbart!
-Lägg dig på rygg Olle,sa hon och drog upp mig från stolen. Olle lade sig på heltäckningsmattan och Karin kröp ned på alla fyra och tog honom i munnen. Hon putade sin breda rumpa mot mig och uppmanade mig att slicka henne. Jag dök ned i hennes heliga och lapade runt i fittan å på klitoris och nuddade hennes anus med nästippen då och då. Jag visste inte hur jag skulle göra men jag var sugen på att pröva att slicka henne där så jag prövade med att”råka” halka dit med tungan. Då fnittrade Karin till och menade på att jag inte skulle vara så blyg. Jag återvände till öppningen och med blöt tunga behandlade jag rosen länge och grundligt. Karin verkade njuta för fullt och när jag bytte till klittan blev hon som förbytt! ”Fortsätt med skithålet!”ropade hon och jag borrade in tungan i hålet igen å nu slutade jag inte. Istället pullade jag henne med ett par fingrar i fittan och nu var hon igång!!

Så vände hon på sig och lät hans kuk sjunka in i baken. Sakta började hon rida med korta tag. Hon liksom gungade fram å tillbaka samtidigt som hon kramade sina stora tuttar. Jag ställde mig med Olles ben mellan mina fötter, hukade mig ned och deltog i kelandet med brösten. Jag njöt när hon pressade dem mot min mun och mitt ansikte. Jag kramade dem och slickade och kladdade allt jag kunde och bara stortrivdes. Hon suckade och fnittrade om vart annat och viskade kåtord i mina öron. Vilka människor! Så underbart!
Så lutade hon sig mot Olles bröstkorg ,särade på låren och tecknade åt mig att slicka henne samtidigt.
Det var lite speciellt att slicka samtidigt som man har en kuk i ett annat hål en liten bit från sin mun.. Lite orolig blev jag kan jag tycka.. Karin stönade och frustade och Olle likaså. Så kände jag hur hon tog tag i mitt huvud och tryckte det mot sig , ökade juckandet avsevärt och kom i en utdragen orgasm! Hon liksom krampade hela hon på något vis så jag satt som i ett skruvstäd mellan hennes lår medan det ebbade ut.
När hon lugnat sig fortsatte Olle att sakta jucka. Han ville komma sa han.. Karin släppte inte mitt huvud utan styrde runt min mun där hon ville ha den. Olle ökade plötsligt takten och frustade mer och mer!
” Nu djävlar Karin!” sa han och Karin backade så kuken åkte ur. Hon förde mitt huvud mot kuken och lät honom spruta mig i ansiktet!! Jag var liksom inte beredd men hade ingen chans att göra något..
” Så söt du är min spermagubbe” sa hon när hon släppte upp mig. Hon böjde sig mot mig och började kyssa mig med mycket tunga och saliv. Jag hakade på och måste erkänna att nu hade mina gränser flyttats en hel del. Hon slickade av mig all sperma men delade med sig av den i sina kladdiga kyssar.

Min kuk var hår som sten och hade inte fått sitt än och Karin verkade ju bara ha kommit igång än. ”Ta mig bakifrån”sa hon och ställde sig på knä. Jag var inte sen utan tryckte raskt in min kuk till botten å juckade på allt jag kunde. Jag älskar när det klatschar när ljumsken slår mot skinkorna. Hennes lilla anus tittade på mig med sin kladdiga öppning och jag kunde inte låta bli att pressa in min ena tumme.
Hon ville ha mer så jag pressade in den allt jag kunde, juckade den in å ut och till slut tog jag min andra tumme och hjälpte till med den. Nu kunde jag sära lite på hålet, liksom töja och Karin bara juckade mot och stönade. Vilken kvinna…

Nu började jag få orgasmkänning och ville lugna mig lite men det ville inte hon! Hon sa åt Olle att hjälpa till och Olle kom, ställde sig på knä vid oss och förde sin ena hand till hennes klitta.
Karin gnydde och började skaka och då kände jag Olles andra hand på min stjärt! Han hjälpte mig att jucka och när jag var på väg att spruta pressade han in ett finger i min stjärt!!
Då var det kört!! Jag sprutade i krampaktiga sprut så det nästan svartnade för ögonen!! Jag rasade ihop på Karins rygg och försökte hämta andan. Karin fnittrade och skämtade om att det var en trevlig början på dagen…

Får se om jag ska skriva mer. Detta är nämligen självupplevt och här slutar inte dagen kan jag säga..

(0)

Sexnoveller

Clicky