På kurs (analt)

Sexiganoveller

<font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif">Det här hände när jag var på kurs utanför Stockholm förra sommaren. Det var en två veckors kurs och jag hade tagit in på Hotell Scandic i Upplands Väsby. De övriga på kursen bodde antingen på det andra Scandic-hotellet eller bodde i Stockholm så jag tillbringade de flesta kvällarna själv nere i baren eller på rummet tills jag upptäckte realxavdelningen i källaren. Det var ett riktigt höjdarställe med bubbelpool och styrketränings rum. Efter att jag fått upp ögonen för det så gick jag ner till centrum varje dag och handlade öl och ölkorv. Sen satte jag mig i baren medan bastun värmdes upp. Det är synd att säga att det var speciellt mycket folk på hotellet så för det mesta fick jag nöja mig med att prata med receptionisten som även stod för serveringen i baren. Jag hade inte riktigt räknat med att sitta i en pool varje kväll så jag hade inte tagit med mig några badbyxor, men eftersom det aldrig var något folk i relaxavdelningen så badade jag glatt näck. <br /><br /> En kväll när jag som vanligt satt i baren och väntade på bastuvärmen kom det ett helt gäng med ungdomar mellan kanske 12 och 20 upp från källaren. Jag frågade receptionisten och han talade om för mig att det var en simklubb som använde styrketräningshallen varje torsdag. Jag väntade en stund och drack ur min öl innan jag tog min lilla påse och gick ner för att svettas lite. I bastun lade jag korven i aluminiumfolie nära ugnen så den skulle svettas lite och bli saftig och god, medan ölen fick stå i en hink med vatten. Ibland har man det bra!!!! När jag inte orkade med mer värme var det dags att svalka sig i poolen och när jag klev in till poolrummet satt där redan tre tjejer i 20-års åldern och badade. Jag blev stum och stod bara och glodde utan att få fram ett ljud och de tystnade mitt i sin konversation och glodde tillbaka. <br /><br /> Först blev jag generad över min nakenhet innan jag insåg att de var lika nakna som jag var. &#8221;Oj! Förlåt…. Jag trodde inte det var någon här…..&#8221;, sa jag till slut men fick inget svar &#8221;Jag kan komma tillbaka senare?&#8221;, lade jag till. Nu fick en av tjejerna mål i mun &#8221;Nä det behövs inte. Här är plats till dig med. Vi är inte så pryda av oss&#8221; Jag gick bort till dem och sjönk ner i vattnet mellan två av dem. &#8221;Vad är ni för ena då?, undrade jag. De var ledare för simmarna som varit och tränat innan och presenterade sig som Anna, Anette och Petra. Vi satt en stund och snackade men Anette gick snart. Jag följde henne med blicken, jäklar vilken fin kropp hon hade. När hon hade gått spanade jag ogenerat in de andras tvås kroppar. De kunde inte undgå att se mitt intresse men sa inget. Jag tog mod till mig &#8221;Ruggigt snygga kroppar ni simmare har…… fasta och fina.&#8221; Nu fick det bära eller brista. &#8221;Tack för komplimangen…. Du har inte så tokig kropp själv&#8221;, fick jag som svar. &#8221;Är ni sugna på lite öl?&#8221; Det var dom och vi gick in till herrarnas bastu och satte oss. &#8221;Har ni några pojkvänner?&#8221; Det hade de inte. Vi började prata om sådant man saknar när man är singel och jag ledde snart in samtalet på sex. Jag tänder ganska lätt och kände hur det började pirra lite i skrevet av att sitta och snacka sex med två snygga främmande tjejer i en bastu. När jag kände att min stake började resa sig lade jag filten över så det inte skulle synas men det var för sent. <br /><br /> &#8221;Jag ser att du saknar sex en hel del. Det gör jag med&#8221;, upplyste Anna mig om. &#8221;Vi kanske kan hjälpa varandra alla tre?&#8221;, tyckte Petra. Jag svarade det hade jag sannerligen inget emot. Petra satt bredvid mig och jag lutade mig fram och kysste henne mjukt. Hon besvarade ivrigt min kyss och grep mig omedelbart om min halvstyva kuk. Oj! Den här tjejen var verkligen het på gröten. Jag lät händerna utforska hennes vältränade simmarkropp och kände hur ytterligare en hand hittade fram till mitt skrev. Nu ville Anna vara med. Hon rullade mina pungkulor med ena handen och smekte sig själv med den andra. &#8221;Kom! Vi går ut till poolen istället&#8221; tyckte Anna efter en stund. Det fanns några stolar och en soffa av trädgårdsmodell bredvid poolen. Tjejerna satte sig bredvid varandra i soffan och jag sjönk ner på knä framför Anna som redan hade börjat massera sin klitta. Sakta kysste jag mig in till hennes hårbevuxna kulle, särade lite på hennes läppar och lät tungan glida längs skåran. När jag nådde klittan skakade hon lätt i kroppen och stönade tyst. <br /><br /> Petra satt och såg på medan jag bearbetade Annas fitta med tungan. Hon hade tagit med sig en tom ölflaska som hon skata förde upp i sin nu sjöblöta fitta samtidigt som hon gnuggade sin lilla kärleksknapp med andra handen. Hon andades tyngre och tyngre allt medan hon körde flaskhalsen allt snabbare in och ut i fittan. Jag fick svårt att koncentrera mig på Petras fitta och det märkte hon. &#8221;Ta henne… ge henne riktig kuk… &#8221;, sa hon och knuffade undan mig i riktning mot Anna. Jag drog ut flaskan och det kom ett ploppande läte från hennes fitta. Med ett finger på klittan slickade jag av flaskan &#8221;Du smakar härligt! Vänd dig om, jag vill ta dig bakifrån…&#8221; Hon vände sig och tog stöd mot armstödet. Jag var snabbt på plats bakom henne och styrde in ollonet i hennes väntande fitta, lät det vila i öppningen en stund innan jag pressade mig in i nästan ända till roten. Hon var otroligt trång men kunde inte ta emot mig helt. &#8221;Oh…. Ååååh…. Vad stor du är….. Ta det försiktigt.&#8221; Jag började knulla henne med lugna stötar och hon stönade varje gång jag gick i botten på henne. Jag lät min händer utforska hennes hårda vältränade skinkor, gick runt och masserade hennes klitta. Jag hade glömt bort att Petra satt bakom oss men blev snart påmind när jag kände en hand leta sig upp mellan mina ben och börja klösa mig på pungen, ibland lät hon ett finger följa med min kuk in i Annas fitta. Jag trodde jag skulle svimma av kåthet när jag kände att ett finger började massera mitt anus. Plötsligt och utan förvarning kom Anna med ett hest skrik och hennes grotta drog sig samman om mig. Jag fortsatte knulla hennes nu ännu trängre fitta en stund innan Petra ville ha sitt. &#8221;Nu är det min tur!! Nu vill jag ha kuk!! …. Sluta nu, kom och knulla mig…. Ge mig din sats!&#8221; jag trodde knappt mina öron, vilka vilddjur jag hade råkat ut för. <br /><br /> Jag satte mig i soffan med kuken i vädret, blänkande av fittsaft. &#8221;Rid mig min kåta simmerska&#8221; beordrade jag. &#8216;Kan hon vara fräck kan väl jag?&#8217;, tänkte jag. Hon gränslade mig så jag fick hennes fasta bröst framför ansiktet och sjönk sakta ner över min pulserande mandom. Här var det bättre med plats. Petra tog utan vidare in hela kuken ända till roten utan att jag bottnade. Hon lade armarna om mitt huvud och red mig först sakta men sedan allt fortare. Jag försökte fånga hennes bröstvårtor med munnen men det gick inget vidare. Istället började jag massera hennes stjärthål och när jag tryckte in ett finger skrek hon till och jag trodde först jag gjort henne illa och drog ut det igen. &#8221;N n nej ….. g ge mig fingret igen… sååå skönt…&#8221;. Jag tryckte in fingret igen och hon red mig tungt och fort. Jag kände att jag var på väg &#8221;Nu kommer jag….. &#8221;, lyckades jag få fram &#8221;Kom kom kom…. Fyll mig med varma sprut…&#8221; Och jag kom, oj vad jag kom. Jag sprutade och sprutade sats efter sats så det rann ur hennes fitta och ner längs pungen. Hon fortsatte rida mig en stund innan hon reste sig. &#8221;Slicka mig!&#8221; beordrade hon och lade sig med rumpan ända ute på soffkanten. Jag orkade egentligen inte mer men sjönk på nytt ner mellan hennes ben och slickade i mig av våra blandade vätskor. Jag behövde sån tur var inte massera hennes klitta med tungan speciellt länge innan hon kom. Hon grep om min nacke och tryckte in mitt ansikte i fittan spände kroppen och skrek så det måste ha hörts ända upp i receptionen innan hon slappnade av. <br /><br /> Vi gick på ostadiga ben bort till poolen alla tre (vi fick väcka Anna som somnat) där vi snart kom överens om att träffas även dagen efter och dagen efter och dagen efter… Det blev en och en halv underbar resterande del av kursveckorna!!!!! <br /><br /> 

Av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky