På klassresa i Göteborg

Sexiganoveller

Nu ska jag berätta om sak som hände för ett tag sen. Hur jag blev klassens hora! Jag bor i ett litet samhälle (tänker inte avslöja var) Jag är 17 år och vi skulle åka på klassresa till Göteborg, för att gå på Lisseberg och McDonald´s och shoppa med mera. Det var som vilken klassresa som helst; mycket stoj och skrik.

Några småsov med freestyle’s på skallarna, några spelade gameboy och andra tjabbade och tramsade mest på skoj. Jag skulle kunna berätta om hela dagen i Göteborg, men det är meningslöst för det är inte det som är det intressanta här. Fråmat kvällen var alla fria och vi fick vara ute ett par timmar. Några skulle försöka ta sig in på nån pub eller nåt dansställe. Vi bodde på ett hotell. Jag däremot stannade kvar på mitt hotellrum med min bästis Anna.

Vi tittade på tv och snackade. Anna hade smugglat med sig en vinare som vi delade på. Efter ett tag började vi komma in på det klassiska tjejsnacket: killar o sex. Vi snackade om att flera killar i vår klass var rätt snygga och en del tillochmed sexiga. Efter ett tag började vi snacka om sexerfarenheter. Anna berättade om sin misslyckade första gång, hur pinsamt det hade vart när hennes sommarragg sprutade i henne efter en halv minut och inte kunde få stånd igen. Jag berättade om mitt ex hur jobbig han var som alltid ville ha sex på udda tider och som bara tänkte på sig själv. Han brukade pulla mig i en minut sen körde han in den och knullade mig tills det gick för honom, mig sket han i totalt. Det var därför jag gjorde slut.

Anna och jag pratade en lång stund, och jag konstaderade allt snack hade gjort mig småkåt. Jag vet inte hur Anna kände sig, men vinet i kombination med allt snack hade börjat göra mig kåt. Jag frågade Anna om vi inte skulle kunna bjuda in några av killarna när de kom tillbaka. Hon tyckte det var en bra idé. Klockan blev ca 23:00 när ett par killar i klassen kom tillbaka. Anna sprang ut i korrioderen hämtade dem. Hon hämtade Patrik, Jonas, Erik och Adam. De var ganska fulla. Vi satt och snackade med varandra med tv:n i bakgrunden. Anna började gulla med Patrik. Det var lika bra att hänga på så jag började gulla med Adam. Jonas och Erik tänkte precis gå därifrån när Anna sa ”Lås dörren, ni ska stanna kvar”. Erik och Jonas tittade på varandra, flinade lite ocg gick och låste dörren. Jag började hångla med Adam.

Det gick en lite stund med och helt plötligt kände jag ett par händer som smekte min röv utanför jeansen. Jag sneglade bakåt. Det var Jonas. Jag kysste Adam ner på magen och knäppte sakta upp hans byxor. Jag tittade bort mot Anna. Hon låg på rygg med kjolen uppdragen. Patrik låg mellan hennes ben med huvudet. Erik stod jämte sängen och Anna höll i hans hårda kuk. Jag blev verkligen kåt av att se på. Jag tog fram Adams kuk och började suga. Han stönade svagt. Jonas kämpade med att få av mig jeansen. Efter nån minut lyckades han. Jag låg på mage och sög Adam (skriver det för att ni ska få en bild av hur det såg ut).

Jonas drog ner mina stringtrosor och började smeka min skinkor. Jag ställde mig på alla fyra, så Adam gick upp på knä. Han tryckte in sin hårda kuk i min munn. Jonas hade börjat pulla mig i fittan. Efter nån minut så började han slicka mig. Det var riktigt skönt. Jag tittade bort mot Anna. Hon stod också på alla fyra i sängen. Patrik knullade henne bakifrån och Erik stod där framme med sin kuk i hennes munn. Hon såg verkligen ut att njuta. I samma sekund hörde jag Adam stöna till. Han sprutade mig i munnen. Jag blev chockad eftersom jag inte var beredd, och svalde så gott jag kunde. Han gick och satte sig på en stol och tittade på och smårunkade. Jonas vände mig om så jag låg på rygg. Han la sig på mig och drog upp mina ben och tryckte in kuken. Fan vad skönt det var! Han knullade mig ganska sakta och stönade svagt. Jag kände hans varma andedräkt i mitt öra. Det dröjde inte länge förän jag fick en orgasm. Jag skrek till, men Jonas höll för min munn så jag inte skulle föra för mycket oväsen. Min fitta kramade krampaktigt hans kuk. Tydligen blev det för mycket. Han drog ut kuken och sprutade mig över magen. Jag pustade ut. Jonas började smeka min våta fitta. Det dröjde inte länge förään min klitoris var svullen igen och mina blygdläppar riktigt tjocka och våta. Jag stönade.

Då kom Anna bort mot mig. Hon log och klev upp i sängen och satte si gränsle över mitt ansikte. Jag trodde aldrig att jag skulle slicka fitta i hela mitt liv. Tjejer är liksom inget jag tänkt på. Men nu var jag så kåt så det spelade ingen roll. Hennes fitta smakade underbart. Hon stönade högt när min tunga gled in i hennes hål. Nu hade Adams kuk rest sig igen och han sa åt mig att flytta på mig. Han la sig på sängen på rygg och jag satte mig gränsle över hans kuk och började rida.

Anna skönk ner över hans ansikte. Han slickade henne djupt. Då kände jag nånting mot mit bakre hål. Jag vände mig om det var Patrik. Utan att tveka tryckte han in sin kuk i mitt rövhål. Det var första gången jag blev dubbelmackad. Det gjorde först ont men efter ett tag blev det skönt. Anna klev väck från Adams ansikte och ställde sig på alla fyra på golvet. Jonas tryckte in sin kuk i hennes trånga röv och Erik sin i hennes munn. Jag hörde hur Patrik stönade till. Han tömde sig i min röv. Nästan direkt efter sa Adam att det höll på att gå för honom. Jag klev av honom och sög honom tills en kraftig laddning sprutade ner i mitt svalg. Jag vände mig om och kollade ner på golvet. Anna sög Erik och han stönade högt. Det verkade redan gått för Jonas för han höll på att klä på sig. Erik gjorde en grimage och sprutade Anna i munnen. Hon sög girigt i sig.

Killarna klädde på sig och tackade för sig och försvann in på sina rum. Jag och Anna öppnade fönstret och vädrade ut. Sen gick vi och la oss och pratade. Senare så smekte vi varandra till orgasm så vi kunde sova sött.

Nästa dag dröjde det inte länge föränn alla i hela klassen typ visste om det. Killar måste ju alltid skryta inför sina polare. De flesta tjejerna i vår klass hatar oss och det går en massa rykten om oss på skolan. Det känns som om hela världen kollar snett på oss nåt. Så gick det till när vi blev klassens horor.

(0)

Sexnoveller

Clicky