På jobbresa i Singapore

Sexiganoveller

Denna historia hände för många år sedan men är fortfarande och kommer att vara en episod som jag aldrig glömmer. Det hela började i Singapore där jag var på ett jobb. Jag reser mycket i mitt yrke där jag jobbar med konferenser. Jag anlitas som gästtalare och vid detta tillfälle så var jag i Singapore för att hålla föredrag för säljare från hela Sydost-Asien. Jag är idag 55 år och vid detta tillfälle strax under 40 och nyskild. Första gången i Singapore och spänd på om jag skulle kunna hitta någon sängkamrat.

Första dagen på konferensen, som var på hotellet där jag även bodde, satt jag, under registreringsproceduren och tittade på alla deltagare som kom in. 98 procent män, men det hade jag nog räknat med. Plötsligt dök det upp en kvinna vid disken. En kvinna med stort Q. Ca 40, samma ålder som mig, mörk, europeiskt utseende, bruna ögon som glittrade, långa ben som exponerades under en kort kjol. Stora bröst som visades upp i en djup urringning på en jumper som smet åt hennes fina kropp. Mycket vacker med andra ord. Jag drog mig fram mot disken och började att småprata med henne efter att jag presenterat mig. Hennes namn var Katya och kom ursprungligen från Australien. Nu jobbade hon för ett internationellt företag i Kuala Lumpur som säljare av dataprodukter och sade att hon såg fram emot mina föreläsningar.

När jag kom in i salen så satt Katya vid ett bord längst fram. Jag började min föreläsning men hade ganska svårt att koncentrera mig på vad jag pratade om. Katya satt nämligen och exponerade sina vackra och välformade ben ända upp så att jag kunde konstatera att Katya´s trosor var de minsta jag nånsin sett. Hennes strumpor slutade med en spetskant och hennes vita mjälla lår var mycket vackra att kika på. I en paus senare så kom hon fram till mig och hade en del frågor på det jag pratat om. Jag replikerade att om jag hade varit otydlig i mitt framförande så var det hennes fel. Hon tittade på mig med sina vackra bruna ögon och sade: ”Såå, varför det?” Jag svarade att ”skulle hon forsätta med att sitta längst fram och exponera sina vackra ben så skulle jag ha väldigt svårt att koncentrera mig på resten av föredraget”.

Hon skrattade och sade att jag att jag behövde inte titta om jag inte ville. Men det vill jag svarade jag. Då fick jag ett leende igen och hon sade att jag gärna fick titta. Resten av förmiddagen så gick mitt föredrag ganska bra men jag hade uppenbara problem med koncentrationen igen. Katya retades med mig genom att emellanåt lägga det ena benet över det andra växelvis och varje gång hon skiftade så skrevade hon så mycket som möjligt så att min insyn var mycket bra. Varje gång hon bytte ställning så log hon och jag, ”gamla” karln kände att jag började att få lite röda kinder. Det kändes som om hon kom på mig vad jag stod och tänkte på. När det blev lunchdags så kom hon fram till mig igen och frågade om jag ville göra henne sällskap. Det sade jag naturligtvis inte nej till. Lunchen serverades på hotellet. Vi hamnade vid ett bord som stod lite avskilt från alla andra. Det var bara vi två vid bordet och vi blev placerade i en hörnsoffa så att vi satt bredvid varandra. Jag kunde känna hennes vänstra knä emellanåt.

Jag provade en gång att trycka mitt knä mot hennes men hon flyttade inte på det. Bara log mot mig mellan tuggorna. Vi pratade om allt möjligt. Jag berättade att jag var nyskild och hon berättade om att hon var gift. Hennes man var 15 år äldre än henne och det framskymtade att han inte var speciellt intresserad längre om ni förstår vad jag menar. Jag hade på läppen att fråga om jag kunde hjälpa henne men var tyst. Jag berättade om en lustig episod som hänt mig en gång och när hon skrattade så lade hon sin vänstra hand på mitt lår. Hon lät den ligga kvar och så började hon att stryka mig på benet fram och tillbaka. Jag tog ner min hand under bordet och lade den på hennes ben. Hon log mot mig och tryckte benet mot mitt. I och med att hon svarade på detta sätt så blev jag djärvare och startade att smeka henne upp mot skrevet. Jag nådde fram till strumpkanten och då särade hon på sina ben ytterligare. Jag fortsatte och började att smeka henne utanpå trosan och kände att hon hade en fuktig trosa som satt i vägen för min utforskande hand.

Jag tittade in i hennes ögon och konstaterade att de också började att bli fuktiga. Hon särade på sina läppar lite och lät tungan cirkla runt. Hennes andhämtning blev tyngre också. Jag lutade mig mot henne och frågade om vi skulle ta oss upp till mitt rum för det var en timme kvar av lunchpausen. Hon reste sig direkt och tog min hand och gick före mot hissarna. I hissen så kunde jag inte låta bli henne utan slöt henne i min famn och kysste henne. Hon tryckte sig mot mig och började att rotera med underlivet och pressade emot. När hissen stannade så snubblade vi fram i korridoren fram mot mitt rum. Jag hade svårt att få in nyckeln. Hon log och frågade mig om jag trodde att jag skulle få lika svårt att få in något annat senare. Väl inne i hallen så var det dags igen. Hon formligen kastade sig i min famn och jag tryckte upp henne mot väggen. Samtidigt som hon slet i min skjorta för att få av dem så drog jag upp hennes kjol och slet av henne trosorna i ett ryck. Fick av mig mina byxor och kalsonger i ett svep. Jag lyfte upp henne och hon lindade sina ben runt om mig och jag trängde in i henne med ett hårt juck. Hon kved till och började att kyssa mig samtidigt som det blev fart på hennes höfter. Hon juckade som besatt.

Hon var alldeles utsvulten verkade det som. Snabbt kom hon i en skälvande orgasm som skakade hela hennes kropp. Jag fick en orgasm direkt också som pumpade henne full. Hon gled ner från mig med ett sörp-lande ljud då min stake gled ur henne. Hon tog mig i handen och ledde mig bort till sängen där hon tog av sig allt. Lade sig på rygg och bad mig att komma och kyssa och smeka henne. Jag började att kyssa hennes fötter och vandrade hela vägen upp till hennes vackra ansikte med en del stopp på vägen som fick henne att kvida igen. Hon bad mig att ge henne en orgasm till endast genom att kyssa hennes nu svullna clitoris. Hennes kön doftade av våra safter och hon var våt så det rann ur henne. Hennes blygdläppar var lite svullna också och vackert rosafärgade. Den svarta busken, som var ansad för bikinimode var mycket mjuk och len mot mitt ansikte då jag satte igång att kyssa och suga på hennes lilla knopp som stack ut mellan hennes svullna läppar. Hon började direkt att pressa sitt kön mot mitt ansikte så jag fick svårt med andningen.

Hon roterade med höfterna så att jag trodde att vi skulle ramla ner från sängen. Hon jobbade upp ett klimax igen och skrek rätt ut Efteråt så låg vi och kelade och småpratade lite. Med ett ryck kom jag på att jag hade en föreläsning del 2 som väntade nere i konferenscentret. Duscha var inte att tänka på utan det var bara att rusa ner. Katya kom lite senare än mig. Nu blev även denna del av föredraget svår att utföra. Katya satt på sin gamla plats och skrevade med benen. Skillnaden mot förut var att hon nu inte hade några trosor på sig. Gissa om jag hade svårt att koncentrera mig. Efter konferensen så frågade jag om hon ville äta middag med mig och sedan spendera natten med mig. Tyvärr kunde hon inte det för hennes man väntade på henne på ett annat hotell. De skulle äta middag med några vänner och sedan åka tillbaka till Kuala Lumpur nästa morgon. Vi utväxlade telefonnummer och adresser och lovade att vi skulle träffas igen. Och det gjorde vi. Mer om detta en annan gång.

(0)

Sexnoveller

Clicky