På hembesök hos min elev

Sexiganoveller

Det här hände när jag arbetade som lärare i engelska i en av Stockholms grundskolor. I en nia som jag hade fanns det en tjej som var särskilt förtjust i att retas med mig. Jag antar att det var på grund av min unga ålder, 23 år vid den tiden. Hon hette Rebecka, var ca 170 cm med långt mörkt hår och en närmast perfekt kropp. På försommaren hade hon på sig genomskinliga byxor, så att man kunde se vad som fanns under. Det hände emellanåt att jag under lektion ofrivilligt studerade hennes kropp.

Precis som de flesta äventyrliga tjejer i skolan hade hon hög frånvaro. Det var inte utan irritation jag kunde se henne nere i centrum sena eftermiddagar, när hon inte hade varit på lektionerna under dagen. Jag såg henne praktiskt taget varje dag eftersom hon bodde i samma område som jag.

Det var oktober, mörkret och kylan började sätta in på allvar. Rebeckas frånvaro uppgick nu till nära 50 procent. Hon halkade efter i studierna och var klart oförberedd inför det prov som skulle hållas i slutet av månaden. Efter en dubbeltimme engelska som hon faktiskt hade deltagit i tog Rebecka och jag samma buss hem. Jag passade givetvis på att påpeka riskerna med hög frånvaro vilket hon verkade ta till sig. När vi närmade oss hennes hållplats sa hon plötsligt: – Kan inte du följa med mig hem och hjälpa mig att ta igen det som jag har missat, mina föräldrar är inte hemma ikväll och jag har tänkt plugga i lugn och ro.

Jag funderade över det lämpliga i att besöka en elev i hennes hem utan närvarande föräldrar. Möjligheten att hjälpa henne att komma på rätt spår i studierna verkade dock väga tyngre än eventuella principiella tveksamheter och jag accepterade erbjudandet. Jag hade även ätit en tidig middag på skolan, så maten var inget problem.

Rebecka bodde i ett radhus, två stationer från mitt eget hem. Väl inne i hemmet gick Rebecka upp till sitt rum för att byta om, medan jag slog mig ner i köket för att bläddra igenom morgontidningen, vilket jag inte hade hunnit tidigare på dagen. Plötsligt ryckte jag till av att en hand smekte mig lätt på kinden. När jag vände mig om såg jag Rebecka stå iklädd endast en halvt genomskinlig, vit topp och likadana trosor. – Jag hoppas att du inte har något emot min lätta klädsel, det känns bekvämast så, sa hon leende. Jag tittade förvånat på henne. Rebeckas bröstvårtor spände mot tyget och strax nedanför troslinningen syntes en mörk hårtuss könshår. Jag kunde konstatera att hon hade en underbar kropp. – Jag är inte säker på att det är särskilt lämpligt, lyckades jag få fram. Mer kunde jag inte säga, då hon böjde mitt huvud framåt och började sakta massera min nacke. Känslan av nackmassage efter en hård arbetsdag var så skön att jag inte lyckades få fram ett ord. Hennes händer gick nu ner och smekte mitt bröst samtidigt som jag kände hennes läppar mot nacken. Hon gick längre ner och tog ett fast grepp mellan mina ben där en, vid det laget, hård kuk tryckte på. – Vill du att jag fortsätter, viskade Rebecka i mitt öra. Utan att ha märkt övergångsfasen hade jag blivit ordentligt upphetsad och hennes ord förlöste en närmast djurisk kåthet i mig. – Ja, vi får nog glömma engelskan en stund, sa jag samtidigt som jag reste mig upp och drog in henne i vardagsrummet.

Jag knuffade ner henne i soffan och beordrade henne att sitta lugnt och vänta på det som skulle hända. Långsamt drog jag ner gylfen, tog fram min styva kuk och började sakta runka framför tjejen. Hon betraktade mig med lysande ögon och sträckte fram handen för att känna, men jag lät förstå att det fick vänta. Jag avbröt runktagen för att plagg för plagg ta av mig kläderna. Slutligen stod jag helt naken framför henne med det hårdaste stånd som jag någonsin har upplevt. Rebecka ville också ta av sig det lilla som hon hade på sig, men inte heller det fick hon göra. Ådrorna på kuken blev nu synliga och jag övergick till att stryka fingrarna över ollonet. Vänstra handen smekte försiktigt de hårda pungkulorna. Ilningarna kom och jag flyttade närmare Rebecka samt greppade kuken med hela handen. Med otrolig kraft stänkte jag en stor spermasats rakt i hennes ansikte. Hon försökte dra sig undan, men jag höll henne kvar genom att ställa mig på knä i soffan så att hon blev inklämd mellan mina ben. Med vänster hand drog jag henne i håret så att ansiktet vändes uppåt och fick täckas av tjock sperma som forsade ut i kraftiga stötar under runktagen. Jag sprutade länge och skönt. Som avslutning smetade jag ut sperman över hela hennes ansikte med kuken och stoppade sedan in den i hennes mun.

– Inte ett ord nu, sa jag, detta är bara början.

Efter att ha dragit ut den slaka kuken ur Rebeckas mun stod jag en stund över henne och betraktade hennes spermadränkta ansikte. Sedan slet jag av hennes topp och använde den för att torka av det mesta. Jag satte mig i soffan och nickade menande i riktning mot kuken. Hon ställde sig lydigt på knä framför mig och sög in mina 19 cm. Det märktes att det inte var första gången som denna 15-åring hade en kuk i munnen. Snart hårdnade jag åter och njöt av de långa, blöta sugtagen. Det var härligt att se henne flåsa och kämpa för att ge mig den sköna behandlingen. Då och då avbröt jag henne, greppade kuken och strök den över hennes läppar och tunga. Hon fick även slicka min pung och samtidigt smeka skaftet. Jag insåg att för denna tjej var det här den högsta lyckan. Jag visste att hon nu var min och att jag inte ens behövde knulla henne för att hon tjänstvilligt ställde upp närhelst jag bad henne. Men självklart ville jag sätta på denna lilla tös. Det är inte ofta man får tillfälle att tränga in i en skolflickas fitta.

När Rebecka hade sugit mig så nära klimax man kunde komma fick hon ta av sig trosorna och lägga sig i soffan med särade ben. Förutom den lilla hårtussen, som jag hade sett genom trosorna, var hon slätrakad på fittan. Man såg förväntningen lysa i hennes ögon, men hon vågade fortfarande inte yppa ett ord. Jag var belåten med hennes lydnad men tänkte dra ut på denna lilla lek innan knullet. Jag smekte henne över magen och stoppade in ett finger i hennes fitta. Hon var redan lite blöt och jag kände hur fittmusklerna slappnade av under min behandling. Jag stoppade in ett finger till. Nu pullade jag henne långsamt med två fingrar och smekte samtidigt brösten med andra handen. Rebecka slöt ögonen och stönade svagt när jag nöp i bröstvårtan och jag märkte att det började bli ordentligt blött där nere. Jag stannade upp i pullandet, vred fingrarna runt och tänjde ut fittan för att slutligen pressa in ett finger till. Tösen gav ifrån sig ett något högre stön och slickade sig om läpparna – hon njöt. Jag började pulla henne snabbare och strök över klittan med andra handens fingrar. Hon andades allt tyngre och skrek till emellanåt.

Det var underbart att se hennes nakna kropp pulsera och lysa av svett. Hon gav sig hän helt och hållet, samtidigt som hon bevarade sinnesnärvaro och visste vem det var som bestämde. Det var kanske inte så hon hade tänkt sig denna kväll. Hon gick in för att förföra mig och få övertaget, och visst fungerade det en stund, hon fick mig att tända. Jag var dock tvungen att genast ta kontroll över situationen. Ett knull eller en sexrelation med en elev fick inte ske på hennes villkor. Hon fick inte ens komma på tanken att nämna detta för någon, så klartänkt var jag iallafall. Detta skulle börja och eventuellt sluta helt på mina villkor. Spermaduschen och lydnaden var tänkt att pränta in detta i hennes medvetande en gång för alla.

Nu var Rebecka ordentligt kåt och hennes ögon bara skrek efter kuk. Jag fortsatte att hårdpulla fittan och satte mig över henne i en 69-ställning. Hon fattade galoppen direkt och sög girigt in kuken. Detta var ett annat sugande än tidigare, inte mjukt och varsamt utan hårt och passionerat. Det fanns tydligen mycket eld i bruden, eld som bara väntade på att komma ut. Jag tänkte att det nu var dags för knullet.

– Är du redo för kuk i fittan? frågade jag.

Rebecka nickade och log samt särade ännu mer på sina ben. Jag ställde mig på knä framför hennes ingång och drog retfullt kuken genom skåran. Hon flämtade till och höll nästan på att sprängas av kåthet. Jag lät henne inte vänta längre utan körde in kuken med våldsam kraft. Hon gav ifrån sig ett högt skrik av njutning. Jag lyfte upp hennes ben och fortsatte pumpa henne hårt och bestämt. Då och då drog jag ut kuken helt för att sedan snabbt köra in den till botten. Jag dunkade på hårdare än någonsin och såg hur hennes bröst guppade fram och tillbaka av de kraftiga stötarna. Jag drog mig ur och sa åt henne att gå ut i köket och luta sig över matbordet. Hon sprang snabbt iväg för att inta ställningen.

När jag kom in såg jag Rebecka stå framåtlutad över bordet, smekande sin fitta. Jag stannade upp ett tag och sa åt henne att stoppa in fingrarna, vilket hon gjorde. Under några minuter stod jag och njöt av denna onanishow. Hon drog vant fingrarna in och ut och smekte klittan med andra handen. Jag tog plats bakom henne och trängde åter in. Denna gång knullade vi långsammare och hon fick fortsätta leka med klittan. Allt kändes så overkligt men samtidigt underbart skönt och mäktigt. Här satte jag

på en av mina elever, i hennes hem. Fittan slöt härligt kring kuken och jag kände värmen i hela kroppen. Jag ökade kraften i stötarna och Rebecka stönade högt och skrek hur skönt det var. Efter en stund satte jag mig på stolen och beordrade henne att sätta sig på kuken med ryggen mot mig. Hon sjönk ner över pålen och började en snabb ritt. Jag greppade henne runt midjan för att hon skulle sitta mer stabilt. Mina händer gled upp för att smeka de underbara brösten, varpå hon lutate sitt huvud bakåt och kysste min hals. Med vänster hand kvar vid bröstet, där jag försökte fånga in och nypa bröstvårtan, smekte jag hennes klitta med den högra handens fingrar. Hon greppade kukskaftet med handen och strök då och då fingrarna över pungen. Jag märkte att hon inte hade långt kvar och ökade trycket mot klittan. Vid klimaxögonblicket nöp jag till hårt i bröstvårtan och tryckte till mot kittlaren. Rebecka skrek högt och skakade av orgasmen. Jag kände hur fittan pulserade, fittmusklerna slöt sig runt min kuk. Nu var jag själv nära orgasmen och varnade henne för detta.

– Kom i mig, jag äter piller, fick hon fram, varefter jag tömde satsen inne i henne.

Vi satt så kvar en stund, pustade ut och kysstes och smektes lätt.

– Mina föräldrar är bortresta och kommer inte hem förrän i övermorgon, så du kan väl stanna över natten, föreslog hon.

Jag sa att jag föredrog att sova hemma, men skulle kanske komma och hälsa på nästa dag. Jag stannade dock kvar en liten stund. Vi såg på en porrfilm som hon hade lånat av en vän. Under filmen smekte vi varandra och som avslutning sög hon av mig och tog satsen i munnen. Detta var början på en härlig sexuell relation.

(0)

Sexnoveller

Clicky