På helgen – Del 2

Sexiganoveller

På kvällen tog Mr_O’s och min cola slut och vi var så sugna på det och ”annat”. Vi satte oss ner vid Mr_O’s dator och försökte ragga någon som hade lust att komma över till oss. Jag trodde aldrig vi skulle lyckas. Jag var sugen att få pröva på ordentligt hur en dubbelmacka var. Och Mr_O ville gärna att jag skulle få prova på det. Så vi började chata lite varstans tillslut gick vi till Entrén och kollade. Där hittade vi en person som bodde rätt nära Örebro. Vi skickade över honom till min chat för Passagen strulade så för oss. På min chat fanns det ett par styckna. Jag trodde aldrig som sagt att vi skulle få hit någon. Vi småpratade lite på chatten och han fick telenr och han ringde. Jag hade ingen aning om vem han var men han fick adressen hit till oss och han sa att det skulle ta cirka 15 min att komma till oss. Jag la på och rusade in i badrummet och spolade upp ett bad. Gjorde mig fort iordning och satte på mig min svarta sidenpyjamas och min guldfärgade BH och string. Mr_O låg i badet när det ringde på dörren. Jag gick och öppnade och hälsade och visade in honom i vardagsrummet.
Jag satte mig ner på en av sofforna och han på den andra. Vi småpratade lite medans Mr_O gjorde sig iordning. Han som kom hade cola med sig, så jag gick ut i köket och hämtade glas. Mr_O och jag hade ingen aning om vem han var så vi frågade oss lite för om vad han hette och så.

Vi satte på TVn föratt kolla ifall det fanns något kul att glo på men, det enda som fanns var bara en massa reklam så vi satte på MTV och lyssnade lite på musik medans vi pratade. Mr_O och hans händer är underbara. Han började smeka mig igen. Han började knäppa upp min sidenskjorta och ta in handen mot mina bröst. Han kysste mg på kinden och nacken. Sedan slutade han och sa att han var tvungen att gå på muggen. den som var på besök flyttade sig närmare mig och lutade sig fram. Jag gjorde lika dant och vi började kyssa varandra. Han smekte mig på brösten och försökte få in handen under BHn.

Mr_O kom ut och vi fortsatte ändå att kyssa varandra. Det blev lite bökigt att sitta på andra soffan så jag reste mig upp och satte mig på soffan där han sat. Pojkarna hjälptes åt att ta av mig skjortanb och BHn. Själv bökade jag mig ur byxorna. De kysste mig på brösten och smekte mig överallt. Det var en härlig känsla. Personen som kom kallar jag för S.

S smekte mig under mina string på min klitta. Jag var oerhört tänd och det kunde han nog känna genom att smeka mig där. Mr_O och jag kysste varandra istället. Jag föreslog för dem efter ett tag att vi skulle röra oss mot sovrummet. De gick med på det och jag reste mig upp och tog av mig stringen. Mr_O var tvungen att gå på muggen igen så jag stod vid vardagsrumsbordet och väntade. S ställde sig bakom mig och körde in några fingrar i min fitta. Det var skönt så jag la mina händer mot bordet medans han fingerknullade mig.

När Mr_O kom tillbaks reste jag mig sakta upp igen och vi begav oss till sovrummet. Jag satte mig på knä i mitten av sängen och frågade:

– Varför är det jämt tjejerna som blir nakna först?

De skrattade och började ta av sig sina kläder. Jag kollade på medans de blev nakna. Mr_O la sig raklång ner på sängen och jag ställde mig på alla fyra och tog Mr_O’s kuk i min hand. S ställde sig bakom mig och började smeka min väldigt blöta mus. Min hand smekte sakta upp och ner Mr_Os kuk så att den styvnade. Sedan böjde jag mig sakta ner och slickade toppen av kuken. Handen runkade den medans jag slickade och kysste toppen. S hade stuckit in två fingrar i min fitta och fingerknullade mig otroligt bra. Jag kollade bakåt för att se på en stund.

Senare tog jag in kuken så långt det gick i en snabb fart, gjorde cirklar med tungan runtom kuken, bet lite lätt. Smaskade och stönade. S tog sakta ut fingrarna ur fittan och började smeka min bak. stack sakta in ett finger där och gjorde små stötar i baken. Jag riktigt stönade till och njöt när jag kände fingret i min bak. Sedan tog han in två fingrar och stötte in väldigt fort ut och in. En helt otrolig känsla. Jag ville ha något i min fitta så jag satte mig ovanpå Mr_Os kuk och började rida. S följde efter. Jag tog fram lite glidmedel och smörjde in baken. S stack sakta i kuken i min bak. Jag red sakta Mr_O.

Vilken känsla att ha två kukar i varsitt hål. Jag var i sjunde himmelen kändes det som. Jag kunde inte göra så mycket så Mr_O började jucka mot min fitta medans S juckade mot min bak. Jag kände hur det gick för mig gång på gång och jag skakade så stor jag var. Mr_O tog tag runt min midja för att trycka ner mig mot de två kukarna som spetsade mig. Och så höll vi på en stund, tills jag kände hur det gick för Mr_O. Då gick det för mig igen. Han och jag stönade samtidigt. S slutade upp han med. Jag lutade mig fram mot Mr_O och vi började kyssas, sedan efter en stunds kelande ställde vi oss upp och Mr_O och S tog på sig kläderna. Jag själv brydde mig inte om att göra det. Vi gick till vardagsrummet och då såg S att klockan var mycket och han var tvungen att åla he för att han skulle upp tidigt dagen efter. Så vi kysste varandra adjö och han åkte hem.

Denna upplevelse var helt underbar, och vill gärna göra om det… *ler*

(0)

Sexnoveller

Clicky