På helgen – Del 1

Sexiganoveller

Jag hade ofta drömt om en trekant, men aldrig testat. Jag och min kille hade ofta pratat om det men det blev aldrig av. Men en dag hände det man ofta drömt om. Vi bjöd hit en kille över helgen. Jag var väldigt nervös och min kille var mer nervös. På dagen gick vi omkring på stan och försökte tänka på något annat. När det så småningom blev kväll ringde det på dörren och där stod han som vi bjudit dit. Vi hälsade på varandra och satte oss ner på soffan i vardagsrummet och pratade om lite allt möjligt. Vi tog varsin grogg för att lugna ner nerverna lite.
Man började senare att slappna av och kunde småprata lite. Vi satte på en film och det var nån komedi. Jag gick då ut i badrummet slog upp ett bad för att göra mig i ordning. Jag sjänk ner i badet och slappnade av. Jag började senare raka min mus så att den skulle vara len och fin. Jag gick upp och torkade av mig och tog på mig min lackklänning. Jag gick senare ut igen till vardagsrummet. Jag kände mig tänd. Hade inget under klänningen. Jag satte mig ner på den ena soffan.

Min kille kollade på mig och började le. Han började smeka mitt knä så att klänningen åkte upp och ner. Jag njöt och spann som en katt. Senare flyttade han handen upp mot min nacke, och det är det bästa jag vet att bli smekt där. Han drog sina fingrar genom mitt hår och drog lite lätt. Hela jag rös till. Jag reste mig upp och ställde mig på alla fyra vid TVn och satte på en p-rulle istället. Jag reste mig sakta upp igen och gick och satte mig. Brydde mig inte om att klänningen hade åkt rätt mupp.

Killen som vi hade bjudit dit kollade på medans min kille började kyssa mig och smeka mina bröst. Brösten syntes och jag tyckte att klänningen var i vägen och tog av mig den. Jag började smeka min killes kuk utanpå byxorna. Lutade mig framåt och knäppte upp dem och tog ut kuken. Jag smekte den sakta med handen, lutade mig framåt och började sedan slicka toppen. Den började hårdna och jag tog den då in i munnen. Jag sög och slickade om vartannat. Jag var så inne på att suga så att jag inte märkte att den som vi bjudeit ställde sg bakom mig och började smeka min bak med händerna.

Jag märkte dock när han körde in ett finger i min våta fitta. Jag började jucka bakåt medans jag sög min kiulle. Jag verkligen njöt ordentligt. Jag kollade bakåt mot honom som smekte mig, såg att han dragit ner byxorna. Jag lutade mig fram mot honom och tog hans kuk i min hand och smekte honom istället. Jag ställde mig upp och han satte sig ner på soffan igen. Jag tog hans kuk i min mun och började suga ordentligt. Jag stod på golvet på knä. Min kille ställde sig bakom och tog in några fingrar i fittan på mig för att reta mig. Jag stönade och fortsatte att suga på.

Sedan kände jag hur min killes stora kukk kom in i min fitta. Jag riktigt njöt. Min kille juckade mot min fitta medans jag sög den här gästen. Efter ett tag kände jag en jättesats komma in i min mun. Jag hann inte svälja allt så det rann ut ur munnen och ner på handen. Jag kollade upp och log. Min kille satte sig nu ner på sffan och jag gick dit med darriga ben och började suga honom igen. Jag kände hur riktigt hård den var och efter nån minut kom han i min mun han med.

Den kvällen fick jag mycket att svälja *LER*

Vi satte oss ner igen och kollade slut på filmen. De turades om att smeka mig lite varstans. Senare gick jag och min kille till sovrummet och hade väldigt skönt bara vi två…

(0)

Sexnoveller