Omklädningsrummet på fabriken

Sexiganoveller

Puh smäktande hett som vanligt i augusti precis när man har kommit tillbaka från semestern och är kåt som vanligt. Jag jobbar i en fabrik (inget roligt jobb direkt) men det har den stora fördelen att man får jobba ihop med mycket unga kvinnor dessvärre har de flesta fast sällskap. Men de gör en riktigt kåt när de går omkring i sina trånga overaller med inget under, hur kan jag veta det undrar ni då.

Jo det skall jag berätta! Det hela började i början på april detta året jag hade fått i uppdrag av vår förman Bertil Svensson en vresig gubbjävel förövrigt, men idag tackar jag honom djupt. Nå i alla fall den föga upphetsande arbetsuppgiften bestod i att göra rent ett fläktsystem precis bakom damernas omklädningsrum. Jag fick börja jobbet med att utifrån fabriksbyggnaden klättra upp på taket och den vägen ta mig in under yttertaket och innertaket för att komma åt systemet ovanifrån när jag kröp fram på det skitiga innertaket fick jag syn på en strimma ljus strax till höger om fläktsystemet jag kröp fram och kikade ner och kände att min kuk började resa sig direkt jag såg nämligen rakt ner i tjejernas duschar och där stod två av våra sommarjobbare och tvålade in sina fasta tonårsbröst, genast knäppte jag upp mina overallsbyxor och började runka.

Tjejerna pratade sins emellan den ena som hette Pia hade stora, enormt stora bröst för att vara 15 år och dessutom hade hon en helt rakad fitta och en ganska stor röv, den andra tjejen som hette Lisa var mer lik en fotomodell i kroppen och var delvis rakad på fittan med en liten fast häck och ett par perfekta bröst med utstående bröstvårtor. Nu började det hända grejor, Lisa som verkade vara den mer blyga typen än Pia böjde sig plötsligt framåt för att tvåla in benen då smyger sig Pia upp bakom och kör upp ett finger rätt upp i fittan på Lisa som får ett häpet uttryck i ansiktet Pia tar samtidigt tag i håret på Lisa och drar hennes huvud bakåt Lisa kvider till och och säger : ”vad fan gör Du släpp mig”! Pia struntar i henne och tar ett ännu fastare tag i håret drar hennes huvud bakåt samtidigt som hon börjar jucka med fingret i Lisas trånga fitta, Lisa kan inte låta bli att stöna till men kallar ändå Pia för ”slyna”. Pia säger till henne att slappna av och att hon skall hålla käften annars skall hon avslöja att Lisa stulit pengar i omklädningsrummet utav de andra tjejorna.

Lisa ber henne dra åt helvete men börjar samtidigt se rejält kåt ut och börjar stöna allt högre. Pia drar henne runt i håret och tvingar ned henne på knä. Lisa verkar i och för sig inte alldeles ovillig och när Pia beordrar henne att slicka hennes fitta gör hon villigt som hon säger och snart ligger de där i en 69. Återigen är det Pia som styr, hon kör upp två fingrar i Lisa trånga rövhål – Lisa kvider till av både smärta och åtrå. Under tiden har jag sprutat två gånger och det känns som jag skall sprängas av kåthet. Det går relativt fort för de båda tjejerna under högljuda former men jag bestämmer mig för att dra mig tillbaka och komma tillbaka med videokameran när nästa skift går av. Jag kan avslöja att jag har upplevt måna sköna stunder där ovanpå omklädningsrummet.

(0)

Sexnoveller

Clicky