Om jag ändå var 20

Sexiganoveller

Jag önskade att jag var tjugo igen, tänkte jag när vi avslutade vår kvällsmåltid med en ny skål. Birgitta träffade jag första gången för 16 år sedan. Då var hon bara ett år. Nu var hon barnflicka hos mig under semestern när jag var ensam med ungarna i sommarstugan. Ungarna sov för länge sedan. Birgitta var en ivrig amatörfotograf och drömmde om att en gång bli reportagefotograf. Hon tog massor av bilder hela dagarna och jag hjälpte henne lite, med mina ganska gedigna kunskaper på området.

– Nu har jag plåtat ungarna i flera dagar i alla möjliga och omöjliga situationer, sa hon. Nu är det din tur att ställa upp!
– I alla möjliga och omöjliga situationer?
– Ja, varför inte, log hon ett spjuveraktigt leende och med en glimt i ögat.
– Okej. Du regiserar. Har du tillräckligt med ljus?
– Det ordnar sig. Jag pressar filmen och det här kvällsljuset är fint. Skål, ta mej fan!
– Skål. Hur skall vi börja?

Det var den tredje flaskan ikväll och ingen av oss var opåverkad, det märktes på glansen i hennes ögon. Eller…

– Du har för mycket på dig för bilder till Play Girl. Knäpp upp lite och ta av dig skjortan.
– Play Girl, är det den du skall plåta för?
– Är det inte det du vill kanske? Du har inget emot att exponera dig på dagarna.
– Inte du heller, replikerade jag och tänkte på henne i den minimala bikinin som inte lämnade mycket kvar åt fantasin.

En stund senare hade hon knäppt ett antal bilder och nu ville hon att jag tog på mig badbyxor. Jag tyckte det började gå för långt och undrade om hon inte drev med mig, när hon bad mig att knäppa upp byxorna lite.

– Tjejer viker ut sig överallt utan en tråd på kroppen och det är nästan alltid killar som plåtar. Vi gör tvärtom nu. Och jag driver inte med dig… Du gör dig bra på bild och ser riktigt sexig ut i det här ljuset…
Jag knäppte upp lite och det svarta håret från navel och ner stack fram.
– Stick handen innanför linningen och låtsas att du håller… Ja du vet vad.
– Nu får det nog vara bra. Fortsätter du så här en stund till kommer jag att kasta mig över dig.
– Okej. Då får du plåta en stund istället.

Hon kom bort till mig och innan jag hann resa mig, stack hon in handen i gylfen och slöt den om min lem.

– Du tycker det är bättre när jag gör det? Så slipper du själv, sa hon och smekte mig lätt och jag växte i hennes hand.

Hon stirrade med ögon lysande av kättja ner på sin hand som höll kring min stora kuk och smekte upp och ner långsamt och hetsande.

– Sitt kvar så, viskade hon. Jag vill knäppa några bilder.

Innan jag hann sansa mig tog hon några bilder till med min lem tjock och hård mot magen.

– Nu är det din tur att titta, viskade hon och knäppte upp den tunna sommarklänningen.

Hon hade en kropp som jag alltid drömt om. Långa slanka ben, utmanande gudomligt päronformade bröst, med förhållandevis stora läckert upphöjda vårtgårdar krönta av underbara vårtor i färg, form och storlek som smultron. Smal midja och muskulösa fasta skinkor och lår. Genom tangatrosorna kunde jag ana hennes ljusa välansad hårtriangel.

Jag reste mig upp och våra läppar möttes som på ett givet kommando. Hon kysstes lidelsefullt och jag drog hennes smidiga kropp mot mig. Våra tungor fann varandra och hennes sköte sökte sig mot min hårdhet i en hastigt skälvning. Hon suckade lätt när jag slöt en hand om hennes varma hårda bröst. Det försvann i handen och den uppnosiga styva vårtan kittlade i handflatan.

Det gick en lätt skälvning över hennes rygg när hon fann min styva lem. Hon smekte varligt från roten och upp. Jag rös när hon nuddade mitt sprängkåta nakna ollon med varliga fingertoppar och jag bet henne lätt i underläppen.

Utan protester lade jag ner henne på soffan. Drog varligt av de fuktiga trosorna och förde isär hennes mjuka lår. Smekte med darrande fingrar från höfterna över magen till de glatta eggande brösten. Hennes tungspets rörde sig sensuellt fram och tillbaka över läpparna.

– Mer, mer, viskade hon tyst. Känn hur kåt jag är.
– Det är skönt…skönt. Kan du inte ta mig…ta mig nu med din bamse, kom…älska med mig.

Jag strök över det mjuka könshåret. Drog in den svaga doften av kvinna i näsborrarna innan jag ömt och varligt öppnade de stora läpparna och kysste de våta inre. Drog isär ännu mera och kände hur hon spratt till när jag berörde kittlaren med tungspetsen. Kände hur hennes underliv började darra,

när jag stack tungan djupt in i hennes grotta. Stor och hård var hennes kittlare när jag smakade på den igen. Sög in den mellan läpparna och roterade lite med tungspetsen. Masserade den lite hårdare. Gnuggade ansiktet mot hennes glänsande kön och lapade i mig av hennes saft. Hennes mage skalv och med malande höfter mötte hon min tunga och mina ivriga läppar. Med snabba smekningar över brösten, låren, ljumskarna och tillbaka till brösten igen, som hävde sig allt snabbare, påskyndade hon sin utlösning.

Hon stönade högt av vällust och kåthet. Hon ormade sig av njutning och kättja. Hon kom i en sprittande orgasm, som nästan tog andan ur mig. Slog ihop låren om mitt huvud och gnuggade sig i extas mot min mun.

– Kom nu…kom och ta mig…knulla mig med din härliga påle. Skynda dig…jag vill ha din kuk i mig, flämtade hon.

Hon vände sig om. Ställde sig på alla fyra, med sin härliga stjärt vickande och vibrerande mot mig. Det glänste av saft i den glipande skåran. Mjukt lät jag ollonet smeka över de fuktiga inbjudande läpparna. Hon rörde höfterna fram och tillbaka och andades allt häftigare. Hon var kåt, så kåt att saften rann ur henne och ner på insidan av låren.

Så härligt, så underbart detta långsamma inträngande. Sakta tryckte jag mig längre och längre in i den kramande saftiga grottan. Den varma smidiga slidan slöt sig fast om mig, så skönt trång att jag bara stönade.

Rytmiskt kramade hon mig när jag började röra mig fram och tillbaka. Tryckte på ibland och roterade hårt så djupt in det gick. Hon stönade och gnydde lyckligt, roterade med stjärten runt min grova stake, i takt med mina långsamma kraftiga stötar.

– Åh, vad jag är kåt, nästan skrek hon och pressade ihop låren för att öka friktionen maximalt.

Varje gång drog jag ut kuken så långt att bara ollonet var kvar i hennes springa och så stötte jag in till roten så magen trycktes hårt mot hennes mjuka skinkor. Varje gång kände jag hennes hand hastigt smeka pungen.
– Nu måste du knulla, knulla mig hårt…hårdare. Ta mig med din stora hiskeligt sköna kuk.

Det var en underbar känsla att omslutas av hennes hårt kramande slida. Hon roterade med höfterna, malde med stjärten mot min mage och lät alla muskler i fittan arbeta.

– Så härligt, så härligt i min kåta fitta. Min livmoder slickar din stake…din heta kuk…kom djupt…hårdare i mig…åhhh.

Ovillkorligen började jag skynda på tempot. Hennes stönanden blev allt häftigare.

– Vi älskar…vi är tillsammans…Jag kan inte mer…inte vänta längre…kom i mig nu…låt det gå…Det är härligt med din kuk. Varm, hård…skön…kom…ja…så ja…lite till…

Vi skakade båda som i frossa när hon gned pungen mot sina svällande läppar och känsliga kittlare.

Jag stönade bakom hennes stjärt och vred mig hårt innåt i den trånga härliga slidan.

– Nu känner jag hur du växer ännu mera…så…du fyller mig snart.. nu… nuu…nu kommer jag, det gååår…det går för mig nu, igen och igen, igen och nuuu åhh…ahhjjjoo…

Så reste hon upp huvudet och bara skrek rakt ut. Slidmusklerna kramade och mjölkade hårt runt kuken, jag upplevde sällheten i hennes våldsamma orgasm med hela min dunkande värkande kuk. Det ilade längs ryggraden och pungen drog ihop sig. Nu skulle jag spruta, fylla hennes fitta med min livssaft…min glödande säd.

De sista kramperna drog genom hennes underliv när min urladdning kom i ett enda långt sprutande som aldrig tycktes ta slut. Jag vräkte mig fram och pumpade med höfterna, malde tills jag spändes bakåt av min egen utlösning och spetsade henne på de heta sädesstrålarna.

Hon skrek och suckade:
– Mer, mer, mer, fyll mig, spruta mig full. Det går för mig igen, det går för mig hela tiden….Din kuk…din sköna kuk. Jag kan inte få nog. Åhhhaa…

Den pulserande fittan slöt sig hårt och kramande om min darrande sprutande stake. Hon kramade och masserade min pung, när vi gav oss hän i de slutliga spasmernas extas och det sista av min sats skvätte ut över hennes ömmande blygd. Hennes suckar och stönanden blandade sig med ett djupt gurglande av tillfredsställelse ur min strupe och med det skri hon utstötte i orgasmens sista fulländade ögonblick…

 

(0)

Sexnoveller