Nytt liv del 9

Sexiganoveller

Jag satt på mitt rum och funderade på hur jag skulle lägga upp taktiken inför det kommande mötet när telefonen ringde. Jag svarade och det var hustrun som ringde hemifrån. Vi brukade talas vid någon gång per dag. Under den här perioden hade Lena en period då hon arbetade mycket hemma, eftersom hon satt och skrev på en större uppsats.
-Jag ville bara ringa och säga hej, sade hon.
-Hej du, vad trevligt, sade jag lite frånvarande, med svårigheter att tycka undan tankarna från den del i offerten jag precis satt och funderade på.
-Vad gör du, frågade jag.
-Tja just nu gör jag ingenting, sade hon, -men Tobias ringde för en stund sedan och han var på väg norrut, och…
-Vem då, avbröt jag henne.
-Tobias, svarade hon.
-Vilken Tobias då, frågade jag igen, denna gång lite irriterad.
-Tobias, sade Lena, -som klippte gräs och sånt, stugan vi hyrde…
-Jaha…svarade jag tillbaka, -vad ville han då…
-Han ville ge oss ett förslag på att hyra några veckor per år, någon slags andel eller så…svarade Lena utan att veta säkert vad det handlade om.
-Vad trevligt, sade jag kort.
-Jag kan ringa och be att han kommer när du kommit hem, om du hellre vill det, sade Lena tyst.
Jag funderade och visste inte varför jag var litet grinig, men jag antog att det var som alltid när jag inte har alla bitar på plats inför kommande möten.
-Neeejjj, älskling, svarade jag ömt, -kolla vad han har att komma med så kan vi titta på det tillsammans sedan.
-Okej, skrattade Lena till, -älskar dig, tillade hon och lade på luren innan jag hann säga något mera.

Jag återvände till mina funderingar och tyckte det var både kul och spännande att Tobias skulle komma och presentera någon idé med andelar, och jag kände ingen svartsjuka även med tanke på vad som hänt tidigare mellan Lena och honom. Ett par timmar gick och så ringde telefonen igen. Det var Lena igen.
-Hej hur går det för dig? sade hon, -kommer du inte hem snart?
-Jo…sade jag lite dröjande och åter med lite låg koncentration på telefonsamtalet, fast klockan är ju bara tre, -jag måste nog sitta ett par timmar till…har Tobias kommit?
-Jaadå, svarade hon, vi har det så trevligt!
-Vad bra, sade jag, vad gör ni…
-Vi…började hon…vi har druckit lite kaffe ute på tomten… sade hon lite dröjande.
-Jaha vad trevligt, sade jag.
-Jag blev plötsligt lite förvånad över tonen i hennes röst.
-Är allt som det ska, fortsatte jag.
-Jodå, sade hon lite långsamt men glatt, vi har det så trevligt.
-Vad bra, sade jag, var det något speciellt du ville?
Jag började känna mig lite stressad över jobbet och ville jobba undan så att jag kunde komma hem någon gång.
-Näää…sade hon åter lite dröjande…jag vill bara att du kan komma hem nu, längtar efter dig!
-Visst, sade jag, jag kommer vid halv sju-tiden så kan vi äta ihop.
Jag försökte undvika att låta irriterad eftersom jag hade huvudet fullt med möjliga upplägg.. Vi lade på igen och jag återvände till mina tankar. Men så efter bara några minuter så blev jag plötsligt fundersam.
Jag började undra varför hon ringde en andra gång, det brukar hon inte göra om hon inte har något speciellt ärende. Jag slog undan tankarna och fortsatte att arbeta. Men så dök tankarna upp igen. Vad var det hon ville? Hon hade låtit lite annorlunda på rösten.

Jag fick plötsligt inspiration och kom på den ena geniala idén efter den andra och sjönk allt djupare in i funderingarna när plötsligt en av mina arbetskamrater stack in huvudet och sade hejdå och jag förstod att klockan var ganska mycket. Efter att ha plockat undan det viktigaste satte jag mig i bilen för att åka hem till Lena och jag kände mig ganska hungrig. När jag svängde in på vår gata mötte jag en för mig obekant bil och vid en närmare titt in i bilen tycket jag mig kunna känna igen att det var Tobias. Jag parkerade bilen i carporten och gick sedan in i huset och Lena stod vid diskbänken och höll på med maten. Jag kramade om henne bakifrån och hon blev glad och vände upp huvudet över sin axel och vi kysstes innan jag satte mig ner vid köksbordet och vi pratade en liten stund medan jag kastade ett öga på dagens post.
-Vad tråkigt att Tobias inte kunde stanna, sade jag.
-Mm, sade hon, och verkade lite frånvarande.
-Hur är det? sade jag, mår du bra?
-Mm, sade hon igen, och jag tyckte det var svårt att få riktig kontakt med henne.
-Hallå? sade jag lite uppfordrande, -var är du någonstans?
Hon svarade inte utan lade ner kniven, sköljde av händerna, torkade dem på kökshanduken och kom emot mig. Hon stannade någon meter från köksbordet och tittade på mig. Jag såg att hennes ögon var glansiga.
-Lena har varit en busig flicka, sade hon leende.
-På vilket sätt då, frågade jag roat.
-Lena har haft lite roligt med Tobias, fortsatte hon.
Så log hon på mig och hon fick faktiskt något lite pillemariskt i blicken.
-Kom, sade hon, -kom och ställ dig bakom mig.
Jag reste mig långsamt, gick emot henne och stannade ansikte mot ansikte. Lena sade inte ord utan fortsatte bara att titta på mig. Så tog hon min ena hand, vände sig om så att min arm kom runt henne och så trevade hon efter min andra hand, fann den och drog även den runt sig. Så stannade hon så en stund och jag bara stod så och höll om henne en stund. Därefter tog hon min högra hand och förde den nedåt, samtidigt som hon med sin andra hand fick tag i klänningens nederkant och drog den uppåt. Hon tog min högra hand och lade den på utsidan av trosorna mot sitt kön. Det kändes vått.
-Oj, sade jag stötigt, du har verkligen varit sugen…
-Jo, sade hon, -jag också, fortsatte hon och slöt ögonen.
Och jag förstod, förstod också den våta stora fläcken i hennes trosor.
-Är det Tobias…frågade jag upphetsat.
-Mmm, sade hon, fortfarande med slutna ögon.

Nu hade kåtheten helt tagit överhanden. Jag nästan slet av henne trosorna och knuffade henne lite omilt mot köksbordet. Hon lade sig ner över köksbordet och jag drog upp klänningen, samtidigt som jag äntligen lirkade fram kuken där den legat och tryckt i många timmar nu. Utan någon större finess körde jag in kuken i det simmiga och varma hålet. Jag kände hur det trycktes ut en blandning av Tobias sperma och hennes egna könssafter ur henne när jag körde in kuken, och den kladdiga mixturen rann nedanför pungen på mig. Jag stötte i henne bakifrån några få gånger.
-Det kan inte vara så länge sedan det här hände, sade jag frustande.
Lena lyfte blicken mot köksklockan medan hon skakade till varje gång jag körde in kuken i henne.
-Det var en kvart sedan, sade hon, och böjde ner huvudet igen.
En ny stråle gick genom hela mellangärdet och jag kände direkt att det inte var någon idé att försöka spela uthållig eftersom orgasmen kom rullande som en snölavin längs ett stup. Jag sprutade in hela eftermiddagens frustration i henne i några kraftiga stötar och föll ihop över henne.
Så låg vi några minuter och till sist reste jag mig från henne och drog mig ur och Lena vände på sig och vi kysstes innan hon gav mig en lång kram. Jag klädde på mig igen och Lena rättade till sin klänning och struntade i att sätta på sig de blöta trosorna.

Vi fixade resten av middagen och satte oss till bords. Efter en stund tittade Lena upp på mig.
-Älskar du mig? frågade hon.
-Gränslöst, svarade jag, älskar du mig?
-Ja, sade hon, oerhört mycket…jag älskar dig i tusen år…
Vi avslutade måltiden och Lena hämtade ett papper som Tobias haft med sig och tillsammans kollade vi igenom erbjudandet, vilket var ganska lockande men vi bestämde oss för att sova på saken.
-Jag gillar Tobias, sade Lena, han är skön och det kändes faktiskt bra att vara den första för honom där i stugan, fortsatte Lena.
-Jag kan förstå honom, svarade jag och mindes hur även jag i unga år drömde om mogna kvinnor.
-Jag tycker det är väldigt upphetsande att visa honom, att liksom dirigera honom, sade Lena, och han kåtade upp mig rejält varje gång…
-Varje gång????? utropade jag, har…flera gånger…
Lena harklade sig lite. Jag bara stirrade på henne och såg förmodligen ut som
en fågelholk i ansiktet.
-Ja, ehm, det tog inte så lång tid efter att han kommit hit när vi började, sade
Lena.
-Berätta, älskling berätta, sade jag ivrigt.
-OK, sade hon, jag skall berätta, men kan vi inte gå och sätta oss i
vardagsrummet och göra det?
-Nej, sade jag, det kan vi göra sen, berätta nu…
-OK, som du vill…
Lena tystnade en stund och tittade ut genom fönstret, liksom för att ta sats. Så började hon; -Jo, jag ringde ju dig vid ett-tiden idag. Då hade Tobias inte kommit, och jag hade inga speciella planer. Men bara en kvart efter vi hade lagt på så dök han upp. Han var på ett strålande humör och så såg han så bra ut där han kom. Han var helt enkelt så jävla snygg när han kom, och så nästan sprang han fram till mig och kramade om mig och skrattade och var så där otroligt mysig. Jag måste erkänna att jag blev lite pilsk redan när han kom. Det började bara så rätt! Jag frågade om han ville ha en kopp kaffe, och han sade att det vore gott, och det dröjde inte länge förrän jag satt där och hade blivit så jäkla kåt.
Jag tittade på klockan och tänkte att det är rätt många timmar tills du kommer hem och…jag ville ha honom igen, Tommy, och…det märktes att han ville ha mig…

Jag sade åt Tobias att vi kunde gå in i vardagsrummet till våra sköna soffor. Jag bad honom sätta sig där, och så drog jag av honom shortsen. Det var så häftigt att leka med hans kuk, och jag runkade lite lätt på den ett tag. Sedan kunde jag bara inte motstå att ta den i munnen, och Tobias började jucka rätt snart. Så jag lät honom hållas och sög hans kuk i långa drag samtidigt, och det dröjde inte länge innan jag märkte att han var på väg. Han började rycka rätt ordentligt och så sprutade han rätt upp i munnen på mig.

Min kuk hade rest sig igen under köksbordet och med kåtheten bubblande igen lyssnade jag medan hon berättade och vi gick samtidigt in i vardagsrummet. När vi kom fram till den ena soffan såg jag mycket riktigt att fanns en halvtorkad våt fläck där hon sagt att de suttit.
-Vad hände sedan då? frågade jag.
-Sen, fortsatte hon, så satt Tobias där med slaknande kuk och såg lite förlägen ut. Men för mig var det som om proppen hade gått ur. Jag kände inga hämningar alls, utan ville att han skulle slicka mig. Så jag lade mig ner på golvet och drog av mig tröjan och byxorna och lockade dit honom så här; Lena visade med pekfingret den där lockande rörelsen och så slickade hon sig lätt om läpparna. Jag började runka, och hjärtat fortsatte att hamra.
-Och han var inte sen, han lade sig ner på mage på golvet och började slicka mig. Och han var ganska bra på det, nästan lika bra som du! Jag behövde inte heller så länge på mig, utan rätt snart kom jag i en underbar orgasm och det var nästan så att jag höll på att bryta nacken av honom när jag drog upp benen. Hon tystnade ett tag och jag runkade för fullt nu.
-Sen knullade ni precis innan jag kom hem också? frågade jag.
-Mmm, det gjorde vi allt, sade Lena dröjande, men då var vi i sovrummet.
-När hamnade ni där? frågade jag.
-Inte så bråttom, sade Lena, det hände mer…
-Berätta då, sade jag otåligt.
-Det kanske inte behövs…sade Lena dröjande.
-Vadå inte behövs? svarade jag.
Lena satt tyst en stund, tittade sedan på mig igen och viskade att det finns på video…Ingången till min mun blev bara större och större. Jag slutade runka och bara stirrade på henne.
-P-p-på v-v-video? stammade jag, hur…
-Jo…jag ville att du skulle vara med på nåt sätt, så kom jag på att kanske om jag spelar in vad som händer så skulle du vara mer delaktig…Mina kinder blossade och jag blev fruktansvärt nyfiken, Lena reste sig upp och gick iväg, och kom tillbaka en kort stund senare med ett videoband.
-Här, sade hon och höll upp bandet.

Jag satte i kassetten i videoapparaten och tryckte igång den, därefter satte jag mig bredvid Lena. Vi satt båda ganska stela och rörde inte varandra. Så började filmen. Det första jag såg var en spritt språngande naken Tobias sitta i soffan. Kameran skakade till lite och sedan såg jag Lenas ryggtavla komma från kamerahållet och närma sig Tobias. Hon satte sig bredvid honom och började fingra på hans kuk. Det dröjde inte många sekunder innan den reste sig. Tobias kuk stod nu och min egen reste sig ofrivilligt när Lena böjde sig ner på filmen och tog åter Tobias kuk i munnen och började suga honom igen. Han stönade högt och jag såg hur Lena smekte sig själv samtidigt. Hennes huvud rörde sig upp och ner över Tobias kuk en stund, och sedan reste sig Lena. Hon grenslade Tobias där han satt i fåtöljen och sjönk ner över hans kuk med ryggen mot kameran. Båda stönade till och min egen kuk var nu så styv att jag kråmade mig lite för att det började bli obekvämt.
-Vill du… frågade hon och tittade på mig.
-Mm, svarade jag grötigt.
Jag kände med välbehag hur hon tog min kuk i sin mun och började suga mig. På filmen såg jag hur paret bytte ställning. Lena klev av Tobias och vände på sig, och sjönk åter ner på hans hårda påle. Hon började knulla honom ganska vilt. Framför mig så sög nu Lena av mig allt mer intensivt. Så hör jag plötsligt Lenas röst på filmen.
-Vänta ett tag, säger hon till Tobias och kliver av. Hon försvinner ur bild och kvar är Tobias med ett vackert stånd. Lena sög min kuk lite lugnare nu framför mig och så ser jag hur hon kommer tillbaka i bild, med vår trådlösa telefon. Hon ställer sig på alla fyra i soffan och Tobias ställer sig bakom henne och sätter ganska försiktigt in kuken i hennes fitta. De börjar knulla lite vildare, och efter en stund ser jag hur hon slår ett nummer på telefonen. Alldeles kort efter vinkar hon till Tobias att han skall hålla sig lugn. Han stannar och jag hör hur Lena säger i telefonen ”Hej hur går det för dig? Kommer du inte hem snart?” Jag blir alldeles kall och lyfter bort Lenas huvud från min kuk. Det blir tyst en stund på filmen och jag hör hur hon talar igen ”Jaadå. Vi har det så trevligt!”. Nu är det nästan så mitt hjärta håller på att stanna och jag tittar än på Lena, än på filmen.
Lena ser avvaktande ut, och tittar lite forskande på mig ”vi har druckit lite kaffe ute på tomten…” hör jag på filmen.

Hela min kvarvarande hjärnverksamhet stannar av nästan helt. Min älskade hustru har ringt mig på jobbet med Tobias kuk i sig. Och jag har inte fattat nånting! Åhhhh, vilken underbar fantastisk fru jag har susar det genom huvudet, och efter en stund hör jag hur Lena avslutar samtalet på filmen och Tobias är inte sen att börja pumpa i henne igen. Jag tittar på filmen i trans och Lena förhåller sig avvaktande.
-Ställ dig på alla fyra, säger jag till henne.
Hon svarar inte, utan kliver ner på golvet och jag glider i några stötar in i henne. På filmen knullar Tobias henne bakifrån i övre hallen, i verkligheten knullar jag henne bakifrån i vardagsrummet. Så hör jag hur Tobias börjar stöna på filmen.
-Han är på väg nu va, säger jag till Lena.
-Mm, svarar hon.
Så ser jag hur Tobias i konvulsioner kommer, och Lena manar honom ”Kom till mig då!” säger hon upprepat. Tobias är inte riktigt klar med sin orgasm, så ser jag hur det går för Lena. Efter drygt tjugo års äktenskap vet man hur ens hustru ser ut när hon närmar sig orgasm. Hon skriker ut sin orgasm i filmen och själv så känner jag att det är dags. Jag känner hur Lenas fitta drar ihop sig mot min kuk och förstår att även hon är på väg. Gud vet för vilken gång i ordningen idag. Vi kommer gemensamt och jag sprutar Lena full igen. Hon skriker ut sin orgasm igen, denna gång i vardagsrummet hos mig. Det svartnar för ögonen och vi faller ihop på golvet. Efter en stund trevar jag efter fjärrkontrollen och stänger av videon. Det uppstår en total tystnad, det enda ljud som hörs är våra egna andhämtningar.

Efter en kvart eller så reser jag mig medan Lena ligger kvar på golvet.
-Varför åkte Tobias? frågade jag.
-Han måste fortsätta norrut, viskade Lena.
-Men ni knullade ju en gång till sedan, fortsatte jag.
-Ja, svarade Lena, i sovrummet, det var inte långt ifrån att du tagit oss på bar gärning.
-Finns det också på video? frågade jag.
-Ja, sade hon stilla, det gör det.
-Jag tror vi skiter i att titta på det just nu, sade jag och log mot henne, det kanske vi kan spara till en annan gång.
-Bra förslag, sade Lena.
-Kommer Tobias tillbaka? frågade jag.
-Om vi vill, svarade Lena.
Hon kom och lade sig bredvid mig i soffan. Vi somnade båda och jag vaknade vid åttatiden. Jag låg och funderade på allt som hänt medan Lena sov bredvid mig efter alla orgasmer hon måste ha haft idag. Kanske skulle vi ringa hit Tobias, funderade jag, medan jag tittade på min älskade vackra fru där hon låg och sov naken i soffan…

– – – – –

Vi hade packat varsin resväska och tog bilen till flyget, parkerade den på långtidsparkeringen trots att vi bara skulle vara borta fredag till söndag. Efter att vi checkat in vårt bagage dröjde det inte länge innan vi lyfte. Ombord serverades vi en god lunch med valfri dryck till och Lena beställde ett glas vitt vin till kycklingen, själv kände jag för en stor, kall öl.

Efter cirka två timmars flygtid landade vi säkert i Amsterdam och tog oss in till hotellet som vi bokat. När vi kom upp på rummet packade vi upp vårt bagage och pustade ut på sängen. Jag tittade på klockan och kunde konstatera att den precis hade passerat 14.00.
-Vad sägs om att vila en stund, älskling, säger jag till Lena.
-Mmmmm, mumlar hon trött från andra sidan av sängen.
-Vi kan väl sova några timmar så vi är pigga ikväll, fortsätter jag, men får inget svar eftersom Lena redan somnat.
Jag ställer alarmet på mobiltelefonen på 16.30 och lägger mig bredvid Lena och tillsammans vilar vi ut inför en lång skön kväll.

Efter att vi duschat och gjort oss i ordning går vi ut och äter gott på en restaurang. I den varma kvällen strosar vi hand i hand genom Amsterdams gator. Våra steg för oss genom Red Light District och det känns lite otroligt att se alla dessa kvinnor stå och bjuda ut sig i skyltfönster.
När vi går där kan Lena se hur jag tittar på de yrkesarbetande kvinnorna och hon kan bara skratta åt honom.
-Nej, älskling, du får bara titta, inte köpa och ta med hem, skrattade hon.
Jag skrattar också och vi fortsätter vår promenad hand i hand. Det finns mängder av barer, sexaffärer och nattklubbar som erbjuder både Liveshow och vanlig striptease.
-Jag är törstig, jag vill ha något att dricka säger Lena till mig när vi går förbi en nattklubb som erbjuder både det ena och det andra.
Med en ryckning i min hand drar hon in mig på nattklubben och vi får betala 15 euro per person för att komma in.

Lokalen vi kliver in i är en ganska stor och öppen lokal. Det finns bord och stolar utplacerade i rummet. Mitt i lokalen finns det en scen och på den scenen dansar just nu en kvinna som sakta drar av sig sina kläder. På väggarna sitter det storbildsskärmar som visar kvinnan som dansar. Lokalen är mindre än halvfull, med ungefär lika många kvinnor som män. Värmen i lokalen är hög och det ligger en rökdimma över delar av lokalen. Dimman gör att man bara kan urskilja besökarna. Ett fåtal kvinnor är klädda som Lena, iförda klänning, men övrigt verkar det vara mest yrkesverksamma kvinnor. Det känns förbjudet att vara på en sexklubb och jag känner en pirrning i min mage.

Vi får ett bord nära scenen och vi blir serverade de drinkar som vi beställt. Kvinnan som har strippat är klar och hon ersätts av en man och en kvinna. Paret börjar med att smeka varandra för att sen övergå till att ha samlag på scenen. Känslan att se ett par ligga med varandra, bara ett par meter från oss gör mig upphetsad och Lena kan inte slita sin blick från mannens kuk, när den glider in i kvinnan. Min hand glider in under Lenas klänning och jag smeker hennes trosor. Trosor som blir allt fuktigare och fuktigare ju mer hon tittar på paret som är på scenen. När jag låter ett finger smita in under trosorna och rör hennes mus, kan hon inte låta bli att stöna till. Det känns så upphetsande att sitta på en lokal och titta på ett par som utför ett samlag på en scen och veta att det är många i lokalen som ser på dom. Lena försöker verka oberörd av mina fingrar när hon dricker upp sin drink.
Ju mer jag behandlar hennes underliv, desto mer upphetsad blir hon, och hon känner hur skamlig det är och hur syndfullt hon beter sig, men kan inte låta bli att njuta.

Helt plötsligt ändras musiken och när vi tittar upp på scenen igen, har paret som varit där försvunnit. In kommer in en otroligt vältränad man. Mannen börjar strippa till musiken, sakta tar han av sig sina kläder. Till slut är mannen nästan naken, förutom ett par minimala badbyxor på sig. Han är mycket vältränad, solbränd och man kan se hur alla hans muskler rör sig i strålkastarljuset. Badbyxorna verkar vara väldigt små och bulan avslöjar att han har något där. Några kvinnor slänger upp sedlar till mannen och några som är lite mer våghalsiga stoppar sedlar innanför hans badbyxor. Lena kan inte slita sina ögon från denna vältränade man utan tittar helt fascinerat hur han rör sig. Då sticker jag en sedel i hennes hand. Med ett leende mot mig reser hon sig upp och går fram till scenen. Mannen ser att Lena står där och han dansar sig fram mot henne. Lenas ögon vägrar att släppa framdelen av hans badbyxor, hon följer varje rörelse han tar. Istället för att böja sig ner, sträcker han fram sin hand mot henne, tar tag i handen och med en lätt rörelse drar han henne upp på scenen. Mannen dansar med Lena, han för hennes hand över hans kropp, över hans bröst, över hans framdel på byxorna och hon kan verkligen känna att han är grov. Lenas ben skakar av sin egen upphetsning och hon kan inte sätta emot när han smeker henne. Hans händer rör hennes kropp, bröst, stjärt och när han drar ner blixtlåset i Lenas klänning, vill hon inte stoppa honom. Klänningen faller till golvet och där står hon. Det enda hon har på sig är en bh och ett par svarta tunna trosor. Trosorna är genomvåta och värmen från strålkastarna gör att hon svettas floder. Mannen fortsätter att dansa, och han vänder Lena ut mot lokalen, så att hon har honom bakom sig.

Jag ser hur mannens mage rör Lenas rygg, hans händer smeker hela tiden hennes sidor och Lena kan bara njuta av denna uppvaktning. Mannen dansar närmare och närmare, han trycker sig hårdare och hårdare mot hennes rygg och mot hennes stjärt. Lena sträcker händerna bakom sig och känner mannens muskler samtidigt som hon för sin stjärt mot mannens underliv. När mannen äntligen tar av bh: n är kan jag se att bröstvårtorna är hårda av upphetsning. När jag ser hur mannen tar tag i Lenas trosor, håller jag på att dö av upphetsning. Samtidigt kollar jag noga på Lena om hon vill avbryta det som sker på scenen men hon tycks trivas och ger mig en slängkyss. Sakta drar mannen ner trosorna så att hon blir stående naken i strålkastarljuset.
Helt naken i en lokal och bara väntar på att få känna mannen som har klätt av henne. Mannens händer fortsätter att smeka över kroppen och när hon putar med sin stjärt mot mannen kan hon ännu mer tydligt känna hans hårda kuk.

Mannen lyfter upp Lena och bär bort henne till den upphöjda delen av scenen, där paret som tidigare hade utfört samlag med varandra varit. Mjukt lägger han ner henne och hon blir liggande så att underlivet är utåt i lokalen och när han särar benen och med en hand börjar smeker musen kan hon inte låta bli att stöna till när han låter ett finger glida in. Sakta rör han sitt finger runt och i henne och det finns inget hon kan göra nu, och efter en stund stoppar mannen sin retning och går fram till Lenas huvud, där hon ligger med särade ben och låter okända människor se rakt upp i henne. Mannen ställer sig vid brösten och står där och smeker dem och jag kan från min plats nedanför scenen tydligt se hur mannens kuk trycker mot tyget i hans badbyxor. Med sina händer drar Lena ner mannens badbyxor och släpper ut hans kuk i det fria. Mannen sparkar av sig sina byxor och håller fram sin kuk mot hennes mun, och Lena kan inte stoppa sig nu, hon höjer huvudet och tar hans ollon i munnen och med små nackrörelser sugs hans kuk i munnen. Fortfarande med kuken i munnen ställer han sig över Lena, han står som han skall utföra armhävningar och sakta börjar han sänka sitt underliv och jag kan se hur hans kuk glider djupare och djupare i Lenas mun. Varje gång han för ner sitt underliv möter hon hans kuk, musiken har slutat och det enda som hörs i lokalen är hennes sugningar och stön från mannen.

Jag förstår att Lena känner sig väldigt syndig när hon ligger där och låter en helt främmande man knulla sin mun, och efter flera minuter av sugande av mannens kuk, reser sig mannen och går runt och ställer sig mellan hennes särade ben. Jag ser hur mannen leker med ollonet runt blygdläpparna och när ollonet rör vid klitoris stönar hon högt. Ljudet ekar i lokalen men jag bryr mig inte, det enda jag vill se är hur kuken glider in henne och gör det underbart för min älskling. När Lena känner hur ollonet glider in i öppningen så kommer det en enorm njutningskänsla över henne. Kanten på ollonet försvinner sakta in och hon känner hur mannen millimeter för millimeter för sin kuk djupare in. Lenas egen kåthet är nu så stor, jag förstår att hon bara vill få känna honom ta henne, att han knullar henne där och nu. Hon bryr sig inte om att han tar henne i en lokal med en massa okända personer som tittar på. Hon bryr sig inte heller om att jag sitter och tittar på, hon vet att hon får och att jag finns till hands om hon vill. Lena vill bara få knulla denna vackra och helt okända man och när han äntligen börjar föra sitt underliv fram och tillbaka och hans kuk börjar glida in och ut, stönar hon högre och högre. Känslan att ligga där helt naken på en sexklubb och bli knullad på scenen gör henne helt vansinnig. Varje gång mannen är på väg in, möter hon honom med sitt underliv. Ljudet när deras kroppar möts ekar i lokalen och hon gnyr, stönar allt högre. Mannen knullar omväxlande mjukt och hårt i djupa, långa tag. Mannen drar sig ur och ställer henne på alla fyra med ansiktet vänt ut mot lokalen, och när mannen tränger in bakifrån blundar hon och bara och njuter. Mannens händer greppar höfterna och han för Lenas kropp fram och tillbaka över hans kuk. Hon kan bara följa med hans rörelser och jag kan se hur brösten gungar fram och tillbaka. När Lena öppnar ögonen och låter blicken glida över lokalen ser hon hur någon sitter i mitt knä. Hon kan i strålkastarskenet inte se detaljer men förstår att någon kvinna har satt sig hos mig under tiden hon blir knullad på scenen. Hennes egen kåthet blir bara större och större och varje gång hon förs av hans kuk så känner hon hur musen längtar att få bli fylld av hans kuk igen. När mannen drar henne mot sig och ner över hans kuk så kan hon inte låta bli att stöna högre och högre. Jag vet att Lena stönar för mig för att det är skönt, hon stönar högt så att jag skall höra hur hans fru blir knullad på scenen och förstå att hon njuter av detta. Hur länge mannen knullar henne bakifrån vet jag inte, men jag vill inte att det skall sluta.

Mannens slutar att dra henne fram och tillbaka, utan han håller henne fast och stöter allt hårdare sin kuk i fittan, och Lena kan bara stå där och hålla emot sig så att hon inte åker framåt när hans kuk stöter i botten. Plötsligt känner hon hur mannens kuk blir grövre och grövre, men hon vill inte få hans sperma i sig så hon drar sig av från mannen och vänder sig snabbt om. På knä sitter hon rakt framför mannens kuk och börjar jag runka honom hårt och fort och vill att han skall spruta sin sperma över brösten.
Det dröjer inte många sekunder innan Lena kan känna att mannens kuk blir grövre och grövre och ollonet blir större och större i sina händer och då kommer hans sperma. Sperman sprutar ut ur hans kuk och träffar brösten, magen och för Lena känns det så syndigt att låta honom spruta ner henne med sin säd. Mannens kuk sprutar och sprutar, men till sist avtar det och det sista av hans sats rinner ner i hennes händer.

Med ett leende hjälper han henne upp, tackar viskande i hennes öra för hjälpen. Bägge bugar för publiken som applåderar och där står min fru helt naken, med sperma från en okänd man, rinnande nerför sina bröst, nedför sin mage och tar emot applåder för att hon låtit honom knulla henne på scenen. Lena tar upp sin klänning, sina trosor och bh från scenen innan hon går ner till mig och hon bryr sig inte om att försöka dölja sig, alla har redan sett henne naken. I mitt knä sitter det en mycket lättklädd dam och smeker mig och när hon kommer fram till vårt bord reser sig kvinnan, viskar något i mitt öra och försvinner bort. Med ett brett leenden hälsar jag henne tillbaka, drar ut hennes stol och hon sjunker ner, släpper sina kläder på golvet och Lena känner sig litet slut, men glad och upphetsad. Hon böjer sig fram och kysser mig, och när vi avbryter vår kyss står det en iskylare med Champagne på bordet. Kvinnan som serverar oss är samma kvinna som satt i mitt knä. Hon förklarar att huset bjuder och att det är tack vare Lenas föreställning. Jag suckar och Lena kan se hur upphetsad jag är och med ett litet leende vrider hon stolen mot mig, särar sina ben och låter mig se rakt upp i den nyknullade fittan.
-Den är din älskling, säger Lena till mig, -jag bara lånar den för nöjes skull ibland…

Lena reser sig upp och går fram till mig. Smeker mig över skrevet och känner hur hård jag är. Jag har blivit väldigt upphetsad av att se min fru bli knullad på en scen av en okänd man. Försiktigt lossar hon mitt bälte och byxor och släpper ut min kuk, och med ett leende mot mig vänder hon sig om och ställer sig med ryggen mot mig, och sakta sänker hon sig ner över min kuk och låter den glida in. Lena sjunker ner så att hon har min kuk så djupt i sig hon bara kan få och med min kuk djupt i sig, sitter vi bara stilla och njuter. Lena är helt skamlös just nu, hon bryr sig inte om vem som ser oss, och med min kuk helt i botten, smuttar hon på Champangen och tittar på scenen. På scenen är det ett nytt par som har samlag med varandra, men vi tycker att dom är för tekniska, dom visar ingen känsla. Sakta börjar Lena rotera med underlivet runt min kuk och mina egna ljud blir allt högre ju skönare det blir. Jag blundar och bara njuter av allt. Sakta börjar hon glida upp och ner för min kuk, och mina händer smeker brösten, och ju mer jag behandlar brösten desto fortare rider hon mig. När jag nyper till litet försiktigt runt ena bröstvårtan så stönar hon riktigt högt, och hon bara njuter och blundar.

Helt plötsligt känner Lena något vått, varmt röra vid sitt ansikte. När hon öppnar ögonen ser hon bara en jättelik svart kuk med ett jätteollon framför sin mun och ivrigt tar hon denna främmande kuk i munnen. Glupskt försöker hon få denna kuk djupare i sin mun, men det enorma ollonet tar emot och det enda hon kan göra är att slicka på det under tiden hon rider mig snabbare och snabbare, och jag förstår att hon vill jag skall komma i henne, hon vill förmodligen prova denna jättekuk…för första gången skall hon knulla en svart kuk…Med mina händer runt hennes höfter tvingar jag Lena att rida snabbare och snabbare och med ett vrål tömmer jag min sperma i fittan. Jag håller henne fast när jag sprutar min säd djupt i henne och vi tycker båda att det känns otroligt sexigt och syndigt…
Jag håller Lena fast över min kuk tills jag kommit färdigt och hon kan bara sitta där och känna hur min kuk skakar i henne när jag kommer. Lenas händer smeker pungen och kuken, och det är knappt hon kan få sina händer att räcka runt denna grova, vackra jättekuk. Mannens kropp glänser av svett, varje muskel ser ut att vara ritad.
Mannen är rakad på huvudet och oerhört muskulös, han tar tag i Lenas händer och drar henne av min kuk. Med en lätt vridning, lyfter han upp henne och bär min fru upp på scenen och Lenas kropp påverkar inte mannens rörelser utan hon verkar vara tyngdlös. Där lägger han ner henne på upphöjningen så att den nyknullade fittan är vänd rakt ut mot lokalen. Utan ett ord ställer han sig mellan Lenas ben och mannen låter ollonet smeka upp och ner och runt musen.

Jag märker på Lena hur otroligt ivrig hon är och att hon bara vill få känna hur hans kuk tränger in i hennes våta, väntande fitta.

Lekfullt för han ollonet mot musöppningen, och väldigt sakta trycker han sin jättekuk rakt upp i min frus fitta, och något så grovt har hon aldrig känt tidigare och jag förstår att hon måste tvinga sig att slappna av. Millimeter för millimeter förs denna jättekuk in i henne och när halva kuken är inne, undrar jag om det verkligen är möjligt att få in mer av denna enorma kuk, och Lenas andhämtning är snabb, häftig, och hennes bröstkorg höjs och sänks i rasande fart. Lena sätter sina vader mot mannens stjärt och trycker sakta honom djupare in i sig och jag förstår att hon vill försöka få känna hela kuken i mig. Svetten rinner om henne, både av njutning och värmen från strålkastarna och efter några minuter kan jag se hur Lena tagit emot den sista millimetern… Äntligen har hon hela hans mandom djupt inne i sig och hon bara ligger och väntar och känner hur hennes kön försöker vänja sig vid denna jätte. Svetten rinner om henne och hon ligger där och visar för alla i publiken hur hon har fått in hela denna jättekuk i sig. Hon, en vit kvinna ligger under en mörkfärgad man, vars gigantiska kuk är djupt inkörd i sin fitta. Kuken glider ur någon millimeter och sen in. Millimetrarna blir centimeter. Fortare och fortare roterar hon sitt underliv, höjer och sänker det upp och ner och runt denna jättekuk. Centimetrarna blir decimetrar. Den vackra mannen börjar knulla min frus fitta, min underbara slampiga fru som bara älskar denna bamsekuk.

Mannen ökar sitt tempo och han låter sin jätteorm ta Lenas fitta. Ju mer han tar för sig av henne, desto mer börjar Lena njuta av att bli tagen av denna vilde och hennes tidigare stön övergår till små rop av njutning. Hon vrider sig i extas och när mannens kuk åker ur henne fitta, gnyr hon av längtan. Med ett stön från mannen glider jättekuken lätt och rakt upp i henne igen och hon kan känna varje millimeter av hans kuk när den glider djupare och djupare och när kuken nuddar botten i fittan vrålar hon ut i extas. Ju mer denna i alla avseenden stora man knullar henne, desto mer kåt blir hon och mannens allt mer hårdhänta behandling av hennes fitta, gör henne bara kåtare och kåtare, villigare och villigare. Hon bara vill bli knullad av denna man, hon struntar i allt, bara han knullar henne… och hon bara ligger där och tillåter denna man knulla henne som han vill.
-Do you like black cocks, slut, väser han åt Lena.
-Ja…jaaaaa…yes…yesssss…svarar hon, -“yes, i need black cocks skriker hon högt.

När Lena ropar de orden ser jag att hon är på väg att komma, och jag ser hur kuken glider fortare och fortare in henne och förstår att även han snart skall spruta. Lenas kropp skakar och hennes röst ropar ut sin njutning och med ett vrål kommer han. Hela Lenas mage skakar när mannen sprutar sin sperma i henne, jag ser hur det rister och skakar djupt i henne när han sprutar i fittan. Innan mannen slutat spruta drar han ut sin kuk och sperman fortsätter att spruta från denna jättekuk, sperman sprutar över magen, träffar fittan och över hela hennes kropp. Samtidigt med hans sprut i fittan sköljer Lenas orgasm över henne och hon förlorar nästan medvetandet när hon kommer och försvinner bort i sin egen befrielse. Till slut slutar mannen att spruta sperma, jag har aldrig sett så mycket sperma från en kuk. Mannen reser sig upp och tittar på Lena där hon ligger helt naken och med sperma över hela sig.

Efter lång tid kan Lena börja andas igen och notera vad som händer runt omkring sig, mannen som knullat henne är borta, och med små ostadiga rörelser tar hon sig upp och ner från scenen.

Jag kommer fram och möter henne, ger henne en djup kyss och håller henne upprätt och med ett leende hjälper jag henne på med klänningen och tillsammans lämnar vi klubben…

(0)

Sexnoveller

Clicky