Nytt liv del 7

Sexiganoveller

Det första som for igenom min hjärna när jag vaknade var blandade synintryck från gårdagen och jag log för mig själv när jag tänkte på hur Lena måste ha planerat detta under ganska lång tid. Jag kände en våg av ömhet och gränslös kärlek välla igenom mig när jag tänkte på Lena och jag tittade på henne där hon låg och sov i sängen bredvid mig. Hon låg på sidan vänd mot Maria som i sin tur också låg på sidan vänd mot Lena, och om Lena skulle vakna nu skulle det första hon såg vara Maria och för Maria gällde det omvända. Jag smekte Lena försiktigt över håret och ner över ena kinden och hon log i sömnen, innan jag steg upp och tog trappen ner från sovloftet och gick in i badrummet där jag tog en lång, skön dusch.

Efter en stund hörde jag att någon klev in i badrummet och satte sig på toaletten men jag bara fortsatte duscha och låtsades att jag inte hört något. När håret var noggrant avsköljt efter schamponeringen sköljde jag av resten av kroppen en gång till, stängde av vattnet och klev ut ur duschen.
-God morgon, sade Maria till mig där hon satt på toaletten och hon log med hela ansiktet.
-God morgon sköna kvinna, hälsade jag tillbaka och vi tittade på varandra för ett ögonblick.
Maria satt helt naken framför mig och jag kunde se alla hennes behag. Jag sträckte mig förbi henne för att nå ett badlakan så jag kunde torka mig, när hon snabbt fångade min lem och lät den glida in i sin mun. Både hon och jag suckade nöjt och jag kunde känna hur lemmen växte sig stor och hård i den våta, sugande munnen och hon sög mig i långa drag. Efter en stund släppte hon med ett ploppande ljud ut den och tittade upp mot mig.
-Jag tror den får vila nu, log hon, -det kommer kanske mera sedan idag, avslutade hon mystiskt.
Jag suckade till av frustration, runkade några gånger framför hennes ansikte och smekte Maria över brösten.
-Jag gillar er båda, sade hon plötsligt och såg på mig med allvarlig blick, -ni är så sköna och mysiga, både du och Lena…
Jag tittade tillbaka på henne, ställde mig på knä på golvet framför och gav henne en stor, varm kram.
-Vi gillar dig också, jättemycket, sade jag och hon besvarade min kram.

Maria förklarade för mig vad Lena och jag betydde för henne just nu, och jag kom att tänka på att jag inte tidigare sett Lena umgås med en annan kvinna på just detta sättet och då menar jag inte på det sexuella sättet. Det var som om de två var väninnor med stort V men jag visste ju att de faktiskt inte kände varandra, men min livserfarenhet har gett mig att allt kan hända bara personkemin stämmer och pusselbitar som värderingar, tillit och förtroende, humor och respekt faller på plats.
-Jag skulle vilja ge Lena en upplevelse, sade Maria och jag avbröts i mina funderingar.
Jag tittade på Maria, och förstod inte riktigt hur hon menat och hon förklarade.
-Det ska bara vara jag och Lena, -du får gärna titta på men jag vill ge Lena en skön stund, det är ju trots allt tack vare henne som vi träffades igår…log hon och runkade sakta min kuk.
-För mig är det ok, svarade jag Maria och stönade högt av hennes sköna hand.
-Då bestämmer vi det, sade hon och log mystiskt, -jag behöver din hjälp till att börja med…
Lena vaknade vid 10-tiden och efter att hon varit inne i badrummet och gjort morgontoaletten klev hon ut i rummet till oss. Hon sade god morgon till mig och Maria innan hon gled in i min famn och kysste mig på munnen, gled ur mitt grepp och gick fram till Maria, smekte henne över kinden och gav även henne en mjuk, sensuell kyss. Vi stod alla tysta och tittade på varandra innan Lena föreslog att vi skulle äta en sen frukost…

Vi spenderade dagen inne i staden, gick i en massa affärer och tjejerna myste. De provade kläder och ibland ville de att jag skulle vara smakråd och ingen av dem skylde på minsta vis sina behag inne i provhytten inför mig. Jag hade ibland svårt att koncentrera mig på uppgiften eftersom lemmen i mina byxor gjorde sig påmind när jag utförde min uppgift. Vid ett tillfälle ville Lena att jag skulle kolla hur en behå satt och jag drog försiktigt undan draperiet innan jag kikade in i provhytten. Där stod både Lena och Maria och jag hajade till. De kysstes passionerat inför mina ögon och när Maria böjde sig ner och lät sin tunga glida över Lenas bröstvårtor reste sig kuken och mina byxor putade på ett avslöjande sätt. Tjejerna tittade på varandra och fnittrade när de såg min belägenhet och jag drog suckande igen draperiet till provhytten och dolde mitt stånd med jackan. Eftermiddagen förflöt i ett trivsamt och skönt tempo och jag kunde inte se mig mätt på tjejernas relation, de pratade ivrigt med varandra, skrattade och fnissade och ibland tittade de båda samtidigt på mig med mörka intensiva ögon och jag kände mig som en prins i ett harem…

Efter en sen lunch och cirka fyratusen besök i möjliga och omöjliga affärer och butiker, satt vi i bilen igen på väg tillbaka till stugan. Vi hade handlat mat och annat samt besökt systembolaget där Lena och Maria noggrant valt ut dryckerna. Lena och Maria satt båda två i baksätet och jag hade långa stunder uppenbara problem att koncentrera mig på bilkörningen eftersom jag inte kunde undgå att ibland höra hur någon av dem stönade till därbak. Jag vred backspegeln så att jag hade koll på baksätet och såg precis hur de gav varandra en mjuk kyss och min kuk hotade att spränga byxorna.

Efter middagen som bestod av lax och potatis och drygt två flaskor vitt vin nickade Maria åt mig att det var dags. Jag nickade tillbaka och visste precis vad jag skulle göra eftersom Maria instruerat mig tidigare och i skenet från den sprakande brasan som jag tänt tidigare tog jag Lena i handen, såg henne i ögon och gav henne en kyss samtidigt som Maria försvann ut i köket.
-Lita på mig nu, sade jag utan att egentligen veta vad som skulle hända.

Lena tittade på mig med oförstående ögon och jag sköt ut stolen som hon satt på och smekte sakta av Lena alla kläder och till slut satt hon naken kvar i stolen.
Jag plockade fram fyra repstumpar som jag tidigare på Marias instruktioner gjort i ordning och började binda fast Lena i stolen och när hon noggrant var fastbunden avslutade jag det hela med att sätta en bindel över Lenas ögon. Jag tog ett steg tillbaka och kunde konstatera att Lena satt rejält fastbunden, hennes armar hölls på plats bakom stolen och hennes ben var brett särade och fastbundna vid stolens respektive armstöd så att fötterna hängde över kanten och hennes fitta var öppen och blottad som ett konstverk på ett museum. Jag blev för ett kort ögonblick osäker på om jag bundit henne för hårt och om det var obekvämt, men hon skakade på huvudet när jag ställde den frågan. Nöjd över min insats och lättad över att Lena inte tyckte att hon var för hårt bunden och ej heller att hon satt för obekvämt gick jag bort till soffan och sjönk ner. Både jag och Lena kunde höra Maria som fortfarande var kvar i köket och ett avlägset pip från mikrovågsugnen skvallrade om att någonting var färdigvärmt, och en liten stund senare såg jag hur Maria kom tillbaka i rummet, även hon helt naken…

-Hej Lena, sade hon till min fru och strök henne kärleksfullt över håret.
-Hej, viskade Lena tillbaka i mycket låg ton som knappt var hörbar för mig.
Jag sjönk ner ytterligare i soffan efter att jag också klätt av mig naken och Maria tittade på mig.
-Sitt kvar i soffan Tommy…det här är min gåva till Lena…bara titta på oss, log hon mot mig och Lena kunde känna hur nära henne Maria var, hon kände hennes andhämtning mot sin kind.
-Är du beredd, frågade hon Lena med en låg röst som var full av sexuell spänning och Lena nickade tyst, -du kan när du vill säga åt mig att sluta så gör jag det, lovade Maria och Lena nickade igen.

Maria och jag hade inte diskuterat vad som skulle hända efter att Lena blivit fastbunden, och spänningen inför det okända fick mitt hjärta att bulta och jag förstod hur upphetsad Lena trots allt måste ha varit, då jag i skenet från elden kunde se hur ett tunt lager av svett täckte hennes kropp och hur hon fick anstränga sig för att hon skulle fortsätta andas lugnt och jämnt. Maria hade en fjäder i handen och Marias första beröring av Lena var mjuk som en viskning och när Maria upprepade den stönade Lena högt några gånger och Maria tystade henne med sina läppar innan hon återtog smekningen med strutsfjädern.

Maria koncentrerade sig på Lenas bröst och bröstvårtor, och drog hon fjädern över Lenas varma hud tills hennes kropp skakade några gånger som i feber och jag kunde från min plats i soffan nästan förstå hur Lena fick kämpa för att kontrollera den rena åtrån som for igenom henne och som skickade ut heta, njutningsfulla stötar till hennes fitta. Ett primitivt, jämrande ljud skapades djupt inom Lena då fjädern borstade lätt över hennes klitoris. Lenas kropp var som förkroppsligad elektricitet och varje rörelse med fjädern fick elektriciteten att ge henne en stöt och jag greppade kuken med ena handen och började runka till åsynen av hur min älskling blev kåtare och kåtare…
-Smek mig…snälla, bad Lena och var nästan gråtfärdig av kåthet.
-Sch, älskling, det är ingen fara, svarade Maria mjukt och ännu en gång mötte hennes läppar Lenas, nästan tröstande och Lena stönade när Maria avbröt den kontakt som hon så desperat längtade efter.

Plötsligt kände Lena hur en varm, tjock vätska droppade ner på sina bröst och bröstvårtor och rann nerför sin mage, insidan av låren och till själva mittpunkten av hennes blottade kön. Jag kunde se hur Lena sniffade ut i rummet och jag gjorde likadant, vätskans doft var fyllig och välbekant…choklad!…och Lena stönade då hon kom på det. Härnäst kände hon den krämiga läckerheten på sina läppar och hon stack ut sin tunga över läpparna för att smaka på den söta, kladdiga nersmälta chokladen. Sedan möttes tjejernas munnar och Maria slukade Lena för att sedan flytta sig nerför Lenas kropp, och Marias tunga smakade och slickade rent, smekte henne och gjorde Lena alldeles galen av lust. Jag lämnade soffan och tog några steg mot dem med svajade bultande stånd, men Maria tecknade åt mig att stanna så jag sjönk ned i en fåtölj nära dem och kunde se att Lenas upphetsning nått såna höjder att hon nästan inte stod ut, och hur Maria fortsatte att egga henne med sin tunga en kort stund till.

Äntligen kom hon fram till Lenas blöta fitta. Lena kände hur fittan pulserade som en värkande tand och hon skrek rakt ut när Marias tunga fladdrade över hennes klitoris. Maria slickade med korta, mjuka tag för att smaka på den chokladtäcka fittan och undvek nu hennes klitoris. Lena var så nära nu, bara ett eller två slick till var det enda hon behövde för att få sin utlösning, men Maria vägrade henne det nöjet just nu.
-Du gör mig för fan galen, kan du inte bara knulla mig nu…tjöt Lena till Maria.
Hon skrek och hela hennes kropp skakade av ren och skär åtrå samtidigt som hon kämpade emot sina band. Lena önskade att hennes händer var fria så att hon kunnat styra Maria mun till den punkt som mest behövde hennes uppmärksamhet.
-Sch…jag ska ta hand om dig, ta det bara lugnt älskling, viskade Maria ömt till henne.
-Jag kan inte..snälla hjälp mig…bad Lena.

Marias varma närvaro försvann från Lenas kön och Lena hörde att någonting släpades över mattan. Sedan var Maria bredvid henne igen och knöt upp hennes ögonbindel. Det tog några sekunder för Lenas ögon att vänja sig vid det mjuka ljuset i rummet och när hon såg klart igen hälsades hon av åsynen av Maria i en stol mitt emot sig. Det var nästan som en spegelbild: Maria var naken i en likadan stol, i samma ställning och enda skillnaden var att hon inte var fastbunden vid sin stol.

Jag såg hur Lenas ögon svepte över Marias vackra bröst, med rosenfärgade bröstvårtor, över magen och slutligen till Marias kön. Ett litet stön växte fram i Lenas strupe när hennes blick återvände till Marias ansikte och mötte ögonen som såg tillbaka på Lena. Marias långa fingrar smekte ivrigt en bröstvårta medan den andra handen smekte i små cirklar över låret och långsamt uppåt mot sin glänsande fitta.
-Mmm…det här är jätteskönt, sade Maria och slöt ögonen, -jag fantiserar om att det är du som smeker mina bröst och tar på min kropp, avslutade hon viskande.
Maria började smeka sin bröstvårta hårdare nu, drog i den och rullade den mellan tummen och pekfingret samtidigt som hennes andra hand gled in mellan sina ben. När hon hittade sin klitoris gned hon med fingret över den vilket fick hennes höfter att ofrivilligt rycka till.
Hennes ögon fladdrade till och öppnades och hennes ansikte utstrålade ingenting annat än njutning då hon lät två fingrar glida in i vätan.
-Mmm, jag är så våt, känner du det…log hon mot Lena.

Både jag och Lena var fixerade vid vad vi såg framför oss, och vi betraktade intensivt hur Maria långsamt pumpade sina fingrar in och ut ur sin fitta, rörde höfterna i takt för att möta varje stöt. Lena slets mellan att se hur hon fingerknullade sig själv och att se på hennes ansikte, hur det förvreds av njutning varje gång hon lät fingrarna sjunka in i fittan. Hennes ögonbryn drogs ihop, läpparna var lätt särade, hon flämtade, sedan stängde hon munnen och spände koncentrerat käken. Hennes hand nästan slet i bröstvårtorna nu samtidigt som hon stötande begravde fingrarna djupare i sitt kön för varje stöt. Hennes kropp glänste av svett och vi såg på henne att hon var nära att komma. Jag såg hur gärna Lena ville röra vid henne att det nästan gjorde ont, hur hon ville sitta där mellan hennes ben och använda sin mun, tunga och fingrar för att tillfredsställa henne. Hon ville vara precis där när Maria fick sin orgasm och känna hur den fortplantade sig i vågor genom Marias kropp.
-Mmm…tittar du på mig…fingrarna gör mig galen…jag är så nära…Lena…Leeennaaa…jag kommer…kommer…kommer nu…nuuuuuuuu…
Marias blick fixerades på Lena, som om att hon ville försäkra sig om att Lena inte missade ett enda ögonblick av hennes orgasm. Marias kropp spändes i en båge bort från stolsryggen samtidigt som hennes fingrar fortsatte smeka sig igenom de sista orgasmdyningarna tills de helt dog ut. Med en förnöjd suck sänkte hon sig själv tillbaka mot stolen och log ömt mot Lena och Lenas mun var vidöppen samtidigt som min hjärna fortfarande försökte förstå vad som precis utspelat sig framför mina ögon.
-Ojojoj, vad häftigt det var, flämtade Lena.

Marias hud glänste och hennes fuktiga lugg var som fastklistrad mot pannan och hon var verkligen en vacker syn där hon släntrade fram till Lenas stol, smekte hennes läppar och försiktigt lät sina blöta fingrar glida in i Lenas mun och jag såg hur Lena slöt ögonen och smakade på hennes safter.
-Nu är det din tur, sade Maria och sänkte sig ner på knä framför Lena.
Jag satt helt fascinerad av skådespelet framför mina ögon och förmådde mig inte längre att ens ta i kuken som garanterat skulle ha sprutat vid minsta beröring. Marias varma mun täckte Lenas kön och en, två, tre gånger slickade hon över klitoris och sedan darrade Lenas kropp till för att sedan spasmiskt krampa när hennes andhämtning nästan upphörde för några ögonblick och jag fruktade nästan att hon skulle svimma, och när Lenas tysta men oerhört intensiva orgasm nästan ebbat ut, lät Maria två fingrar sjunka in i hennes fitta – och framkallade ännu en orgasm fast betydligt mindre och betydligt kortare denna gång…

Tiden stod helt stilla i rummet, ja i hela världen när tjejerna återhämtade sig och Maria befriade Lena från repen. Lena rasade av stolen och Maria fångade henne innan hon nådde golvet och med gemensamma krafter släpade de sig till soffan där båda två kröp upp och jag stod hela tiden och bara tittade, helt oförmögen att göra något. Till slut väcktes jag ur min trance och lade snabbt en filt över tjejerna och såg hur Lena kysste Maria helt kort samtidigt som hon viskade ett ”tack” och när jag fyllt på den falnande brasan upptäckte jag att båda två somnat…

Jag satt länge och betraktade i tysthet de sovande skönheterna och suckade av förnöjsamhet trots att jag ännu inte fått utlösning. Ståndet hade sjunkit tillbaka och jag lät mina ögon svepa över både Lena och Maria som båda sov djupt. När elden nästan brunnit ut lämnade jag fåtöljen och gick sakta upp för trappen till sovloftet och skrattade till för mig själv vid tanken på att trots att det fanns två underbara kvinnor i huset skulle jag gå till sängs ensam. Detta faktum gjorde mig ingenting utan jag unnade verkligen både Lena och Maria den upplevelse som de nyss delat, och någonstans inombords visste jag att jag skulle få mitt vid ett senare tillfälle.

Yrvaket öppnade jag ögonen men drömmen var så verklig att jag för ett ögonblick inte kunde avgöra i vilket tillstånd jag var. Jag drömde att Lena och Maria stod på knä på var sida om mig och turades om att suga min hårda lem. Det var så verkligt att jag nästan kunde smeka kvinnorna och känna deras doft och när Maria runkade min kuk samtidigt som Lena sög in ollonet i sin mun insåg jag att jag verkligen var vaken.
-God morgon, älskling, skrattade Lena när hennes sugande mun för ett ögonblick lämnade min kuk innan hon på nytt slukade den.
Hon sög i ett ursinnigt tempo och när hennes krafter tröt något och hon tappade tempo lämnade hon över till Maria som övertog stafettpinnen. Maria fann snabbt samma frenesi och tempo som Lena haft och jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig mycket längre. Tjejerna sög i åtta, tio långa och snabba tag var innan den ena lämnade över till den andra och jag visste snart inte i vems mun jag hade kuken, utan koncentrerade mig enbart på min egen njutning då jag sedan länge insett att tjejernas enda mål var att få mig att njuta och att spruta.
-Åhhhh…stönade jag, -nu…nu…snart…snart…jag sprut…sprutar nuuuuuuu…
Hela min kropp och alla mina sinnen fokuserades på tjejernas sugande våta munnar och jag sprutade likt en outsinlig fontän i än den ena och än den andra munnen som stönande tömde mig på all min kåthet, och snart sjönk jag tillbaka i sömnen och drömmarnas tillstånd, där hade jag en kvinna liggande på var sida om mig…

Jag vaknade med ett ryck och var plötsligt klarvaken, tittade på Lena och Maria men varken ville eller vågade röra mig eftersom jag absolut inte ville väcka någon av de sovande skönheterna som krupit helt intill mig. Mina lungor fylldes med ny luft efter några djupa andetag och jag kände mig både lycklig och utvald, och av både Lenas och Marias små leenden trots att de fortfarande sov kunde jag utläsa att de delade mina känslor…

Nästa dag var vår sista i stugan och vi skulle skjutsa Maria till tåget och fortsätta vår färd hemåt. Vi åt en lång frukost och när den var avklarad och allt undanplockat och diskat efter oss tog Lena mig i handen. Hon såg på mig med mjuka, varma ögon, kramade min hand och sade att vi måste ta farväl av Maria…

Lena gick fram till matbordet där Maria stod framåtböjd för att plocka undan några brödsmulor som fortfarande låg kvar, och Lena smekte ömt Maria över ryggen. Maria gjorde en ansats att resa sig upp men Lena höll henne kvar, och med ett lätt tryck över Marias rygg fick hon Maria att lägga sig platt ner på bordet. Lena började smeka Maria över håret, ner över nacken och vidare ner över ryggen innan hon nådde Marias stjärt och Lena vek upp Marias klänning över ryggen. Maria suckade till när hon kände Lenas tunga över sina klot och Lena började sakta dra ner Marias trosor. Maria stod nu med sina ben lätt särade och trosorna vid fotknölarna och Lena formade sin tunga hård och spetsig och jag kunde se hur hon sakta satte sin tunga mot Marias kön. Maria darrade till av njutning och Lena ställde sig på knä bakom henne, tog ett stadigt tag om Maria och började slicka med större iver och frenesi. Jag hade redan kuken i handen och tog några korta steg fram till Lena som tittade på mig under lugg innan hon flyttade munnen från Maria och sakta sög in min lem djupt i munnen och på någon sekund var jag stor och hård. Lena runkade mig hetsigt några gånger innan hon satte sig på golvet mellan Marias särade ben, vänd mot mig. Hon vände upp sitt ansikte och började slicka Maria underifrån, tog tag i min lem och drog mig mot Marias väntande kön.

Lena satte ollonet på plats, drog det upp och ner några gånger i springan innan jag i små juckade rörelser lät hela kuken försvinna djupt in i Maria som krampaktigt höll sig i bordskanten och jag kunde se hur hennes knogar vitnade av greppet. Jag försökte hålla mig lugn och ville egentligen dra ut på detta länge till men kunde inte göra annat än knulla Maria i långa, djupa och hårda stötar så att hela bordet gungade för varje stöt, samtidigt som jag kunde känna hur Lena omväxlande slickade min kuk och Marias fitta. Efter någon minut kröp Lena bort från Marias särade ben och för ett ögonblick lämnade hon oss innan hon dök upp på andra sidan bordet där hon drog ut en stol och satte sig ner. Hon tog av sig sina trosor, lät sin mun väta två fingrar innan hon satte dem till sitt kön där hon ivrigt masserade med båda fingrarna. Det var en fantastisk syn för både mig och Maria som hade sitt ansikte så nära men ändå så långt borta och hur mycket hon än ville kunde hon inte nå Lena som tittade på mig och lät sina två fingrar sjunka in.
-Knulla…knulla Maria bra nu…älskling…gör det…få henne att komma…jag vill se…viskade Lena sensuellt till mig och min kuk uträttade stordåd i Marias inre. Mitt grepp om Marias höfter hårdnade och jag började med ena handen smeka Marias rygg och Maria mötte mina stötar så jag bottnade varje gång.
-Lena…ropade hon…jag…kommer sn…snart…åh…knulla mig…knulla mig…
Jag bet ihop käkarna och kände hur det nästan började koka inombords och insåg att jag inte skulle kunna hålla mig mycket längre.
-Lena, jag sprutar snart, väste jag till Lena nästan som om att jag bad henne om lov att göra det.
-Ja, stönade Lena, -fyll henne…spruta i fittan…Maria…Maria kom du också…
Maria svarade inte och jag kunde känna hur hennes kön började krampa runt min kuk och förstod att hon redan nått sin höjdpunkt. Jag tittade på Lena som själv var någon sekund från sin orgasm och hennes fingrar pumpade i ett ursinnigt tempo och vi kom samtidigt. Min sats forsade in i Maria i samma sekund som Lenas kropp skakade till några gånger och Lena stötte in fingrarna maximalt och lät dem stanna där under hela orgasmen. Hon tittade på mig med oseende ögon och öppen mun och jag hade fortfarande kuken djupt i Maria som i små rörelser roterade med sin stjärt mot mig. Mitt grepp runt Marias höfter släppte och med en djup suck drog jag mig ur och sträckte på kroppen, och Maria ålade sig fram över bordsskivan till Lena som ömt och sensuellt gav henne en kyss…

Vi tog ett ömt farväl av varandra på stationen och jag tror att det fanns en tår i ögat hos oss alla tre. Jag och Maria kramades en lång stund och Maria viskade ett tack i mitt öra innan det var dags att säga adjö till Lena. Kvinnorna omfamnade varandra ömt och de förenades i en lång, lång kram och det högg till i mig av ömhet när jag såg hur de tog farväl helt utan ord…

Vi hade åkt en lång stund på vår färd hem innan någon av oss sade något och det var Lena som bröt tystnaden.
-Tommy…visst var det härligt, jag menar hela tiden i stugan…sade hon.
Jag tog hennes hand i min och kramade den försiktigt.
-Det var helt fantastiskt underbart älskling, sade jag och menade vart ord,
-vilket paradis vi varit i…
-Det tycker jag också, svarade Lena och kramade min hand tillbaka.

Resan gick bra och när vi kom hem lät vi det mesta av packningen vara kvar i bilen och trötta gick vi till sängs. Lena lade sig på min arm, strök med ett finger över mitt ansikte och viskade mjukt att hon älskade mig.
-Jag älskar dig också…jättemycket, oerhört…svarade jag och strök henne över pannan och bara några sekunder senare somnade vi…

– – – – – – – –

-Lena, Lena, ropade jag högt ivrig att berätta.
Jag sprang uppför trappen och in i köket och hon tittade upp från tidningen.
-Vad är det älskling, sade hon.
Jag kastade fram resechecken på bordet och med ivriga fingrar fångade Lena upp den.
-Jag har vunnit en säljtävling, sade jag stolt, -en weekend resa till Amsterdam…
Lena tittade på mig med glittrande ögon och i ett huj for hon upp från stolen och gav mig en hård kram.
-När får vi åka då, skrattade hon.
-När vi vill, svarade jag.

Vi satte oss ned och började planera när resan skulle kunna ske och hittade ganska snart en lämplig tidpunkt, vi skulle resan redan om tre veckor. När det var planerat började nästa planering med koll av pass, resväskor och kläder och vi kunde konstatera att allt var under kontroll och vi såg båda två fram emot resan.

På tisdagen var jag hemma redan vid ett-tiden eftersom ett inplanerat kundbesök tyvärr måste ställas in då kunden missuppfattat tidpunkten och väl hemma skulle jag få några timmar för mig själv. Jag satte mig framför datorn och bestämde mig för att göra en backup av hårddisken och höll på med det någon timma, och jag började sedan ladda ner några GIF-bilder. Då slog det mig att jag kunde dra fram några av videobanden med porrfilmer och kolla en stund, eftersom jag inte sett dem på länge. Nu verkade det vara ett bra tillfälle att slappna av och föras in i fantasilandet, laddade videon, startade den och TV;n och såg fram emot några timmars TV- knullande.

Efter tio minuter ringde dörrklockan. Eftersom vi bor på landet är de besök vi får så här dags förmodligen Jehovas Vittnen eller liknande som är så svåra att bli av med, därför bestämde jag mig för att lämna filmen på med ljudet högt uppskruvat.

Det borde göra dem förbannade.. de blir nog så generade att de sticker tänkte jag och öppnade dörren samtidigt som höga stön och skrik trängde ut från vardagsrummet tillsammans med någon enstaka mening som, ….. knulla mig…åååhhh…

Men nu istället var det jag som blev generad, det var ingen från kyrkan. Det var en kvinna som hade armarna fulla med kakor till försäljning och eftersom det var rätt kallt ute var jag tvungen att erbjuda henne att stiga in och ställa kakorna på ett bord i hallen. Som ni förstår förstod hon snabbt vad det var för ljud och blev omedelbart djupröd i ansiktet! Jag berättade snabbt att jag hade skruvat upp volymen för att avskräcka ovälkomna besökare, vilket hon tyckte var ganska roligt, och hennes ansiktsfärg började återgå till den normala. Sen började hon bli nyfiken och frågade vilken film jag såg.

När jag berättat sade hon att hon inte hade sett den själv. Hennes man brukade tydligen hyra p-rullar för ”specialkvällar” hemma när deras dotter sov över hos kompisar. Jag fick ett ryck och frågade och hon ville komma in och titta en liten stund. Hon sade att hon var trött och lite frusen efter en lång utdelningsrunda och gärna slappnade av en stund. Jag väntade mig inte att hon skulle säga ja och hon gick in i förväg medan jag tog hand om hennes jacka och när jag kom in satt hon kanten av soffan, armbågarna på knäna, med hakan stödd i handflatorna….och ett stort leende i ansiktet….och röd som en rödbeta!

Efter att ha dragit ner volymen till en rimligare nivå frågade jag om hon ville göra mig sällskap med en öl, ett glas vitt vin eller kanske en Pepsi. Hon valde vinet, hennes man skulle kanske bli misstänksam om hon kom hem och luktade öl.

När jag kom tillbaka var hon mer avslappnad och hade lutat sig tillbaka med ögonen fastklistrade på TV-rutan där en blondin just slukat en gigantisk kuk i munnen. Hon rodnade lite igen när hon fick vinglaset i handen, men sade inget och smuttade lite på vinet. Jag satte mig i min fåtölj några meter bort med min öl och koncentrerade mig på blondinen. Jag kunde inte låta bli att tänka på den här främlingen som satt strax bredvid och såg på hårdporr med mig….och jag kunde inte ens komma på vem hon var…Ibland, när det var scenbyte, sneglade jag på henne men våra ögon möttes aldrig, men jag såg hennes rörelser…hennes hand närmade sig grenen, hennes överarm råkade röra vid bröstvårtan.

Det kändes som om det här fortsatte en evighet, men det var förmodligen bara tio-femton minuter. Sedan bröt hon tystnaden och bad om påfyllning. Jag hoppade upp ur fåtöljen och verkade slita glaset ur handen och gick ut i köket. När jag sträckte mig efter vinflaskan i kylen insåg jag att hon hade följt efter mig. Jag frågade lite vilset om vad hon tyckte om filmen så här långt. Hon sade att sådana här filmer hade så stor påverkan på henne men att när hon såg dem tillsammans med sin man hade de desto större påverkan på honom. Jag frågade därför om jag skulle stänga av men hon sade eftertryckligt ”NEJ, snälla låt den vara på, jag har länge letat efter ett tillfälle att lära känna dig bättre och jag är glad att din fru inte är hemma”. Hon var nu så nära att jag kunde ana hennes kropp mot min och jag visste inte vad jag skulle göra härnäst. Jag kände hennes hand på min gylf och insåg att jag inte hade hällt upp vinet än och jag spillde nästan när min gylf sakta drogs ner, men jag lyckades fylla hennes glas och trycka tillbaka korken på flaskan. Nu visste jag inte om hon ville ha det och jag vände mig fåraktigt om mot henne. Hon höll kvar ena handen på gylfen, tog glaset med den andra, tittade djupt i mina ögon och svepte allt på en gång! Våra händer satte tillsammans ner glaset och hon flyttade upp dem till sina bröst, flyttade sig nära, nära mig och sträckte sina läppar mot mina. Vi kysstes. Långsamt omringade hon mig med båda armarna och smekte mig längs ryggen. Jag drog henne hårt till mig och vi fortsatte kyssas, nu sög vi lite lätt på varandras läppar, tungor, slogs om utrymmet, andades tungt…Hon avbröt kyssen och flyttade sig nerför mitt bröst till mitt bälte, knäppte upp det, öppnade mina jeans och drog ner dom. Jag hade inga underkläder, och hon verkade överraskad, gav ifrån sig ett litet utrop! När hennes läppar omringade ollonet på min hårda lem, tittade jag på henne för första gången, tror jag. Hon var lite kortare än jag, kanske en och sextiofem. Hon såg upp i mina ögon och såg det förvirrade uttrycket i mitt ansikte. Hon hade min kuk djupt inne i munnen, åkte fram och tillbaka, upp och nerför skaftet, sög, slickade, kysste ollonet, allt samtidigt som hennes vackra stora blå ögon verkade le. Hon njöt av det lika mycket som jag.

Snart lyfte hon mitt ena ben för att dra av jeansen, och sen det andra, sträckte sig upp och knäppte upp skjortan, allt samtidigt som min kuk aldrig lämnade den sugande munnen. Snart stod jag alltså där, mitt i köket en tisdag eftermiddag, med en i stort sett främmande kvinna sugande min kuk! Så småningom började känslorna ha en inverkan på min hjärna och det slog mig att jag borde ge tillbaka lite av denna njutning till henne, så jag sträckte mig ner och tog henne i överarmarna och lyfte upp henne i stående, och fortsatte det underbara kyssandet hon nyss hade avslutat. Den här gången var det emellertid jag som sträckte mig ner och drog hennes sweatshirt mot axlarna. Jag knäppte upp behån, avbröt kyssen, lyfte bort tröjan, drog ner behåbanden över axlarna och armarna, kysste mig nerför hennes nacke till hennes högra bröst, och stannade slutligen vid bröstvårtan. Jag bet försiktigt i den och stönade stilla, så kysste jag mig över till hennes vänstra bröstvårta och gjorde samma sak, med samma resultat.

Samtidigt som jag sög och nafsade knäppte jag upp jeansen, drog ner dragkedjan sakta, som hon hade gjort på mig, och drog sedan försiktigt ner dom över hennes lilla runda stjärt och ner på golvet, där hon omedelbart steg ur dem. Nu, när hon bara hade sina vita bikinitrosor, skor och strumpor på sig, började jag sakta dra mig neråt mot hennes blonda venusberg, mina händer arbetande på bröstvårtorna som mina läppar just hade lämnat. Jag lyckades få tag på trosorna med tänderna och drog ner dem till höfterna, tillräckligt långt för att kunna begrava min tunga i hennes fuktiga springa. Den här damen inte bara såg bra ut, hon smakade fantastiskt också!
Min tunga bearbetade hennes klitta, varje hand klämde samtidigt ett bröst eller knep på en brötstvårta och mina öron hörde ett godkännande stön som sade att hon ville ha mer och mer! Jag kände hennes händer trycka baksidan av mitt huvud samtidigt som hennes höfter tryckte sig mot mig, och hon släppte ifrån sig ett skrik av vällust som visade att jag hade gjort mitt jobb. När hennes spasmer hade lagt sig något, flyttade jag bort min tunga och sänkte händerna till hennes höfter, och sträckte upp mig mot henne igen. Hon kysste mig hårt, hennes tunga dansade runt i min mun nästan som en orms. Hennes ögon var stängda och hon hade mig i en björnkram så hård att hennes bröstvårtor grävde in i mitt bröst, och min upprätta kuk trycktes hårt mot hennes buk.. .jag knullade nästan hennes navel!
Hon släppte mig och backade ett par centimeter, öppnade sina drömmande ögon och drog in mig i vardagsrummet där en annan porrfilm nu visades, och hennes leende ögon lämnade aldrig mina.

Vi kom till soffan, hon satte sig längst ut på en dyna och drog mig till sig. Jag stod på knä, mellan henne och TV’n, hennes armar hårt runt min nacke. Sen tryckte hon mig ifrån sig och satte sig precis på spetsen av min fortfarande styva lem, hon var fortfarande blöt av sin tidigare l illaorgasm och min tunga. Men hon lät mig inte komma in längre än ollonet. Hennes händer tryckte nu mot mina axlar när jag lutade mig tillbaka, för att så småningom ligga på golvet med henne tornande upp sig över mig, hennes bröst framför mitt ansikte, min kuk bara precis mellan hennes blygdläppar. Igen såg jag henne i ögonen och undrade vad hon hade i åtanke. Den här kvinnan hade de sexigaste ögon jag någonsin hade sett! Och de sexiga ögonen såg rätt in i mina! Jag hörde en kvinna på dumburken skrika ett orgasmiskt utrop precis när hennes fitta omslöt min stake. Hon bara liksom satt där någon minut, nästan mjölkande min kuk med sina fittmuskler. Det kändes underbart. Hon började sen röra sig upp och ner, fortfarande klämmande och släppande med musen, speciellt när hon kom till spetsen av kuken. Hennes ögon var stängda nu, och hennes läppar formade sig till ett av de största leendet jag någonsin sett på en kvinnas ansikte.

Hon var i sanning enastående…söt, en vacker kvinna, och när hon nu gungade upp och ner, från sida till sida, vridande sitt bäcken, kunde jag känna min kuk bultande mot insidorna av hennes väsen. Jag ville stanna i den här situationen för alltid. Hon var så HET inuti! Hennes bröst gungade i takt med kroppsrörelserna. Hon började sedan skaka och skälva och nästan hoppade upp och ner för min stake. Jag försökte svara hennes stötar med mina egna, och ljudet av hennes blöta mus som slog mot mitt underliv var överväldigande! Jag kunde inte hålla tillbaka – och jag ville inte heller försöka! Jag kunde känna min pung nästan spricka, och drog mig ur hennes fitta för att komma.
Hon skrek till av besvikelse, sträckte sig ner och tog tag i den och satte sig på den just som jag exploderade! På samma gång skrek hon och ramlade över mig!

Vi bara låg där ett par minuter, medan vår andhämtning sakta återhämtade sig. Sen sträckte jag mig över golvet och tog filten som jag hade tänkt svepa om mig med, och lade den över hennes nakna varelse. Hon sträckte upp huvudet över mig, såg in i mina ögon igen, och log återigen det där fantastiska leendet, och kollapsade mot mitt bröst. Jag slöt mina armar runt henne och blundade, och efter vad som verkade vara en evighet, men som förmodligen bara var några minuter, reste hon på sig. Min kuk var fortfarande hård och den slog lite mot min buk när den släpptes ut från hennes heta fitta. Men filten runt sig förflyttade hon sig återigen ner mot kuken, slickade rent den, och körde in den i munnen ända ner till roten. Hon sög inte, bara liksom sörplade med läpparna med tungan runt den, och rörde sig upp och ner.
-Hur kan du fortsätta vara så hård, min man blir slak ögonblicket efter att han har sprutat.
-Tja, jag vet inte, det händer vanligtvis mig med… vet inte…ahh…svarade jag smått stammande.
Så såg hon på mig, log och kramade mig hårt som om vi var älskare som inte setts på tio år. Hon var så ”kramvänlig”. Och så fortsatte vi en lång stund. Sen sade hon att hon inte hade planerat det här, det bara hände, och jag skulle inte se ner på henne för det. Jag tänkte för mig själv att hur skulle jag kunna se ner på henne efter en sån vacker upplevelse? Jag gav henne en kram och försäkrade att jag absolut inte skulle kunna se ned på henne och kort därefter bröt hon sig loss ur kramen och sprang in i köket för att hämta kläderna.

Min kuk stod fortfarande i givakt när hon kom tillbaka, fullt påklädd, efter några minuter. Hon stirrade en smula när hon sträckte över mina jeans, och fnittrade till en smula.
-Det blir hundra kronor, sade hon nonchalant och log fortfarande.
-Va? svarade jag, en smula överraskad.
-För kakorna!, svarade hon med ett till skratt.
Så jag letade i fickan efter plånboken, drog fram pengarna och gav till henne.
Hon tittade igen på min erigerade penis och frågade;
-Vad ska du göra med den DÄR?
-Jag vet inte, men den är kanske fortfarande hård frugan kommer hem, svarade jag.
-Var hängde du min kappa? frågade hon
Jag sneglade mot garderoben, och hon ledde mig i staken dit, släppte inte förrän hon tagit kappan från kroken och var redo att stoppa in vänster arm. Hon såg mig i ögonen igen, runkade min kuk några gånger och sade;
-Tack, det har varit den mest underbara tisdagseftermiddag jag någonsin haft. Hon vände sig om och gick ut genom dörren. Jag bara stod där och tittade när hon stängde dörren bakom sig…

(0)

Sexnoveller

Clicky