Nytt liv del 5

Sexiganoveller

-Visste du att det är dans i stan, frågade Lena när vi åt middag.
-Nej, svarade jag, -när är den då…
-Ikväll, svarade hon, -jag känner mig riktigt sugen…
Jag stönade till och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig eftersom det var kvartsfinal i fotbolls-VM på tv:n i kväll, men Lena förekom mig.
-Om det är okej för dig så kan du stanna hemma och kolla på fotboll i kväll, och om du törs släppa iväg mig ensam…skrattade Lena.
Jag bara tittade på hustrun, skulle hon verkligen åka på dans själv, och hade hon koll på att det var fotbolls-VM…

Här hittar du sexiga kläder www.lekosmek.se
-Ska jag skjutsa in dig och du tar taxi hem, eller hur gör vi med det, frågade jag.
-Jag tror att det kanske löser sig, svarade Lena mystiskt, -jag tänkte ringa Tobias och fråga honom, -han kanske vill tjäna en slant…
Nu satt jag med halvöppen mun i pur förvåning över hennes påhittighet och Lena skrattade.

-Saken är klar, ropade Lena, -Tobias skulle till stan och träffa några kompisar och han skall hem igen i kväll så det var inga problem, triumferade Lena.
Jag drog henne intill mig och vi kysstes ömt samtidigt som jag drog med naglarna över hennes rygg.
-Glöm inte att berätta alla detaljer bara, viskade jag i hennes öra och Lena pressade sitt underliv mot mitt.
-Ingen fara, sade hon, -du ska få veta allt…
Efter att Lena duschat och klätt upp sig och dessutom lagt en omsorgsfull make-up så var hon klar. Timingen var perfekt för just då kom Tobias inkörande på uppfarten.
-Vet han om att du ska ensam på dans, frågade jag Lena.
-Nej, svarade hon, -han tror att jag ska träffa en gammal väninna som råkat åka förbi i kväll, sade Lena tillbaka.

Jag stod och tittade länge efter Tobias bil när de försvann, och tänkte att jag minsann skulle hålla mig vaken tills Lena kom tillbaka igen.

Fotbollsmatchen var bra och Brasilien vann med 3-0 mot Tyskland. Jag klev upp och tittade ut längs vägen och trots att det nästan var midnatt var det ljust och god sikt, och jag kunde bara konstatera att ingen bil syntes utan återvände till TV:n. Jag måste ha slumrat till för jag märkte inte att Lena hade kommit tillbaka utan väcktes av henne när hon stökade runt.
-Hej älskling, log hon med hela ansiktet, -om du bara visste hur mycket jag älskar dig, som låter mig fara iväg och dansa med alla karlar alldeles ensam, fortsatte hon och lade sig bredvid mig.
-Hej, sade jag sömndrucket tillbaka, -hur har du haft det, frågade jag ivrigt. -Helt perfekt, viskade Lena och tog min hand.
-Känn, sade hon och förde min hand in under den vita klänningen.
Jag flämtade till, hon hade inga trosor på sig och ivrigt började jag fråga vad som hänt och Lena sade att jag skulle lugna mig så skulle hon berätta…och här kommer hennes berättelse…

Var det bara jag, eller fick jag ovanligt många uppskattande blickar ikväll? Hade inte dörrvakten tittat lite extra på mig, om det var så att folk tittade lite extra på mig ikväll, så kunde jag förstå varför. Jag hade verkligen satsat på att se så bra ut som möjligt ikväll. Håret var uppsatt i en läcker frisyr, jag hade alldeles lagom mycket smink på mig och framför allt så var jag klädd i en vit, klänning som smet åt på rätt ställen men ändå hade ganska lös kjol. Jag kände mig så oerhört sexig att jag nästan vibrerade i hela kroppen när jag gick bort till baren och beställde en drink. Jag vred på mig på den höga barstolen och såg ut över havet av människor på dansgolvet.

Det var ett typiskt Stadshotell med dämpat ljus, tillfälligt starka neonljus och fullsmockat med vackra människor. Luften vibrerade av vitalitet och sprudlande glädje, men där fanns även en stark underton av sex och erotik. I baren satt flera andra tjejer, som kämpade hårt för att hålla de många beundrarna på avstånd. Jag log lite grann åt dem och tyckte synd om killarna, som ju faktiskt bara försökte få lite kontakt….och det var också därför jag var här i kväll.
Hela mitt underliv krävde en grov kuk att pumpa musten ur, och vilket ställe är väl bättre att finna en sådan på än ett Stadshotell en varm, ljuv sommarkväll.

Länge satt jag och bara såg ut över folkmassan, och så plötsligt mötte jag ett par mörka ögon som såg rakt in i mina. Hur länge hade han suttit där egentligen? Det kändes som om han hade betraktat mig under hela min vistelse där. Normalt hade den tanken gjort mig illa till mods, men i mitt uppkåtade tillstånd var tanken bara eggande.

Mannen satt vid ett bord lite längre bort. Det var ganska mycket folk i vägen, men det såg ut som om han var ensam. Trots allt förvirrande neonljus kunde jag se att han hade mörkt hår i en lagom rufsig frisyr och att han var klädd i lediga kläder. Hans anletsdrag och speciellt blicken vittnade om erfarenhet mer än ungdom, och jag kunde inte riktigt avgöra hur gammal han var. Jag vred mig ännu lite till på min barstol, så att jag helt var vänd mot honom. Jag smuttade lite på min drink utan att släppa vår ögonkontakt. I mitt cocktailglas låg ett par isbitar. Jag fångade en av dem mellan mina fingrar och slöt mina rödmålade läppar om den. Fortfarande med ett fast fingergrepp om den sög jag mjukt på den och lät till och med tungan sticka ut och virvla ett par varv runt den. Jag hade fortfarande ögonkontakt med mannen och kände tydligt hur vätan började sprida sig i underlivet när jag såg hur tydligt påverkad han blev av min förförelselek. Jag förde isbiten mot min djupa urringning och lät svalkan glida över mitt bröst och en bit ner i urringningen. Jag sträckte på nacken och svalkade även min långa hals och lite bakom örat. Sedan förde jag isbiten till munnen igen och sög på den så att den långsamt smälte i min mun.

Mannen vred på sig i sin stol, bytte ställning om och om igen och jag tyckte mig till och med kunna skymta ett par svettdroppar på hans panna. Jag log förföriskt mot honom, nöjd med vad jag lyckats åstadkomma med en endaste isbit och tänkte för mig själv ”Vänta du bara!”. Jag särade en aning på mina ben, skrevade inför denna okända man och såg girigt på honom då hans blick följde mina ben från foten, upp över vaden, stannade upp en stund vid knäet och fortsatte vidare upp över låret och… nu visste jag att han såg det. Jag hade inga trosor på mig. Mitt rakade kön, fuktigt och varmt av kåtsafter, låg blottad inför främlingens blick. Hans ansiktsuttryck ändrades så drastiskt att jag nästan skrattade högt. Oskyld beundran förbyttes på en tiondels sekund till förvåning och kåthet. Han bara stirrade en stund, sedan såg han upp i mina ögon och såg nästan barnsligt lycklig ut.

Jag drack upp det sista som fanns kvar av min drink och gick ut på dansgolvet. Jag hängav mig åt musiken, utan att för den sakens skull glömma bort att det var för främlingen jag dansade. Varje rörelse gjorde jag för hans skull, väl medveten om hur sexig jag var när jag rörde mina kvinnliga former i takt till musiken. Då och då såg jag åt hans håll och konstaterade nöjt att jag nu lämnat ett bestående intryck på honom – han kunde inte släppa mig med blicken. Jag började alltmer dansa vänd mot honom och höll hans blick fastnaglad som om mitt liv hängde på att vi skulle behålla ögonkontakt. Han följde mina rörelser med blicken, mina höfter som roterade och mina bröst som gungade svagt när jag rörde på mig. Så lyfte han blicken och såg på mig med en bestämdhet som genast satte fart på mitt underliv igen. Han reste sig beslutsamt från sin plats vid bordet och gick målmedvetet fram till mig. Han var inte skrämmande på något sätt, bara bestämd och väldigt, väldigt kåt. Det märktes att han nu bestämt sig för att inte låta det här tillfället passera. Hans blick blev allt intensivare ju närmare han kom och jag kände plötsligt att jag inte hade övertaget längre. Nu var det han som bestämde, och jag lät honom ta mig i sina armar och pressa sin hårda manskropp mot mig. Hans stela lem trycktes upp mot min mage och jag gnuggade mig lojt mot den.

Vi behöll ögonkontakt då hans händer girigt undersök varje millimeter av min kropp, tills han ville ha mer och började känna sig för under min kjol.

Jag var så otroligt upphetsad av situationen att kände hur mitt sekret rann nerför mina lår, och jag fantiserade plötsligt om att andra män i närheten skulle se det och komma fram och slicka bort det. Men där fanns bara han och vi möttes i en het och intensiv kyss. Hans tunga var krävande och hans händer var precis lika ivriga att få mer. Jag smekte honom över axlarna och ner över hans vältränade bringa, skyndade förbi naveln och lekte med fingret i hans byxlinning en sekund eller två. Sedan kupade jag min hand över hans kuk och jag kände hur han pulserade i min handflata. Han stönade högt i mitt öra och böjde på nacken för att kunna kyssa mig på halsen. Vi rörde oss hela tiden i takt till musiken och eftersom det var så trångt på dansgolvet så var det ingen som kunde ana att vi inte bara dansade. Hans händer hade nu hittat min nakna rumpa och höll ett fast grepp om varsin skinka. När jag började gnugga min hand upp och ner längs hans kukskaft utanpå byxorna förde han sin ena hand fram längs min höft och in mellan mina lår. Hans fingertoppar var först försiktiga och trevande, smekte svagt mina innanlår och min ljumske. Sedan lade han hela handflatan över min mus och jag stönade till mot hans bröst. Han kände med ett finger mot öppningen och jag vred mig över hans fingrar och han styrde in ett i mig samtidigt som jag lyckades jag dra ner hans gylf och fick fram hans kuk ur byxorna. Den spratt upp mot magen och jag såg till att hålla mig nära honom så att ingen skulle råka slänga en blick på oss och se…

Jag ville knulla nu, och det väste jag upphetsat i hans öra innan jag vände på mig så att jag stod med ryggen mot honom. Jag svankade och lät honom föra in sin grova kuk i min värkande fitta och när den väl var inne började jag rotera med höfterna och i övrigt röra min kropp så att det såg ut som om vi bara dansade. Hans kuk var gudomlig. Den fyllde upp mig så enormt och den nästan var för stor, och jag njöt av hans händer som smekte min kropp medan jag rörde mig upp och ner över hans kropp. Snart slank hans kuk ur mig och jag passade på att vända på mig igen. Jag lindade ett ben om hans höfter, greppade hans kön, satte det på plats mot mitt våta kön och med en liten knix med mina höfter gled han åter in i mig och på det sättet knullade vi vidare, medan det för alla andra såg ut som om vi bara dansade – men kanske lite väl närgånget. Vi hade en intensiv ögonkontakt och flera passionerade kyssar och jag kände snart hur jag började närma mig höjdpunkten. Jag tror han såg det i mina ögon, för plötsligt fick han det där bestämda ansiktsuttrycket igen – han skulle minsann se till att jag kom, och att han kom samtidigt! Han fortsatte knulla mig hårt och besinningslöst, som vore vi två kaniner som inte haft sex på år och dar. Jag kände de välbekanta susningarna i underlivet, som spred sig upp för min ryggrad och ut i alla mina lemmar. Jag skakade i hela kroppen, som en lång, utdragen rysning, och såg djupt in i hans ögon för att få se honom när han nådde samma tillstånd som jag befann mig i. Han kom dit bara sekunden senare och hans underliv darrade och skakade okontrollerat när jag kände hur han pumpade kaskader av het sperma i mig. Våra safter blandades och rann ut över mina ben. Jag gav honom en kyss och såg på honom med tacksamhet och fortfarande kåthet. Han hade dragit sig ur mig och gav mig nu en sista kyss på kinden och ett bländande leende innan han vände sig om och gick ifrån mig.

Jag såg efter honom och gick sedan tillbaka till baren och satte mig. Beställde in en ny drink och såg ut över folkmassan återigen – vem skulle bli mitt nästa offer…?

Fram till nu hade jag inte sagt ett enda ord utan bara fascinerat lyssnat på Lenas berättelse och mitt stånd nästan värkte av kåthet. Jag lutade mig fram över henne för att i ren lust tillfredsställa mina lustar när hon med milt våld föste undan mig och tog till orda;
-Jag är inte klar än…
Mitt hjärta bultade hårt och jag låg med förväntan kvar och väntade på vad hon hade mer att säga och jag kunde nästan se framför mig hur hon knullade mannen på dansgolvet.

Lena böjde sig fram och slukade glupskt min kuk djupt in i munnen och jag stönade högt samtidigt som jag smekte henne över håret. Efter en kort stund kunde hon inte hålla sig längre utan lade sig på rygg, särade benen och gav ifrån sig en djup suck när hennes hand nådde hennes kön.
-Knulla mig, skrek Lena, ge mig kuk, kuk, kuk, kuk, ge din oanständiga lilla fru kuk…
-Du skall få vad du vill ha, sade jag, -så småningom, var det något mer du ville berätta…
-Älskling, jag älskar kuk, väste Lena, -det…åhhhh…det är därför…jag måste…åhhh…
-Du älskar att ragga nya karlar, fyllde jag i åt henne, -du älskar att förföra och kåta upp dom…att känna spänningen för varje ny förförelse…att få leka med en ny stor kuk, suga…suga kuken djupt in i din mun…knulla karlarna…det älskar du min lilla kåting.
-Ge mig KUK, ge mig KUK, skrek Lena medan två av hennes fingrar borrade sig in i könet.
-Så småningom, sade jag, -berätta först vad som hände sedan, fick du mer kuk, frågade jag.
-Mmmm…, viskade Lena.
-Hoppas att den var stor, hård och skön, sade jag.
-Dom…viskade Lena.
-Din lilla kåting…raggade du upp två, sade jag chockat, -du roade dig med två…
-Mmmmmm…två stiliga unga män…två stiliga unga män med ordentliga kukar…mmmmm…stönade Lena fram.
-Din lilla kåting, upprepade jag mig, -mogna gifta kvinnan ute och raggar ungkuk…
-Mmmmm…jag kände mig ljuvligt skamlig när de unga männen fick klart för sig vad jag var… ute efter…jag satt där på barstolen…de båda männen på var sin sida om mig…båda ivriga att vara mig till lags…båda livligt konverserande…samtidigt dräglande blickar på min kropp…jag bjöd ut mig…verkade tillgänglig och var farligt utmanande som en lite berusad kvinna är…mina nakna bröst under denna tunna klänningen spelade med…ovankanten på mina stay-ups gick inte att dölja…mitt sexuella och utmanande kroppsspråk…de visste båda att jag inte hade trosor på mig…de visste båda att jag var ute efter ett knull, viskade Lena…oooohhhh älskling knulla mig, KNULLA MIG, skrek Lena.
-Åhhh…stönade jag, -älskling…två…sade jag.
-Mmmm…det var häftigt, jag kände mig skamlig kåt mellan benen…dom var så trevliga båda två…dom ville knulla mig båda två…båda ivriga att bli den utvalde…den ene viskade: 25 cm…älskling, jag kunde inte välja…jag vill knulla sade jag till dom, samtidigt som jag tog ett rejält tag med mina båda händer mellan benen på dom…båda såg ett ögonblick chockade ut…men de log åt varandra och sade OK, sade Lena.
-När vi lämnade dansen tittade alla på oss…arm i arm med mig i mitten förstod alla…oooohhhhh, stönade Lena, att få strunta i sitt beteende…bara få kuk…knulla…med dessa två…och sen inte mer…Hon spände ögonen i mig och var alldeles vild.
-Jag vill ha KUK nu, skrek Lena, hörde du, KUUUUK!!!!!
-Mmm…fick du inte så det räckte i kväll då, frågade jag.
-Låt mig åtminstone få suga kuk, sade Lena bedjande.
Jag ändrade ställning och satte mig på knä framför hennes ansikte med kuken i fullt stånd. Lena sög in den direkt…och blev tyst…jag tog henne samtidigt mellan benen…två fingrar som gled in i fittan…tillbaka igen över clitoris. Lenas underliv roterade upp och ner och hon började stöna högt med kuken inne munnen. Jag förstod att Lena var på väg mot en orgasm. Och hon kom. Alldeles våldsamt. Hon smekte sig med kuken i ansiktet och stönade…och stönade ut sin orgasm och smekte sig i ansiktet hela tiden med kuken. När orgasmen började ebba ut började hon slicka hela kuken i dess längd.

-Jag måste ha mer, sade hon, efter en stund, knulla mig nu!
-Riktiga slynor rider kuk, sade jag, sätt dig på kuken och rid!
Lena reste sig och satte sig grensle över mig. Hon var blöt att jag gled in till roten nästan på en gång.
-Ja, sade Lena, riktiga slynor rider kuk, och gav mig ett sexigt leende.
-Var du en slyna när du knullade med dina unga kavaljerer, frågade jag.
-Mmmm…sade Lena, vi hamnade i en slags föreningslokal i en källare…inte speciellt romantiskt…men häftigt att knulla i…älskling…jag vara så oerhört kåt…spänningen…två unga…helt okända…och bara knulla…redan i trappan…jag lutade mig bakåt mot räcket…ställde mig med särade ben med två trappsteg i mellan…jag sade till dom…att…att ta mig mellan benen…två ivriga händer…och det bara gick för mig…

Lena red på min kuk långsamt medan hon i trance fortsatte berätta.
-Där fanns en soffa med en utdragbar säng…och ett bordtennisbord, sade Lena. Och där fanns vin…vi satte oss i soffan…vi drack vin…och jag smekte dom mellan benen…gud vad jag kände mig skamlig…gift mogen kvinna…som raggat upp två ungkukar för ett knull…i en skitig källarlokal.
-Åhhh…jag älskar kuk, sade jag till dom, ta fram…jag får se, sade jag, ohhhh……stönade jag när jag såg…jag satte mig på huk på golvet…och började suga…först den ene…sedan den andre…fina…härliga…han ljög inte…den kunde nog vara 25 cm…älskling 25 cm kuk…det går inte att motstå…men den andre…ooohhh…kanske inte lika lång…men grov…och ett ollon…ooohhhh, älskling, stort som ett plommon…hörde du….som ett plommon…jag fick gapa ordentligt…men jag klarade suga in hela ollonet….oohhhh vilken KUK, vilken KUUUUUUK, älskling, åh…jag älskar dig för att du unnar mig alla kukar jag vill ha!!!
-Mmmmm, fortsätt…stönade jag.
-De ville knulla mig med klänningen på, fortsatte hon, -ohhh…älskling, jag var fullständigt utan hämningar…bara mina unga kavaljerers närvaro gällde…jag reste mig…tittade med glöd på deras kukar som stod rakt upp…gav dom en skål…tog en klunk vin…stod där och blottade mig och log…i mina stay-ups och klänning…höjde glaset igen och log åt mina erövringar…de satt och dräglade av åtrå…häftiga kvinna stönade de fram…ställde mig framför dom och började onanera…mina herrar, sade jag, jag vill knulla…kom, sade jag, tog dom i var sin hand…ledde bort dom till bordtennisbordet…oohhhh, älskling, jag lade mig skamlöst på ryggen på bordet och särade…jag vill bli påsatt nu, väste jag till dom…ooohhh…dom turades om…dom knullade mig…och jag bara tiggde om mer och mer…jag bad om att få suga kuk…den ene hoppade upp på bordet…jag gapade och gapade…låg och njöt av det stora, stora ollonet..den andre masserade clitoris medan han knullade mig…och det räckte…jag skrek, jag skrek, älskling…mitt i alla känslor, kände jag att kuken i min mun började spruta sperma…och han kom…och jag kom…och jag kom…….
Lena red på min kuk långsamt, långsamt. Jag märkte att hon höll inne sin orgasm. Hon ville berätta färdigt.

-När orgasmen lugnat sig lite, fortsatte Lena, kände jag att situationen med två unga män i en källarelokal gjorde mig skamlig kåt. Jag ville bara ha mer…reste mig upp från bordet och tog mannen som knullade mig i handen…hans kuk stod som ett spett och väntade bara på att ge mig sin sperma också…jag placerade honom i soffan och satte mig gränsle över honom och körde in hans kuk…det är dags att rida kuk, sade jag till honom…jag red honom allt hårdare…och sen kom han…och det räckte för mig…..jag började svettas…jag pressade fittan mot kukroten…ooohhh den passade perfekt…och det bara kom…
-Älskling, åh…jag älskar dig, sade jag till henne.
-Vi pausade och njöt av vin, sade Lena, jag turades om att sitta i deras knä…fräckt, va…jag kände ett omättligt begär…vi rullade ut sängen till soffan…två härliga organ hade åter vaknat till liv…och jag bara njöt av dom…dom var överallt…dom gav mig vad jag ville ha…sen tog vi igen oss med lite vin…jag var lite berusad och kåt…svettig och kladdig av sperma…jag red på kuk, och sög kuk, fick kuk bakifrån…bara kuk…av två läckra unga karlar…

När killarna inte klarade mer reste jag mig och gav mina sovande älskare en slängkyss och lämnade lokalen. Ringde på vägen ut från mobilen och fick veta att Tobias bara var några kvarter bort. Lena började rida allt bestämdare. Jag var bara sekunder från orgasm efter hennes berättelse.
-Jag var fortfarande småkåt när jag satte mig i bilen med Tobias, sade Lena. Han gav mig intensiva blickar…han visste att jag fått kuk…det syntes väl tillfredställd kvinna över mig…jag målade slarvigt mina läppar i bilen…mascaran var det inget att göra åt…han märkte att jag var berusad…
-Jag kunde se att han började massera sin kuk medan han körde…åh…jag såg att hans kuk blev allt grövre…av…kåthet…spänning…åh…
-Men jag var trött nu och orkade inte med något mer…sade Lena och berättade att hon kysst Tobias på munnen innan hon klivit ur bilen för att sedan gå in till mig.
Lena stönade och skrek till och det gick för henne och jag sprutade min lilla älskling rakt upp i fittan. MMMMM…det var häftigt och totalt utmattade somnade vi i varandras armar…

– – – – –

Lena berättade att när hon tidigare varit på skogspromenaden, så hade hon sett en liten, liten sjö där det av skyltar och anslag framgick att det planterats in både öring och röding. Jag mindes att jag sett ett kastspö och en låda med olika spinnare och drag i en av gäststugorna och funderade allvarligt på om jag skulle testa fiskelyckan.
-Gör det, sade Lena, -om du får något så kan vi ju äta färsk fisk till middag. Solen sken och det var klarblå himmel, så det var ju inte precis de bästa förutsättningarna för att fisken skulle nappa, men å andra sidan visste man inte riktigt när det gällde inplanerad fisk.
-Jag behöver åka in till staden en stund, sade Lena, -vi har nästan tomt i kylskåpet och vi behöver fylla på vinförrådet.
-Ska vi ses här sedan då, frågade jag.
-Ja, svarade Lena, -vi kan väl hålla kontakt på mobilen

Efter en rejäl promenad enligt Lenas instruktioner var jag äntligen framme. Jag kastade med spinnare några gånger i en smal vik men utan resultat så jag bestämde mig för att byta bete och övergick till flöte och mask. Det var trots allt ett mer avslappnande fiske och jag sjönk ner på en stubbe. Plötsligt hörde jag hur det knakade och brakade till i skogen bakom mig och hjärtat pulserade i ett våldsamt tempo. Måtte det inte vara en björn, tänkte jag och snurrade blixtsnabbt runt och såg att det definitivt inte var någon björn…utan en häst, med ryttare. Hästen ryggade till när den såg mig men ryttaren lugnade den med mjuk röst och jag tyckte bestämt att det fanns något bekant i rösten. Ryttaren hoppade ner från hästen, tog av sig hjälmen och solglasögonen och då såg jag vem det var, det var en av städerskorna, Lousie…

-Hej, sade hon, -jag såg när du gick iväg förut, -och följde efter…fortsatte hon.
Jag svalde hårt och kände hur kuken sakta blodfylldes och det pirrade i mig när jag tänkte tillbaka på vårt tidigare äventyr. Louise surrade fast hästen vid ett träd längre bort och kom gåendes mot mig och hela hennes gestalt strålade. Hon lät händerna lite förstrött glida över sina små bröst och tog det sista steget fram till mig innan hon kastade sig i min famn. Jag suckade av kåthet och vi kysstes passionerat.
-Jag vill ha dig igen, väste Louise i mitt öra, -du knullade…bra…så bra… sade hon och stack in sin våta tunga i min mun och jag gjorde det detsamma på henne, våra tungor for omkring i varandras munnar. Jag smekte hennes bröst utanpå toppen, vårtorna styvnade ännu mer.
-Ta av mig toppen, viskade Louise i mitt öra, jag vill att du ska slicka mina bröst.
Jag gjorde som hon sade, och hennes vårtor stack ut som små söta smultron.
-Smek dom, kyss dom, sade Louise.
Min tunga smekte lätt över bröstvårtorna.
-ÅHHH, vad skönt, fortsätt, mer, MER. stönade Louise och pressade mitt huvud hårt mot sina bröst.
-Sug på dom, sluta inte…du gör mig så kååååt…mina trosor är helt våta!!
Jag började smeka brösten samtidigt som vi kysstes igen, hon var helt otrolig på att kyssas. Hon sög in min tunga som om hon diade, och det var otroligt skönt.

Mina händer började röra sig ner mot hennes byxlinning, jag stack ner en hand och drog ner dragkedjan i hennes tajta byxor samtidigt som jag själv böjde mig ner. Jag drog sakta av hennes byxor över hennes lilla fasta stjärt och reste mig upp igen och Louise gnydde. Jag fortsatte att smeka och kyssa hennes hals och nacke och hon bara stod där som fastvuxen i marken och lät det hända. Med fingertopparna lekte jag mjukt med bröstvårtorna tills de stod som styva och blodfyllda.
-Jag vill ha dig, sade jag.

När min hand smekte hennes mage började hon darra i hela kroppen när hon kände mina fingrar smeka längs fittläpparna. Fittan var så våt, och jag förstod hur ohyggligt kåt hon var. Hon juckade mot mina fingrar samtidigt som jag med den andra handen smekte henens bröst. Louise tittade rakt in i mina glansiga ögon och med mina armar runt hennes midja och hennes om min hals kysstes vi. En lång kyss. Mina händer smekte hennes rygg och längre ner över rumpan. Våra tungor lekte och hon smekte och rufsade mitt hår när jag tryckte och gnuggade min kuk mot hennes mage och Louise kunde känna hur stor och stenhård den var. Så böjde jag mig ner och började smeka och suga på brösten igen, för att sedan falla ner på knä och smekte henne med tungan på magen. Jag drog ner trosorna och fortsatte allt längre ner och på insidan av låren, och särade därpå fittläpparna med tungan, sörplade och sög på klittan. Sakta och retsamt lät jag tungspetsen cirkla runt hennes renrakade kön och Louise öppnade fittan med båda sina händer. När min tungspets nuddade vid klittan spände hon kroppen i en båge och skrek ut sin åtrå och kåthet:
-Jag är så nära…
Mina händer smekte varsamt över hela kroppen samtidigt som tungan fortsatte sin lek över blygdläpparna och in i fittan. Jag slickade allt snabbare och hårdare, tungknullade henne, lät tungan snabbt virvla över klittan. Hennes händer grep tag i mitt hår och tryckte mitt ansikte mot fittan och jag lät min tunga leta sig in i fittvecken, tungan gled upp och ned i skåran i långa svepande tag, innan jag borrade in tungan så djupt in i fittan som bara var möjligt och gled sen uppåt igen över klittan.
Louise ryckte till när tungspetsen helt lätt gled över klittan och hon andades stötigt och stönade, vibrerande nu av kåthet medan jag utforskade varenda litet skrymsle. Nu klarade hon det inte längre och skrek;
-Sluta inte, jag klarar inte mer…slicka…snälla Tommy…låt mig komma… När jag hörde att hon var nära ökade jag takten och började slicka fittan frenetiskt medan jag juckade med ett finger i henne och hela hennes kropp började skaka, hon saxade fast mitt huvud mellan låren och drog mig i håret. Hon pressade fittan mot min mun och klämde fast mitt huvud mellan sina starka lår.
-Jaaaaaaaaaa …Guuuuud…meeera…aaaaaaaooooooo …ååååååååå… jaaaaa…nuuuuuu jaaaaaaaaa …ååååååååååooooooooo…

Efter en stund släppte hon långsamt på trycket men höll kvar mitt huvud i sina händer medan hon flämtande hämtade andan. När hennes andhämtning hade börjat bli mer regelbunden vred jag mig ur hennes grepp och kysste henne hett. Hennes andhämtning var fortfarande hög och halspulsådern pumpade intensivt där under skinnet på den smäckra halsen. Hon började slicka mig i örat, det är en av mina mest erogena zoner, jag darrade till.
-Var det skönt? frågade Louise.
Jag nickade. Nu smekte hon sakta av mig min skjorta och sög in mina bröstvårtor. Hon närmade sig min gylf, hon smekte min styva kuk genom byxtyget.
-Är den så här glad över att träffa mig? frågade hon.
-Släpp ut honom och fråga, svarade jag.
Hon knäppte upp min gylf och stack in handen, tog ut den och drog några drag upp och ner. Louise greppade den med båda händerna och synen av hennes långa naglar runt om fick det nästan att komma i förtid men jag lyckades behärska mig. Hon började göra långsamma drag upp och nedför, ollonet var framme och glänste ilsket blålila i solskenet. Hon hade plågsamt varsamma och lena händer som gjorde ännu svårare att inte spruta på direkten. Hon drog upp och ner och med sådant vant handlag att det var som om hon inte gjort annat i sitt liv och ställde sig sedan på knä framför mig.
Jag lät min hand glida sakta längs det långa grova skaftet, runkade mycket sakta och tittade retsamt på Louise. Jag lutade den kuken nedåt och lät det våta ollonet leka över hennes bröstvårtor och hon kupade händerna runt den håriga pungen och kunde studera den härliga kuken på nära håll. Hon slickade kuken uppifrån och ner, smekte den ludna pungen samtidigt som hon lät tungan fladdra som fjärilsvingar runt ollonkanten. Hon tittade upp mot mig och kuken darrade av kåthet. Den var så hård att jag trodde skinnet skulle brista. Louise öppnade munnen och slickade lite försiktigt på ollonet för att sedan sakta slicka längs skaftet och lät sin tunga virvla runt ollonkanten. Retfullt rispade hon med naglarna längs skaftet och lät tungspetsen leka med toppen av kukhuvudet innan hon stoppade in kuken i munnen, tog in mer och mer av kuken i munnen till slut hade hon fått in hela. Hon runkade samtidigt som hon sög kuken upp och ner, jag kände att det snart skulle gå för mig, det började pirra i pungen. satsen var på väg.
-Louise, det går för mig snart, ropade jag.
-Kom…i…munnen på mig…jag vill smaka…väste hon tillbaka innan hon på nytt slukade kuken.
Jag kände hur min kropp drogs ihop och hur alla fördämningar släppte och bara gav mig hän.
-Louise… jag kän…ner…ojjjj…aaaaaaahhhhhhhnnnnghhhh…nu kommer jag…ahhhh… …åååååååååååååååååhhhh…
Plötsligt slungade jag iväg meterlånga satser som for som vita kometer över hennes huvud. Det kom en till och en till och en till och plötsligt slukade hon kuken i munnen igen. Jag fyrade av den största sats jag någonsin gjort rakt in i munnen på denna kåta vackra kvinna som sedan lät lemmen glida ut ur hennes sköna mun och jag kunde se hur sperman rann i hennes mungipor.
Hon slutade inte att dra i förhuden vilket gjorde att en serie med eftersatser också kom.
-Oj…vad mycket det kom…jag har aldrig sett så mycket…

Vi sjönk ner på marken och Louise kröp in i min famn.
-Det var så skönt förra gången, när vi städade menar jag, fortsatte hon för att sedan tystna.
-Jag ville ha dig en gång till, log Louise, -innan ni åker härifrån alltså…avslutade hon och smekte sakta min lem som vaknade till liv igen. Louise stod framför mig där fortfarande satt på marken, hon särade benen något, sköt fram underlivet och slickade och sög på två fingrar. Så lät hon fingrarna glida över den renrakade fittan några gånger innan hon långsamt stack in dem.
-Ser…ser du min…kåta fitta…jag vill knulla nu…Tommy…knulla mig…suckade hon.
Jag kände hur kuken stod i stram givakt igen och reste mig upp mot henne och föste henne varligt bakåt så att hon till slut hamnade med ryggen mot en trädstam. Louise fattade galoppen och hittade en stubbe på var sida om sig, placerade fötterna på dem så att hon kom upp en bit, och stod så bredbent framför mig.

Jag tog sista steget fram till henne och hon grep om min grova kuk och måste ha känt hur blodet pulserande i den. Med ett fast grepp styrde hon in det blanka kukhuvudet mellan sina svullna och blöta fittläppar. Sakta, sakta gled den grova kuken in. Trots att hon var såphal och vidöppen för mig spände och stramade det. Fittan kramade hårt runt det tjocka skaftet när kuken sakta trängde sig in och jag hade nästan hela kuken inne innan jag sakta drog ut hela längden igen. Hon stönade av njutning varje gång kuken gled och skavde mot de blöta fittväggarna. När jag ökade takten och körde in kuken hårdare skrek hon ut sin hänförelse. Jag kände hur fittmusklerna kramade min grova kuk som svällde ännu mer och fyllde upp fittan fullständigt. Vi var som en fullkomlig enhet, hon och jag, det kändes inte längre som om vi var två människor åtskilda av könets barriärer. Vi var ett. Hon gnydde och gnällde och stirrade på mig med nästan bönfallande ögon.
-Du är…nästan…för…stooor…
-Det fungerade ju förra gången, Louise…stönade jag av brunst och pressade in kuken till roten.
-Det är nog så…nnnghhhhaaaiiiiiiiieeeeeeooyyyynnghhhaaaa…kuken…du… gör…m…m…mig…tooooookiiiig…aahhrrrgghh…Ah! Ah! Ah! Ah! Ah! Ah! Åh! Åh! Åh! Åh! Åh!…snälla…åååhh…hjäälp…jag…tror…

Jag tittade ner mellan oss och såg hur min kuk var helt inskjuten i henne och hur mitt könshår berörde hennes rakade fitta, och jag böjde svagt på ryggen och slickade och sög på hennes bröst.
-AAAHHH…jaaa…ta mig med…din tjocka…kuuuk! stönade hon högt.
-Ooaahh…så…så…trång du är, stönade jag och bet henne försiktigt i ena axeln.
-Ååååååååååååååh guuuud…du är så stor, din kuuuuuk..den fyller mig helt…knulla mig…flämtade hon.
Jag kunde känna hur hennes fitta krampade runt kuken som fortfarande var inskjuten till roten i henne och jag började sakta att jucka i mjuka, långsamma tag och placerade mina händer över hennes stjärt. Louise tog mitt ansikte i sina handflator, stirrade in i mina ögon och jag kunde se hur hon var alldeles utom sig av kåthet.
-ARRGHHH, ÅHHHHH!!! det är så skönt sluta aldrig…JAG VILL KNULLA MED DIG JÄMT. Knulla mig mer…mereeerrrrr…tjöt hon.
Mina händer kramade båda stjärtkloten och jag drev henne allt närmare orgasm när jag ökade takten i mina stötar och kuken borrades in helt vid varje stöt, Louise började darra och ylade;
-Nuuuuuuu…jaaaaaaaaaa …dööööör…meeera ….jaaaaa…nuuuuuu…Tommy…nuuuuu… …åååååååoooooo…
Hon slog armarna om min hals, drog mitt ansikte hastigt till sitt och borrade in tungan i min mun, vi kysstes intensivt och jag kunde höra hur hon andades våldsamt genom näsan. Jag kände att det inte var långt borta innan min egen utlösning skulle komma, men ville dra ut på akten litet till och gled sakta ur henne.
-Louise. jag vill ta dig bakifrån nu…bad jag.

Hon ställde sig på alla fyra och svankade med ryggen samtidigt vände hon på huvudet och sade;
-Knulla mig och kom i mig…ge…ge mig…spruta i fittan…snälla…jag vill det…
Jag ställde mig bakom henne, böjde mig framåt och kysste ena skinkan innan jag gav den ett kärleksfullt bett och Louise stönade till och putade sin sexiga rumpa mot mig. Så tog jag tag i kuken och körde in den i hennes underbara väntande hål i så att hon gungade till. Jag fattade tag om hennes höfter och börjar knulla med långa drag. Jag böjde mig fram över hennes rygg och tog sina händer runt hennes mage, smekte hennes bröst och tog spjärn med ena handen mot hennes axel.
-Skönt…mera kuk…knulla…kom…kom…spruta snart…svamlade hon osammanhängande.
Jag pumpade med långa och kraftiga drag och vid varje juck daskade pungkulorna tungt mot klittan och min mage stötte mot hennes rumpa. Jag kände hur fittmusklerna kramade till runt skaftet och snart skulle jag spruta fittan full.
-Du…jaa…helsike va skönt…jag kommer…sprutar snart…stönade jag över hennes axel.
-Kom…kom…vänta inte…kom…
Som på order ändrade jag rytmen, juckade kortare och snabbare och flåsade häftigt och med ett enormt vrål körde jag kuken i botten och som i kramper tömde jag mig.
-NU…ÅÅÅÅÅÅ…nuuuu…får du …spruten…I FITTAN…din…kåååååta…FITTA… NUUUUUUUU…
Även Louise var framme vid orgasmens kant och mina djupa hårda stötar fick henne att ramla över kanten och hon ropade ut sin lust;
-Åhhhhh …det gååårrrrr…du…du…duuuuuuu…spruta …spruta …i FITTAN… NUUUUUUU…KUUUUKEEENN…SPRUTA….MEEEERA… AHHHHHHHHH. åh gud så skönt, sluta aldrig att knulla mig…
Jag tömde mig med sådan kraft att hon bara måste ha känt hur de första tunga strålarna kom djupt inne i henne, hur såsen sprutade varm och skön längst in i fittan och jag borrade in fingrarna i hennes hull.
Vår våldsamma orgasm avtog och ebbade ut. Jag andades tungt av ansträngning men stod kvar över hennes stjärt med kuken djupt inkörd i fittan. Snart slaknade kuken och med ett sörplande ljud gled den ut ur henne, kuken droppade av kuksås och jag föll åt sidan. Louise stod kvar i knästående som förstelnad men böjde sig över mig och kysste mig mjukt och lade sig sen på rygg. Jag tittade på Louise som låg med slutna ögon och andas tungt.
Vi låg stilla en lång stund och försökte återvända till nuet…

När vi klätt på oss gled Louise in i min famn, suckade lätt och gav mig en mjuk kyss.
-Hoppas vi kan ses igen Tommy, -du knullar så bra…så…så härligt och skönt, viskade hon.
Jag återgäldade hennes kyss och svarade att jag tyckte detsamma om henne och att även jag hoppades att det här inte var sista gången…

Hon svingade sig upp i sadeln, gav mig en slängkyss och försvann…och jag vevade in linan och kände på en gång att något nappat…

(0)

Sexnoveller

Clicky