Nytt liv del 4

Sexiganoveller

-Har vi fått med allt, ropade jag till Lena.
Hon svarade inte utan jag gick tillbaka in i huset och fann Lena i sovrummet där hon packade det sista, och snart var allt lastat; väskor med allt möjligt och omöjligt, golfbagar, klubbor och golfskor och gud vet allt. Det var bra att vi köpte takboxen för nu kom den till användning.

Efter drygt tre timmars bilresa var vi äntligen framme vid vårt hyrda sommarparadis, och precis allt motsvarade våra förväntningar. Vi hade hämtat nyckeln till stugan och betalat för våra två veckor så nu kunde vi äntligen koppla av och bara njuta. Efter att vi lastat ur bilen vandrade vi ner till tjärnen och gick ut på bryggan och andades in några djupa andetag. Vilken frid! Det enda som hördes var några fåglar långt i fjärran och vi kände oss nästan ensamma på klotet. Lena böjde sig ner för att känna på vattnets temperatur och hon förkunnade att det var badvänligt.

Vi gick upp tillbaka till stugan för att påbörja en sen lunch…och det var då jag beslöt mig för att ge Lena en rejäl ”naturupplevelse”…jag skulle ta kontakt med två killar som jag litade på och som Lena kände – i alla fall per telefon…då vi i olika etapper haft en längre relation med båda två som resulterat i många sköna och upphetsande telefonsamtal…

Både Kennet och Svenne nappade på min idé att komma och hälsa på oss någon dag i vår sommaridyll för att tillsammans ge Lena en helt oförglömlig upplevelse. Vi avtalade att de skulle komma per tåg till närmsta station där jag skulle hämta båda två samtidigt.

– – – – –

När vi kom till stugan blev Kennet och Svenns rejält omkramade av Lena som inte kunde förstå vad som var på gång. Jag förklarade att det var jag som var ”boven” i det hela och att jag och killarna ville ge henne något speciellt. Lena blev tagen ett kort ögonblick men sken strax upp igen när hon insåg vilka möjligheter som stod till buds.
-Du är vår drottning för någon dag eller så, förklarade vi, -du behöver inte tänka på några sysslor alls, utan man kan säga att detta är något slags omvänt harem. Lena log och skrattade om vartannat, vände sig mot mig och lade armarna runt min hals och kysste mig passionerat inför ögonen på Kennet och Svenne.
-Tack, tack…viskade hon i mitt öra för att sedan släppa mig ur sitt grepp.
-Får jag bjuda alla herrarna på middag, sade hon och lät blicken vandra över oss.
-Nej, svarade vi unisont, -vi skall bjuda dig på middag, så vi föreslår att du kanske latar dig och vilar en stund…

När nästan all mat var uppäten och vinet uppdrucket tackade Lena mig och Kennet och Svenne för maten genom att ge oss några rejäla kramar.
Kramarna övergick till rena hånglet och hon gav dem var sin tungpuss. Sen sade hon åt oss att flytta undan bordet och sätta oss i soffan, hon ville så gärna bjuda oss på något efter maten… Lena gick fram till stereon och la på en långsam låt och vände sig mot oss och sade:
-Nu vill jag se om ni gillar efterrätten…
Hon började med små danssteg och vickade på höfterna medan hon smekte sig utanpå kläderna.
Jag tittade på de andra som såg ut att verkligen njuta. Hon gungade förföriskt till musiken och grep tag om de guppande brösten, lyfte och smekte dem innan hon knäppte upp blusen knapp för knapp. Hon knäppte upp den sista knappen och drog upp blusen ur kjolen och sträckte armarna över huvudet. Kennet slickade sig förtjust om munnen när hon lät blusen falla till golvet och smekte sina tuttar utanpå BHn. Hon drog ner dragkedjan i kjolen och knäppte upp knappen. Kjolen föll till anklarna och hon sparkade iväg den över golvet och nu dansade hon i en höfthållare och trosor med matchande strumpor som jag överhuvudtaget inte märkt att hon tagit på sig..

Den rytmiska och sexiga sången hetsade henne att ta ut svängarna medan hon smekte brösten och magen ner mot trosan. Hennes stora och tunga bröst guppande när hon dansade och vårtorna var mörkt röda och stod rakt ut. Kennet satt och smekte sitt stånd utanpå byxorna och han hade lättat lite på livremmen. Jag såg att frugans trosa var så blöt i grenen att den klistrat fast mot hennes kåta mus.
– Mera…visa mera, hetsade Svenne med hes röst
Hon dansade fram mot honom och ställde sig bredbent med framskjutna höfter och frågade:
-Vad vill du se…
-Jag vill se…mera…mera…stönade Svenne.
-Visa allt…visa allt …nästan bönade Kennet.
-Jaa…stönade Svenne.
Frugan snurrade runt och vände ryggen till och vi såg att trosan skurit in något mellan hennes skinkor. Hon svängde och vickade på rumpan innan hon satte händerna innanför trosorna. Sakta sköt hon dom neråt och exponerade sin vackra stjärt. Med raka ben och fötterna brett isär strök hon trosan neråt, hon stannade upp halvvägs och kikade på oss mellan benen.
-Åhhh vilken härlig och sexig rumpa du har, berömde Kennet
-Gillar ni min stjärt, frågade hon
-Om…böj dig framåt …bad Svenne.
Hon sparkade av sig trosan. Med särade benen böjde hon sig framåt och putade med rumpan mot oss och jag såg att hon hur blöt hon var. När hon vände sig om och smekte brösten såg jag hur Kennet och Svenne stirrade på hennes rakade kön. Hon dansade eggande framför oss medan hon smekte sig över magen ner mot fittan. Med ett finger drog hon längs fittläpparna som var svullna och nästan glittrande våta. Hon fortsatte dansen, höfterna gungade fram och tillbaka medan hon fingerpullade med ett finger och med andra handen nöp hon och skruvade på än den ena än den andra bröstvårtan. Hon ställde sig bredbent mitt framför Kennet och sköt fram fittan mot hans ansikte men backade snabbt när han var på väg att slicka henne. Svenne hade redan öppnat gylfen och satt och runkade kuken. När också Kennet drog ner dragkedjan i gylfen tittade Lena på oss med en kåt blick och sade:
-Hur länge ska jag vänta..vill ni inte…knulla mig…
-JAAAA vi vill knulla med dig, skrek tre vrålkåta gubbar i kör.
-Vill ni köra in era hårda kukar i min fitta…
-JAAA.
-Vill ni spruta min fitta full med sås…
-JAAA….NUUU…
-Ska bara jag vara naken…ska ni knulla med kläderna på…jag vill se kuk….av med kläderna…

Vi var blixtsnabba och fick av oss allt på nolltid, och där stod tre vrålkåta gubbar med kukarna i luften. Ingen av oss kunde hålla handen borta från kuken med min kåta fru framför oss. Nu var vi så kåta vi kunde bli alla fyra och runkade våra stenhårda kukar. Kennet ställde sig framför henne och började runka med korta tag. Sen växlade han till sakta och långa tag. Jag såg hur han smetade ut kåtdropparna över det blålila kukhuvudet med tummen. Svenne och jag stod tysta och stirrade på Kennets långa kuk som såg ut att växa ytterligare.Då stönade han: – jag klarar inte…jag måste få köra in kuken…i fittan…
-Tommy…ska Kennet knulla din fru…frågade Lena.
-Jaa…Kennet vad väntar du på…knulla henne nu, sade jag.
-Du måste filma oss…filma när…när Kennet kör kuken i min blöta fitta…
– Är det OK, frågade jag.
Kennet och Svenne var så vansinnigt kåta att de gått med på vad som helst och stönade de fram ett hest ja.
-Bra, då kan vi titta på det sen…när vi knullar…och kåta upp oss…

Jag hämtade vår videokamera och Lena gick med Kennet och Svenne in i sovrummet. När jag kom in i sovrummet låg Lena på rygg i den stora sängen och med uppdragna och särade ben. Kennet och Svenne stod på var sin sida av sängen med kukarna riktade snett uppåt. Just när jag skulle börja filma tog Svenne en tjock kudde och stoppade den under Lenas ryggslut så ändan kom upp ganska högt. Jag zoomade in mot fittan när hon tog tag om låren och drog upp benen så att jag fick en fin närbild på hur fittan öppnade sig ännu mera.
-Filma deras kukar….skynda dig, stönade frugan.
Jag började med Kennet i helfigur och zoomade sedan in hans långa kuk både från sidan och framifrån. Jag fortsatte med att filma Svennes kuk som dräglade som en vårförkylning och hans enorma hängpung som såg ut att rymma två hönsägg. När jag vände mig såg jag att Kennet börjat suga på hennes stora bröstvårtor, en i taget, samtidigt som han masserad det andra. Jag följde med när han kröp neråt och snart hade han Lenas fitta framför ansiktet. Han slickade och sög på fittan, tog tag om låren och lyfte dem och slickade i skåran.
-Kennet ge mig kuken…kuken…kuken…stönade eller snarare skrek Lena.
-Jag tror din fru är kåt…kåt på kuk, sade Svenne.
-Hon är en kåting…som gillar kuk, hetsade jag dem.
-Kennet, ge Lena kuken nu…fortsatte Svenne.
-Jaa du ska få…åhhh…din vackra fitta, sade Kennet och tittade upp med ansiktet glansigt av hennes safter
-Snälla Kennet…kuken nu…knulla mig…NUUUUU….ylade hon.
Lena vred sig som ett odjur under honom och jag zoomade in hennes förvridna ansikte när hon började skaka. Hon saxade fast Kennets huvud med benen rakt ned i fittan och kom med ett gallskrik, ett långt och vasst skärande skrik som måste ha hörts vida omkring. -Jaajaaanuuuuu…iiiiiiiiiiiiii…ååååååååååååå…nuuuuuuuu…iiiiiii…åååå…
Svenne tittade på mig och skakade på huvudet. Förmodligen hade han aldrig hört ett sånt hjärtskärande ljud från en kvinna i orgasm. Så småningom släppte hon långsamt ned benen på sängen. Fortfarande höll hon Kennets huvud i sina händer medan hon flämtande och gnyende hämtade andan. Hon fortsatte att frusta ljudligt, men när hennes andhämtning hade börjat bli mer regelbunden vred han sig ur hennes grepp.

När hon släppte taget om Kennets huvud ställde han sig mellan hennes lår och från hans långa kuk hängde en seg kåtdroppe och föll ner på Lenas rakade kön.
-Nu ska du få kuk i din kåta fitta…Tommy, nu ska din underbara fru få kuk…stönade han.
-Bra Kennet, sade Svenne som nu stod vid sidan och smekte sin enorma pung.
Kennet ställde sig tillrätta mellan hennes ben och jag följde efter med kameran och filmade hennes ansikte och såg hur ögonen lyste av kåthet när hon tog tag i hans långa kuk och styrde den mot sin blöta fitta. Hon riktade in det blålila kukhuvudet mellan de svullna fittläpparna och med en kraftig stöt som fick henne att gunga till tryckte Kennet in kuken. Då vände hon ansiktet mot mig och kameran och såg in i kameran och svamlade:
-Nu får jag kuk…Tommy din fru får kuk…får Kennets långa kuk i fittan…kuken ….
ÅÅÅÅ …Kennet…knulla mig…Tommy han knullar mig…Kennet knullar din fru…
Han började knulla, in och ut, in och ut i ett långsamt tempo. Lena verkade fortfarande vara kvar i trans, pratade och stönande hela tiden. Ibland stannade Kennet upp och visade upp sin långa blöta kuk som glänste av hennes safter och runkade några drag.
Varje gång han trängde in stötte han kuken i botten efter några juck med en kraftig stöt. Lena drog upp sina ben högre och högre så hon låg nästan dubbelvikt. Han skulle verkligen bottna.
Där låg min kåta fru med särade ben och tog emot Kennets långa spjut gång på gång i sin blöta fitta. Hon hade ett fast grepp om hans stjärt och drog isär skinkorna i takt med jucken. Plötsligt ökade han takten, tryckte kuken i botten i långa juck, knullade besinningslöst, hårt och utan barmhärtighet.

Jag filmade bakifrån och såg hur pungen slog mot röven och han stönade:
-NUUU…ÅÅÅÅÅÅ…OOOOOOOO…JAAAAA…ÅÅÅÅÅÅÅ….
Han stelnade han till, skinkorna spändes och som i kramp ryckte han som då satsen pumpades in i Lenas kön.

Kennets kuk var fortfarande kvar i fittan medan orgasmen ebbade ut. Han rörde sig bara lite fram och åter när Svenne tog tag och drog bort honom. Matt och tillfredsställd rullade Kennet av och lade sig bredvid henne.
Hon stirrade på mig med ett saligt leende på läpparna och sade:
-Fick du med allt…
-Jaa men nu är det du Svenne…kör in kuken i min älskling…
-Svenne, lägg dig här på rygg, kommenderade hustrun.
Svenne lade sig på rygg och hon böjde sig över honom och slickade längs staken, runkade, sög och slickade igen, tog en pungkula i munnen, sög och kittlade kulorna med tungspetsen. Svenne vred sig, andades våldsamt, stönade och stånkade allt ljudligare, när hon snabbt gled med tungan över ollonet medan hon sakta runkade kuken. Jag filmade hela tiden och fick fina närbilder från olika håll. När jag zoomade in kuken såg jag hur sprängkåt han var. Kukhuvudet var blåsvart och Lena hade bara behövt dra några snabba drag för att skicka honom över gränsen. Svenne skrek att han inte klarade mera och knuffade bort Lena och reste sig upp. Han baxade över henne så att hon kom på knä med huvudet nere i kudden. Han ställde sig bakom henne och drog snabbt isär hennes ben lite. Jag växlade med att filma hennes ansikte och såg att hon inte klarade mera utan hon ville få känna honom i sig. Han tog tag om hennes höftkammar och börjar knulla med långa drag.
-Mera kuk…knulla fittan…spruta snart…kuken är så stor…pungen slår så skönt mot fittan..kuken sväller…mera…håll inte emot…MERA…KUK..SPRUUUTAAA…svamlade hon osammanhängande. Jag låg bakom och filmade. Hans enorma hängpung hade dragit ihop sig till en stor luden boll. Plötsligt ändrade Svenne rytmen, juckade kortare och snabbare. Han flåsade våldsamt och hans skinkor stelnade och hela kroppen krampade. Med ett enormt brunstvrål körde han kuken i botten och tömde sig.
-NU..JAAAAA…NUUUUUU…LEEENNAAAA.. …brölade Svenne.
Just när han stannade av kom Lena och tjöt ut sin kåthet; -Jaa…nuuu…iiiiiiiiiiiiii…åååååååååååå…kommmm…kommm nuuu…
jaaag döööööörrr…
Svenne stod kvar en stund innan han sakta och mödosamt drog sig ur. Lena låg kvar i knästående medan Svenne lade sig vid sidan om henne på sängen. Nu var jag så satans kåt av att fått se hur både Kennet och Svenne sprutat min underbara fru full med kuksås att jag hade svårt att hålla kameran stilla.
Lena pekade på mig och sade till Kennet och Svenne:
-Titta på min stackars Tommy…se på kuken…den är ju blålila.. min stackars Tommy…blev du så kåt…såg du hur de sprutade i fittan…
Jag lämnade över kameran till Svenne och visade hur han skulle filma och framför mig låg min fru nysprutad och varm.
Jag satte kukhuvudet mot mellan de svullna fittläpparna och kuken gled in nästan av sig själv.
– Älskling, vad kladdig du är, sade jag.
– Jaa dom sprutade mängder…det känns som en liter med kuksås i fittan…
– Var det skönt…
– Ja, helt underbart..men nu ska knulla du mig och spruta i mig du också…tänk tre satser i min fitta…
– Bara tre…titta på Kennet…titta på kuken…
– Hjälp…har han ståkuk redan…
– Se på Svenne…han också…

Fittan var fylld med två stora satser kuksås, mina pungkulor slog mot stjärten när jag körde kuken i botten. Hon tog ett fast grepp om mina skinkor och höll mig hårt med starka armar. Jag juckade sakta och kände hur hon nästan desperat jobbade med fittmusklerna. Jag stannade upp ibland och njöt av att känna hur fittan arbetade, hur fittan kramade kuken. Lena låg med huvudet bakåtböjt, ansiktet var förvridet av njutning, ögonen hårt slutna och munnen öppen i häftiga flämtningar. Plötsligt skakade och darrade hon som av frossa. Då var det kört för mig, utan återvändo var satsen på väg, jag klarade inte att stå emot frugans krampande fitta. Jag kände ända nerifrån tårna, i låren, i stjärten, i hela ryggraden upp till huvudet, det kändes som om det var ryggmärgen som kom sprutande ut ur kuken. Samtidigt som satsen stänkte i botten på fittan gick frugan nästan upp i brygga i en våldsam orgasm med krampaktiga ryckningar i hela kroppen. Hennes normala ylande dämpades av att hon bet mig i axeln. Laddning efter laddning sprutade ut i kaskader, rakt in i min frus kåta fitta. Kuken svällde och pulserade och sprutade stråle efter stråle kuksås djupt upp i fittan, det kändes som om en vulkan av kuksås exploderade djupt inne i henne.

Som avsvimmad låg jag över Lena innan jag med ett sörplande ljud drog mig ur hennes sugande kön. Min kuk droppade av kuksås och jag föll handlöst åt sidan ner på madrassen och rullade över på rygg. Svenne fortsatte att filma oss men nu med en hand på kameran. Med den andra handen runkade han kuken som åter stod som ett spett…

Enligt filmen fick Lena 6 satser, 2 från oss var, innan Kennet och Svenne lämnade oss efter frukost nästa dag. Men filmen ljuger, 8 satser ska det vara säger Lena. När jag sov knullade hon med Kennet och sen med Svenne…

– – – – –

Nästa dag hade vi bestämt oss för att spela golf, så vi klev upp tidigt för att komma iväg så tidigt som möjligt och vi lyckades få en mellantid strax före klockan 10.

Vi spelade toppengolf båda två på en bana som var i ett utomordentligt skick, det gick så bra att Lena gjorde sin livs första birdie och hon fick totalt 41 poäng. Själv lyckades jag få nästan lika många, men Lena besegrade mig med ett poäng.

Efter rundan kunde vi duscha och byta om och vi möttes vid bilen. Lena hade bytt om till en tunn, vit blus och en svart fotlång och vid kjol, allt kompletterat med en tunn ganska lång kappa. Hon stannade till vid bilen och talade om att hon ville åka in till närmsta stad för att titta på ett par nya sommarskor, så vi satte kurs mot staden. Vi hittade en ledig parkering nästan på en gång och sökte upp närmsta skoaffär och slank in.

Vi tittade lite på deras sortiment och Lena hittar ett par modeller som hon vill prova. Hon sätter sig på en pall och jag ställer mig på knä framför henne och hjälpte till att ta av ena skon. Jag ser mig omkring innan min hand försvinner upp under kjolen och jag flämtar till när jag upptäcker att hon inte har några trosor, och samtidigt som jag trär på den nya skon med ena handen är min andra i full färd med att hitta sin väg in i Lenas underliv, mitt i folkvimlet som inte har en aning om vad som försiggår. Hennes kropp stretar emot och hon skjuter automatiskt fram underkroppen för att kunna få mig att komma in i sig. Slidväggarna öppnas mer och mer, helt tillräckligt för att mitt långfinger skall kunna glida in. Hon stönar till, tittar sig runt i affären och ser att ingen uppmärksammat vår lilla lek och ser mig djupt i ögonen.

Yr av upphetsning ser även jag mig lite oroligt omkring ifall någon har anat vad vi håller på med, och kan göra samma slutsats som Lena som nu sakta gungar med underlivet mot mitt finger och efter en kort stund drar jag sakta drar sakta ut handen… Fortfarande kåt och het ser Lena en yngre kille längre bort i butiken och jag står kvar och väntar spänt på vad som följa ska då hon går bort till honom.
Det är en härlig, fräsch kille och han letar bland hyllorna och hon låtsas göra detsamma samtidigt som jag ser att hon försöker få ögonkontakt med honom.

Lena sätter sig på huk och tittar på nedersta hyllan, samtidigt som kjolen ”råkade” åka upp och hon särade svagt på benen, och hon visste att om han ser på henne nu har han en perfekt vy över hennes nakna underliv. Som om han kunde läsa hennes tankar kastar han ett öga ner mot henne och hon ser hur hans blick fryser fast för en sekund på hennes mus. Han viker undan med blicken då han kommer på sig själv med stirra på henne, men snart är hans kåta ögon tillbaka igen. Lena ser honom rakt i ögonen och låter ena handen dra upp kjolen till midjan samtidigt som hon hastigt smekte lårens insidor. Han vet inte vad han ska göra men njuter synbart av hennes uppvisning då hans kuk har rest ett ordentligt tält i byxorna. Lena tänker att det måste vara menat som en komplimang till henne då hon trots allt är ganska mycket äldre än honom. Under tiden har Jag smugit mig fram och ställt mig bakom den kåte killen.
-Visst är hon läcker, säger jag bakom honom.
Han rycker till och vänder sig förskräckt om.
-Jovisst, stammar han fram samtidigt som hela hans ansikte blossar generat.
-Njut av henne, säger jag lugnt.
Lena ställer sig upp och går fram till vår lekkamrat, lyfter på kjolen och för in hans hand mellan sina lår, och med vidöppen, flämtande mun känner hon hur hans fingrar letar sig in mellan sina blygdläppar och det är obeskrivligt skönt att bli smekt av denne okände man. Kort därefter tar hon hans hand och vi förflyttar oss från butiken, hittar en handikapptoa där vi smiter in…

Killen, som visar sig heta Måns, lyfte upp henne på handfatet och ställer sig på knä och börjar slicka Lenas brinnande fitta, och hon trycker in hans ansikte hårt mellan benen, blundar och stönar högt varje gång hans tunga trycker mot klitoris. Han suger in hennes blygdläppar i munnen, tungan vibrerar över de känsligaste punkterna och Lena känner hur hon snart inte står ut längre. Jag har lirkat ut min kuk ur byxorna och den står hård och kraftfull rakt ut med ett kåtglansigt ollon som väntar på att få känna Lenas sköna mun, och jag runkar sakta kuken samtidigt som jag intresserat följer dem och vad Måns gör med henne. Måns sliter av sig sina byxor och sätter sig på toasitsen med en stenhård kuk som pekar rakt upp i taket. Han runkar sakta och Lena ser hur stora droppar av försats pressas ur ollonet för varje drag och hennes mun dras som en magnet till den stora, hårda pålen och jag ser hur Lena låter den försvinna djupt i sin mun. Måns jämrar sig och hon förstår att han är på att komma, men hon vill hålla på det lite till och avbryter raskt sitt sugande och ställer sig grensle över honom och sjunker sakta ner mot den hårda kuken. Ollonet klyver henens blygdläppar och Måns försvinner långsamt upp i hennes väntande kön. Måns stönar högt då hon omsluter hela hans kuk med sin våta värme, fittan mjölkar honom hårt och Lena njuter av varje juck som skjuts upp i sig.
Jag står framför henne och runkar min kuk som är hårdare och mer svullen än någonsin och Lena ler mot mig. Hon knäpper upp blusen och jag tar ett stort steg framåt, placerar mina ben utanför deras och sjunker led lite. Med ollonet smeker jag över hennes hårda bröstvårtor och snart pressade jag ihop Lenas underbara bröst och börjar knulla mellan dem. Lena stönar dovt, och jag kastar en blick på henne och förstod att hon snart skulle komma och jag kände själv att min orgasm inte var långt borta.
-Jag…åhhh…jag är på väg…väste Lena och tittade på mig, -kom du…kom du också…spruta på brösten…nästan bad hon och fortsatte sin ritt.
Måns stönade allt högre och högre och både jag och Lena förstod att han snart skulle få sin utlösning och vi pumpade alla som besatta. Måns tjöt till i sina orgasmkramper och inte heller Lena kunde hålla ut längre utan lät sin kropp sköljas av en härligt befriande orgasmvåg och jag tog tag i kuken, runkade två gånger och lät sperman spruta över Lenas gungande bröst. Lena kände hur hon svämmade över av den enorma satsen som Måns tömt i henne och vi vilar helt stilla i samma ställning några ögonblick…

Vi rättar till vår klädsel och Lena sveper kappan runt sig, och vi lämnar vårt näste helt obemärkt, och då Lena på darrande ben går därifrån känner hon hur Måns sperma rinner nerför låren…

När vi kom tillbaka till stugan såg vi att en bil stod parkerad längs vägen och hur en kille med bar överkropp gick över gräsmattan och klippte den. Vi klev ut bilen och han stängde av klipparen och presenterade sig som Tobias, och berättade vidare att han under sommaren hade ansvaret för bland annat gräsklippning på alla stugor.
-Alla stugor, sade jag frågande och han förklarade att det fanns ytterligare fem stycken inom samma företag som hyrde ut dessa, men det var ganska mycket resande då stugorna låg utspridda i området. Han berättade dessutom att städning ingick i hyran men det sköttes av annan personal. Lena och jag tittade på varandra och begrep inte att vi missat denna information men det var trots allt en enkel sak att acceptera.

Tobias satte på sig hörselskydden igen och började klippa på nytt. Jag lastade ut det sista ur bilen och gick in i stugan och fann Lena i stora rummet där hon stod och tittade på Tobias som snart klippt färdigt. Jag ställde mig bakom henne och lät mina händer smeka längs hennes sidor, från höfterna och uppåt mot hennes bröst som jag fångade i mina händer.
-Han är fin, viskade Lena och fortsatte titta på Tobias som inte anade oss där vi stod, och vi kunde båda se hur han svettades…

Nästa morgon när vi satt och åt frukost sade Lena att hon gärna ville gå en sväng i skogen.
-Får jag slippa följa med, bad jag och hon skrattade till
-Jadå, log hon, -du får göra vad du vill, men jag vill i alla fall gå en sväng
-Ta med mobilen då, sade jag, -du känner ju inte till terrängen här…
-Ingen fara älskling, sade Lena, -jag klarar mig, och, jag ska naturligtvis ta med mobilen.

Vi klarade av frukosten och snart stod Lena redo att ge sig iväg.
-Ha det så trevligt nu då älskling, sade hon och vandrade bort längs vägen.
Jag återvände tillbaka in i stugan och fortfarande litet trött lade jag mig ner för att vila, men vaknade till av att det plötsligt ringde på dörren. Jag gick ut och öppnade dörren.
Utanför stod två tjejer i dryga 20-års åldern och jag förstod ingenting, sömndrucken som jag var.
-Hej, vi heter Tina och Louise, sade den ena.
-Jaha, svarade jag fortfarande oförstående.
-Vi sköter städningen, sade den andra förklarande och då förstod jag deras ärende.
-Jaha, utbrast jag, kom in…kom in…sade jag och öppnade dörren helt.
Jag skakade hand med båda två och presenterade mig och Tina frågade vad jag tyckte om stugan och området.
-Vi tycker det är rena paradiset, svarade jag.
-Vi, sade Louise frågande.
-Ja, min fru…Lena är också här, fast inte nu, lade jag till lite fumligt och visste inte vad jag skulle säga och tittade på tjejerna som tittade tillbaka på mig, sedan på varandra och ingen sade något.

Tina är en söt lite mullig brunett med axellångt hår och ganska stora bröst, hon hade på sig en vit t-skirt och en kort-kort rosa kjol. Hon var vackert solbränd och hade snygga solbrända ben. Tyget i tröjan spändes åt av brösten under. Louise har kort, blont hår. Hon hade på sig jeansskjorta och jeans. Hon var smalare än Tina och hade väldigt små bröst, nästan så att man inte kunde urskilja dem under jeansskjortan.
-Det är väl lika bra vi sätter igång, sade Tina.
-Hon har gått till skogen, sade jag, som en sorts förklaring till vart Lena var.
De satte igång att städa och mina ögon insöp deras gestalt, de rörde sig snabbt och med viss elegans, dessutom var de verkligen effektiva och snart var stugan städad och jag erbjöd något att dricka i värmen, vilket båda tackade ja till.

Louise satt bredvid mig i soffan medan Tina satt framför mig i en fåtölj med de brunbrända benen i kors. Jag kunde inte undvika att titta på Tinas bröst som spände under den halvgenomskinliga blusen. Vi snackade om allt möjligt medan jag bjöd kaffe, tiden gick och vi hade ganska trevligt.

När Tina ändrade ställning i fåtöljen så särade hon på sina ben så att jag kunde se emellan dem under den korta kjolen. Jag blev ganska överraskad när jag såg att hon inte hade några trosor på sig och jag kunde ana hennes kön. Jag försökte att inte titta för mycket men det var svårt när jag upptäckt att hon satt där utan några trosor. Vid ett tillfälle när hon särade på benen igen kunde jag denna gång se hur blygdläpparna särades under könshåret och kände hur min kuk började reagera i shortsen. Tidigare hade jag lyckats hålla kuken nere, men nu började den snabbt fyllas med blod och resa sig. Shortsen var ju gamla och egentligen lite för trånga så jag blev allt mer rädd att tjejerna skulle märka hur det stod till med min växande kuk. Precis som jag bävade för så var det Louise som först upptäckte det, hon bara tystnade och stirrade på mitt skrev så jag förstod att hon upptäckt mitt tillstånd.

-Hur står det till, frågade Tina som också hon sett mitt stånd under de tajta shortsen. Hon reste sig ur fåtöljen och kom fram till mig och lade handen på bulan samtidigt som hon satte sig bredvid mig i soffan och försiktigt smekte kuken genom tyget.
-Har du gått och blivit kåt på oss medan vi suttit här, frågade hon med ett flin på läpparna.
-Ja, det är inte så lätt att låta bli, svarade jag.
-Va då, vi är väl inte så speciella, svarade Louise samtidigt som hennes hand sakta började smeka min arm, –eller tycker du det kanske…
-Ja det är ni väl, och du sitter ju utan trosor, svarade jag och nickade mot Tina.
-Ja det är så varmt med trosor nu på sommaren, svarade hon helt ogenerad tillbaka.
-Jag såg att du hade sett min fitta och njöt av att få visa upp den för dig, fortsatte hon samtidigt som hon smekte kuken allt hårdare genom tyget.
-Du kanske vill se på min fitta också, den är helt rakad i motsats till hennes håriga sak, sade Louise samtidigt som hon steg upp ur soffan och började dra av sig jeansen, under hade hon bara ett par tunna stringtrosor som visade mer än de dolde.

Helt ogenerad satte sig Louise återigen ner bredvid mig samtidigt som hennes ena hand sökte sig till Tinas bröst och började smeka dem.
-Du förstår, vi brukar leka tillsammans ibland, sade hon samtidigt som hon tittade mig i ögonen.
-När kommer frun hem då, frågade Louise och bet mig lätt i ena örsnibben.
-Hon…åh…brukar…brukar vara borta ganska länge…stönade jag samtidigt som jag märkte hur Tina hade knäppt upp knappen i shortsen och drog ner dragkedjan samtidigt som Louise gick ned på knä och drog av mig shortsen och kalsongerna.
Ut sprätte en stenhård kuk med en blålila glänsande ollon på toppen.
-Oj, vilken härlig kuk, så…så hård…väste Tina och Louise slöt sin hand runt kuken.
Jag lät mina händer sjunka ner emellan deras särade ben där de satt på var sida om mig. Kände direkt hur våt Tina var och även Louises trosor var ganska våta. Smekte deras fittor lätt med mina fingrar och hörde hur de stönade lätt av beröringen.
-Ta det lite lugnt, sade jag till Louise som runkade kuken allt hårdare, ta det lugnt annars kommer jag direkt…
-Oj då, viste inte att du var så känslig, vi ska kanske ge dig en utlösning direkt så att du sedan kan knulla och tillfredställa oss ordentligt, frågade hon mig.
-Har du inte knullat på länge, frågade hon.
-Nej det har inte blivit av på ett par veckor ljög jag, Lena och jag hade ju tagit en snabbis i natt men ville inte erkänna att de hade lyckats göra mig så här kåt.
-Ok då fixar vi att du kommer så att vi kan knulla ordentlig sen, sade Louise och ökade takten på handen som runkade min nu sprängfärdiga kuk.
-Akta dig jag sprutar snart, flämtade jag samtidigt som mina fingrar lekte med deras våta kön.

-Jag vet, utbrast Tina plötsligt, -låt mig ta satsen i fittan, jag vill det, sade hon samtidigt som hon reste på sig och ställde sig grensle över mig med fittan ovanför min kuk som Louise fortfarande runkade.
-Ja Tina, ta den i fittan jag styr in den, sade Louise samtidigt som Tina drog upp den korta kjolen och började sänka sig mot kuken.

Mer eller mindre skräckslagen över att inte kunna hålla tillbaka sprutet, såg jag hur Tinas fitta närmade sig min styva lem som hölls i ett fast grepp av Louise. Kände hur ollonet nuddade emot hennes blygdläppar och sakta särade på dem, hon fortsatte att sjunka ner så att halva kuken plötsligt var begravd i hennes trånga våta fitta, kände hur otroligt trång hon var men kuken gled in ganska lätt eftersom hon var så blöt.
-Ohhhh…stönade hon…så djävla skönt… vill ha in hela kuken i mig, stönade hon framsamtidigt som hon satte sig på mig med sin fulla vikt så att hela lemmen sjönk in i hennes trånga kön.
-Knulla honom nu så att jag ser det, viskade Louise samtidigt som jag såg hennes fingrar smeka sin fitta, hon hade dragit undan det tunna tyget så att det rakade könet var helt blottad.

Kände hur Tinas fitta omslöt kuken i ett fast grepp när hon började sakta röra sig upp och ner på den, förstod att jag inte skulle kunna hålla mig länge till.
-Spruta nu, spruta din sperma in i mig så fort du bara kan så att vi kan fortsätta sedan, stönade Tina där hon red mig allt fortare.
-Jaaa jag ska, stönade jag fram samtidigt som jag kände de välbekanta ilningarna i underlivet som alltid före en utlösning.
-Jag kommer nuuuuuuu…skrek jag när jag kände hur den första strålen av varm sperma lämnade kuken och sprutade djupt in i hennes trånga fitta, jaaaagggggg…kommer…kände hur stråle efter stråle av sperma pumpade in i henne samtidigt som hon red mig.
-Jaaaa…jag känner det, svarade Tina, -jag känner hur det kommer nåt varmt in i mig, jag känner din sperma djupt inne i mig.
-Spruta henne full din bock, stönade Louise fram där hon satt bredvid oss i soffan och smekte sin fitta allt häftigare, ge den lilla kåtingen vad hon tål, fyll hennes fitta med din sperma nu.
-Du gillar det, Tina frågade hon sin väninna, -erkänn att du gillar att bli påsatt av en äldre mogen man som du så många gånger fantiserat om eller hur?
-Ja jag älskar det, svarade hon samtidigt som hon hade slutat att rida mig och satt nedsjunken med min nu lite slaknande kuk djupt inne i sig.
-Det rinner sperma ur dig, Tina utbrast Louise och plötsligt slog det mig, jag blev alldeles kallsvettig av tanken, jag hade ju helt glömt bort allt skydd.
-Fan stönade jag, vi hade ju inget skydd alls, sade jag och tittade på tjejerna.
-Lugn bara lugn, svarade Tina, vi äter piller båda två så du kan koppla av, sade hon samtidigt som hon klev av mig och lät den nu halvslaka kuken glida ut ur hennes våta varma kön.
-Jag måste gå på toan, hon.
Tina försvann dit samtidigt som Louise tog en servett från kaffebrickan och började torka min kuk med den.
-Jag ska bara torka den lite förklarade hon, vi ska ju använda den mer…
-Så ja, nu är den klar igen, sade hon när hon var klar och jag kände faktiskt hur lemmen var på väg att styvna igen under hennes behandling med servetten.
-Va häftigt, utbrast Tina som återvände från toan, -det låg en stor svart löskuk på handfatet.
Jag hajade till, hade Lena använt, men…nej, jo förresten, hon var ju riktigt upphetsad i går natt när vi gick till sängs…
–Ska vi kanske flytta till sovrummet, mer plats där, föreslog jag och tjejerna tyckte att det var en bra ide.
Jag lade mig på den breda dubbelsängen och såg hur tjejerna följde efter, såg hur Louise tog av sig trosorna och resten av kläderna och sakta kröp ner i sängen med på min högra sida.
Tina klädde av sig allt utom den korta kjolen som jag tidigare hade sagt vara sexig och kröp ned på min vänstra sida.
-Ja vad vill ni göra nu, frågade jag.
-Kan du slicka mig, frågade Louise, jag har aldrig blivit slickad av en man, bara Tina har fått slicka mig.
-Ja gärna, svarade jag, och var inte sen att tacka ja till hennes inbjudan.
-Jag vill sitta på dig, sade Louise samtidigt som hon grenslade sina ben över mitt ansikte med ansiktet vänd mot fotändan och jag började smeka hennes runda stjärt, klämde på skinkorna samtidigt som hon sakta, sakta sänkte sig över mitt ansikte. Jag kände doften från hennes fitta och jag lät tungan sakta glida upp och ner emellan de svullna blygdläpparna och ibland leka en kort stund med hennes hårda clitta, allt för att retas och göra det skönt för henne.
-Sug hans kuk nu då, Tina hörde jag Louise säga och märkte hur Tina försvann från min sida och lade sig emellan mina särade ben och jag kände hennes hand omsluta sig runt den nu halvslaka men styvnande lemmen och hur hon sakta började smeka lemmen. Samtidigt sänkte Louise sin fitta allt närmare mig och stönade högt där hon satt och red mitt ansikte med sitt bara underliv, lät tungan leka allt hårdare med blygdläpparna och klittan samtidigt som jag kände nåt varmt och mjukt nudda mitt ollon.
-Ja Tina, ta den i munnen, sug den nu, fortsatte Louise hetsa upp sin väninna.
-Knulla mig med tungan nu…din bock befallde Louise mig.
Så kände jag plötsligt hur det där varma och sköna omslöt min kuk och förstod att Tina tagit den i sin mun nu.
-Ja sug den stora kuken Tina, hörde jag Louise hetsa upp henne, ta den i munnen och sug den hård…jättehård….och Tina började rytmiskt suga och knulla min nu återigen stenhårda kuk med sin mun samtidigt som hennes ena hand smekte pungen.
-Vad gott det smakar, mumlar hon när ollonet försvinner in i hennes varma mun samtidigt som hennes fingrar smeker kuken i dess hela längd och den andra handen smeker pungen. Jag ser hur allt mer av kuken försvinner i hennes mun och sträcker mig mot henne så att min högra hand når fram och emellan hennes lätt särade ben där hon halvligger bredvid mig. Jag börjar försiktigt att smeka den nu vid det här laget helt våta fittan och låter ett finger glida in en bit i henne och fingerpullar henne försiktigt.

-Lägg dig i en 69:a över honom, ber Tina Louise om, och Louise är inte sen att lyda, och hon lyfter det ena benet över mig och backar bakåt så att hennes renrakade fitta hamnar alldeles ovanför mitt ansikte. -Slicka henne nu då, hör jag Tina säga till mig och jag är inte sen att åtlyda henne, lägger mina händer på Louises runda skinkor och drar ner henne mot mitt ansikte. Låter tungan leka emellan de rakade och svullna blygdläpparna som nu glänser av hennes kåtsafter och hon smakar underbart…Jag känner hur Louise rycker till först av min muns beröring på fittan och hon biter försiktigt till i min kuk så att det nästan gör ont, men sedan slappnar hon av igen när min tunga börjar leka med hennes blygdläppar och clitta. Min tunga glider upp och ner emellan de hala läpparna samtidigt som jag ser hennes trånga anushål alldeles framför mina ögon, mina händer smeker och knådar hennes fasta skinkor och jag hör henne stöna svagt, och jag märker hur Tina smeker Louises kropp med sina händer där hon ligger på mig med min hårda bultande lem åkande ut och in i sitt ivriga lilla mun, och jag låter tungan sakta och försiktigt emellanåt slinka in en bit i hennes våta kön och för varje gång tungan glider in i henne stönar hon allt högre. Plötsligt känner jag en hand på mina pungkulor och ser under Louise att det är Tinas hand som smeker mina kulor samtidigt som hon smeker sig själv med den andra handen.
-Du måste nog knulla honom snart Louise om du inte vill ha hans sats i munnen, varnar Tina Louise som allt ivrigare smeker och suger mitt stånd, -han kan nog inte hålla sig så länge till avslutar hon.
Och Tina har alldeles rätt i vad hon säger, jag känner hur det börjar bli allt för skönt för att jag skall kunna hålla mig alltför länge till då kuken far ut och in i den ivriga munnen och jag har munnen full av hennes våta fitta och händerna fulla av hennes skinkor. Louise grenslar mig direkt och sänker sig ner så att fittan bara är millimetrar från det rödlila ollonet och tar ett fast grepp om kuken igen, och sakta, sakta sänker hon sig ytterligare så att ollonet nu vilar emellan de svullna och blöta blygdläpparna.
Jag känner hennes rakade fitta och blygdläppar mot ollonet och det känns mycket skönt speciellt då det är lite stubb på fittan. Detta fortsätter hon med en kort stund och jag som nästan passiv deltagare under henne då jag kan se ollonet sakta glida fram och åter emellan fittläpparna. Till slut placerar hon dock ollonet vid fittmynningen och sänker sig allt längre ner så att kuken sakta börjar sjunka in i hennes trånga fitta. Jag känner hur trång hon är, men hon är så blöt i fittan så glider kuken förvånansvärt lätt allt djupare in i henne. Jag kan från min position se att allt mer av min styva lem sakta försvinner in i denna kåta tjej och detta gör mig om mer upphetsad. Kan samtidigt höra hur Louise börjar andas allt häftigare och stönar lätt samtidigt som hustrun och Tina ser fascinerat med kåta ögon på vad som händer framför deras ögon och jag kan se hur deras händer rör sig emellan deras ben då de smeker sina kåta fittor.
-Ohhhhh va skönt det känns, stönar Louise fram då hon fått in kuken ett par centimeter i sig, samtidigt börjar hon försiktigt rida kuken upp och ner och för varje nedrörelse låter hon kuken sjunka allt längre in i sitt kåta kön.
-Oooohhhhhhh…jag vill ha in hela den här härliga kuken i mig, stönar hon och jag kan se hur allt mer av min kuk försvinner in i hennes varma inre.
-Ja rid honom, hör jag Tina uppmana Louise. Louise har vid det här laget fått in hela kuken i sig och rider den nu allt snabbare, jag smeker hennes små bröst och hör hur hon stönar högt av beröringen från mina händer och rörelsen från min kuk inne i hennes trånga våta kåthål.

Jag låter mina händer greppa hennes stjärthalvor och trycker ned henne samtidigt som jag stöter upp kuken så djupt in i henne som jag bara kan, då stönar och skriker hon allt högre och ber om mer kuk. Louise börjar rida mig med långa rörelser så att kuken nästan halkar ut ur henne för att sedan med full kraft sätta sig ner igen så att kuken stöter upp i henne med full kraft, hon tycks gilla detta nåt enormt för hon rider mig med slutna ögon och stönar högt samtidigt som hennes händer smeker brösten. Ibland halkar kuken till och med ut ur henne men snabbt är hon där med handen och styr in den igen.
-Ja knulla honom ordentligt nu, hör jag Tina sporra Louise, ge honom vad han tål…
-Det går nog snart för mig, hör jag Louise stöna fram där hon rider mig allt hårdare, jag kan se hur svetten bildar små pärlor på hennes kropp och en del av dessa pärlor faller ned på min bröstkorg.
-Låt det gå bara, låt det gå Louise, uppmanar Tina henne, låt honom spruta sin sperma upp i dig, fortsätter hon.
Allt detta prat, hela situationen och tjejen ridande med den trånga fittan runt min kuk gör att även jag börjar känna de välbekanta ilningarna i underlivet som förekommer min orgasm.
-Jaaaaaa…jaaaagggggg komeerrrrrrrrrrrrrr..nuuuuuuu…skriker Louise plötsligt rakt ut och hela hennes kropp rister och darrar när orgasmen sköljer över henne.
-Det går för miiiiiiiiiiiiiiigggggggg…stönar och skriker hon där hon sitter på min kuk och fortsätter ritten i oförminskad takt.

-Jaaaa…knuulllllaaaaaaaaa…min fitta nuuuuuuuuuu…det går för miiiiiiggggggg…knulllllla miiigggg…
Jag försöker hålla henne på plats över mig men det är nästan omöjligt, hon slänger och vrider med kroppen och huvudet under orgasmen och jag känner hur den redan trånga fittan blir nästan som ett skruvstäd när den kramar min kuk nu.
-Kom…spruta i mig…snälla spruta i mig nu…ber hon…
Jag kan inte hålla mig längre heller utan tar ett fast grepp om hennes höfter och börjar stöta kuken upp i henne med korta hårda stötar samtidigt som jag känner hur underlivet drar ihop sig och den första laddningen av varm sperma lämnar kuken och sprutar långt upp i denna kåta tjejs kropp.
-Jaaaa….jag kommmerrrrrr…nu…nu…nuuuuuu…stönar jag och fortsätter att skjuta upp stråle efter stråle av varm sperma in i hennes kramande fitta samtidigt som hennes egen orgasm sakta ebbar ut.
Kuken sprutar säker sju, åtta strålar sperma i henne innan orgasmen börjar avta, och för en sekund blir jag förvånad över att fanns så mycket kvar i mig efter Tinas ritt.

Vi saktar ner tempot och snart ligger vi ihopsjunkna i sängen med Louise liggande på mig, det rinner svett om oss och rummet känns som en bastu.
-Oj vad skönt det kändes, härligt när jag kände hur du kom i mig…visste inte att det kunde kännas så skönt att få sprutet i fittan, stönar Louise tyst där hon ligger och andas häftigt uppe på mig.
-Det rinner ur dig, Louise hör jag Tina säga och kan se hur hon tittar mot våra underliv där vi ligger med min slaknande kuk fortfarande helt inne i Louises fitta.
-Ja låt det rinna, svarar Louise tyst, det är så härligt att bli fullpumpad med sperma, fortsätter hon samtidigt som hon försöker få andningen att stabilisera sig igen.

(0)

Sexnoveller

Clicky