Nytt liv del 2

Sexiganoveller

På onsdag morgon ringde min mobil och jag fick veta att vår konferens var senarelagd några timmar då det på grund av dimma inte var möjligt att landa på Arlanda. Ny tid för konferensen var kl. 14.00 och jag satt och funderade hur jag bäst skulle få tiden att gå.

-Jag vet inte vad jag ska ha på mig, suckade Lena.
-Va, svarade jag oförstående.
-Jamen titta på den här, fortsatte Lena och höll upp en klänning.
-Den är väl snygg, tyckte jag, -när skall du ha den.
-Jag hade tänkt ha den ikväll när vi skall vi skall på presentationen, med middag och dans och allt, sade hon.
-Vi, frågade jag.
-Ja, du och jag, har jag inte sagt det att respektive är medbjuden…
-Jo, kanske det, jag vet inte, jo förresten…
-Ja, jag kan kanske inte ha den här då, muttrade Lena.
-Har du inte packat ner någon annan då, frågade jag
-Dom är inte bättre dom, svarade hon tyst, förresten, det är kostym som gäller för dig ikväll älskling, vi ska på en fin fest, förstår du…
-Jag tänkte ta min Hugo Boss om det ”duger”, svarade jag
-Den duger alltid, log Lena, -men jag har ju inte något som passar…
-När du kommer tillbaka efter ditt möte går vi ut på stan och köper en ny, föreslog jag.
Lena tystnade, och jag drog henne i min famn, kysste henne på pannan och slog armarna om henne. Hon tittade upp, log och besvarade kyssen.
-Ja, det gör vi, jag är tillbaka senast klockan fyra och balunsen börjar inte förrän klockan sju.
-Saken är klar, svarade jag, -jag är fri till klockan två idag och ser till att jag också är tillbaka klockan 4, om du vill ha smakråd
-Klart jag vill, svarade Lena, -jag vill ju vara fin för dig…
-Om du vill kan jag kolla upp några butiker i närheten så spar vi tid i eftermiddag, om du vill, föreslog jag
-Du tänker då på allt också, svarade hon, -du ligger alltid ett steg före älskling…
När allt var klart och bestämt reste sig Lena upp och förklarade att hon måste sticka iväg.
-Ha det så skönt idag nu då, log hon, -och tack igen för att vi gick på bio…det var häftigt…
-Jaaaa, svarade jag drömmande, -det var hur läckert som helst.
-Puss, svarade hon, -jag måste sticka nu, hejdå.
-Hej då, svarade jag tillbaka och såg hur hon stängde dörren efter sig.

Jag sjönk ned i sängen och tänkte tillbaka på biobesöket igår, och på hur ohämmad Lena varit. Det var en fantastisk syn när killens kuk försvann i Lenas mun och hur hon ivrigt sög honom. Sedan när han kom, hur sperman rann ut i Lenas mungipor…åhhh…vad sexigt…Plötsligt återvände jag till nuet när mobilen ringde, och efter att jag klarat av mobilsamtalet, kollade jag i en telefonkatalog som fanns på rummet, för att se vart det kunde tänkas säljas klänningar o dyl i närheten.
Mina ögon föll på en annons i gula sidorna, den var tryckt helt i rosa och gav ett varmt nästan Eriksonligt intryck. I annonsen gick att läsa att det var en liten boutique med personlig service och med kunden i centrum. Då fick jag en idé; varför inte sticka dit själv och kolla, och eventuellt köpa någonting som skulle tänkas passa, öppet köp naturligtvis, det var ju i så fall inte första gången jag köpt klänning till min älskling – fast det var ju förstås ganska länge sedan… Jag väntade på att klockan skulle bli 10 innan jag ringde, ville ju att någon skulle vara på plats för att svara.

-Hallå, Maria, svarade en kvinnoröst i andra änden
-Hej, jag heter Tommy, svarade jag, -och undrar när ni öppnar, fortsatte jag
-Hej Tommy, svarade hon med pigg röst, -vi har stängt idag för inventering, -vi förresten, fortsatte hon, -det är ju bara lilla jag här…
-Jaha, suckade jag djupt, -jag förstår…
-Men hallå, svarade hon, -blev det problem nu…

Jag förklarade mitt ärende, om ”balunsen” i kväll och hon fnissade till när det gick upp för henne att jag ensam på vinst och förlust skulle köpa en klänning till hustrun.
-Lilla gubben, skrattade hon, -för män som dig har jag alltid öppet, klart frugan ska ha en ny snygg klänning ikväll, eller hur
-Ja, men…men hur menar du, svarade jag oförstående
-Kom hit vetja, knacka på dörren så öppnar jag så får vi se om vi kan hitta något lämpligt, svarade Maria.
-Toppen, tack, tack, ropade jag ivrigt och såg möjligheten att det trots allt kanske skulle ordna sig, -kan jag komma ganska snart eller, fortsatte jag
-Helst före kl 12, svarade Maria
-Ok, vi ses inom 20 minuter då, sade jag
-Välkommen min herre, skrattade Maria och vi avslutade samtalet.

Jag knackade på dörren till boutiquen och efter en knapp minut öppnades dörren.
-Hej, är det du som är Tommy, frågade hon och jag stirrade in i ett par glittrande ögon.
-Ja, ja, det var jag som ringde alldeles nyss, förklarade jag.
-Kom in, sade hon, -så jag får låsa igen, vi har ju stängt idag.
Jag klev in genom dörren och noterade att boutiquen var ganska liten men det verkade trots allt finnas ett relativt stort utbud. Efter att hon låst dörren passerade hon mig och jag kunde se att Maria var en brunett skapelse, dryga fyrtio, hon hade ett par mörkblå, väl åtsmitande jeans och de följde hennes former perfekt. Maria’ s ben var långa och låren var tränat fylliga. Stjärten var även den av det fylligare slaget, men oerhört sexigt putande. Höfterna var bara lätt utsvängda och gav henne en härligt sexig gång. Midjan var smal och under den gula toppen anades ett par stora bröst i en söt push-up bh. Hon hade en kort, smålockig page-frisyr och det blonda håret stod i härlig kontrast mot hennes solbrända hud, och jag kunde nästan inte slita blicken från henne.
-Vilken typ hade du tänkt dig?” frågade hon.
-Ehhh, jag vet inte, men det skall vara något riktigt fint, svarade jag.
-Jag tror att jag har precis vad du söker, svarade Maria och försvann bakom ett draperi.

Hon kom tillbaka och höll upp en kort klänning med svart, guldglittrigt tyg. Tyget var mycket lätt och luftigt och tittade man noga var det lite genomskinligt. Fram till var urringningen lagom vågad medan ryggen var helt bar nästan ner till rumpan! Maria log mot mig och sade: -den kommer att göra er båda mycket nöjda, jag har själv en sådan.
-Oj, oj, vilken…vilken vågad sak, svarade jag och kände mig väldigt osäker på vad Lena skulle tycka.
-Den här är helt underbar, svarade hon, -vilken storlek har din fru…
Jag svarade inte utan betraktade först klänningen igen och sedan Maria.
-Ungefär som du, svarade jag utan att tänka mig för.
-Jaha, svarade Maria, -vill du se hur den ser ut när den sitter på…
-Ja, ja…det vore…snällt, stammade jag och kände att det fanns en skön avspänd stämning mellan oss.
-Kom då, svarade Maria, -följ med till provrummet här borta.

Hon tog av sig sina kläder och stod helt oblygt framför mig i sina underkläder i svart spets. Jag kände att jag började få stånd och försökte dölja det med att ta av mig jackan och hålla den framför mig, men jag tror att Maria ändå såg hur det var ställt med mig. Hon knäppte upp sin behå och förklarade att man inte kunde ha behå i denna känning. Hennes bröst var välformade och bröstvårtorna var hårda.
Hon förklarade helt lugnt att klänningen hade ett vist stöd för brösten men att den krävde att man hade en fast byst, och jag kommenterade det med att det var inga problem för Lena, samtidigt som lät hon sina händer sakta lyfta brösten lite. Hon log.
Klänningen satt mycket bra och jag märkte att hon tyckte om att visa sig för mig. Hennes bara rygg var helt otrolig. Man kunde se troskanten vilket kändes väldigt utmanande. Jag svalde hårt och riktigt längtade till att få se Lena i denna klänning – den skulle passa perfekt, det mest osäkra var huruvida Lena över huvud taget skulle kunna tänka sig att använda den, med tanke på att den trots allt var väldigt vågad.
-Är den bekväm, frågade jag, -jag menar…hur är den att röra sig i…känns den ledig och bra och så…
Jag visste inte riktigt hur jag skulle fråga eller bete mig, men klänningen var helt fantastisk och jag riktigt längtade att få se Lena i den.
-Den är hur skön som helt, svarade Maria, -man känner sig oerhört…kvinnlig om du förstår vad jag menar, förtydligade hon.
Jag tror att det var då jag bestämde mig för att slå till trots att jag absolut inte hade en aning om vad den kostade.
-Med den här kommer din fru att få mycket uppskattning, jag lovar att många män kommer att höja på ögonen, log hon.
Jag kunde inte säga emot, det enda som behövde kompletteras var stay-ups, snygga skor och smakfullt utvalda smycken.
-Dessutom är den skön att röra sig i, att dansa och så, fortsatte Maria och sträckte ut armen mot en radio som stod på en hylla i närheten.
Hon hoppade mellan några stationer, hittade vad hon sökte och det lilla rummet fylldes av lugn skön musik.
-Får jag lov, log hon och tog ett steg närmare mig samtidigt som hon sträckte ut armarna mot mig.
Jag svarade inte utan helt plötsligt var hon i min famn och vi började sakta röra oss i takt med den lugna, gungande musiken. Maria lade sina armar runt min nacke och jag placerade mina händer på hennes höfter. Efter en kort stund tittade Maria mig djupt i ögonen och viskade:
-vad tycker du, känns den bra…
Jag tittade på henne och log när jag tänkte på hur detta utvecklat sig. Här står jag i en låst och stängd boutique och dansar en tryckare med en skön läcker expedit, och skall köpa en klänning åt min fru!
-Kommer…kommer den att passa…passa din fru, tror du, frågade Maria och tittade upp mot mig.
-Jag är helt övertygad, viskade jag, -hon kommer att bli ännu vackrare och sexigare i den här, avslutade jag.
Musiken tystnade för ett ögonblick och Maria tog tag i mina händer, flyttade dem bak till sin bara rygg och placerade dem där.
-Man får väldigt skön kontakt, viskade hon och jag lät mina händer söka sig över den nakna ryggen. Hon tog tag om mitt huvud, drog mig till sig och gav mig en lätt kyss på munnen, dröjde kvar med sin mun för att avvakta min reaktion, och jag kunde inte göra annat än besvara hennes kyss. I nästa sekund kysstes vi vilt och passionerat och jag drog henne än hårdare intill mig och lade händerna över hennes skinkor. Maria stönade till och pressade sig hårt mot mig samtidigt som jag kysste hennes på halsen. Vi tappade för ett ögonblick balansen och ramlade mot ett stort bord där Maria landade tungt på rygg. Jag tog ett steg framåt, vek upp klänningen mot hennes mage, satte händerna i hennes knäveck och särade hennes ben och såg hennes svarta trosor samtidigt som jag ställde mig på knä framför henne.
-Ta…ta av dom…suckade Maria och höjde på underlivet så att jag lättare skulle kunna befria henne från plagget.
Hon var helt rakad förutom en smal sträng av mörkt hår som löpte över venusberget och slutade precis där blygdläpparna förenades och blygdläpparna var så svullna att dom veckat ut sig till en jätteros med små, små kronblad.
-Mmmm…va fint, sade jag och betraktade Marias mus en kort stund innan jag dök in med ansiktet mellan de särade benen. Bara ett ljudligt smackande hördes då mina läppar mötte Maria’ s fitta.
-Aaahhh…stönade hon svagt.
Jag stoppade in mina händer under Marias stjärt och lyfte henne i en liten båge uppåt och började slicka i långa, mjuka tag. Maria stönade allt högre och tog tag om mitt huvud och pressade mig hårt mot sitt underliv.
Hon darrade till och ett djupt stön undslapp hennes strupe när jag lät min tungspets allt ivrigare dansa omkring.
-Oooh…ohhhhh….ja…jaaaaa…stönade hon och roterade med underlivet mot min tunga. Hennes djupa stön kom ända ifrån magtrakten, och jag fann kittlaren och började frenetiskt att slicka den ömsom i cirkelrörelser, ömsom rätt på. Hon skrek rätt ut i falsett. När jag passade på att föra lång och pekfingret in i slidan samtidigt så exploderade hon. Benen blev stenhårda och hon frustade och gnydde…
– Ooonnnnyyyäähhh…uuuuååååhhhaaaaaaaaaaaaaaaahhhh…ngh…
Nu kunde jag inte hålla mig längre, utan ställde mig upp och drog upp Maria från bordet, böjde henne framåt över bordet och ställde mig bakom henne. Med ena handen i ett fast grepp runt hennes nacke tryckte jag försiktigt ner överkroppen så att hon automatiskt svankade med stjärten mot mig. Jag föste försiktigt isär hennes ben med fötterna och såg hur en perfekt bakmus lyste inbjudande mellan de runda stjärthalvorna. Jag grymtade av kåthet och lät kuken glida över hennes stjärt och Maria gnydde till svar och skruvade oroligt på stjärten. Fortfarande med handen om Marias nacke lät jag ollonet nosa på de våtblanka blygdläpparna. Kuken delade dem som två fina kronblad och som av automatik sökte sig ollonet mot slidmynningen. De första millimetrarna gled in och då jag kände att kuken var på rätt väg satte jag båda händerna på Marias höfter.
-Mmm…ooaahhh…mmm….åh…åhhhh…pep Maria och jag såg ner på Marias stjärt, tog ett djupt andetag och med mjuka men ändå bestämda rörelser fyllde jag Maria bakifrån och inte förrän jag stod tryckt mot hennes skinkor med kroppen andades jag ut.
-Aaaarrggghhhhh…stönade Maria.
Jag stod helt stilla och bara njöt av hur hennes slidmuskler masserade min hårda kuk innan jag efter ett kort ögonblick började stöta ut och in i långa, djupa tag.
-Jaaahhh…knulla mig…kved Maria.
Hennes underliv kramade min kuk och massagen var obeskrivligt skön och jag kände att det inte skulle hålla länge, men kunde inte låta bli att jucka allt hårdare och djupare för varje stöt och jag kände hur ollonet bottnade i Marias kön.
-Åhhhh…stönade jag…din fitta…din fitta är underbar Maria, stönade jag och kände på nytt att jag inte skulle klara av att hålla igen särskilt mycket längre utan drog mig motvilligt ut hennes sköna kön. Jag sträckte på mig och Maria vände på sig så att hon låg sig på rygg framför mig med maximalt särade ben. Hon greppade kuken och satte den på plats igen, saxade benen runt min rygg och när jag böjde mig fram över henne samtidigt som jag bottnade djupt i hennes inre kysstes vi vilt och passionerat.

-Aaaiiiiihhhh…mmmmm…meeer…skrek Maria och kastade med huvudet och jag pumpade på med korta, intensiva juck.
-Ååååhhh…grymtade jag och grep om Marias bröst.
Jag började pumpa min lem i Maria i allt högre takt och för varje juck blev hon allt vildare.
-Mmm…jaaaa…det går snart…skrek Maria och jag var nu lika nära som Maria.
Hon skrek till och kuken liksom sögs fast i henne och jag förstod att hon var mycket nära, fittan pulserade runt kuken och med en vilja av stål gjorde jag ett försök att dra mig ur men hejdades av henne.
-Nej…nej…dra inte ut den…spruta i mig…inte…åhhhhh…inte kladda ner… klänningen…och…åhhhh…jag vill känna dig…dig spruta…i…i fiiiitttaaaaannnn…
Jag gjorde några sista ursinniga stötar och Maria skrek ut sin orgasm och samtidigt gick det för mig, jag kände att alla dammluckorna tycks ha öppnat sig på vid gavel, och jag är okontaktbar där jag på darrande ben tömmer min säd och Maria kommer samtidigt.
-Så…så…aaaahhhhnnngghhhhoouuuuuuhhhhhhh…jag kommmmeeerrrr…iiiieeeeyyyyyaaaahhhhhhh…åhhh…ååååhhhhhhh…

Jag efterjuckar litet och hon är ett enda vibrerande paket, alldeles röd av ansträngningen och jag ser hur hennes bröstkorg sänker och höjer sig häftigt. Hon drar mig till sig och vi förenas i en öm kyss och jag smeker henne över håret.
-Du, viskar jag ömt, -tror du att jag kan få lite rabatt…
Maria skrattar hjärtligt åt mitt skämt och säger att vi garanterat kommer att komma överens om priset…

– – – – –

Jag satte mig i hotellbaren och tog ett glas öl. Efter en stund kom Lena och jag såg på henne och längtade till kvällen. Vi gick upp till vårt rum och jag tog fram paketet och bad Lena att blunda.
-Jag har en överraskning till dig, sade jag, och höll upp klänningen framför mig.
-Nu kan du titta!
Jag studerade Lenas ansiktsuttryck noga och såg att hon blev både överraskad och glad.
-Oj!Oj!Oj, ropade hon, -den där får man nog ha tagit ett glas innan man vågar bära offentligt.
-Visst är den läcker, kommenterade jag, -du kommer att bli underbart läcker i den älskling, avslutade jag.
Lena lät klänningens mjuka tyg glida genom sina fingrar och suckade hänfört.
-Tror du att jag kan göra den rättvisa då, log hon mot mig.
-Den är redan provad av en kvinna med samma storlek och kroppsmått som dig, svarade jag.
-Va…hur menar du, sade Lena och tittade frågande på mig och jag berättade allt som hänt.
-Jo, det var så att…

– – – – –

Vi duschade och tvålade in varandra skönt utan att gå för långt. Efter dagens upplevelse med expediten var min kuk mycket lättretad. Lena retade mig och sade att här var det minsann dynamit. Jag kände att hennes bröst var hårda och att hon också var kåt. Hon bad mig raka hennes buske och jag gjorde en mycket liten tofts som hon verkade nöjd med även om den var lite mindre än vanligt

Efter duschen fick vi lite bråttom och klädde oss i en hast. Jag hann bara se att Lena tog fram ett par svarta stay-ups som hon köpt. Wow! Nästa gång jag vände mig om hade hon tagit på klänningen och jag såg att hennes kinder var lite röda och hennes bröstvårtor var hårda.
-Den är läcker, sade hon och log.
Nu var det lite bråttom så jag han inte studera henne mer utan vi skyndade oss ner till taxin. Lena smekte mina ben lite extra mycket i bilen och jag kände att min kuk styvnade igen. Det här kan bli en lång kväll tänkte jag.

Väl framme på festen var stämningen redan hög. Vi kom sent och hälsade på några människor i vackra kläder. Jag tänkte att Lena nog var glad att hon hade fått en så läcker klänning. I det här sällskapet funkar inte sommarblommiga bomullsklänningar. Det slog mig hur många snygga och sexiga tjejer det var innan jag förstod att de kom från någon modellagentur som skulle förevisa produkterna. Jag noterade även att en hel del av männen lät blicken dröja kvar en stund när Lena gick förbi. Lena njöt det kunde jag se. Hon utstrålade ett sådant självförtroende att jag trodde att klänningen var förtrollad. Hon gled fram, nästan som en modell.

Vi hälsade på en mycket stilig man, förmodligen också en fotomodell. Han var solbränd och hade en tunn mörk kostym. Mycket italienskt snitt i kläderna och ett vitt vackert leende. Han dröjde kvar med sin blick länge Lenas ögon.
Jag såg att hon såg honom djupt i ögonen och märkte att hon samtidigt kramade min hand lite extra. Nu fick jag tillfälle att studera Lenas bara rygg och jag njöt av att se hennes vackra rygg helt bar. När mina ögon sakta letade sig neråt kunde jag inte se några trosor som på expediten! Herregud!
Lena hade inga trosor. Oj,Oj,O! Jag kände hur det högg till i min lem och att jag blev kåt mitt bland allt folket. Vad har hon nu planerat? tänkte jag, och gick för att hämta drinkar åt oss medan jag hörde mannen berömma hennes klänning.

Jag fick köa en stund till drinkarna och när jag kom fram kände jag en hand på min axel. Det var mannen som vi träffade nyss. Han tog mig en bit åt sidan och sade med låg röst.
-Ni har en mycket vacker hustru, -jag skulle vilja förföra henne ikväll…
Jag hickade till men kände samtidigt att i kväll kunde allt hända. Jag kastade en blick mot Lena och hon log mot mig. Undra vad hon tänker?
Jag svarade inte utan gav mannen en kort nick samtidigt som mannen tog två glas och gick bort mot Lena. Jag stannade och tittade på avstånd. Hon strålade och såg hela tiden honom i ögonen. Han bjöd upp henne till dans och jag såg hur Lena lade armen om hans rumpa. Jag stod så att jag kunde se det hela utan att störa. Jag såg hur han höll sin hand om hennes bara rygg och höll henne tätt mot sig i den lugna dansen. Jag kunde också se att hans lem började puta under de tunna byxorna. Kanske hade han inga kalsonger…Lena trycke sitt sköte mot hans och jag såg hur hans hand gled ner mot hennes rumpa. Jag blev mycket kåt av att se hur Lena tog för sig och lät honom smeka hennes rumpa. Då fick jag ögonkontakt med Lena och hon blinkade med ena ögat och log…

Efter dansen gick de båda iväg mot ett avskilt arbetsrum med en stor soffa och ett ännu större skrivbord. Jag följde med och vi satte oss tillsammans i soffan. Jag lade armen om Lenas axlar och smekte lätt hennes nacke och öra. Hon stönade nästan ljudlöst då jag kysste hennes nacke och såg jag hur den andre mannen lagt sin hand på hennes knä. Lena lät honom smeka sakta upp längs insidan av låret samtidigt som hon särade på sina ben. Hans hand smekte sakta och mjukt upp längs låret och klänningen gled med upp. Jag kunde nu se slutet på stay-upsen och kände hur min kuk bultade i byxorna. Lena blundade och kysste mig intensivt. Jag fortsatte att smeka hennes bröst och jag kunde höra henne kvida av lust och längtan. Jag såg ner mot hennes ben och kunde se att klänningen nu åkt upp en bra bit så att hennes sköte skymtade fram. Lena sköt fram sina höfter för att hans hand skulle nå sitt mål. Jag såg hur han försiktigt lät sina fingrar smeka hennes blygdläppar och glida långsamt upp längs kanten på hennes nyrakade sköte. Handen vände sedan neråt igen och med två fingrar smekte han hennes blygdläppar. Jag kunde se hur upphetsad hon var och han lät sina fingrar sära på blygdläpparna och smekte försiktigt runt klitoris. Lena skakade av upphetsning och hennes kvidande blev allt starkare. Jag fortsatte att kyssa henne djupt och lät en hand smeka ner mot hennes sköte. Jag ville så gärna känna på hennes våta fitta! När jag lät mina fingrar glida ner mot hennes våta sköte kände jag hur otroligt våt hon var. Jag har aldrig känt något så upphetsande tidigare.

Lena fullständigt njöt av våra smekningar. Samtidigt gled mannen ner mellan hennes ben för att slicka hennes fitta. Lena förde hans huvud mot sitt sköte och stönade ljudligt! Jag såg hur hon sakta juckade sina höfter emedan mannen särade Lenas blygdläppar och jag såg hur han slickade henne sakta och retligt. Kåtheten var nu så tät att man knappt kunde andas. Mannen började ta av sig sina byxor. Under tiden lät jag mina fingrar smeka över Lenas dyblöta sköte. Hon fullkomligt rann av fittsaft. Vi fick sedan se hur hård hans kuk var, den var så hård att jag trodde den skulle explodera. Lena flämtade till när han började nosa litet mellan hennes blygdläppar. Sakta lät han kuken glida in och Lena bara stönade. Jag kunde se hur han fyllde hennes sköte och hur det spände av hans grova lem. När han trängt ända in till bottnen lade Lena sina ben om hans rumpa för att komma ännu lite närmre. Hon stönade och var som i trance och han lyfte upp Lena och satte henne på skrivbordet. Där började han sakta knulla henne ut och in. Lena njöt och jag såg hur hans kuk blänkte av hennes våta fitta. Jag kysste henne djupt och smekte hennes bröst och runkade min kuk under tiden. Jag kunde känna hur hon höll på att komma. Hela hennes kropp skakade och hon frustade vilt och jag kände själv hur jag inte längre kunde hålla tillbaka min utlösning och jag sprutade en stor sats rakt ut på golvet samtidigt som Lena fullkomligt exploderade i en lång lustfylld orgasm. Hon sköt sin fitta mot mannens kuk och höll honom fast med sina ben. Mannen stönade högt och lät sin sperma pumpa in i Lenas våta fitta. Vilken otroligt upplevelse!
Orgasmen kändes som den varade i flera minuter, min kuk fortsatte att pulsera och Lenas kropp låg spänd som i brygga en lång stund. När mannen drog ut sin kuk rann hans gråvita sperma ut i mängder. Lena smekte sitt sköte med den varma sperman och hon skälvde fortfarande av orgasmen.

Det tog en stund innan vi kunde säga något. Vi var alla svettiga och andfådda av den härliga stunden. När vi väl samlat oss presenterade mannen sig som Stefan. Han var vice vd och vi var i hans arbetsrum. Vi sade inte så mycket mer utan jag föreslog en dans med min hustru, som tackade ja.

Vi dansade en stund innan vi lämnade festen och återvände till vårt hotell, och beställde upp en flaska champagne och tog ett bubbelbad.
Efteråt älskade vi passionerat i två timmar och jag har aldrig känt sådan kärleksglöd. Vi var båda helt utmattade men lyckliga, såg varandra i ögonen och Lena sade: -tack för klänningen…och somnade i varandras armar…

– – – – –

Efter frukosten torsdag morgon frågade Lena var boutiquen låg där jag köpt klänningen och jag gav henne både adressen och en kort vägbeskrivning.
-Varför ska du dit då, frågade jag och Lena tittade på mig.
-Det verkar vara en bra affär med stort utbud, svarade hon, -jag tänkte kolla om de har något mer som kan vara av intresse…avslutade hon.
Vi skiljdes åt i hotellentrén och försvann åt varsitt håll. Lena till fackmötet och jag till konferensen.

Lena tittade på klockan och den visade på 15.30. Dagens pass skulle sluta senast om 30 minuter och Lena började så smått packa ihop sitt materiel och hon bestämde sig för att bryta för dagen.
-Jag måste sticka nu, förklarade hon, -skall träffa gubben om10 minuter för vi ska vidare sedan…
-Hej då, vi ses i morgon bitti ropade de andra till svar och Lena lämnade lokalen.
I kapprummet kastade hon en blick på sig själv i den stora spegeln som satt på ena kortväggen och gillade vad hon såg. Ok, hon var ingen ungdom längre men hennes kvinnliga former framhävdes under den tunna blusen och den långa kjolen. Håret var välborstat och makeupen smakfull och hon gillade vad hon såg…

När Lena öppnade dörren till boutiquen var det två kunder därinne utöver expediten. Hon tittade på Maria och kunde förstå Tommy, t o m Lena tyckte att hon var vacker.
-Ett ögonblick, ropade Maria, -jag kommer strax, skall bara hjälpa dessa först…
-Ingen fara, svarade Lena, -jag skall bara titta litet, jag har inte bråttom…
Kvinnans blick mötte Lenas. Ni vet, så där lite extra länge, och Lena kände hur det pirrade till i magen. Hon gled runt i den lilla boutiquen och hittade flera läckra plagg, dessutom fanns i ett skyltfönster några snygga pumps som hon studerade. Kanske jag skulle köpa ett par pumps, tänkte Lena och funderade hur de skulle passa till klänningen. Efter en god stund kom Maria fram till henne och ursäktade sig;
-Hej, ursäkta att du fått vänta, men man hinner inte alltid med sig när man är ensam, förklarade hon.
Lena tittade på henne och såg att även hon hade en blus och kjol på sig, det var bara det att Marias kjol var kort, ordentligt kort. Maria tittade tillbaka på Lena och tog till orda;
-Ja, vad kan jag hjälpa till med, undrade hon vänligt.
-Jag behöver att par snygga pumps, förklarade Lena.
-Jaha, svarade Maria, -skall det vara till jeans, kjol eller vad…
Lena tvekade. Hennes tankar virrade runt i hjärnan och hon funderade under några korta sekunder att tacka för sig och lämna boutiquen, men så bestämde hon sig för att stanna kvar.
-Det skall vara till en mycket vacker klänning, sade hon, -som jag redan har trevliga minnen från…
-Jaha, vad trevligt, log Maria, -vilken typ av klänning är det då…
-En likadan som du har, viskade Lena.
Maria förstod ingenting så Lena bestämde sig för att avslöja att hon visste vad som hänt igår.
-Min man, Tommy, köpte den av dig igår…du hade visst en likadan själv…sade Lena.
Maria tittade på Lena med halvöppen mun och visste inte vart hon skulle ta vägen.
-Förlåt…förlåt…stammade hon, -det var inte meningen…men det bara…och Tommy…han…
Lena lade huvudet på sned litet grand och avbröt Maria.
-Nej…nej…det gör inget…säkert…det är säkert, jag älskar min man och han älskar mig tillbaka högt och rent, och vi unnar varandra allt gott och härligt, förklarade Lena. Maria tittade på Lena igen med osäker blick.
-Det är sant, Maria svarade Lena, -vi har en helt underbar relation, kan inte bli bättre faktiskt och fysisk otrohet är inget som förstör något mellan oss bara det inte sker i smyg…Maria log, hon strålade faktiskt med hela ansiktet och verkade mycket lättad.
-Du har en härlig man, sade hon, -han är en riktig…riktig karl…fortsatte hon något drömmande.
-Jaaaa…svarade Lena, -han vet vad vi kvinnor vill och behöver…

Det var Maria som bröt tystnaden.
-Behövde du ett par pumps till den klänningen, frågade hon.
-Ja, svarade Lena, -jag har inga som riktigt matchar den.
-Följ med mig, sade Maria, -jag tror det finns på lagret.
I ingången till lagret hängde det ett draperi och Maria stannade för att hålla upp det medan Lena gick in. Maria tittade Lena djupt i ögonen när hon passerade och Lena kunde känna hennes bröst mot sina i den trånga öppningen och Lena kunde känna att Maria luktade gott av parfym.

Inne på lagret tog Maria fram en stege och förklarade att pumpsen låg på en hylla längre upp, och undrade om Lena kunde klättra upp och hämta dem, eftersom Maria inte gillade höjder. Lena tog tag i stegen och klättrade upp för att ta ner en kartongen.
-Det där ser riskabelt ut, vill du att jag håller i stegen? sade Maria plötsligt och gick fram för att ta tag.
-Ja, gärna, fick Lena fram med darrig röst och hon kände hur Maria tittade upp under hennes kjol. Lena hittade rätt kartong och slängde ner den i en hög med kläder på golvet där den landade mjukt och började sakta klättrade neråt på stegen. Plötsligt kände hon Marias händer om sina vrister, och det går som en elektrisk stöt genom hennes kropp. Ju längre ner hon kommer desto högre upp under hennes kjol kommer Maria.
-Jag har hittat vad jag vill ha, sade Maria med hes röst.
Lena vänder sig försiktigt om på stegen och Maria smekte hennes ben högre och högre för att så småningom lyfta upp Lenas kjol och Maria böjde sig fram mot Lenas trosor, som hon sakta, sakta drar ner.
Hon lutar sig fram och kysser lätt Lenas tofs, och med båda händerna öppnar Maria Lenas blygdläppar och låter sin tunga helt kort beröra Lenas kön.
-Här har varit någon förr känner jag, sade hon, -du smakar kuk…din mans kuk…
Hon börjar slicka Lenas klitoris med sin tunga och Lena känner hur det börjar pirra och hetta i hela kroppen. Marias händer drar upp hennes blus och Lenas bröstvårtor står rakt ut i stöd bh:n.
-Åhhh vad fina bröst, kommenterar Maria och tar ordentligt tag om Lenas tuttar samtidigt som Marias tunga fortsätter att virvla runt i Lenas fitta och hon kan känna att det är nära.
-Slicka mig…slicka min fitta…stönar Lena, – jag vill känna din tunga…så…ååååh så skönt…
Marias tunga slickar sig metodiskt i långa, lapande tag och Lena njuter och vrider mig som en mask i hennes grepp och hon känner att hon kan komma när som helst. Maria gör en liten paus och frågar; -tycker du om det…gillar du att bli slickad av mig…
– Det är så skönt, stoppa in ett finger, du måste knulla mig med dina fingrar…stönar Lena.
Maria fuktar sina fingrar i sin mun och för långfingret sakta mot Lenas väntande kön. Lena måste nu verkligen hålla emot, orgasmen kommer när som helst, men hon vill njuta en stund till och tvingar sig att tänka på allt annat än Marias sköna behandling. Trots att hon tvingar sina tankar till andra platser så känner hon hur hon juckar mot Marias långfinger och börjar metodiskt böjar rida Marias finger. Maria har inte släppt hennes fitta utan låter hela tiden sin tunga tumla runt i den blöta slidan och slickar växelvis blygdläpparna, suger på klittan och stoppar in tungan tillsammans med långfingret i Lenas varma inre och Lena känner att hon kan komma när som helst….
-Åååååå så skönt…stönade Lena, -kom med ett finger till…knulla min fitta…så underbart…
Maria lät ytterligare ett finger glida in samtidig som hon suger Lenas klitoris och Lena känner att nu kan hon inte hålla mot längre utan kommer i vågor. Hon rycker och kramar Marias fingrar med fittan, och nyper igen benen om Marias huvud, och innan den första orgasmen ebbat ut är nästa på gång och hon kommer två gånger i rad. Maria reste sig upp och förde sina fingrar till munnen och sög på dem.
-Åh…du smakar gott…din fitta smakar så gott…viskade hon och såg djupt in i Lenas ögon.

Lena gick med darrande ben nedför stegen och blev stående framför Maria och de kysstes ömt och Marias tunga flög över Lenas hals samtidigt som hon kramade Lenas stjärt med sina händer.
-Nu är det min tur, sade hon och ställde sig mot ett bord fyllt med kläder. Hon böjde sig fram och Lena smekte upp hennes kjol. Maria hade inga trosor på sig och hennes vackra ben var alldeles bruna. Med handen gav Lena henne en klatsch på skinkan och Maria gnydde lätt. Lena satte sig på huk och lät sin tunga sakta smaka på Marias rakade fitta och det gör henne helt vild då hon aldrig tidigare känt en kvinnas smaker, men Maria smakade underbart. Maria kände hur Lena delade hennes fitta med sin spetsiga tunga och den vispade långt inne i slidan. Lena låter sin ena hand glida upp under sin egen kjol och smekte sin klitoris och hennes tunglek blev allt intensivare och Maria började gny. Plötsligt och snabbt ställde hon över Lenas ansikte och hon tog tag i Lenas huvud och tryckte det hårt mot fittan, och Lena kände Marias doft, blygdläpparnas krusning och den saft som flödade ur henne.
-Aaahhhhhh…stönade Maria och juckade fittan mot Lenas ansikte, -du…du…slickar…bra …berömde Maria och skrek och jämrade sig om vartannat och Lena slickade så att det smackade om fittan.
-Åååååhhh…jag…kommer…nuuuu…nuuuuuu…skrek Maria och slog sina hårda lår runt Lenas huvud och Lena fick kämpa för att över huvud taget få luft.

Lena reste sig upp och kvinnorna förenades i en mycket intensiv kyss, för att sedan under tyst fnitter rätta till sin klädsel. I dörren ut från lagret nyper Maria Lena i bröstvårtan och säger; -tack…

 

Sugen på sexleksaker besök www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky