Nytt liv del 13

Sexiganoveller

Den stora, rödskimrande solen gick snabbt ner vid horisonten och dagen övergick till natt. De allra flesta började göra sig redo för mörkret efter en lång dags aktivitet. Men det fanns också andra som började vakna och bli mer aktiva efter den långa, stekheta dagen. För dessa började dygnets arbete inte förrän nu i den sena timmen och nattens mörker gav det skydd de så väl behövde. Det var dags för jakt…

Vi satt på uteplatsen och intog vår lunch och Lena tittade på mig.
-Vi börjar väl med stranden idag, sade Lena och sträckte sig efter lite mera juice.
Jag tittade på min fru och förstod att det inte direkt var menat som en fråga, för hon mötte inte min blick. Jag visste att hon älskade att ligga på stranden och sola, och jag hade inget emot att se henne ligga avslappnad, nästan naken och njuta när solen värmde hennes vackra kropp och försvann i mina tankar.
-Eller hur, sade Lena och puttade till mig.
Jag rycktes ur mina funderingar och tittade upp mot henne.
-Jo, sade jag, klart att vi börjar med stranden idag…

Väl nere på stranden lade vi ut våra bastmattor på sanden. Lena tog av sig så att hon bara hade sin svarta bikini på sig. Hennes bröst putade vällustigt i sina kupor och den smakfullt skurna bikinitrosan lyfte fram hennes stjärt och höfter. Själv tog jag av mig min pikétröja och visade upp en överkropp som stötte i ”albyl-vitt”. Lena lade sig direkt ner på rygg och solade medan jag satt upp på min matta, tog på mig en solhatt och vecklade sedan ut en tidning.
Ibland kunde jag se någon mörk man gå förbi oss och slänga gillande blickar på Lena där hon låg och solade. Jag tittade ner på hennes mage där den hävde sig svagt i hennes andning. Hon blundade och var helt omedveten om de blickar hon drog till sig. Eller var hon inte det…
-Jag är törstig, skulle inte du kunna vara gullig och gå bort och köpa några Cola åt oss, frågade Lena och jag tittade upp från min tidning och tittade in i hennes kisande ögon.
-Visst, ska du ha light som vanligt…
-Ja, köp det…
Sen var jag snabbt uppe och gick bort mot strandens kombinerade bar och servering. När jag köpt det jag skulle och var på väg tillbaka med två iskalla burkar i mina händer såg jag att Lena inte låg och solade. Istället satt hon upp och pratade med en svart man i ett par tajta badbyxor. Han satt på huk framför henne i sanden och jag kunde se hur de skrattade åt någonting han sade. När jag kom närmare reste han sig upp och sade hej då åt Lena. Han nickade snabbt mot mig och sedan gick han.
-Vad var det om, frågade jag och gav henne colan.
-Åh, ingenting, han bara frågade var jag, eller vi, kom ifrån, sade Lena och fällde ner sina solglasögon som hon haft uppe i håret och började dricka ur sin burk. Själv satte jag mig ner och öppnade min burk, tog en klunk av min Cola och tittade efter mannen där han gick bort från oss. Lena vände sig om och lade sig ner på mage för att nu sola ryggen. Jag kunde se hennes underbara rumpa svanka upp i luften där hon låg och njöt i värmen.

För mitt inre kom en syn hämtad från en annan kontinent, ett gräslandskap med buskar och enstaka höga träd;

… Det stora kattdjuret hade fällt sitt byte men blivit tvungen att lämna det tillfälligt utan uppsyn. Snabbt var ett annat kattdjur framme och försökte göra anspråk på köttet. Det första kattdjuret återvände och fick lägga all sin kraft på att jaga iväg inkräktaren…

Vi hade intagit en sen middag på en av alla otaliga restaurang som fanns i området. Nu hade vi gått vidare och hamnat på en nattklubb för en drink och lite dans. Vi stod i baren och hade fått våra glas på disken, Lena en paraplyvariant och jag själv hade tagit en GT. Det var mycket folk i lokalen. Turister blandades med män ur den lokala befolkningen.
Stora grabbgäng från Skandinavien skrålade med i musiken. Unga, blonda tjejer i nyvunna bruna kroppsfärger omsvärmades av mörka män från trakten.
-Jag behöver gå på toaletten, sade jag till Lena.
Hon nickade åt mig i takt med musiken samtidigt som hon tog en sipp i sugröret. Jag banade min väg genom folkmassan och hittade fram till toaletterna. Väl inne förrättade jag mina behov, här lät musiken mindre men bastonerna slog hårt i väggarna. Jag tvättade mina händer och sedan gav jag mig ut igen.

När jag kom fram till baren stod Lena inte längre ensam utan två mörkhyade män gjorde henne sällskap. De skrattade alla tre. Jag nickade åt dem när jag kom fram till bardisken. Plötsligt drog den ene mannen i Lena arm och ville ha med henne ut på dansgolvet.
-Jag lovade honom en dans, passar du min drink älskling, sade Lena och fnittrade.
Jag hann inte mer än nicka innan de var på väg ut på dansgolvet och försvann i folkmassan. Jag vände mig mot den andre mannen, han gav mig ett leende, nickade åt mig och vände sig sedan om och gick vidare i sin jakt. Jag var helt klart tillbaka i det milsvida gräslandskapet. Det blev inte en dans, det blev fyra. Jag kunde se att Lena var på ett strålande humör och de dansade vilt till den höga musiken. Vid en av låtarna höll de i varandra, trots att de inte var någon tryckare. De dansade med vickande höfter med ett lite mellanrum mellan sina kroppar, Lena hållandes i mannens axlar och han med sina bruna händer kring hennes smala midja. De tittade varandra djupt i ögonen.

Kvällen blev till natt och Lena och jag började känna oss trötta. Vi tog oss tillbaka till våran lägenhet och väl inne kom lusten över oss allt starkare och jag slog mina armar runt henne. Lena skrattade och vi kysstes, våra kyssar blev allt intensivare och snart förbyttes hennes ansikte till mer upphetsade drag. Jag trängde in i hennes värme och vi började knulla vilt och vi visste båda två att detta skulle bli en riktig snabbis då vi var så tända redan. Lena saxade sina ben runt min midja, manade på tempo och djup med sina små trummande fötter. Hennes tunga virvlade i min mun och jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig längre. Jag stelnade till och sedan började jag stöna häftigt när det gick för mig och Lena kom samtidigt.

Vi satt åter på balkongen och intog vår frukost. Det var en strålande morgon med sol och blå himmel. Lena ville ner på stranden och sola, men jag tänkte börja med att gå en tur i området. Vi bestämde att vi skulle ses senare nere på stranden så att vi kunde äta lunch tillsammans.

Jag strosade runt ett tag men sedan köpte jag en tidning och begav mig ner till stranden. Lena hade sagt att hon skulle lägga sig där vi legat dagen innan, och jag såg henne direkt när jag kom ner. Men hon låg inte och solade utan satt och pratade med en främmande, mörk man. Hon hade en handduk som skydd framför sina bröst och jag förstod att hon legat och solat topless. Han satt på huk framför henne i sanden och han pratade samtidigt som han ibland gestikulerade med händerna i vida rörelser. Lena skrattade. Av någon anledning gick jag inte fram till dem utan bredde ut min strandmadrass i sanden en bit ifrån dem och satte mig. Jag vecklade ut min tidning samtidigt som jag iakttog dem där de satt och småpratade. Det verkade bli en paus i deras diskussion och mannen tittade för tillfället åt ett annat håll. Plötsligt vände sig Lena om och fick syn på mig. Lena tittade först förvånat på mig, men sedan sprack ett leende upp i hennes söta ansikte. Hon vände sig åter mot mannen och de återupptog sitt samtal. Mannen sträckte fram sin hand och överlämnade något som såg ut som en liten papperslapp till Lena. Hon tog emot det och lät handduken falla lite så att ena bröstet blev bart. Hon vred sin kropp efter sin väska och stoppade ner kortet eller lappen. Nu låg handduken i hennes knä och hennes stora, fasta bröst var helt nakna. Hon brydde sig inte längre om att skyla dem och jag kunde se hur den främmande mannen ibland ingående studerade dem när han trodde att Lena inte såg det.

Efter ett tag försvann mannen och jag gick fram till Lena. Klockan hade blivit mycket och det var dags för lunch. Vi gick gemensamt bort till den kombinerade bar och matserveringen för att äta.
När vi fått in våra tallrikar och tagit några tuggor tittade Lena upp från sin mat och tittade mig djupt i ögonen.
-Det kanske är dags för oss att gå ut själva ikväll…

Det hade blivit kväll och vi hade intagit en snabb middag. Lena hade en blå sommarklänning på sig och det mörka håret var utsläppt. På fötterna hade hon sandaler med remmar som gick en bit upp på benen. Hon var otroligt vacker i sin alltmer tilltagande solbränna. Själv hade jag bränt axlarna första dagen och kunde känna hur det sved lite lätt. Men jag kände också något annat i min mage och som fortplantade sig ner mellan mina ben. Spänning och osäkerhet blandat med upphetsning.
-Då var det väl dags för mig att ge mig iväg, sade Lena, reste sig upp och gick fram och gav mig en kyss på kinden.
-Sitt inte uppe hela natten och vänta på mig, sade hon med ett leende och blinkade åt mig, och jag svarade ”detsamma” och sedan var hon på väg ut i natten. Jag tittade efter henne där hon gick ut ur restaurangen med sina vickande höfter.

En halvtimme senare dök jag själv upp på samma nattklubb vi varit på kvällen innan. Jag gick mot baren och hittade Lena stående med en drink vid disken. Vid hennes sida stod en man med mörkt hår och pratade med henne. Jag kände igen mannen från stranden fast han nu hade kläder på sig. Han hade tajta urtvättade blå jeans och en vit skjorta med kragen uppknäppt och de skrattade åt något han sade. Mannen tog tag i hennes arm och drog sedan ut henne på dansgolvet. De blandade sig med folket på golvet och hängav sig åt musiken. Jag kände mig torr i strupen så jag gick fram till baren och beställde fram en GT. Jag tog en djup klunk av drycken och kunde känna kolsyran sticka i strupen. Jag tittade ut mot dansgolvet. Det var mycket folk och stämningen var på topp. Ibland försvann Lena och hennes danspartner i folkhavet för att sedan dyka upp på ett annat ställe på golvet. Plötsligt hade de varit ur sikte en lång stund. Jag sträckte lite på halsen och spejade nervöst ut mot dansgolvet, men kunde inte se dem, men strax fick jag åter syn på dem, de befann sig lite utanför dansgolvet. Men de dansade inte längre. Lena hade sina smala armar kring mannen hals och mannen hade lagt sina muskulösa, lite svarthåriga armar kring hennes midja och de kysstes.

Jag funderade på vad jag själv skulle hitta på denna afton och spanade med blicken över folkmassan. Såg att det fanns mycket gott om vackra kvinnor i varierande åldrar och blicken fastnade på en blond kortklippt kvinna som dansade för sig själv litet längre ner efter baren. Mina ögon gled över hennes kropp och jag kände hur lemmen vaknade till och jag var precis på väg att bjuda upp henne när jag fick andra tankar. Min inbyggda beskyddarinstinkt slog till och jag kände att jag inte ville lämna Lena utan uppsikt. Inte för att jag misstyckte att hon roade sig och busade med andra män, utan för att jag inte ville att hon skulle råka illa ut på något vis. Jag älskade henne för mycket för att kunna släppa på mitt ”skydd” och jag är helt övertygad om att Lena kände sig trygg i detta och kunde släppa loss litet extra tack vare det. Jag beslutade mig för att hålla ett extra öga på henne under vår tid här, och jag kände stark att jag ville ”bjuda” henne på det, det var ju trots allt hon som från början föreslagit Gambia och sett fram emot att släppa loss här nere.

Jag satt ute på altanen och väntade. Jag hade fått sitta ett bra tag och började bli orolig att hon inte skulle komma, tänk om han lyckats lura med henne någon annanstans, om det hänt något… Men sen såg jag hur hotelldörren in till vår lägenhet öppnades och jag kunde höra deras engelska konversation genom balkongfönstret. Jag var lite orolig att mannen skulle upptäcka mig där jag stod på knä och smygtittade in på dem. Men jag behövde inte oroa mig, Lena och mannen hade tankarna på helt andra saker. De hann knappt innanför dörren innan han slog sina kraftiga armar om henne bakifrån. Lena vred sitt huvud mot honom med ett leende på läpparna. Han förde upp sina händer och kramade hennes båda bröst, Lena slöt sina ögon och sedan kysstes de över hennes axel. Sedan gick allt mycket fort. Mannen fick av Lena klänningen i en rasande fart. Allt mer upphetsad hjälpte Lena mannen av med hans kläder samtidigt som de hela tiden kysstes. Till slut var Lena alldeles naken och hade krupit upp i sängen.
Mannen drog av sig sina kalsonger och blottade en väl tilltagen kuk och sedan kröp han upp till min fru och de fortsatte sitt intensiva kyssande samtidigt som mannen smekte hennes bröst och lår. Jag kunde höra hur Lena andades allt tyngre och små pip kom ur hennes mun. Lena bröt sig loss från hans kramande händer och hon började kyssa honom allt längre ner på magen för att till slut vara ner vid hans stenhårda kuk. Hon fattade den med handen och höll den rakt upp i luften där han låg på rygg. Lena sträckte sig längre ner och med lätt särade läppar kysste hon sedan det grova ollonet.

Jag kände hur mina öronsnibbar var alldeles varma och mannens organ trycktes allt längre in i min frus sugande mun. Hon sög den i långa, kraftfulla drag. Kysste och slickade den på toppen, för att sedan låta den åter försvinna långt in i munnen. Mannen stönade allt mer och nu tog han tag i hennes midja och vände upp henne så att han hade henne över sig i en sextionia. Min fru låg med ansiktet vänt mot fönstret som jag stod utanför och nu kunde jag se henne suga den grova kuken allt hetsigare med slutna ögon. Hennes huvud guppade upp och ner över kuken samtidigt som jag såg hennes stjärt vällustigt svanka sig mot mannens tunga med rullade höfter. Jag kunde inte låta bli att sakta runka min egen kuk som jag nu plockat fram i det fria. Plötsligt avbröt mannen den lidelsefulla akten och de bytte ställning och nu gränslade hon ivrigt hans kraftiga lår där han satt på sängen med fötterna i golvet. Mannen satt vänd mot fönstret och nu satt Lena vänd med ryggen mot mig och jag kunde se hur hon tog tag om den grova kuken med ena handen och siktade mot sina hårlösa blygdläppar. Staken gled in en bit i henne, hon släppte kuken med handen och lade sina armar kring mannens hals. Sedan började hon pressa sig allt längre ner medan de kysstes girigt. Lena stönade till, hela den stora kuken var inne. Jag var nu otroligt upphetsade och runkade min kuk allt snabbare. Framför mig började nu min kåta fru att rida den främmande mannens stånd. Ritten blev allt vildare och hetsigare. Lena stönade och gnällde. Jag kunde se hur den svarta kuken gled helt obehindrat in och ut i hennes hala fitta. Hon svankade med stjärten mot mig i sin ritt, lät nästan hela kuken glida ut för att sedan åter låta begrava den i sig. De nakna blygdläpparna var fullt uttänjda och de gled utan något som helst motstånd på den grova, hala kuken.

Lena började bli allt mer vinglig och hade svårt att hålla balansen i sin ritt. Jag förstod att hon började närma sig. Mannen tog tag om hennes smala midja med båda händerna och vräkte över henne på rygg i sängen. Jag fick en snabb glimt av hennes upphetsade och rödflammiga ansikte. Hon låg på rygg med vitt särade ben och tittade ner mot sin fitta när mannen vände sig om för att åter kunna tränga in i henne. Hennes bröstkorg hävde sig kraftigt och med ivriga händer hjälpte hon till att styra honom rätt. Mannen gick på i ett våldsamt tempo och Lena saxade sina ben runt mannens midja och manade på med sina trummande fötter. Från min vinkel såg jag dem bakifrån och deras rumpor guppade allt snabbare där de möttes i sängen. Lena började stöna högre och vred sig allt mer under honom och sen stelnade hon till. Jag kunde se henne pressa sitt skrev allt vad hon kunde mot mannen och musklerna i hennes nedre region spändes, fittan tycktes krama kuken med ursinnig kraft och sedan kom hon. Lena började skaka som i spasmer under den hårt arbetande mannen. Mannens tempo blev snabbare och stötarna hårdare. Och sedan kom han också. Mannen pressade sitt underliv med utdragna, hårda stötar mot henne och han fick sin befrielse långt inne i min kåta fru.

I detta läge var jag själv så kåt att jag knappt märkte att jag dragit tillbaka förhuden lite för mycket, och att jag hållit kvar den i det läget lite för länge. Utan att jag kunde hjälpa det började min kuk spruta ut sperma i hårda strålar rätt in i väggen framför mig, och med dimmiga ögon kunde jag titta in på vår säng där mannen drog sig ur min fru. Hon låg kvar på rygg och mannen lade sig bredvid henne i sängen. Han lade en hand på hennes panna och klappade henne lätt. Hon låg kvar utmattad med vitt särade ben och jag kunde se rätt in i hennes skrev, hennes nakna blygdläppar och den lilla hårtofsen ovanför var alldeles kladdiga av hennes egna safter och mannens sperma…

…Den sena kvällens jakt hade varit lyckosam för den stora lejonhannen. Han spanade genom nattens mörker och som en markering över sitt ägande hade han lagt en stor tass på det nyss fällda bytet…

Vi satt på balkongen och intog vår frukost dagen efter min frus lilla äventyr. Jag besvarade hennes leende, sträckte mig efter smöret och det hade varit meningen att jag skulle ha kommit in efter mannen och tagit vid så att säga, men min lilla ”olycka” utanför fönstret hade satt stopp för det. Jag kunde se hur Lena tittade på mig och hennes leende blev bredare och hon sade att hon väntat sig det men hoppades att det skulle komma fler tillfällen…
-Nej jag tror allt att jag får gå ner på stranden själv idag med, sade hon sedan och tittade mig i ögonen.
-Kanske vi skulle kunna äta lunch tillsammans lite senare, sade jag med en menande blick.
Lena var snabbt iväg för att ta sig ner till stranden. Själv stannade jag kvar och plockade undan efter frukosten; tyckte ändå inte om att ligga för länge i solen.

När jag kom ner till stranden, strax innan lunch, såg jag Lena ligga på sin strandmatta och solade topless. Hennes fasta bröst tittade uppnosigt upp där hon låg på rygg och njöt av värmen. Jag satte mig en bit därifrån och iakttog henne och kunde se hur lokala strandraggare stryka runt henne. En del hälsade glatt med uppskattande blickar och Lena besvarade deras komplimanger. Två mörka män gjorde flera lovar runt henne och tillslut gick de fram och sade någonting till henne. De pratade en stund och sedan satte de båda männen sig ner hos henne. De såg ut att vara ganska unga, definitivt under trettio skulle jag gissa på.

Efter ett tag sträckte sig Lena efter en flaska solkräm och gav den till den ena mannen. Hon vände ryggen mot honom och sedan började han smörja in hennes rygg med kraftfulla, smekande rörelser, och Lena satt vänd mot mig och tittade sexigt leende på mig. Efter behandlingen satte hon på sig sin svarta bikiniöverdel. De reste sig alla tre och började sedan gå bort mot baren. De slog sig ner vid bardisken och det såg sedan ut som de beställde något av bartendern. Lena satt framåtlutad med båda armarna mot bardisken mellan de båda männen. Männen tog fram varsin cigarett och det verkade som den ena inte hade eld. Han böjde sig över till sin kompis bakom Lenas rygg och kompisen tände hans cigarett. Jag kunde se deras leenden när de utväxlade blickar i samförstånd ovanför Lenas svankande stjärt…

Musiken dunkade hårt i kroppen. Jag hade gått till samma ställe som vi varit på igår. Lena och jag hade skilts efter middagen som vi intagit på hotellet. Jag berättade om mitt erbjudande att bjuda henne på det mesta under vistelsen här nere, inklusive mitt beskydd. Lena tittade spjuveraktigt leende på mig, slog armarna om min hals och hon viskade till mig med rösten fylld av kärlek att hon älskade mig över allt annat på jorden, och var väldigt tacksam över mitt erbjudande. Hon sade vidare att hon vid tillfälle skulle bjuda igen med råge…Vi skiljdes åt efter en puss och sedan var hon varit på väg ut i natten…

Jag spejade efter henne i lokalen, tittade bort mot bardisken men kunde inte se henne. Jag gick närmare avsatsen ner mot dansgolvet och där kunde jag se henne dansa runt på golvet med en man som jag trodde mig sett på stranden förut idag. Det var en av de yngre männen som hon dansade med, han som smörjt in henne på ryggen. Lena skrattade och kråmade sig till musiken som pulserade i den välfyllda lokalen. Jag beställde en öl och när jag stod vid disken tyckte jag mig känna igen den andre mannen från stranden. Det verkade vara hans kompis som dragit det längsta stråt i kväll, tänkte jag för mig själv, gick åter tillbaka till räcket vid avsatsen ner till dansgolvet och tittade ut. Plötsligt kunde jag se Lena ta tag i mannens hand och drog iväg med honom till bardisken. De anslöt sig till den andra mannen och de tog några klunkar ur sina glas. Nu tog den andra mannen tag i Lenas arm och sedan bar det iväg till dansgolvet igen. Lena skrattade, hon var på ett alldeles fantastiskt humör. Musiken ändrade tempo och en tryckare tog vid. Mannen lade sina armar runt Lenas midja och hon lade sina runt hans hals. De dansade länge utan att säga något och sen böjde de sig fram samtidigt och förenades i en lång kyss. Det var tydligen inte han som dragit det kortaste stråt ändå! De fortsatte att sakta vagga till musiken i sin långa kyss. Mannens händer började vandra ner för hennes rygg och snart smekte den ena handen min frus fasta stjärt. Det var dags för mig att gå hem.
Jag hyfsade mitt glas och sen gav jag mig iväg. Jag visste att Lena snart skulle komma så jag gjorde mig redo ute på balkongen. Men min väntan blev lång, hade jag gått för tidigt…

Lägenhetsdörren öppnades och jag förstod att Lena var på väg in med sin kyssande danspartner. Men jag höjde lite på ögonbrynen när jag såg att båda de unga männen hade följt med henne hem. Vad hade hon i tankarna…och jag fick mycket snart reda på vad hon hade i tankarna. Den ene mannen tog tag om henne bakifrån och greppade sina händer runt hennes bröst och sedan kunde jag återigen se min fru stå och kyssa en vilt främmande man. Den andre mannen gick flinande och satte sig i soffan. Han sade något på sitt eget språk som jag inte förstod. Den andre mannen avslutade kyssen och svarade honom något. Sedan tog han ett lätt tag i Lenas arm samtidigt som han gick bort och satte sig i soffan han också. Lena blev stående framför de sittande männen. Hon gav dem ett leende samtidigt som hon började dra av sig klänningen över huvudet. Nu stod min fru enbart iförd ett par vita stringtrosor på golvet framför ett par leende och förväntansfulla män.

Lena gick ner på knä på golvet och sträckte sig efter den ene mannens gylf. Hon tittade honom djupt i ögonen samtidigt som hon drog ner blixtlåset. Mannens byxor drogs ner lite, hennes hand var snabbt där och grävde fram en snabbt växande kuk. Med några prövande drag med handen runkade hon sakta upp den till fullt stånd. Jag såg hur Lenas kinder blev röda av upphetsning, hon log mot mannen och sedan böjde hon sig fram och kysste det grova ollonet med spelande tunga. Jag flämtade till och kunde nästan känna hur hennes underbara läppar omfamnade min egen kuk. Men det enda som omfamnade mig var min egen hand som plockat fram kuken i frihet ute på balkongen. Lenas huvud guppade målmedvetet upp och ner över mannens stånd. Hon slickade och sög. Kysste toppen och lät sedan hela den blanka kuken försvinna in i sin mun igen. Mannen hade lutat sig tillbaka i soffan och njöt med blicken i taket. Själv drog jag förhuden fram och tillbaka. Den andre mannen hade under tiden tagit av sig sina kläder och satt nu naken i soffan. Han hade ett rejält stånd och den var minst lika stor som hans kompis redskap. Jag såg hur Lena sträckte sin ena hand mot mannen och greppade sin smala hand runt det grova skaftet. Hon sög vidare på kuken samtidigt som hon runkade den andre.
Lena lät hela kuken glida ut ur sin mun och hon tittade upp mot männen. Hon ändrade ställning så att hon kom framför den andre mannen. Sedan böjde hon sig åter fram och lät den nya kuken försvinna in mellan sina läppar. Hon sträckte ut sin andra hand, greppade den första kuken och började sedan runka den. Lenas läppar bearbetade kuken allt intensivare. Hennes huvud guppade allt snabbare över mannens kuk. Tungan virvlade ibland hårt över ollonet. Båda kukarna runkade hon kraftigare och kraftigare medan männens andhämtning blev tyngre och tyngre. Lena bytte snabbt ställning och nästan kastade sig över den andra kuken igen. Hon andades upphetsat och sög som besatt. Hennes händer fortsatte att runka båda kukarna.

Jag såg hur den ene mannen började närma sig, han tog varsamt om Lenas huvud och lyfte bort henne från sin stenhårda lem. Lena tittade upphetsat upp mot honom och andades genom vidgade näsborrar och stringtrosan skalades snabbt av. Lena kom upp i soffan och grenslade mannens kraftiga lår, tog tag om hans väldiga lem med ena handen och jag såg hur hon tittade upphetsat bakom sig när hon styrde den styva kuken mot sitt väntande hål. Ståendes på knä på balkongen utanför fönstret kunde jag sedan se min fru glida ner över den grova kuken min kåta fru började åter rida en främmande mans stånd. Ritten blev allt vildare och hetsigare. Lena stönade och gnällde. Jag kunde se hur kuken gled helt obehindrat in och ut i hennes hala fitta. Hon svankade med stjärten mot mig i sin ritt, lät nästan hela kuken glida ut för att sedan åter låta begrava den i sig. De nakna blygdläpparna var fullt uttänjda och mannen stönade mer och mer. Lena pep och gnällde och blev allt mer vinglig i sin ritt. Hon red som besatt med huvudet lutat bakåt som om hon tittade upp i taket. Mannen sög och kysste på de fasta brösten som gungade framför honom. Sen lyfte mannen upp henne och började gå bort mot sängen. Lena hade saxat sina ben runt hans midja och hängde runt honom med den stora kuken hela tiden i sin fitta. De kysstes vilt och hetsigt. Han fick ner henne på rygg och sedan började han knulla min fru i ett vansinnigt tempo. Lena saxade sina ben runt hans midja igen och manade på hans tempo sina stön.
Jag kunde se hennes av njutning förvridna ansikte vid sidan om hans öra och hennes mun tycktes formas som om hon upprepande sade ”kom”. Mannens tempo ökade ännu mer, Lenas tryckte sin mun mot mannens öra och lät sedan tungan virvla runt. Han stelnade till. Och sedan började han med kraftiga stötar tömma sin sperma långt inne i min frus fitta.

Mannen drog sig ur påmanad av sin otåliga kompis. Lena låg kvar på rygg med särade ben. Hon hade låtit mannen komma tidigt men hon behövde inte vara orolig, med ytterligare en het och villig man i rummet skulle hon få sitt. Lena sträckte sina armar mot honom och den andre mannen var snabbt över henne. Han styrde snabbt sin styva kuk mot hennes väntande hål och Lena hjälpte till och hon började närma sig sin orgasm. Hon vred sig under mannen, stönade och nästan skrek nu. Jag såg hennes huvud böjas upp som i kramp och sedan slängde hon det bakåt och började skaka under den juckande mannen. Den grova kuken for obehindrat ut och in i hennes hala inre. Lena fortsatte att stöna och snyfta. Och sen kom det ett litet pip från henne och hon började skaka kraftigt ännu en gång. Mannen juckade allt vildare, eggad av den orgasmskakande kvinnan under sig. Jag såg Lenas läppar vid mannens öra när hon stönade fram sina ”ja”.

Den mörkhåriga mannen stelnade till och tryckte sig allt vad han kunde mot Lenas vitt särade ben. Lena mötte upp med att trycka sitt underliv allt vad hon kunde mot honom. Och sedan kom han. Jag hörde hur Lena åter stönade fram sitt ”ja” när hon tog emot honom. Jag hade inte kunnat låta bli att runka min egen kuk och nu fick jag se hur mannens halvslaka kuk gled ur Lenas fitta och såg hur sperma rann ur hennes hål där hon låg på rygg i sängen med benen skamligt särade. Det kändes som om jag befann mig i en dröm och jag var alldeles varm i magen. Lena tittade upp med dimmiga ögon och bort mot fönstret där jag stod. Det var som om hon tittade mig rätt i ögonen. Hon var röd i ansiktet av ansträngning och hon andades tungt genom lätt särade läppar. Igen hade jag dragit tillbaka förhuden lite för mycket och hållit kvar den i det läget lite för länge. Det sista jag såg var hennes rakade fitta blänka av safter och mellan de svullna och lätt särade inre blygdläpparna rann det nu en strid ström av vit, seg sperma. Hjälplöst började min kuk åter spruta ut sperma i hårda strålar rätt in i väggen framför mig…

…De två unga lejonhannarna lunkade sakta iväg i nattens mörker, mätta och belåtna. Kvar i det höga gräset låg resterna av bytet de fällt…

Lena hade hon haft ett litet flin på läpparna hela morgonen och när sträckte mig efter kaffet lade hon en hand på min, och hon mig rätt in i ögonen och smekte med sin hand över min.
-Tack, sade hon, -tack för att du är så underbar, älskling och formade sin läppar till en kyss. -Det är du värd, log jag tillbaka och kysste hennes hand innan hon beslutsamt reste sig upp och gjorde sig klar för att gå ut en stund.
-Jag tänkte ta mig till stan och handla lite, gå du ner till stranden så kanske vi kan träffas för en lunch, sade hon och försvann och jag hade dukade undan frukosten efter oss. Jag tog min ryggsäck och strandmatta, och sedan gav jag mig iväg ner mot havet.

Jag gick till det stället vi brukade vara på. Det var som vanligt en hel del folk på stranden. Mest bleka turister som försökte ta tillvara så mycket som möjligt på den värme och sol som bjöds. Försäljare skrek ut på bruten engelska vad de hade att erbjuda i sina lådor i form av frukt, glass och dricka, men jag kunde inte se Lena någonstans. Hon var väl fortfarande på sin shoppingrunda och skulle väl dyka upp när som helst. Ett gäng mörka män strök omkring i sin ändlösa jakt på nya kontakter; som gamar i skyn över ett stekhett landskap. Bränningarna dånade med regelbundna mellanrum när de slog in över stranden.

Jag vred på huvudet och fick precis se Lena vika av från vägen och bege sig ner mot mig. Hon närmade sig iförd sin korta, vita strandklänning och de mörka solglasögon. Hennes mörka hår föll ner på axlarna. Hon hade en väska över ena axeln och en strandmatta under armen.
När hon kommit upp alldeles intill mig där jag satt och jag skulle precis öppna munnen för att säga något, märkte jag att hon inte slog av på takten. Utan att så mycket som titta eller säga något passerade hon mig på bara en meters avstånd. Jag tittade efter henne, såg hennes ryggtavla och den vickande stjärten försvinna bort och förstod att hennes lek och bus skulle fortsätta.

Lena stannade en bit bort, ställde ner sin väska och vecklade ut sin strandmadrass, drog den tunna strandklänningen över huvudet och visade upp en för mig helt ny bikini. Den var svart och brösten trycktes högt upp i kupor som knappt täckte de stora kullarna. Bikinitrosan var extremt högt skuren och täckte hennes kön med nöd och näppe. Baksidan var alldeles bar då endast ett smalt band löpte mellan hennes runda skinkor, och jag förstod att hon nyss inhandlat detta. Lena slog sig ner på sin strandmadrass för att sola. Hon tittade inte någon gång bort mot mig där jag satt och iakttog henne. Jag kunde se hur hon drog till sig människors blickar i sin omgivning, men hon verkade helt oberörd över detta och jag såg att de båda männen från gårdagen dök upp. De hälsade på Lena med kramar och pussar på kinden och jag visste att leken var långt ifrån över från hennes sida. Männen slog sig ner och Lena tog efter ett tag av sig sin överdel och sträckte över en flaska med solkräm till den ene mannen. Jag såg henne snett bakifrån och det såg nästan ut som om hon var alldeles naken.
Endast ett tunt, svart band löpte mellan hennes skinkor och högt ovanför höfterna. Jag kunde se hur hennes nakna bröst gungade tungt medan mannens kraftiga händer gned in solkräm på hennes rygg. Jag svalde och tittade mig omkring. Bakom mig satt fyra mörkhåriga män som såg ut att vara från trakten. De pratade ett för mig främmande språk och var alla runt fyrtio, gissade jag.
De satt och tittade bort mot Lena och de två männen som avslutade sin insmörjning av Lenas rygg. Hon tog flaskan, skruvade på locket och stoppade sedan ner den i sin väska. Hon rotade runt i väskan som om hon letade efter något i den. Men det såg ut som om hon inte hittade vad hon sökte. Hon bytte ställning, ställde sig upp på knä på strandmattan med ryggen vänd mot mig och sedan böjde hon sig fram för att bättre kunna leta i väskans innehåll.

Jag kände hur hjärtat började slå snabbare i min kropp och pulsen dunkade i tinningarna. Lena stod nu med rumpan i vädret och vickade den vällustigt mot mig som om hon försökte reta mig lite.
Hon var naken så när som på det svarta, tunna bandet som delade hennes fasta skinkor. Men det var inte bara mig hon retade. Jag hörde röster bakom mig och vände mig om. De fyra männen tittade alla bort mot Lena där hon stod på alla fyra. En av männen hade rest sig upp och gestikulerade vilt med armarna samtidigt som han sa något till de andra. Sen reste sig de andra männen också upp. De passerade förbi mig på båda sidorna där jag satt och gick bort mot Lena och de två yngre männen.

Lena tittade förvånat upp från sin väska när hon märkte att stranden runt omkring henne kom i skugga. De fyra äldre männen stod nu runt henne och de två yngre männen. Vad skulle jag göra? Jag satt tio, femton meter ifrån dem och hade svårt att höra vad de sade. Men jag förstod på deras miner och gester att ordväxling uppstått mellan männen. De båda yngre männen såg sura ut. Bråkade de? Nu stod alla männen upp och de pratade med yviga armrörelser allihop. En av de äldre männen tog tag i armen på den ena yngre mannen, som om han skulle leda bort honom. Han gav honom en puff och den yngre mannen tog några steg bort från övriga gruppen. Snart följde den andre ynglingen efter sin kamrat och de började sakta gå bort från platsen. En av de yngre männen vände sig om och sade något till de äldre. Ingen av männen som var kvar tycktes reagera på vad han sade, utan i stället var deras uppmärksamhet nu helt och hållet fokuserad på kvinnan som satt framför dem iförd enbart en svart bikinistringtrosa. Lena tittade upp mot de nya männen där hon satt på knä med armarna uppdragna för sina nakna bröst. Det dunkade i mina tinningar och jag kände mig handlingsförlamad för ett kort ögonblick..

…Fyra äldre lejonhannar hade fått upp vittringen på ett redan fällt byte. De rusade fram och jagade bort två yngre som trodde sig ha lagt beslag på kroppen. De yngre fick ge vika för den övermakt som mötte dem och nu sprang de gnällande bort från platsen…

(0)

Sexnoveller

Clicky