Nytt liv del 12

Sexiganoveller

Nästa morgon vid frukosten märkte jag att Lena var ovanligt tyst, och jag frågade hur det var fatt.
-Ont i huvudet, sade hon och knackade försiktigt med ena fingertoppen mot pannan.
-Det finns både Treo och Alvedon, svarade jag och erbjöd mig att hämta och hon tackade ja till det.

Efter ytterligare en stund frågade hon om vi var alltför omoraliska, om vi betedde oss på ett icke passande sätt. Mitt svar kom utan betänketid och jag menade det till 100 procent.
-Vi är två vuxna människor som inte gjort något eller några ont, vi har tagit vårt ansvar i alla lägen och uppfostrat våra barn till mycket goda människor, och det vore väl faan om vi inte i något skede av livet kan få leva ”rullan” litet…Hon tittade på mig igen och tog min hand.
-Tack, sade hon, -jag ville stämma av med dig…tack…
Lena ville ta det lugnt ett tag och hoppades att tabletterna skulle göra sitt mot huvudvärken och jag frågade om hon hade något emot om jag tog en liten promenad.
-Inte alls älskling, sade hon och jag gick ut ur lägenheten.
Efter en litet längre promenad kom jag fram till en badstrand, och den var mycket glest besökt. Jag tror att det var max 10 personer där och jag strosade runt litet och satte mig efter en stund och bara insöp atmosfären.

Då upptäckte jag att en bit bort låg en kvinna och solade innanför ett solskydd som var format som en kvadrat med ena gaveln öppen mot mig. Solskyddet var knappt två meter högt och jag gissade att det var till för de som ville sola utan kläder så att de skulle kunna slippa insyn. Jag läppjade på en iskall Coca-Cola som jag köpt tidigare och studerade kvinnan igen och hon var riktigt läcker…
Hon måste ha märkt att jag stirrade på henne för hon vände hastigt på huvudet och våra blickar möttes en kort stund innan jag hastigt tittade bort. Hon vände sig om och fortsatte att smörja in sina ben med sololja. Återigen granskade jag henne. Jag gissade att hon var runt 40 år, hon hade brunt kortklippt och omsorgsfullt stylat hår, var mycket nogrannt sminkad med stora putiga läppar och långa ögonfransar och hennes stora fasta rumpa var det första som jag lade märke till när jag gick förbi mig tidigare. Jag kunde inte slita blicken från hennes vackra skinkor och när sedan hennes stora runda bröst uppenbarades för mig kunde jag inte slita blicken från henne en endaste sekund. Hennes styva bröstvårtor avtecknade sig tydligt mot den ljusblå bikinin och varje gång hon böjde sig efter någonting i sin badkasse såg jag rakt ner mellan hennes stora bröst. Hennes ben glänste i solen och hon började smörja in sin mage med sololja. Bulan i mina badbyxor började nu bli alltför tydlig och jag försökte dölja mitt tillstånd men utan att släppa blicken ifrån henne. Samtidigt som jag lade händerna i skrevet vände hon på huvudet igen och våra blickar möttes åter. Hon lyfte på huvudet och tittade mig i ögonen igen och den här gången log hon varmt mot mig. Jag visste inte hur jag skulle reagera men besvarade henne med ett osäkert leende. Lättad såg jag hur hon återupptog insmörjandet av sololjan men istället för att titta bort igen släppte hon inte mig med blicken. Långsamt lät hon sina händer glida från vaderna upp över låren ända upp till hennes stora bröst. Långsamt pressade hon ihop brösten med händerna utan att släppa blicken ifrån mig för att sedan släppa dem så att de gungade upp och ner av hela sin tyngd. Plötsligt reste hon på sig och började gå mot mig, jag satt som paralyserad och visste inte hur jag skulle reagera.
-Do you mind, frågade hon med ett leende och överräckte sololjan till mig som helt överrumplad av erbjudandet, trots allt begrep att hon ville bli insmord på ryggen, och jag lyckades få ur mig ett yes. Jag reste mig och följde efter henne bort till hennes handduk samtidigt som jag beundrade hur hennes runda skinkor guppade upp och ner när hon gick. Långsamt lade hon sig ner på mage samtidigt som hon återigen betraktade konturen av mitt stånd med ett leende
-Is that because of me, frågade hon samtidigt som jag började smörja in hennes rygg med oljan.
-Yes, you are a very beautiful woman, svarade jag tveksamt.
Försiktigt flyttade jag mina händer ner över hennes ländrygg och lät de glida över hennes höfter och jag snuddade vid hennes underbara rumpa.
-Please, a little lower down to, if you don’t mind, hörde jag henne säga.
Osäkert lät jag ett par fingrar glida under hennes bikini och masserade försiktigt in sololjan på utsidan av hennes rumpa.
-Ååhh, you have big, strong hands, i like it…svarade hon mig på min försiktiga smekning och jag lät mina båda händer glida under hennes bikini och greppa tag om hennes stora skinkor –Mmmm, just like that, fick jag till svar från henne. Rytmiskt lät jag mina händer glida över och krama om hennes skinkor Jag flyttade in högerhanden ännu längre in under hennes bikini och lät mitt långfinger försiktigt glida över hennes rakade blygdläppar. Jag fick ett djupt suckande till svar och lät långfingret glida över fittan igen. Återigen suckade hon djupt och stönade även till den här gången. Tredje gången jag lät min hand glida mellan hennes skinkor stannade jag upp vid hennes kön och började massera det i cirkelrörelser med långfingret.
Försiktigt lät jag toppen av mitt finger glida in i henne. När hon stönade till lät jag ytterligare ett par centimeter försvinna in i henne. Nu var jag helt enkelt tvungen att göra något åt mitt bultande stånd.

Utan att sluta fingerknulla henne lirkade jag fram min lem med vänsterhanden och började långsamt runka. Jag flyttade mig närmare henne och satte mig grensle över hennes ben. När jag dragit ner mina shorts ordentligt flyttade jag mina fingrar bort från hennes öppning och lät istället mitt ollon försiktigt trycka mot hennes fitta. Hon stönade till högt när jag försiktigt pressade in ett par centimetrar av min kuk in i henne. Försiktigt och mycket långsamt gled jag längre in i henne och trevande lät jag fem centimeter glida in och ut i henne. Efter ett tag kände jag att hon var redo och tryckte sakta in den ytterligare. Hela mitt stånd försvann långsamt in till roten i henne och hon skakade till av vällust och pressade kraftigt rumpan mot mitt bäcken. Jag pressade mig mot henne så hårt jag kunde och njöt av att vara helt begraven i hennes tighta hål. Hon stönade högre och högre allteftersom jag ökade tempot och till slut gled min kuk in och ut i henne i ett frenetiskt tempo. Hon stönade ut sin kåthet och efter en kraftig stöt där jag bottnade kände jag hur orgasmen kom över henne. Varenda muskel i hennes underbara kropp spändes och hon fullkomligt vrålade ut sin orgasm i handduken som hon höll för munnen i ett sorts försök att inte röja oss för de andra en bit bort. Hennes fitta kramade tag om min lem så att det nästan gjorde ont i den och efter ytterligare en djup stöt kunde jag inte hålla tillbaka längre utan lät min sperma pumpas ut långt in i hennes kön. Det kändes som om jag aldrig skulle sluta spruta, gång på gång drog pungen ihop sig och sköt stråle efter stråle.

Efter vår fantastiska orgasm sjönk jag ner över henne fortfarande med min nu halvstyva penis i henne, vi tittade på varandra och hon gav mig ännu ett underbart leende innan våra läppar möttes i en öm kyss och jag gled av henne. Jag smekte henne ömt över kinden där hon låg kvar på mage och drog upp shortsen igen.
-Thank you wonderful woman, sade jag och reste mig för att gå.
-Thank you, big man, svarade hon och log ett bländande leende till svar.
Jag böjde mig ner och strök henne över håret med ena handen, innan jag reste mig upp och började gå tillbaka till lägenheten och Lena.

– – – – –

Lena vaknade och öppnade försiktigt det ena ögat och sakta även det andra och stönade högt. Rummet snurrade lite grand. Munnen var torr som i en öken och sakta vred hon på huvudet och såg på Tommy som låg bredvid. Han sov fortfarande, eller snarkade högt som han brukar göra när han festat om ordentligt. Hon vred tillbaka huvudet och tittade upp i taket. Rummet hade slutat snurra, så hon kunde slutligen fokusera blicken.
-Fy sjutton, vilken baksmälla jag har, sade hon högt i riktning mot Tommy.
Han bara mumlade något och fortsatte snarka och Lena stapplade sig mödosamt i riktning mot duschen. Hon tänkte på det engelska par som hon och Tommy träffat på restaurangen i går kväll och som de satt och pratade med i timmar om vad de gjort under sin semester. De sade att det fanns en nudiststrand som de besökt. De beskrev platsen som en kärleksplats för par. Det var många små vikar längs ett par kilometer kuststräcka. På vissa ställen kunde man vara helt ensam.
Lät spännande tyckte Lena och Tommy. Hur som helst flöt kvällen på och det blev mer och mer vin. Lena försökte väcka Tommy som var redigt bakfull.
-Upp nu! vi skall till nudiststranden, sade hon.
Han låg kvar i sängen och sade att han hade huvudvärk.
-Gå till stranden du, jag kommer sedan, sade han.

Lena blev litet besviken och packade sin väska och gick ut i den heta morgonluften. Eftersom hon mådde mycket bättre nu efter duschen och tyckte att hans bakfylla inte skulle få förstöra hennes dag.
Så hon gick till ett kafé och åt frukost. Av det holländska paret hade de fått vägbeskrivningen till stranden nedskriven på baksidan av ett restaurangkvitto. Hon höll kvittot i sin hand och funderade om hon verkligen skulle besöka platsen ensam, eller om hon skulle försöka få med sig Tommy.
Men efter en stund tänkte hon att hon var ju trots allt en ”stor flicka nu”, och kunde ta vara på sig själv, och bestämde sig för att fara dit. Åtminstone för en kort stund och titta litet i alla fall, så kunde hon berätta för Tommy sedan om det var lönt för dem att åka dit. Hon viftade med restaurangkvittot till en taxichaufför som kom körandes förbi caféet. Hon hoppade in i bilen och gav honom lappen. Han rörde inte en min utan nickade bara och körde iväg. Tommy och Lena hade tagit för givet att stranden låg nära hotellet, men icke. Taxibilen åkte i ca 15 minuter längs med kusten för att sedan stanna vid en parkeringsplats. Lena såg ingen badstrand, men taxichaffisen pekade och vinkade på dels hennes papperslapp och dels i vilken riktning hon skulle gå. Hon gick ur bilen och stod vid vägkanten och såg taxin köra iväg. Därefter gick hon längs vägen ett par hundra meter och såg slutligen en liten vik som hon gick till. Den var folktom och marmorsanden lyste vit. Den var inte mer än ca 100 meter bred med mycket grönska runt om.

Ha! tänkte hon med ett flin, undrar om Tommy hittar hit när han vaknar. Sakta traskade hon ner en bit på stranden och lade ut sin filt ett par meter från det lugna vattnet. T-shirt åkte av och hennes stora runda bröst guppade till och hon rös till och kände hur bröstvårtorna styvnade. Kjolen åkte av och hon satte mig ned. Trosorna var på och hon såg sig omkring innan hon tog av mig dom. Lena var nu helt naken för första gången på en offentlig strand. Det var onekligen spännande även hon var ensam och hon smörjde in kroppen med olja och lade sig ned på mage med ansiktet mot vattnet. Hon njöt verkligen av den stunden, tog fram en bok och började läsa. Få stunder har varit så rofyllda som denna, med en stillhet som gav henne känslan av en öde ö. Vågorna rullade sakta in och solen gassade, en del fåglar hördes och hon var än så länge helt ensam på stranden. Efter en stund var det dags för en simtur, och Lena simmade rakt ut cirka 50 meter och vände sedan om. Det var så rofyllt där så hon låg och flöt på rygg i vattnet en stund med solen som gassade på den nakna kroppen. När hon simmade in en bit såg hon hur en svart man som bar på en picknickkorg gick på stranden. Förutom ett par solglasögon var han helt naken och hon såg att han ställt sin cykel mot ett träd en bit bort. Han lade ned sin packning 4-5 meter bakom Lenas filt och satte sig ned och tittade mot henne, och Lena funderade vad i hela friden hon skulle göra. Hon var ju tvungen att gå upp någon gång och hon fick skylla sig själv som åkt dit, tänkte hon.

När hon kom in på grundare vatten ställde hon sig upp och gick mot sin filt, tittade på mannen och nickade. Hon kunde inte se hans ögon bakom glasögonen men hans huvud var riktad mot henne och han nickade tillbaka. Lena kände mig lite småsexig när hon gick där. Mannen förstod nog att hon var en nybörjare då märkena efter bikinin syntes mot hennes kropp.
Väl vid sin handduk, kramade hon vattnet ur sitt hår och drog sakta med handen igenom det. Därefter lade hon sig ned på mage och pustade ut. Vattendropparna glänste på kroppen och benen var något isär, så att solens strålar kunde torka hela kroppen.

Efter en stund vred hon litet på huvudet och anade mer än såg att mannen tittade mellan hennes ben. Lena blev nu lite upphetsad av situationen och rörde sig lite tillgjort för att lägga sig tillrätta med benen ytterligare isär. Nu hade hon benen så mycket isär att henne blygdläppar särats så pass att de knappast dolde det rosa inre av hennes kön.
Efter att ha legat så en liten stund satte hon sig slutligen upp med ansiktet mot honom. Hennes solglasögon åkte på och hon satt med benen lite böjda och isär vilket medförde att han nu hade fri insyn och Lena höll boken i sin hand och låtsades läsa. Vad hon egentligen gjorde var att snegla på hans kuk. Den såg enorm ut och var alldeles svart. Den var inte riktigt fylld ännu utan halvsegade sig uppåt. Halva ollonet doldes fortfarande av den tjocka förhuden och ådrorna tycktes röra sig som små blåa ormar innanför det svarta kukskinnet. Mannen tittade i riktning mot vattnet men hon förstod att han tittade på henne och mellan hennes ben. Jag skall få den kuken att resa sig, tänkte hon, och lade ifrån sig boken och tog fram sololjan som hon sprutade direkt på sina varma bröst och den rann ned över magen mot den rakade fittan. Sakta smorde hon in brösten och klämde lite i bröstvårtorna under tiden satte sig mannen mer tillrätta. Han höll benen ordentligt isär och han förstod nog att Lena blev kåt av att se hans jättelem.

När hon var färdig lutade hon sig tillbaka och stödde sig på armbågarna, särade benen så mycket det gick och började smeka över brösten med ena handen. Svett och olja rann från brösten ned mot magen, och när handen nått längre ner kunde hon känna att fittan var nu så svullen och blöt så det hettade om den. Då började mannens lem att röra sig…centimeter för centimeter segade den sig upp. Han lutade sig bakåt och stödde sig på armarna, vilket medförde att han visade sin jättelem ordentligt. Den var nu riktigt grov och den gungade fram och tillbaka när han rörde sig och Lena såg fascinerat på den vackra kuken. Hon smekte med handen över magen och lade slutligen handen på sitt kön och drog sakta jag långfingret fram och tillbaka i fittskåran och lät fingertoppen gå över clittan varje gång.
Hennes långfinger gick nu med hög hastighet fram och tillbaka i skåran och hon kunde höra små smaskande ljud av sitt snabba gnuggande. Mannen började smeka sig sakta över kuken. Han hade nu ett kraftfullt stånd och började runka med kraftfulla drag allt fortare.

Solen värmde ordentligt nu och det gjorde Lena ännu kåtare. Hennes plaskvåta fitta behövde något och det kändes som om hon skulle spricka av kåthet. Lena ställde sig snabbt på alla fyra mitt emot den svarte mannen och med den läckra stjärten rakt upp bara någon meter från hans ansikte. Hon vilade sitt huvud mot handduken och smekte sakta insidan av låren innan händerna vandrade sakta fram till fittan där de särade blygdläpparna så att mannen kunde se det rosafärgade innanmätet. Hon körde snabbt in ett finger och det hördes tydligt hur blöt hon var, så kåt och så nära en orgasm. Hon tittade mot mannen och gjorde ett tecken med pekfingret att han skulle komma och ta henne bakifrån…

Mannen reste sig sakta upp och den grova svarta lemmen gungade som en mast när han gick mot henne som kåtrusigt väntade på hans lem. Under tiden smekte hon sakta sin klitoris, med ögonen stängda, och slutligen kände hon hur han tog ett fast grepp tag om midjan och hur det stora ollonet tryckte på mot fittöppningen. Eftersom hon nu var så blöt och så kåt så skulle det inte bli problem med att få in den. Han rörde sig och ollonet gled in mellan blygdläpparna och Lena stönar högt med slutna ögon. Den svarte mannen trycker till med en lätt stöt och halva kuken försvinner in, hon stönade till igen och gjorde ett motjuck så att nästan hela kuken gled in i botten. Nu är fittan uppfylld av hans stora kuk, det är en skön känsla. Han började knulla långsamt och lät ofta kuken komma hela vägen ut innan han i en stöt lät den gå ända till botten av fittan och Lena grymtade när hon gjorde ett rejält motjuck som fick det att klatscha när hennes skinkor slog mot hans stora pung.
-Mmm…jaa…knulla mig hårdare, stönade hon på svenska.
Som om han förstod ökade han sakta tempot tills han hårdknullade henne och kuken gled snabbare och snabbare in och ut i den rakade fittan. Lena höll krampaktigt i handduken och stönade mellan jucken från mannen, som blev helt vild av hennes stönanden och tog ett rejält krafttag om skinkorna, för att därefter börja knulla ännu kraftigare. Efter en stunds hårdknull började hon känna av pirrningarna i kroppen. Det började rycka i kroppen i spasmiska rytmer och slutligen gick det för henne.
-Åååhhh…aaahhhh…Lena skrek ut sin orgasm över stranden.
Det smackande ljudet när kuken gled fram och tillbaka i fittan, verkade vara mer än vad han kunde stå ut med. Så med ett hårt tag om midjan och kuken långt in i fittan, kände hon hur hans kuk liksom drog ihop sig för att sedan växa, för att börja omedelbart därefter spruta sin sats långt upp i fittan. Det var en enorm sats, det formligen rann ut vid sidorna om blygdläpparna när han fortsatte att jucka på.
Mannen fortsatte att pumpa och pumpa ända tills hans kuk slaknat helt. När den svarte mannen långsamt drog sig ur, kände Lena en väldig tomhet och kunde känna hur sperman rann ner längs låren. Mannen reste sig därefter upp på darriga ben och gick bort mot sin plats, där han sakta plockade upp sina saker, gick mot sin cykel för att sedan köra den bredvid sig när han avlägsnade sig. Lena låg kvar på handduken med benen särade och huvudet lutat mot handduken, totalt utmattad. Det var ett underbart knull, och långsamt domnade hon bort med vågornas skvalp i öronen.

Hon måste ha somnat för hon vaknade till av mumlet av röster. När hon försökte ställa sig på knä märkte hon att någon tog tag i hennes händer och höll fast dem. Samtidigt var det någon som tog tag om midjan och lyfte upp henne så att hon stod på alla fyra med baken putande. Lena försökte skrika och öppnade munnen när en stor kuk trycktes in i munnen och effektivt hindrade henne från att skrika. Det gick inte att få igen munnen eftersom den var så stor och lång och samtidigt började något stort pressa sig in i fittan bakifrån. Snabbt försökte hon vrida på huvudet för att få bort kuken i munnen, men just då tryckte mannen bakom henne in sin kuk i fittan och hon gungade framåt lite och med en några korta stötar trängde han in, ända till botten. Han greppade om höfterna och började med långa drag knulla, och hans kuk var så stor att blygdläpparna följde med in en bit när han tryckte på vilket gjorde att ytterligare ett stön undslapp henne. De måste ha uppfattat det som att hon blev mer medgörlig eftersom mannen vars kuk jag hade i munnen, släppte efter lite på sitt grepp om hennes händer.

När den värsta rädslan lagt sig började det kännas ganska upphetsande i alla fall. Någon som hon inte visste vem det var, var i full färd med att ta henne bakifrån på en öde strand, medan någon annan som hon inte såg mer av än ett hårigt skrev, hade sin stora kuk i hennes mun. Det räckte för att bröstvårtorna drog ihop sig och blev styva, samtidigt som det började pirra mer och mer i skrevet igen. Killen som knullade, stötte på i lugn takt, dunkade på i hennes mus, och hade nu även börjat smeka över skinkorna och lutade sig lite framåt. Mannen framför försökte stöta in kuken längre och längre i munnen, men Lena fick knappt in ollonet.

Hon kunde inte längre andas genom munnen utan hennes andhämtning kom väsande ur näsborrarna, och det hela blev för mycket, med en kuk i musen och en i munnen kände hon de ljuva känslorna komma, som i vågor. Hon kunde inte stå emot längre utan, framdriven av det absurda i situationen kom hon i en lång orgasm som kändes som om den aldrig skulle ta slut, och hon fick ta stöd mot mannens skrev för att inte ramla ända tills kramperna började ebba ut. Under tiden har mannen bakom fortsatt att knulla medan orgasmen rasade i hennes kropp. Med en grymtning ökade han tempot och knullade allt hårdare. Hans grepp om höfterna hårdnade och han stötte sin kuk djupare och djupare innan han med en grymtning drog ut den och hans kuk exploderade när den sprutade varm, kladdig sperma över hennes stjärt och rygg.

Lena låg nästan helt utslagen på marken och försökte återhämta sig, medan mannen som hon tagit i munnen placerade sig frustande bakom hennes rumpa. Den förväxta kuken nosade på fittan och Lena höll andan och blundade medan han sökte sig fram med ollonet. Mannen drog det mellan blygdläpparna och stannade till en stund för att stimulera klitoris. Han hittade snabbt slidmynningen och började sakta pressa in ollonet.
-Ååhhh…ja…jaaaaa…jämrade Lena sig.
Mannen frustade hårt och matade sedan på med mera kuk. Blygdläpparna pressades isär långt ut mot ljumskarna och den lilla hårda klitorisknoppen frilades helt.
-Åhh…vilken kuk…snyftade hon sakta, -knulla mig…knuuullaaa miiig…

Han log belåtet åt hennes respons och trots att han inte förstod språket, visste han mycket väl vad hon sade. Med ett fast grepp under magen juckade han kuken allt längre in och sedan satte på allvar igång knullandet. Kuken gled ut och in i långa drag och hon svarade ivrigt med hårda motjuck och de knullade som besatta. Lena snyftade och skrek och jämrade sig om vartannat och hennes orgasmer radade upp sig som ett pärlband, medan mannen taktfast matade kuken ut och in i henne, och Lena hann tänka; vi är urtidsdjur…

Han var nära nu och efter några hårda, snabba juck kom han. Mannen borrade in kuken till botten och med ett avgrundsvrål fyllde han slidan med sin sperma. Långsamt avtog den senaste orgasmen, det fortsatte att rycka i hennes ben men med betydligt längre mellanrum och hon kände hur hela kroppen slappnade av i fullständig njutning.

När Lena vaknade till hörde hon sjöfåglarna skrika. Av männen finns inte ett spår, men deras smak, deras doft finns dock fortfarande kvar överallt, i munnen, i ansiktet, i håret och på fingrarna, och hon tar sig mörbultad upp på knä ur och vaggar sakta ner till havet. Det ömmade i underlivet och hon hade svårt att gå ordentlig och doften av kön och kåthet var fortfarande intensiv. Hon stod i vattnet och tvekade jag att gå i, hon ville behålla känslan och njutningen så länge som möjligt!

Ett svalkande dopp var dock nödvändigt. Hon flöt en stund på rygg och kunde inte fatta att det här var sant. Här hade hon knullat med vilt främmande män och Tommy som låg hemma fyllesjuk. Väl uppe på stranden tog hon på sig kläderna och samlade ihop sina saker. Därefter gick hon upp mot vägen igen och lämnade denna för henne så lustfyllda plats. Hon återvände till hotellet med taxi och när hon kom upp till rummet såg hon att Tommy satt på balkongen med en något mildare huvudvärk, och hon förstod att han inte satt sin fot utanför hotellet.

Lena ville ta en dusch så hon klädde av sig och gled in under den varma strålen. Det var oerhört skönt att duscha av sig det salta vattnet och började tvåla in sig, och började åter tänka på männen på stranden. Snabbt kände hon hur kroppen reagerade och sakta smekte hon sina styvnande bröstvårtor och lät en hand glida in mellan benen. Det bultade mellan blygdläpparna och upphetsad på nytt lät hon långfingret sära på dessa och fann klitoris. Hon gned den och lät ett finger glida in, och kåtheten stegrade sig hela tiden och hon stack in två fingrar i sig och pullade snabbt och det smaskade lite lätt när fingrarna gick in och ut ur hennes blöta mus samtidigt som det andra masserade clitoris. Hon var så kåt och kände att orgasmen var nära och tog ner duschhandtaget och riktade strålen mellan benen. Hon gned och pullade allt snabbare och kände att hon skulle komma och stönade högt när orgasmen kom i vågor genom kroppen.
Hon satt länge på duschgolvet och pustade ut, vilken dag…

(0)

Sexnoveller

Clicky