Nya grannar

Sexiganoveller

Nya grannar

När jag började vårterminen i åttan så fick vi en ny elev i vår klass. Vem är jag! Jag heter Lars. Nu tillbaka till den nya eleven, hon heter Sara och har precis flyttat till vår stad. Hon är i mina ögon helt bedårande vacker, blå ögon, långt blont hår, enormt vackert ansikte med lite barnrundhet kvar, medelstora fasta bröst, small midja, långa slanka ben och cirka 1,75 lång. Alla killarna i klassen blir storm förtjusta i henne och på rasten efter så svärmar de runt henne, de andra tjejerna i klassen tittar lite avundsjukt på. Jag och några andra killar drar oss undan lite, då de ”tuffa innekillarna”, som alla skolor har, försöker ställa sig in. Hon bryter sig fri från dessa och går över till tjejerna som har samlats i en liten klunga. Till och börja med så är de lite fientligt inställda till henne, men genom sin charm och personlighet så vinner hon dem över. De skrattar lite åt pojkarnas försök att charma henne och till slut så ger pojkarna upp sina försök. När skoldagen närmar sig sitt slut så är det som om hon hade varit där hela tiden.

När jag kommer hem från skolan så står det en flyttlastbil vid grannhuset, vi har fått nya grannar. Jag går in hemma och bryr mig inte så mycket om det. Mina föräldrar ser också att vi har fått nya grannar, är över och pratar med dem. När de kommer tillbaka så säger min mor att vi får gäster till middagen. Min mor börja stöka i köket och laga till en god middag.

En timme senare så ringer det på dörren och min mor ropar på min far, som öppnar dörren och bjuder våra gäster till att kliva in. Min far ropar på mig och ber mig komma ner för att hälsa på våra nya grannar. När jag kommer ner så möts jag av en äldre herre, som pressentera sig som Jan, som är 49 år. Jag hälsar Lars och skakarhand med honom. Efter honom så kommer hans fru, som är mycket yngre. Hon har axellångt blont hår, blå gnistrande ögon, ett enormt ungt och vackert ansikte, stora fasta bröst, en smal midja, långa slank ben och är strax under 1,80 lång. Hon pressentera sig som Sofia 33 år och sträcker fram sin hand och ger mig ett svalt handslag. Hon uppträder nästan lite kyligt mot mig, jag förstår inte varför. Tillslut så står jag framför deras dotter och det är naturligtvis Sara. Hon hälsar och säger ”Vi har träffats innan idag. Du heter Lars va!”. Jag svara lite generat och blygt ja. Hennes mamma tittar lite nedlåtande och förvånat på mig, som om hennes dotter inte skall umgås med sådana som mig. Sara fortsätter ”Mamma han går i min nya klass i skolan.”. Hon svar lite mer intresserad till sin dotter ”Jaså vad bra.”. Min mor säger att nu är maten klar och bjuder oss till bords.

Vi sätter oss till bord och jag hamnar mitt i mot Sara. Medans vi äter så frågar min mor och far ut våra grannar om var de kommer ifrån, vad de jobbar med och så vidare. De är lika nyfikna och ställer samma frågor till mina föräldrar. Jan kommer det fram jobbar som en hög chef inom ett större företag och reser mycket i sitt jobb. Min far jobbar som revisor för ett annat stort företag och de tycks trivas ihop. Min mor och Sofia diskutera hur flytten var och alla olika praktiska bekymmer. Sara och jag sitter mest tysta och låter de vuxna tala. Tillslut får jag mod nog att fråga henne hur hennes första dag i skolan var. Hon svarade att hon tyckte den var bra, trots att en del killar var lite för intensiva i hennes närhet. Hon gav mig sitt vackra leende när hon sa detta och jag tittade blygt ner i min talrik.

Efter middagen så visade mina föräldrar runt dem i huset, även mitt lite halvstökiga rum, tillslut så hamnade de i vardagsrummet och min mor kom med kaffe och fika. De satt sedan en stund och pratade. Min far han bjöd Jan på en whisky och damerna på en sherry till kaffet. Efter kaffet så tack de för sig och sa att de behövde gå tillbaka och fortsätta packa upp efter flytten. De utryckte sin tacksamhet över den goda måltiden och att detta var en bra början som nya grannar.

Dagen efter i skolan så tjuvkikade jag lite på Sara och hon gjorde det samma på mig. Några gånger så fastnade jag med min blick och tittade henne rakt in i ögonen innan min blyghet han ifatt mig och jag böjde ner huvudet. Killarna var fortfarande på henne en del och försökte ställa sig in, men hon avvisade dem, i visa fall ganska så bryskt att hon inte var intresserad. När vi slutat skolan och jag var på väg hem, så hör jag en röst som ropar ”Lars! Vänta på mig.”. Jag vänder mig om och ser då vilkens röst jag har hört ropa på mig, det är Sara.

Hon kommer i fatt mig och hon börja prata om skola, tillslut så stannar hon och tittar på mig med sina blå ögon och säger ”Lars! Du är inte som de andra killarna. Du springer inte runt och försöker fjäska dig in hos mig. Varför gör du inte det?”. Jag tittar på henne och svar blygt ”Jag tycker bara de är fjantiga när det springer runt så där bara för att det är en ny tjej som de tror att de har en chans på och som de sedan kan skryta om som en av deras erövringar.”. Hon skrattar till och fortsätter ”Jag tror att du har rätt om det, men det besvarar inte frågan var för du inte stöter på mig? Är jag inte attraktiv nog för dig? Du vet det är en hel del av tjejerna som är lite småförälskad i dig.”. Hon tittar på mig och jag svara ”Det är inte det att jag inte tycker att du inte är vacker, för det är du. Du är till och förbannat otroligt vacker och jag känner att jag har väldigt liten chans hos dig.”, var på jag böjer ner blicken. Hon tar sin hand och för den under min haka och lyfter upp mitt huvud, tittar mig rakt i ögonen och säger ”Jag gillar dig! Du är inte som de andra. Du verka vara snäll, sött och rar. En sak skall du veta du har definitivt chans på mig. Jag skulle inte ha något i mot att vara din flickvän, men jag vill att vi umgås lite mer innan vi gör det offentligt. Det var en sak till! Tack för att du kallade mig vacker, även om jag börja se lite av de andra killarna i dig. Så jag vet inte om jag skall tro på dig.”. Jag svarade ivrigt ” Du är enormt vacker och det finns ingen tjej på skolan som kan mäta sig med dig eller ens komma i närheten av din skönhet. Jag är lycklig om jag bara få ha dig som kompis och jag skulle vara helt extatisk om jag fick dig till min flickvän, men som du sa vi bör nog lära känna varandra först.” Hon ser djupt på mig och säger ”Du är allt ett litet charmtroll. Jag tror nog att vi skall trivas bra ihop, du och jag.”. Vi började vandra hemåt medans vi pratade om allt möjligt. Det var en riktigt trevlig promenad.

Under våren så blir vi pojkvän och flickvän. Hennes mamma Sofia är inte lika glad över vårt förhållande men hon går inte längre än att ge mig lite ogillande blickar. Det känns nästan som om hon är svartsjuk på sin dotter och att hon tar ut det på mig. När Sara fyller 15 år, så kysser vi varandra för första gången, efter att jag har gett henne i present ett stort gossedjur, hennes favoritparfym och ett halsband. Några veckor senare så fyller jag år och vi har vårt första hångel. Jag får då smeka hennes nakna bröst och hon smeker min kuk utanpå byxorna. Vi fortsätter så här under resten av vårterminen och avancerar lite var gång vi hånglar med varandra. Jag smeker och pular henne till hennes första orgasm, samtidigt som hon runkar fram min. Hon suger min kuk tills den sprutar i hennes mun och jag slickar henne till flera orgasmer. Vi utforskar våra kroppar tillsammans och talar om vad vi tycker är skönt. Nu till dagen D.

Vi hade påbörjat vårt sommarlov och vi var själva hemma hos henne. Vi hade tagit av oss våra kläder, vi låg och kysstes intensivt. Efter en stund så började jag kyssa mig ner via hennes hals och öronsnibb, som jag bet lite lätt i under hennes lätta stön. Samtidigt så lät jag min hand vandra från hennes knä upp mot hennes lår, under lätta smekningar tills jag kom till hennes drypande fitta. Jag sög in hennes bröstvårtor, en i taget, var på jag nafsade lätt på dem, under hennes nu höga stön. Hennes kropp vibrerade under min behandling. Jag fortsatte ner över hennes platta mage, slickandes hennes navel under hennes skrattande stön. Tillslut så kom jag ner till hennes svullna venusberg, styva klitoris och svullna blöta särade blygläppar. Jag börja slicka henne längs hennes blygläppar framåt och tillbaka under en stund. Jag känner hur hon spänner kroppen i väntan på den förlösande orgasmen. Jag håller henne en stund på gränsen retandes, tills att jag börja slicka mig upp mot hennes klitoris som jag nafsar försiktigt i medans jag med snabba tungrörelser för henne till en enormt kraftig orgasm. Hon slår sina lår runt mitt huvud och kramar hårt till med dessa, samtidigt som hon skriker mitt namn rakt ut ”LLLLLLAAAAAAARRRRRRSSSSS”. Tillslut så släpper hon sitt grepp om mitt huvud och jag kryper upp över henne för att ge henne en djup kyss. Då händer det, min styva enormt kåta kuk hamnar mellan hennes lår och när jag böjer mig fram för att kyssar henne, så hamnar den mellan hennes blygläppar och glider in en bit tills det tar stopp. Jag har mitt ollon i mot hennes mödomshinna. Hon tittar upp på mig med lite dimmiga ögon och ler. Hon lägger upp sina ben över min rumpa och klämmer åt med dessa så att jag sjunker in och spräcker hennes oskuld. Hon tittar mig djupt i ögonen medans hon gör det här. Jag kan se att en tår bildas i hennes ögon av den smärta som min kuk ger henne under inträngandet. Jag är nu djupt inne i hennes blöta fitta. Vi tittar varandra djupt in i ögon och ligger där under tystnad. Tillslut så börja hon röra på sitt under liv och jag börja dra ut kuken en bit, för att sedan stöta in den igen. Hon stönar högt och säger ”Lars! Tack för att du har tagit min oskuld. Det är skönt nu så sätt igång och knulla mig nu.”. Jag svar ”Tack Sara för att jag fick ta din oskuld och att du tog min, du är så skön.” och böjde mig fram och kysste henne var på jag började stöta min kuk i henne under våra ljudliga stön och skrik. Efter ett tag så känner jag att hennes kropp börja spännas samtidigt som det börja klia i min pung. Det är ingen av oss som har tänkt på att vi knullar oskyddat. Sara skriker ut sin orgasm där mitt namn blandas med åkallande av gud. Detta gör att min egen orgasm kommer rusandes, varpå jag skriker ”SSSAAAAAARRRRAAAAAA”, var på min säd strömmar in i henne letandes efter ett ägg att befrukta. Mitt under min orgasm så känner jag att någon tar tag i mitt öra och drar mig upp från Sara och min kuk åker ur hennes orgasmkramande fitta. Den spyr fortfarande ut min säd under högt tryck och de hamnar lite överallt, även på den som håller mig i örats kjol, det är Sofia. Jag hör avlägset hur någon skriker ”Vad gör du med min dotter din horbock till pojke. Jag skall lära dig att låta bli och knulla min oskyldiga dotter.”, var på hon drar iväg mig ner till deras sovrum.

Väl där så få hon se vad min kuk har gjort med hennes kjol och hon skriker ”Din lilla jävla pojkslyngel se vad du har gjort med min kjol. Den är helt fördärvad av din sperma.” och höjer sin hand för att lusa till mig. Jag ser på henne och hennes bröstvårtor står rakt ut under hennes blus, hon har ingen behå på sig. När hennes hand kommer i mot mig, så kicka min självförsvarsträning in och jag tar fast bägge hennes händer och trycker upp henne mot väggen. Det som händer nu kan jag inte förklara, det slår slint i huvudet på mig. Hon tittar förskräckt på mig och jag tar min hand och för bryskt upp den under hennes kjol. När jag kommer till hennes trosa så är den genomblöt. Jag för in minna fingra innanför trosan och börja pulla henne, samtidigt som jag böjer mig fram och kysser henne. Hon stönar högt efter min kyss och säger ”Pojklymmel! Vad håller du på med, försöker du våldta mig.”, var på hon får en våldsam orgasm. Jag slänger ner henne på sängen och kavlar upp hennes kjol runt midjan och ryker av henne trosan. Jag ser nu att hon har stay-ups på sig och det gör mig ännu mer blind för vad jag gör med henne. Jag dyker ner mellan hennes lår och börja vilt suga och slicka hennes saftiga bullfitta. Hon skriker ”Du får inte åhhhhh gud det är så skööööööönnnnnntttt”.” och så explodera hon i en ny ännu mer explosiv orgasm än den innan. Jag reser mig upp och tittar på henne där hon ligger med sin öppna drypande fitta. Jag är kåt bortom all rim och reson. Jag tar tag i min kuk och för det mot hennes drypande fitta. Precis när jag nuddar hennes blygläppar så slår hon upp ögonen och skriker till ”Nej!”. Jag trycker in min kuk i henne och hon får genast en ny orgasm var på hon skriker ”åååhhhh nnnnneeeeejjjjj innttttte ennnnn tiiiillllll ohhhh guuuuuuud.”. Jag höjer blicken mot dörröppningen i sovrummet och där står Sara med en sjukt kåt blick, smeker sina bröst och hennes spermavåta drypande fitta medans jag knullar hennes mor med all min kraft. Hennes mor vaknar till liv och skriker ”åh pojklymmel det är så skönt men du får inte gööööörraaaaa ssåååååå hhhääääääääärrrr”, var på hon får en jätteorgasm och svimmar. Samtidigt så kommer min orgasm rusande ur min kuk och sprutar in i Sofias orgasmkramande fitta, letandes efter något att befrukta. Jag drar ut min kuk ur henne och torka av den på lakanet och vänder mig mot Sara, som försöker samla sig från den orgasm som hon fick samtidigt som jag och hennes mor. Jag går bort och kysser henne djupt, våra tungor dansar med varandra. Efter kyssen så samlar jag ihop mina kläder, tar på mig dem och går hem.

Väl hemma så börja verkligheten komma ifatt mig och jag inser att jag har våldtagit en kvinna. Jag går och duschar av mig och går upp på mitt rum. Jag känner djup ångers över detta när jag sitter i mitt rum och vänta på att polisen skall komma och hämta mig. Timmarna går, ingen polis dyker upp och till slut är jag så trött att jag somnar i en t-shirt och kalsonger. Jag vaknar klockan 8 på morgonen efter av att någon ringer på dörren. Jag går sömndrucket ner för att öppna dörren.

När jag öppnar dörren, så får jag en sådan lusing, så att jag ser stjärnor. Det är Sofia som har utdelat detta slag. Hon står i dörren kläd i en halvgenomskinlig blus med få knappar knäppta så att man ser halva brösten och hennes enormt styva bröstvårtor, en kort svart kjol och svarta stay-ups. Innan jag har hämtat mig så har hon kommit in i hallen och slänger sina armar runt mig och kysser mig djupt. När chocken släpper, så börja jag besvara kyssen och våra tungor dansar med varandra. Hon tar mig i armen och släppar mig upp till mitt rum.

Väl där så sliter hon av mig t-shirten och mina kalsonger, var på hon knuffar ner mig på sängen hon knäpper upp sin blus och tar av den. Min kuk är sprängstyv av det jag får se. Hon kavlar upp sin kjol runt midjan, hennes fitta dryper av saft som rinner längs hennes lår. Hon klättra upp i sängen och gränsla mig. Hon tar tag i min kuk och för den mot hennes drypande fitta och sjunker ner på den under ett ljudligt stön. Hon börjar rida mig, samtidigt som hon nyper sig själv i sina styva bröstvårtor. Hon böjer sig fram och tvinga mig att suga och slicka på dem. Hon rider nu hetsigt och hårt under stön och skrik på gud. Jag känner att jag inte kan hålla mig längre, utan jag explodera djupt inne i hennes fitta. Hon känner att min säd rusar in i henne och hon får en våldsam orgasm och faller ihop ovan på mig. Vi hämta andan en stund och tillslut så säger hon ”Nu är vi kvitt, du har våldtagit mig en gång och jag dig en gång. Nu kan vi vända på bladet där du och jag är älskare och älskarinna.”. Jag titta på henne och jag känner att min kuk som är djupt inne i hennes fitta styvnar till och jag rullar över henne så att jag ligger överst mellan hennes särade lår. Hon slår sina nylonklädda ben runt min midja och manar på mig att jag skall knulla henne samtidigt som hon ser mig med sina kåta strålande blå ögon. Detta får mig så kåt, men på något sätt så lyckas jag kontrollera mig själv, så att vi älskar långt och länge innan vi kommer i en stor gemensam orgasm. Vi går upp och duschar av oss under kyssar och smek.

När vi har duschat och klätt på oss så sätter vi oss ner och hon vill diskutera vad som hände igår. Hon börja ”Du begriper att du våldtog mig igår?”. Jag sväljer och nickar. Hon forsätter ”Att du inte sitter på polisstationen kan du tacka min dotter för. Hon fick mig att inse att jag inte har varit så trevlig mot dig som pojkvän till min dotter. Hon påpekade att jag tycktes njuta av det råa knull som du gav mig och jag fick erkänna för min dotter att så var fallet. Jag har aldrig haft sådana orgasmer som du gav mig igår, jag blir kåt av att bara tänka på dem. Min dotter och jag kom överens om att så länge ni är tillsammans så delar vi på dig. Ja du hörde mig, du får knulla min kåtslyna till dotter. Jag får också skylla mig lite själv då jag ryckte ur dig ur min dotter, under din orgasm. Man kan göra många dumma grejor när man är super kåt, jag vet då min dotter blev till på så sätt. Det var bara en sak till, min dotter och jag använder inget skydd och du har sprutat din säd i oss båda. Du får fortsätta att göra det tills eller om vi får vår mens, efter det så är det kondom som gäller. En sak till min dotter kommer strax och du har en timme på dig att knulla henne sedan skall hon och jag åka och handla lite kläder. Sedan vill jag att du kommer över till oss imorgon, så att vi kan ha en liten orgie tillsammans.”. Det ringer på dörren och jag går ner för att öppna, tätt följt av Sofia.

När jag öppnar dörren så är det Sara som står där i samma klädsel som hennes mamma har. Sofia säger hej då och påminner Sara att hon har en timme på sig att bli ordentligt knullad. Vi går upp på mitt rum.

Väl där så kavlar Sara upp sin kjol runt midjan och visar att hon har rakat sin fitta. Man kan se hela hennes svullna venusberg och hur hennes fitta formligen glänser av alla saft. Hon har på sig ett par stay-ups som hon har lånat av sin mor. Hon knäpper upp sin blus och slänger den i mot mig. Jag är stenkåt och jag dyker ner mellan hennes särade lär och börja slicka och pulla hennes kåta fitta. Sara stönar och skriker. Hon får nästan genast en stor orgasm. Jag drar upp henne på alla fyra och trycker ner henne lite i sängen så att hennes sexiga rumpa putar ut. Jag tar min kuk och drar den upp och ner några gånger mellan hennes särade blygläppar. Hon stönar missnöjt och tittar bak på mig med en bedjande blick, var på jag sätter igång att knulla henne, först sakta men sedan med ett allt högre tempo. Vi skriker ut vår lust när vi kommer tillsammans i en stor orgasm. Hon tittar på klockan och får bråttom upp och hem till sig innan hon lämnar så ger hon mig en öm kyss.

Nästa dag så ringer jag på hos dem och jag hör någon ropar ”Kom in, Lars vi är här uppe”. Jag går in, tar av mig mina skor och går upp för trappan. Väl där så går jag till Saras rum först, men där är ingen. Jag fortsätter till hennes föräldrars sovrum och där inne är de.

Jag kliver in i sovrummet och synen som möter mig där är en som, dels gör mig skitkåt att tänka på och som jag aldrig kommer att glömma. De står på alla fyra med deras sjukt vackra rumpor ståendes rakt upp i vädret. De har enbart på sig en enormt sexig korsett och tillhörande nylonstumpor. Sara har en vit korsett med svarta strumpor och Sofia en svar korsett med vita nylonstrumpor. Deras svullna venusberg och svullna särade blygläppar glänser av den saft som de ger ifrån sig. Jag står där förstummad och bara titta på dem, samtidigt som min kåthet bara växer. De vrider samtidigt på sina vackra huvud och tittar på mig och säger med en röst ”Stå inte där som ett fån, utan kom och tar för dig. Du får göra vad du vill bara du knullar oss.”. Jag går fram till dem och jag kan inte hålla mig från att med en varsin hand dra mina fingrar över deras blöta fittor. Deras saft formligen dryper över mina fingrar när jag gör detta och jag inser att de är minst lika kåta som jag, om inte mera. Jag böjer mig ner bakom Sara och börja slicka och pulla hennes fitta bakifrån. Hon ger ifrån sig ett ljudligt och högt stön. Jag slickar henne tills jag märker att hon är på väg att få en orgasm. Jag slutar då och flytta mig över till Sofia, där jag gör samma sak med henne. Detta forsätter en stund där jag håller dem på sträckbänken. De gnyr missnöjt varje gång jag skiftar mellan dem. Tillslut så skriker de ut till mig att knulla dem. Jag reser mig upp och tar långsamt av mig kläderna. De har vridit på sina huvud och tittar bedjande på mig som en liten ynklig valp. Jag ställer mig bakom Sara och tar tag i min kuk, var på jag för mitt ollon över hennes blöta fitta ett par gånger. Jag byter och gör samma sak med Sofia. Den stönar missnöjt över denna behandlig och jag fråga dem ”Vem skall jag köra min kuk i först.”. De skriker med en röst ”Mig!”. Jag frågar igen och de svara ”Mamma!, min dotter!” i mun på varandra. ”Ja ha, då får jag knulla er bägge omväxlandes.” säger jag och stöter in min styva kuk i Sofias fitta. Det slafsar till när jag gör det, hon är så otroligt blöt. Jag känner hur hennes fitta kramar till om min kuk för varje stöt jag gör. Efter några stötar, så byter jag till Sara under Sofias missnöjda hög stön. Tillslut är vi alla på gränsen till en enorm orgasm. När jag är inne i Saras fitta så känner jag hur min säd rusar ut i hennes fitta. Samtidigt så skriker hon ut sin orgasm och börja falla framåt i sängen. Jag klämmer åt kring min kuk och rycker ut den ur hennes orgasmkramande fitta och stöter in den i Sofias, som genast får sin orgasm, där min resterande säd pumpas ut. Vi håller på så här mest hela dagen med avbrott för lite mat och toabesök.

Under resten av sommaren så överaska de mig med det ena kåta upptåget efter det andra. Vi knullar nästa konstant med varandra. När sommarlovet börja närma sig sitt slut så är jag tvungen att följa med mina föräldrar på en 14 dagars semestertur. När vi kommer tillbaka så är grannhuset tomt. De har flyttat under de två veckorna som jag har varit i väg. Min mor kommer med ett brev till mig. Jag öppnar det och det är Sara som har skrivit det. Hon förklara att hennes far har hastigt fått ett nytt jobb utomlands och att det var bråttom att de kom ditt. Hon säger att hon älskar mig mer än något annat men att vi kan nog inte ha ett förhållande längre. Hon skriver också att hennes mamma också är förtvivlad över hur saker har hänt, men att hon inte har någon kontroll över dessa och att hon också älskar mig över allt annat. Jag gråter en skvätt när jag läser detta brev och är förtvivlad under en ganska så lång tid framöver, men tillslut så går mitt liv vidare.

Fem år har gått sedan Sara och Sofia försvann ur mitt liv. Jag hade precis börjat mina studier på universitetet och var ute i stadens centrum och kollade in lite butiker. Helt plötsligt så står jag framför ett ansikte som jag kände igen. Jag är helt chockad över vem det är som står där. Hon tittar på mig med strålande blå ögon och ett svagt igenkännande blick. Jag hämtar mig och ser att det är Sofia som står framför mig. Jag säger ”Hej Sofia!”. hon tittar på mig och hon skiner upp i sitt vackra leende och säger ”Är det du Lars! Du har blivit en riktig karl sedan jag såg dig sist och en ståtlig sådan.”. Jag svar henne ”Du är lika vacker som första gången jag såg dig.” och ler stort mot henne. Hon titta på mig med stora ögon och säger ”Åh du är allt en liten charmör, vad sägs om att gå och ta en fika tillsammans och prata lite.” Jag nickar medgivande och hon tar och drar iväg mig mot ett kafé.

Väl där så berättar hon lite om vad hände för fem år sedan. Hon berättar att efter en lite tid så hittade hon Jan i säng med deras hem 20-åriga hemhjälp och det blev lite bråk. De kom överens om att de skulle skiljas, att hon och Sara skulle flytta hem till Sverige igen. Innan skilsmässan gick igenom, så blir Jan på kör och dog. Hon pratar på om hur de kom hem och var de har gjort sedan dess och hur hon hamnade här. Det visa sig att hon är lärare i juridik på universitetet. Jag frågar hur det är med Sara och hon svar att hon också studera på universitet, var på hon tilläger att hon är singel. Mitt hjärta slår en volt vid denna information och jag känner ett vist hopp. Hon säger att hennes dotter inte har hittat någon som kan mätta sig med mig. Det glädjer mig att jag kanske har en chans på Sara igen. Hon frågar mig om jag har någon speciell i mitt liv just nu. Jag svar ”Förutom dig ingen!”. Hon tittar på mig och ler var på hon säger ”Jag skulle ut med mina väninnor ikväll, men jag tänker ställa in det, för jag måste insistera på att du kommer på middag hos mig ikväll.”. Jag svar ”Hur kan jag vägra det! Det vore jätte trevligt.”. Hon ger mig beskrivning till lägenheten där hon bor och vill att jag skall vara där klockan 6. Vi tar farväl och hon springer vidare för att handla. Jag tänker att jag behöver köpa några röda rosor och kanske även ett paket kondomer om hon nu vill återuppleva det vi gjorde för fem år sedan.

Klockan 6 så står jag utanför hennes dörr, nyrakad och nyduschad. Jag ringer på och hon kommer och öppnar dörren. Hon tar andan ur mig med det som hon har på sig. En röd klänning som slutar strax ovanför hennes knä, ett brett svart bälte och svarta nylonstumpor(stay-ups). Hennes blonda hår är vackert uppsatt och hon har sminkat sig så att hennes naturliga skönhet lyser om ännu starkare. Jag ger henne rosorna, hon tackar mig för dessa. Hon lägger de ifrån sig och slår armarna om min hals och kysser mig hungrigt. Jag besvara kyssen och våra tungor leker än en gång med varandra. Tillslut så visar hon runt mig i hennes lägenhet. Jag ser bilder på vägarna med två olika små flickor tillsammans med Sofia eller med som jag misstänker är Sara. Vi kommer till det sista rummet, som är fyllt av leksaker och en barn säng. Jag tittar på henne och hon säger ”Det dröjer en halvtimme tills maten är klar. Det finns något som jag måste berättar för dig och jag tror att det är bäst om vi sitter i soffan ute i vardagsrummet.”. Vi flyttar oss till vardagsrummet.

Vi sätter oss ner i soffan och hon förklara att hon har en liten dotter som är cirka 4 ½ år gammal. Inte bara det utan Sara har också en dotter som är lika gammal. Jag sitter förstummad och tittar på henne. Hon forsätter med att berätta att när de kom till det land som de flyttade till så upptäckte hon och Sara att de var gravida. De bestämde att fadern till dessa barn inte skulle veta något då det kunde förstöra hans framtid, då han säker ville vara med och ta hand om dessa. Jag tittar frågande på henne och frågar vem som är far till dessa barn. Hon tar min hand och tittar mig djupt i ögonen och säger att du är far till dessa barn. Jag hade på känn att så var fallet, men det chockade mig ändå. Hon frågar mig om jag vill vara med i deras liv nu. Jag svara att det vill jag. Hon blir glad när jag säger detta och fortsätter med att säg att när det kommer till den ekonomiska biten så skall jag inte känna mig pressad då hon har mer än nog med pengar att försörja båda mina barn. Hon talar om för mig att min dotter med henne heter Lisa och att Saras dotter med mig heter Amanda. Vi pratar en stund om barnen och en del saker som har hänt i deras liv. Tillslut så går hon in i köket och gör färdigt de sista grejorna. Hon ropar på mig att vi skall äta.

Jag kommer in i köket där hon har dukat upp romantiskt med tända ljus. Jag sätter mig ner och hon servrar mig och vi börja äta hennes goda måltid. Hon häller upp lite vin till oss båda och skålar för att vi har träffats igen. Vi pratar en hel del om barnen, om var vi har gjort sedan vi skiljdes åt för fem år sedan. Vi avslutar måltiden och jag hjälper henne att plocka undan. Vi förflytta oss till vardagsrummet.

Vi sätter oss i soffan och jag kan inte låta bli att kyssa henne samtidigt som jag lägger min hand på hennes lår. Jag smeker in den under hennes klänning och kommer till kanten där hennes strumpor slutar. Min hand vandra vidare upp till hennes nakna venusberg, jag känner hur blöt hon är. Jag smeker henne sakta där en stund. Jag bryter vår kyss och lägger ner henne på soffan och kavlar upp hennes klänning kring midjan. Medans jag gör detta så släpper jag inte henne med blicken. Hon stönar andfått och ler mot mig. Jag sära på hennes lår, dyker ner mellan dem och börja slicka henne till en orgasm Hon biter ihop när hennes orgasm tar tag i hennes kropp och stönar ut ett svagt pipande. Jag reser mig upp och skall precis gå till min jacka för att hämta kondomerna som jag har köpt. Hon tittar på mig och frågar vad jag skall ta vägen och när jag förklara det så säger hon ”Det är rart av dig att du tänker på att skydda dig och mig. Jag har inte knullat med någon sedan du gjorde mig med barn sist och jag tror att du är ren. Om du undra om jag är skyddad så är jag inte det, men jag skulle inte har något i mot om du gjorde mig med barn igen. Jag vill inte att du använder något skydd med mig, utan att vi låter naturen ha sin gång. Dessutom är jag skyldig dig lite gravidsex.”. Hon tar min hand och leder mig till sitt sovrum

Vi klär av oss våra kläder, hon behåller sina stay-ups på och hon knuffar ner mig i sängen och tar tag i min styva kuk och suger på den tills jag nästan sprutar i hennes mun. Hon slutar, sätter sig gränsle över mig och säger ”Du kommer inte att få spruta din härliga säd i min mun innan du har gjort mig med barn igen.” varpå hon sjunker ner på min sprutfärdiga kuk. Hon knullar mig hetsigt och trycker ner sina bröst så att jag kan suga på dem. Tillslut så stönar vi ut vår gemensamma orgasm och hon rasar ihop ovan på mig. När vi har hämtat andan så ligger vi och gullar en stund. Efter ett tag så tar hon av sig sina stay-ups och vi ligger och kysser varandra och tillslut så rullar jag över henne och in mellan hennes särade lår och för in min på nytt styva kuk. Vi älskar med varandra långt in på småtimmarna.

Dagen efter så åker vi till Sara för att hämta flickorna. Sara blir lite chockad när hon inser vem hennes mor har med sig. Jag leker en stund med flickorna, även om de är lite blyga för mig först. Sara och Sofia går ut i köket under tiden och förbereder ett mellan mål till barnen. När de kommer ut med det så tar Sara mig lite vid sidan och säger att hon vill gärna att jag stannar hos henne idag och ikväll. Min mor kommer till att ta hand om flickorna tills imorgon. När Sofia skall lämna med flickorna så kommer de och kramar om mig och talar om hur kul dom har haft med mig och att de vill leka med mig igen. De går och det är bara jag och Sara kvar.

Sara tittar på mig och kasta sig i min famn och kysser mig hårt, våra tungor dansar med varandra. Hon bryter kyssen och förklara vad hon och hennes mor har talat om. Hennes mor har talat om vad vi gjorde igår och att hon också vill ha samma behandling. Hon vill ha fler barn med mig och hon vill inte att vi använder något skydd när vi knullar med varandra. Hon tilläger att jag är den enda som hon har knullat med. Vidare så förklara hon att samma avtal som för fem år sedan gäller. Hon tar tag i mig och drar in mig i sitt sovrum, där hon tar av mig alla mina kläder och sedan sina. Jag slickar henne till en orgasm, var på hon suger mig till gränsen och sedan sätter sig på min kuk som åker lätt in i hennes blöta fitta. Hon rider mig tills vi båda får en enorm orgasm och min säd strömmar djupt in i henne. Vi älskar under nästan hela dagen och halva natten innan vi somnar av utmatning i varandras armar.

Under de följande månaderna så älskar och knullar vi med varandra nästa konstant när vi får tid över. En dag när jag kommer hem till Sara så är Sofia där och deras ansikten skiner av lycka. De talar om att jag skall bli pappa igen. Jag blir jätteglad och kramar om dem bägge. Sedan böjer jag mig ner på knä framför Sara och tar fram en ask som jag öppnar. De ser bägge på mig med en något chockad min när jag ställer frågan till Sara om hon skulle kunna tänka sig att bli min fru. De fnittrar som ett gäng tonårsflickor och Sara slänger sig om min hals och säg ”Det är klart att jag vill. Du är mitt allt älskling.”. Sofia är också helt uppspelt och jag försäkra henne att jag älskar henne lika mycket och så länge min fru tillåter, så kommer vårt förhållande inte till att ändras utan hon kommer fortfarande vara min sanktionerade älskarinna. Tillslut så säger jag att de är skyldiga mig lite gravidsex. De medger att så är fallet och det turas om att passa flickorna medans vi andra har gravidsex.

Vi har ett stort bröllop med släkt och vänner. Sara föder en flicka till och Sofia klämmer fram en pojke. Vi flyttar ut till en gård strax utanför vår universitetsstad. Sara och jag gör färdigt våra studier, vi får bra jobb och lever vårt liv tillsammans med hennes mor och våra barn.

(0)

Sexnoveller

Clicky