Norsk trekant (kinky, BS-kk)

Sexiganoveller

Det var fredag kväll och jobbarkompisarna ville gå till puben så jag hängde med. Det var mycket folk och en bra stämning. Vi beställde öl och satte oss, pratade och skrattade och hade allmänt trevligt. Vid bordet framför satt ett par som var något yngre än jag, tjejen satt och betraktade mig och jag höjde mitt glas och skålade med dem. Dom bjöd mig genast till deras bord.

Hon var vacker, brunbränd hud, långt svart hår och vackra gröna ögon. Han var lika brun han och såg väldig bra ut men en muskulös kropp. Orvar var runt 35 år. Else var omkring 36 år de kom från Oslo. Själv är jag en kvinna på 50+. Vi pratade länge och trivdes i varandras sällskap, det var roligt att träffa andra än dom vanliga på puben. Jag kände hela tiden Elses intensiva blick och var lite fundersam, när hon sen lade en hand på mitt lår och lutade sig fram och tryckte ett finger mot mina läppar, ja då förstod jag att hon var BS. Och kände sig attraherad av mig.

Jag log mot henne och tog hennes hand i min. Hon frågade om jag hade lust att gå med dom till deras hotell och dela på en flaska vin, jag tittade på Orvar som log och nickade och sa

- Gör det, skulle vara trevligt att lära känna dig lite bättre! Även jag log och tänkte, att jag skall lära känna en viss del av dig, men sa bara att det skulle vara trevligt. När vi kom dit sa Else, som verkade vara den som bestämde

- Klä av dig så vi får se hur du ser ut Det var rakt på sak och jag gjorde som jag blev tillsagt. De tittade på mig och jag verkade bli godkänt för de förde mig bort till sängen, lade mig ner och började smeka mig. Han tog hand om brösten och hon smekte och slickade mig så jag stönade av vällust. Hon var fantastisk, hon visst verkligen hur man tillfredsställer en kvinna och jag kom snart i en enorm orgasm.

Så fort den ebbade ut reste hon sig och sa
– Nu har du fått ditt och jag vill att du slickar mig till orgasm, sen skall vi ta hand om Orvar!

Hon var mycket bestämd och började klä av sig, sen ställde hon sig på knä i en fåtölj och sa
– Slicka mig, fingerknulla mig i stjärten, gör det skönt för mig! I ögonvrån såg jag att Orvar hade tagit av sig kläderna och en härlig kuk glänste, den var inte så stor, men jag var säker på att han visst hur han skulle använda den.

Jag satte mig på knä och började smeka hennes silkeslena bak. Slickade upp mellan skinkorna och förte tungan mot hennes anus. Hon stönade och vred sig och beordrade mig att fortsätta, jag lät tungan sakta glida ner mot fittan och in i grottan, tog sen tag om klittan med två fingrar och masserade den, den var enorm, nästan som en liten kuk och jag tog den i munnen ock sög. Jag fuktade ett finger i hennes blöta fitta och tryckte upp det i stjärten, hon gnydde och juckade emot, snart skrek hon att jag skulle slicka hårdare och hon sprutade sina safter i mittansikte.

Hon reste sig och beordrade mig ner på sängen igen, – smek dig själv sa hon, när jag sträckte mig efter Orvar slog hon mig på magen och skrek -smek dig själv, jag vill se hur du gör, vill du ha kuk så gör du som jag säger. Det var inte utan att jag var lite rädd och tänkte – vad harjag gett mig in på. Nå ja, jag gjorde som hon sa och när Orvar satte sig över mitt ansikte så jag kunde suga hans kuk började det kännas i fittan, jag var kåt igen. Han började knulla mig i munnen, precis som det var en fitta och jag tänkte att det var tur han inte var så stor, annars hade han kvävde mig.

Else satte sig mellan mina lår, ibland smekte hon mig ibland slog hon mig och jag förstod att hon smekte sig själv för hon stönade högt. När hon hörte att Orvar var på väg att komma satte hon sig på min mage och körte upp en stor löskuk i min nu plaskvåta fitta. Jag kunde knappt andas för Orvar knullade på och höll hårt i mitt hår och jag var tvungen att svälja hans sperma.

Else bearbetade min fitta med löskuken och vrålade till Orvar
– Din kåtbuk, slicka mig, se till att jag får orgasm nu och stackars Orvar gjorde som hon sa. Han lade sig mellan hennes ben och började slicka henne. Men då reste jag mig snabbt och tog löskuken ifrån henne och sa till Orvar

- Flytta på dig…nu skall hon få kuk. Jag såg något i Orvars ögon som jag inte kunde tolka, och medan han satte sig på hennes bröst körte jag löskuken i hennes fitta. Hon skrek högt i smärta och blodet sprutade samtidigt som hon skrek högt

- Vad har du gjort .. jädrans människa jag har ju aldrig haft en karl .Först blev jag lite rädd, men sen sa jag
– Nej och det har du inte heller nu ..men om du frågar Orvar snällt så kanske han ställer upp och inviger dig. Hon grät och skrek och jag lämnade dom till sig själva och att tänka över vad de hade hållit på med, jag var ganska så nöjd, fast jag aldrig fick knulla med Orvar, inte kunde jag veta att hon var jungfru än. Och jag förstod vad det var jag såg i Orvars blick…stackarn som aldrig hade fått knulla henne, han var bara ett redskap i hennes händer, men det kanske blev ändring på det efter detta.Inskriven av: *Skorpionen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky