Natten jag aldrig glömmer

Sexiganoveller

Min väninna Cathrin och jag brukar oftast gå på bio och se på filmer utan att ha med oss våra killar. Vi gillar att kolla på filmer som våra killar tycker är för ”långtråkiga”. Vi brukar också gå och handla tillsammans, gå till någon bar och helt enkelt vara i fred i från våra killar någon gång i veckan. Klockan var 8 på kvällen, och Catta (som jag kallar henne för) och jag och hade bestämt oss för att gå på bio och se på Adam & Eva (en biofilm).

När vi kom fram till biografen och skulle köpa biljetter så var alla biljetterna utsålda. Vi kom då överens om att vi skulle gå till en bar som låg där i närheten. Bäst vi satt där och pratade så blev jag plötsligt tänd på Catta, det kanske var hennes lätta klädsel som gjorde att jag blev så tänd. Jag blev plötsligt helt tyst och bara stirrade på Cattas vackra ögon som lyste och jag tog mod till mig och jag sa till Catta: – Du Catta…jag har aldrig haft sex med någon kvinna förut, men nu så känner jag att jag är tänd på dig, och att jag skulle vilja pröva på det med dig. För en stund så blev hon tyst, och jag trodde för ett tag att hon blev förbannad på mig, men hon sa att vi kunde göra en kompromiss. – Vad för en kompromiss? Frågade jag.

– Om du gör något för mig så kanske jag kan göra något för dig. – Vad vill du att jag ska göra? – Min kille vill prova på saker som jag inte vill göra…om du låter honom ta dig bakifrån, så kan jag strippa för dig. Catta visste att min kille ville ta mig bakifrån en gång och att jag vägrade att gå med på det. – Äh, kom igen nu Malin! Sa hon till mig. Jag var så himla tänd på henne, och jag önskade inget mer än att få se henne naken, så jag gick tillslut med på det. Vi gick ut till min bil, och vi åkte hem till henne.

Väl framme så gav hon mig en drink och hon började att viska någonting till hennes kille Johan, som vände sig om och tittade intresserat på mig. När jag hade druckit upp min visky, så bad Catta mig att ta jag skulle ta av mig kläderna. Jag blev nervös, för jag var inte så säker på om jag verkligen ville att hennes kille Johan och jag skulle ha analsex. Sedan sade Catta: – Kom igen nu! Vi kan strippa tillsammans, börja med att ta av din blus. Hon tog tag i min hand och lade den på min blus, och hon började att ta av sin egna blus. Sedan så väntade hon på att jag skulle ta av mig min blus. Jag började att ta av mig min blus lite sakta, och hon sa: – Kom igen nu då! Efter en stund så var vi båda två med bara jeans och BH. Jag tog av mig mina BH, sedan jeansen och till sist trosorna. Catta och jag var nu helt avklädda och det blev helt tyst…ingen sa ett ord. Catta var så otroligt vacker, (precis som jag trodde att hon skulle vara). Hon hade stora fina bröst och en fint rakad fitta.

Johan sa åt mig att jag skulle lägga mig på mage. Johan ryckte snabbt av sig brallerna. Sedan tryckte sakta in sin stora kuk i mitt arsle…Åhhh!!!!! Allt djupare och djupare. Så otrolig skönt och annorlunda det kändes, inte alls så som jag trodde att det skulle kännas. Han började lite sakta att jucka fram och tillbaka. Det kändes i hela kroppen. Catta satt och pullade medan njöt utav att se på när Johan och jag hade det skönt. Catta frågade hur det kändes, och jag svarade att jag aldrig hade känt så förut. Jag skrek ut min njutning alltefter Johan ökade tempot. Jag kunde se hur det ilade i Cattas kropp…nu kunde inte hon hålla sig längre. Hon sa åt Johan att han skulle knulla henne också i arslet. Johan tog ut sin kuk ut mitt analhål, och Catta satte sig på hans kuk och började rida honom. Nu började Johan att stöna, och desto fortare hon red honom desto mer stönade han. Hon klev av hans kuk, och lade sig på mig och började att slicka min våta fitta, och jag hennes.

Hennes fittsaft rann ner i munnen på mig och jag började att darra, så skönt var det!!! Jag kände att det var väldig nära…nu gick det för henne. Jag sög i mig hennes goda orgasm, kort efter gick det för mig också. Vi tog en paus i cirka 5 minuter innan det var dags igen. Johan kom fram till mig, och vi började att kyssas vilt medan Catta gick för att hämta sin löskuk. När hon kom tillbaks så satte hon på vibreatorn, och tryckte sedan upp den i mitt arsle. Johan ville att jag skulle suga honom, och det gjorde jag undertiden som Catta låg under mig och slickade mina bröstvårtor. Löskuken vibrerade så skönt i min anal… Plötsligt kände jag något varm strömma in i min mun, och jag förstod att det hade gått för Johan.

Jag sög för fullt tills Catta såg att det hade gått för honom, då satte hon sig bredvid mig och även hon sög nu i sig av hans sperma. Det hade ännu inte gått för varken mig eller Catta. Hon tog nu ut vibreatorn ur min anal, och hon stoppade den i munnen och sög den som om hon vore tokig… Jag böjde mig över hennes nyknullade fitta, och slickade den tills det sprutade in i min mun…..Denna heta kväll kommer jag aldrig att glömma. Jag har aldrig varit lika kåt förut, som jag var den där heta kvällen. Vi höll på nästan 1 timme. Min kille blev inte lika glad när han fick veta vad jag gjort. Vi gjorde slut och jag bor nu sedan 2 månader hos Johan och Catta. Vi brukar ha trekant jämt och ständig!!!

(0)

Sexnoveller

Clicky