Nät min man var otrogen

Sexiganoveller

Vi
Det här är min berättelse om vad jag gjorde när jag upptäckte att min man var otrogen

Jag träffade henne på ett uteställe mitt i centrala Stockholm. Jag visste att hon brukade hänga där, restaurangen var känd för sin dyra utsökta mat och sina dyra viner. Jag visste vem hon var men hon visste inte vem jag var. Hon var min mans älskarinna. Jag bjöd henne på champagne och vi kysste varandra lite trevande. Jag smekte hennes bröst och hon mina. Hon var kurvig och sexig, kåt och lättillgänglig. Jag smög försiktigt ner på alla fyra under bordet och den stora vita duken. Hon särade sina ben brett för mig och jag lekte med min tunga över hennes fuktiga, rakade fitta. Jag hörde henne flämta och hon gungade sakta och rytmiskt fram och tillbaka så att min tungspets gled ut och in ur henne. Jag tänkte på hur många gånger min man hade fyllt henne med sin stora varma sats. Hur många gånger som hon förmodligen stått på knä och sugit honom hård och hur många gånger hon svalt hans sats. Hur kåt denna 26-åriga gudinna förmodligen gjorde honom. Och jag förstod honom nu. Jag pullade henne med två fingrar och slickade henne retsamt runt klitoris. Jag hörde hur hon gnydde och hon lade sin hand generat över sin mun för att förhindra att skrika rakt ut. Hon spände sig och slappnade av om vart annat. Det var gott att slicka henne. Hon tog ner sina händer och kupade mina bröst och tryckte ihop dem, lekte med mina bröstvårtor och stoppade in ett finger i min mun. Hon smekte mig ömt över håret och förde tillbaka mitt huvud mellan hennes ben. Jag började slicka henne fortare, jag förlorade mig själv mellan hennes lår och lät min tunga vispa hätskt över hennes glansiga mjuka blygdläppar. Jag stoppade in hela min tunga i henne och hon kved och gnydde, hon höll i mitt huvud och log varmt och tacksamt och jag ville aldrig sluta knulla henne. Hon kom och hela hennes kropp skakade, jag fortsatte och hon kom två gånger till. Det rann ner längs hennes ben och jag hade hennes varma sekret runt hela min mun. Jag slickade upp längs hennes ben och slickade mig runt munnen. Hon drog upp mig och kysste mig varmt och länge. Vi fnittrade och skålade med vår champagne. Vi beställde in det allra dyraste på menyn, förrätt, varmrätt och efterrätt.

Efter maten ledde hon in mig på toaletten. Det var en stor toalett med stora speglar, svart- vitrutigt golv och en stor kristallkrona i taket. Hon tryckte upp mig mot väggen och kysste mig, knäppte upp min gräddvita spets bh och släppte den på golvet. Jag böjde mig fram över handfatet och kände hennes varma tunga mellan mina ben. Jag kände mig yr. Yr av kåthet och yr av champagnen. Hon satt på huk under mig och jag böjde på mina knän så att hennes tunga gled in i mig. Jag stönade högt. Hon ställde sig bakom mig och pullade mig hårt med sina fingrar, mina bröst gungade fram och tillbaks i spegeln framför mig och mina ögon var röda och glansiga och mina bröstvårtor var stenhårda. Hon lät mig komma och vi gled ner på golvet och lade oss i sked. Hon låg bakom mig och smekte mina bröst och kysste mig i nacken. Jag blundade och njöt. Allt hat och all svartsjuka jag känt mot henne var borta. Jag längtade istället till alla sköna trekanter vi skulle ha. Jag vände mig om och viskade i hennes öra vem jag var. Hon såg först chockad ut, sedan brast hon ut i skratt och tog tag i min nacke och kysste mig ömt. Din man är underbar viskade hon. Jag älskar när han knullar mig hårt bakifrån, det gör vi ofta, helst på offentliga toaletter sade hon generat. Ja, hans kuk är väldigt skön instämde jag. Jag kysste henne mjukt och vi lekte med varandras tungor, jag sög på hennes bröstvårtor och klämde mjukt på hennes runda bröst. Jag kröp ner mellan hennes ben och smakade på henne, sög och slickade försiktigt och varsamt. Hon smakade salt och sött. Jag slickade hennes fitta som om den var ömtålig, någonting dyrbart som jag höll väldigt kär och var mycket rädd om. Jag stoppade in ett finger i hennes rumpa, hon stönade högt och började gunga fram och tillbaka så att mitt finger stötte in hårdare och längre. Jag tittade upp mot hennes vackra ansikte men jag kunde inte se hennes ansiktsuttryck för hennes DD-kupor pekade uppnosigt upp mot taket. Jag kände mig varm och lycklig, hennes stönande gjorde mig självsäker och retfull. Varje gång hon var nära att komma slutade jag att slicka. Hon flämtade och bad mig att fortsätta. Hon smakade extas och jag ville ligga mellan hennes ben och slicka hela natten. Tillslut lät jag henne äntligen komma och hon drog hårt i mitt hår, skrek och andades med korta flämtande andetag. Hon drog upp mig över sig och vi låg nakna, mage mot mage, bröst mot bröst. Vi rullade runt på golvet och tungkysste varandra. Hela världen stod still.

Hädanefter kom att bli den underbaraste tiden i mitt liv. Helt fri från skam, skuld och svartsjuka. Min man knullade oss båda och han njöt också av att se oss tillsammans. Oftast slutade det med att han sprutade någon av oss i munnen och sedan delade vi och svalde hälften var. Det var hans favorit. Helt i äkta porrfilmsanda… När vi gick ut tillsammans presenterade han mig som sin fru och henne som sin älskarinna. Folk såg chockade ut men det brydde vi oss inte om och det var helt underbart. Vi kysstes och smektes helt öppet som vi kände för och det var underbart befriande.

Orgasmerna avlöste varandra och vi befann oss ständigt i ett harmoniskt rus. Ibland blev vi såklart osams, vi var ju ändå två kvinnor och en man. Men jag lärde mig att med dyra underkläder, champagne och en mjuk tunga förlät hon mig för allt. Det slutade alltid i ett lyckorus för oss. Oss tre. Köp sakerna här www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky