När min tjej var otrogen

Sexiganoveller

Allt är egentligen rätt sjukt. Vi hade varit ute sent den natten,klockan var väl ca 03.30 när jag och tjejen hittade tillbaka till vårt hotellrum, Vi var bra sliriga och jag skall nog erkänna att jag var kanon full. Jag kände att Annika gärna ville men jag var helt slut så jag antar att jag slocknade bums.Nästa gång jag vaknade så fattade jag inget.Det var någon mer i vårt rum. Jag pendlade mellan sömn och vakenhet och hörde Annika säga till mig att Mikael var tvungen att sova hos oss för hans rumskompis hade inte hört han banka på dörren.

Jag vet inte om jag svarade eller om jag sov men jag kände att det blev trängre i sängen och Annika hamnade närmare mig. Det kändes väldigt annorlunda att dela sängen på andra sidan Annika med en annan kille så något kittlade till i maggropen. Jag fortsatte att låtsas att jag sov. Annika låg på rygg mellan oss och plötsligt kände jag hennes ena knä falla emot mitt ben.Vad fan? Först hörde jag inget men strax hörde jag Annika börja svälga, ett typiskt tecken på upphetsning. Jag andas fortfarande djupt och jag ser när jag kisar att något händer under lakanet. Jag förstår att Mikael smeker henne över trosorna. Andhämtningen ökar på Annika och jag ser Mikaels huvud försvinna ner under lakanet. Vad fan händer, tänker jag, här ligger jag bredvid och ser min tjej blir slickad av en annan kille! Jag andas fortfarande ljudligt och jag känner hur Annika tar spjärn med fötterna i sängen, tar ner sina händer under täcket och pressar Mikaels huvud mot sin fitta.

Hon kommer högt och tydligt och det skakar i hela sängen. Det blir återigen ganska tyst och jag fortsätter på något underligt sätt att låtsas som om jag sover djupt. Mikael glider upp bredvid Annika och strax förstår jag att hon runkar honom.Hon har nu lagt sig på sidan med häcken mot mig så nu kan jag titta utan att kisa för de ser mig inte ändå. Annika har vikt undan täcket och jag som knappt sett en ståkuk på någon annan än mig själv tycker att den ser enorm ut. Efterssom klockan nu är ganska mycket så sipprar det in en hel del ljus mellan gardinerna så min syn blir perfekt. Annika runkar honom i långa tag med hela handen och kysser honom över magen. Nu tycks de helt ha glömt mig och bryr sig bara om varandra. Hon börjar kyssa honom runt kuken och han njuter något oerhört.

Det går för mig utan att jag ens rört min kuk! Jag kommer i långa skurar under lakanet men de märker inget. Sakta börjar hon suga av honom och det gör hon väldigt duktigt. Sakta, sakta i långa tag. Mikael ligger och vrider sig och min syn är fantastisk. Lakanet har nu helt glidit av och jag ser Mikael ligga på rygg helt naken med rejäl ståkuk. Liggande över honom ser jag min Annikas blonda kalufs suga av honom djupt. Brösten gungar sakta i ljuset och jag ser att hon fortfarande har sina stringtrosor på. Mikael låter mer och mer och till slut putter han ner henne bredvid sig och drar isär hennes ben. Jag ser att hon hastigt tittar till åt mitt håll men jag hinner precis blunda. Mikael lägger upp hennes fötter mot sina axlar och jag ser att hon fortfarande har sina vita amerikanska grötsockor på sig.

Dem plus de vita stringtrosorna gör sig vackert mot hennes brunbrända hy. Han viker undan trosorna, för ett par fingrar över fittöppningen och tar tag i sin kuk. Han tränger in i henne blixtsnabbt och vad jag förstår ända in till roten. Han börjar älska med henne först väldigt sakta för att sedan öka takten. Jag hör hur Annika ökar andhämtningen och för de bägge existerar jag inte över huvud taget. När han tar tag i hennes fötter för första gången och trycker dem uppåt så kommer hon igen. Först hörs bara hennes andhämtning, sedan stönandet och till sist nästan lite skrik. Hon kommer våldsamt.

Mikael lugnar sig ett tag och ligger bara kvar i henne innan han drar sig ur, tar av henne trosorna och vänder på henne. Han börjar trycka mot hennes anus men där vet jag att hon inte gillar. Hon stoppar honom och han glider in i fittan bakifrån och börjar knulla henne igen. Jag ser hur hon sluter sina ögon och låter sig knullas. Sakta ökar han tempot och hela tiden roterar hans fingrar runt hennes anus. Det är ingen ide, tänker jag upphetsat, hon hatar det. Mer och mer koncentrerar han sig med fingrarna samtidigt som han knullar henne djupt. När han första gången tränger in med fingret stönar hon bara djupare! Försiktigt pullar han henne i anus med pekfingret och drar ner på knulltempot.Hon andas otroligt djupt. Han knullar henne nu så sakta så varje millimeter känns i sängen.

Hon njuter enormt. Sakta, sakta knullar han henne i fittan med kuken medans hans pekfinger gräver djupare in i anus. När han tränger med fingret i anus så drar han ut kuken ur fittan och tvärtom, detta är tydligen otroligt skönt för jag hör hur hon liksom kvider för varje gång. Oändligt sakta hela tiden och jag börjar runka min egen kuk. Plötsligt drar han ur pekfingret ur anus och knullar henne bara i fittan medans han suger på sitt eget långfinger. Han tar ner långfingret mot anus, ökar knulltakten och när jag hör henne nästan skrika så tränger han in med långfingret djupt in i hennes anus.

Hon kommer omedelbart och enormt. Hon tittar på mig men ser mig inte!Jag kommer samtidigt under täcket och Mikael fyller henne med sagge. De faller ihop och det tar säkert flera minuter innan jag hör att Annika smyger sig upp, tar på sig nya trosor och går och lägger sig. Mikael släntrar sig över till soffan och efter en stund sover de bägge djupt. Jag somnade inte på flera timmar och när jag drömde så var det om sex. På morgonen dagen efter låtsades de som ingenting utan tyckte bara att jag snarkat väldigt mycket.Men jag hittade trosorna så jag vet att det inte var en dröm. Än idag har hon inte berättat ett ord om detta men för mig var det ett fantastiskt minne.

(0)

Sexnoveller

Clicky