När min fru blev påsatt av hennes chef framför mig

Sexiganoveller

Vi min 25 åriga fru och jag var hembjudna till min chef på fest Det visade sig att han var ensamstående men hade en kompis där. Vi åt och drack, när vi blev lite fulla började de fulprata lite med min fru. De frågade om hon hade läckra underkläder på sig svarade hon ja. Då fråga dom om de fick se dom, frun var full och svara ja och jag reagerade inte för jag var fullare.

Hon tog av sig klänningen och satt där i röda genomskinliga trosor, B-H och stayup´s, då berömde de henne, talade om hur läcker hon var och bjöd mig på mer sprit. De frågade henne om hon prövat älska med svarta killar, både min chef och hans kompis är svartare än synden. Min fru svarade nej men fråga om de hade så stora kukar som historierna sa. Då tog min chef fram kuken och den var dubbelt så stor som min, och sa att den blev så stor beroende på att min fru var så läcker.

Han fyllde på mer sprit till mig, och frågade om min fru ville känna på den, hon tog runt den och började runka den den blev bara större och hårdare, man kunde ana att hon började bli kåt för det syntes en fuktfläck på hennes trosor, Min chef frågade om hon tyckte den var stor och hon sa att den var mycket större än min, och då ser jag att kompisen klär av sig och chefen gör lika dant. När han klätt av sig frågar han min fru om hon vill dansa och de går upp på golvet och börjar dansa till radion tätt i hop. Och kompisen sitter i soffan och runkar sin minst lika stora kuk. När de dansat och kommit tillbaka till soffan säger chefen till frun att när han och hans kompis är nakna kan hon ta av trosor och B-H, och hon tittar snabbt på mig och tar av dom.

Sen sätter hon sig mitt mellan dom i soffan och jag sitter i en fotölj mitt i mot och jag kan se att hennes bröstvårtor är styva och hennes rakade fitta är mycket svullen och blöt. Då börjar de tafsa på henne och jag blir både svartsjuk och kåt men får inte stånd för jag är för full. De smeker brösten och fittan på henne och hon bara stönar, chefen viskar i hennes öra och så börjar hon runka dom, plötsligt reser hon sig och sätter sig gränsle över chefens kuk och för in den i sin fitta och börjar rida. Efter en liten stund börjar hon skrika ”spruta min fitta full med din härliga kuk” och börjar skaka och man ser han fylla henne.

Direkt han fyllt henne lägger han henne på rygg i soffan och hans kompis tar hans plats. Då frågar han henne om det var skönt med en riktig kuk för omväxlings skull, då säger hon att dom alltid välkommna att knulla henne och tittar mig i ögonen. Då säger chefen att jag ska ta fram min lilla kuk och runka den medans min fru fick riktig kuk. Sedan stoppade han in kuken i munnen på frugan så hon kunde suga på den medans kompisen knullade henne. Efter kompisen sprutat låg de och kelade en stund sen fick hon kuk i var ände och när chefen sprutade i henne gick det för mig då sa han ”han gillar när vi knullar hans fru”.

När de vilat en stund sa de att de måste göras om och helgen efter var det fest hos oss och svärmor, mamma och min fru blev knullade i två dygn, nu vet jag också att det knullas jämt när jag är på resa. De brukar ibland ringa upp mig när dom knullar och jag får lyssna på när dom håller på, så där blev man lurad in i toffelhjältarnas värld.

(0)

Sexnoveller

Clicky