När lusten faller på

Sexiganoveller

Jag är en kvinna med stor aptit på sex. Jag har alltid undrat över det där om att männen anser att vi kvinnor inte vill, eller skyller på huvudvärk. Hemma hos oss är det tvärtom. Han är antingen för trött, eller så känner han sig krasslig. Så då kan ni nog förstå att det är jag som tar initiativen också. Men det gör inget, jag gillar att planera. För det är det som är så upphetsande. Jag skall dela med mig av en av gångerna.

Det var en vanlig dag, en torsdag om jag inte minns alldeles fel. Jag satt som vanligt och drack en kopp kaffe vid köksbordet och funderade på vad jag skulle göra denna dag. (Jag är tyvärr arbetslös) Jag tittade ut genom fönstret och såg några ungdomar på väg till skolan. Mina egna barn, hade redan gått iväg.
Jag bestämde mig för att ta itu med tvätten.
Då fick jag plötsligt syn på min nyinköpta kjol. Inte speciellt vacker, men en lång, vid kjol i ren bomull. Jag gillar att springa omkring med löst sittande kläder när jag är hemma. Och jag fick en idé.
I denna kjol, kan man springa omkring utan underkläder, utan att någon ser det. Jag blev sugen på att testa med en gång. Så in med den i tvättmaskinen så den kunde bli ren.

Efter ett par timmar var tvätten ren och torr och jag gick in i duschen för att göra mig fin och ren. Barnen skulle snart komma hem, så jag fick sno mig på.
Jag tvättade mig och såg till så att tussen åkte bort. Lite kul får man ju ha.
På med en stor t-shirt och den långa kjolen. Nu var jag klädd, men ändå inte. Precis då kom barnen hem.

Efter ett tag var det dags för att göra middag. Jag gjorde min mans älsklingsrätt: Lasagne.
När det stod i ugnen, plockade jag fram kläder till min man. Han brukar vilja duscha när han kommer hem, oftast efter maten, men inte idag, det hade jag bestämt mig för. Jag hängde in ett par träningsbyxor. Det var allt.

Så kom han äntligen hem. Jag var förväntansfull och det pirrade i magen.
– Älskling, jag har hängt in kläder till dig. Maten är inte riktigt färdig, så du kan duscha innan maten ifall du vill…..
Det tackade han inte nej till. Men när han duschat färdigt, tittade han ut genom dörren ganska så förvånad.
Hade du inte hängt in kläder till mig sa du?
– Jodå. Men bara så mycket du behöver, sa jag.

Vi satte oss vid bordet och han tittade undrande på mig. Jag kunde inte låta bli att le stort tillbaka.
Efter ett litet tag, drog jag upp kjolen en bra bit, stretade och puttade ner hans kniv på golvet.
Jag tror nog att han började fatta, för när han tittade upp från golvet, var han en aning röd och andades lite tyngre. Jag la upp mina ben i hans knä och lekte lite med hans kuk som nu stod givakt i de lösa träningsbyxorna. Barnen berättade vad som hänt i skolan och de märkte ingenting.
Plötsligt känner jag hans fötter som försöker att ta sig in under kjolen, så jag hjälper till lite genom att lyfta på den och sära lite mer på benen. Jag känner hans tår på insidan av låren som sakta söker sig uppåt. Jag blev så upphetsad att jag nästan satte maten i halsen. Så nådde han äntligen fram och lekte med stortån. Han lät tån sakta sära på läpparna som var plaskvåta vid det här laget. Han förde den upp och ner. Jag njöt fruktansvärt, det började kittla oroväckande i magen. Jisses, jag höllt på att få en orgasm vid middagsbordet och barnen satt sidan om. Jag tittade med simmiga ögon på min man, som inte låtsades förstå något. Jag kände hur underlivet började röra på sig av sig själv och jag sjönk längre ner på stolen. Då körde han in tån i fittan på mig och det gick för mig. Jag höllt hårt i bordskanten och försökte se oberörd ut, men det lyckades jag inte med.
Barnen frågade vad det var med mig och min man svarade att jag fått kramp i benet och plötsligt började barnen prata om alla gånger de fått kramp i ben och armar..
Jag gav min man en tacksam blick och när jag lugnat ner mig så frågade jag Varför?
Han bara log och sa: Det var du som började!

Maten var uppäten och bordet skulle rensas. Idag slapp barnen hjälpa till och de försvann tacksamma ut på gården för att leka med sina kompisar.
Jag började plocka av bordet och kände ganska snabbt ett par händer om min midja. De sökte sig längre ner och plötslig känner jag hur det drar under kjolen, han lyfter upp den för att få in en hand.
– Hmmmm, och hur står det till här då? undrar han.
– En aning fuktigt och sugen, svarar jag tillbaka.
– Vad skall vi göra åt det då?
– Jag tror jag vet den bästa medicinen, säger jag.
Jag vänder mig sakta om och kysser honom, samtidigt låter jag den ena handen smyga sig ner i byxorna. Jag får tag i hans kuk som är stenhård och kan inte låta bli att sucka en aning, den är så fin och underbar. Jag går ifrån honom och går in i vardagsrummet och sätter mig i soffan och väntar på honom. Han är inte sen, utan kommer efter med detsamma.
Han ställer sig mellan mina ben, lyfter på kjolen och tittar.
– Vad vacker hon är utan peruk, suckar han.
Han sätter sig ner på knä och placerar en kyss mitt på venusberget, sedan börjar han att slicka sig ner till skåran. Jag kan inget annat än att njuta. Jag skjuter fram höfterna för att han skall komma till ordentligt och äntligen börjar han att suga på klittan. Det skälver i kroppen på mig. Jag vill bara ha mer, men mer än så får jag inte, för det ringer på dörren.

Ett par timmar senare, när gästerna har gått och barnen ligger i sina sängar och sussar gott, kan vi äntligen hänge oss till varandra. Jag sliter av honom byxorna och tar ett bestämt grepp om kuken och drar förhuden hela vägen tillbaka och kysser honom mitt på ollonet. Jag hör hur han drar efter andan, han har varit lika sugen som jag länge nu och vi vill bara ta på varandra, smaka på varandra och leva ut våra lustar, så i början blir det lite bökigt. Jag vill suga honom (jag älskar att suga) Han vill suga på mina bröst och även min fitta, men efter ett tag, så blir det ändå jag som får börja och jag slänger mig över honom och suger honom som en besatt. Efter ett litet tag, känner jag att han är på väg, så jag slutar tvärt och beordrar honom till att slicka mig. Och han är inte sen till att lyda. Han slickar så hårt och frenetiskt att det går för mig tre gånger, innan jag får honom att sluta.
Jag vräker honom över på rygg och kör ner fittan över kuken på honom och knullar som en besatt. Vilken känsla, denna härliga kuk i min våta fitta. Det tar inte lång stund förrens vi kommer bägge två. Svetten den lackar och sperman rinner. Men vi är lyckliga. Och trötta. Vi såg stjärnor bägge två. Efter en liten stund, går vi till toan och tvättar av oss, men medan vi gör det, blir han kåt igen när han ser min rakade fitta. Nu kan han ju se ordentligt när jag tvättar av den, så kuken ställer sig i givakt på honom. Och vem kan motstå en sådan prakt? Inte jag i alla fall, så jag erbjuder mig till att hjälpa honom att tvätta av den, och slickar den ren och fin. Sedan kan jag inte hjälpa det, men jag börjar bli sugen på mer och börjar att suga honom hårdare och hårdare.
Vill du ha mig? väser jag fram med kuken i munnen.
– Mmmmmmm!
– Vill du knulla mig igen? frågar jag.

- O, ja, stönar han.
Så jag reser mig upp, lägger upp ett ben på toa stolen och putar inbjudande med stjärten och med en gång blir jag uppfylld med världens härligaste kuk.
– Jag skall knulla dig, väser han fram. Jag skall knulla dig tills du ber om nåd. jag skall knulla dig gul och blå. Ja jisses vad jag skall knulla dig.
Han säger det med kraft och han kör kuken lika hårt i fittan på mig. Så här upphetsad har han aldrig varit så han säger sådana saker och aldrig att han knullar mig så hårt. Jag blir så kåt med en gång att det går för mig. Men han forstätter att knulla, hårt. in och ut. Jag känner hur pungen slår mot fittan, jag hör hans ord, så än en gång får jag en orgasm. Men efter det kan jag inte mer utan ber honom att sluta och att jag vill suga av honom istället. Jag vet hur upphetsad han är och att han vill att det skall vara hårt. Så jag sugar och bildar ett vakkum som inte är nådigt. Varje gång jag når roten, biter jag till en aning. Först rycker han till, men efter en stund vill han att jag skall bita hårdare och hårdare. Och jag är inte sen till att lyda och när jag börjar bli rädd för att jag biter för hårt, känner jag att han är på gång och sekunderna senare får jag hela munnen full med sperma, jag försöker att svälja undan, men jag hinner inte så hälften hamnar på brösten.
Han sjunker ner på knä och lägger huvudet mot mitt bröst.
– Jag älskar dig, suckar han.
– Och jag älskar dig, svarar jag honom.

Numera vet han vad jag vill när jag har kjolen på mig, men lika härligt som första gången blir det inte, men vad gör det, jag har tid till att fundera ut andra saker och det gör jag med.


Inskriven av: *Kräftan*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky