När jag plockade upp en liftartjej

Sexiganoveller

Det som jag nu skall skriva och berätta om är en sann historia som jag själv har upplevt. Av den händelse att flickan jag nämner skulle läsa detta och känna igen sig, vill jag på detta sättet tacka henne för en underbar upplevelse.

Hela historien inträffade för några år sedan när jag fortfarande var gift. (Numera är jag lyckligt skild). Men så till saken. Den sommaren som detta hände hade min fru och jag, efter segslitna förhandlingar, kommit överens om att vi för första gången sedan vi träffades skulle fira semester på olika håll. Hon skulle med våra barn åka till sin mor som bodde strax utanför en mindre västsvensk stad och där tillbringa semestern, som hon sa, ”i lugn och ro”. Medan jag däremot hade tänkt mig en härlig camping- och fiskesemester i Bohuslän och Norge.

Så in med kärr … förlåt, jag menar naturligtvis frugan och ungarna i bilen. Men, hur ända in i, (det varmare stället en trappa ner), skulle jag kunna få med mig allt bagaget som dom hade i en sådan mängd att jag funderade på om dom skulle vara hos svärmor i ett år i stället för en månad som vi hade kommit överens om. Men problem är ju till för att lösas. Jag fick helt enkelt låna en släpkärra av grannen och så var det problemet också löst. Sedan snabbt iväg ner till svärmor. På pricken lik en sådan svärmor som man tror att det bara finns i tecknade serier. Hon var verkligen ”ett hår av hin” som man säger. Om hon nu inte var hans gamla mormor. Det kvittade vad jag sa, eller gjorde, så var det fel, hur rätt det än var. Om jag bevisade att jag hade rätt genom att visa henne att det stod så i en tidning eller en bok, så stod det fel där också. Punkt och slut. En riktig satmara var hon. (Du kanske förstår varför jag inte ville tillbringa en månad i hennes sällskap).

Av med frugan, ungarna och hela flyttlasset och så kvickt som jag bara vågade för husfridens skull, hem till Göteborg igen. Välbehållen hemma igen sätter jag genast igång med att packa in tält, sovsäckstäcken, luftmadrasser, fiskegrejer, mat och allt annat som måste med för att det skall bli en lyckad semestertripp. Som avslutning på dagen tar jag ett varmt härligt bad och så tidigt i säng så att jag kan starta utvilad i morgon.

En strålande vacker dag. En riktig önskestart på semestern. Efter en sista proviantering av dagens behov av färskvaror bär det iväg. Äntligen! Kurs västerut mot Bohusläns skärgård. VÄSTKUSTEN = BÄSTKUSTEN. Den enda riktiga kusten i hela Sverige. Sedan får dom där jädrans ”nollåttorna” säga vad dom vill om sitt sjunkna grönsaksland.

Eftersom jag inte har bråttom åker jag gamla E 6:an, (det som var E 6:an innan motorvägen byggdes) och strax efter Stora höga står den första liftaren. En tjej, det går inte att ta miste på. (Såvida det inte är en transvestit). Det är ju en riktig snygging till och med. Oj oj oj, vilken liten goding. En tunn vit blus som hon har knäppt upp helt och sedan bara knutit ihop under brösten och in kortkort ljusblå kjol. Ingenting mer. Inte som syns i alla fall, men om hon bara böjde sig framåt så skulle det inte vara så svårt att kolla den saken heller. Inte med den korta kjolen. Jag bromsar in min gamla risiga Golf och innan jag hinner fråga om hon kan nedlåta sig att åka med i en sådan gammal skrotbil som min har hon öppnat dörren och hoppat in och jag kan med en närgången granskning konstatera att hon verkligen är snygg. Gnistrande rågblont hår och klargröna pigga ögon. Undrar om hon är äkta blondin tro? Men det kanske inte är värt att kolla den saken, ännu. Den korta kjolen bryr hon sig inte om att dra ner fast den sitter farligt högt upp på låren och även om hon försökte så nådde den ändå inte så väst mycket längre. Kjolen sitter faktiskt så högt att jag kan se trosorna skymta fram. Svarta, med små spetsar tror jag. Blusen är så tunn att jag utan svårighet tydligt kan se brösten genom tyget. (Den kunde hon ju lika gärna vara utan). Jättefina toppigt uppnosiga flickbröst, som jag tittar minst lika mycket på som jag tittar på vägen, om inte mer. Men det gör inte så mycket för på denna gamla vägen är det inte så mycket trafik. Henne skulle det allt smaka att få i ryggläge.

”Hur gammal är du”? frågar jag mest för att försöka att få igång ett samtal. ”Jag har nyss fyllt 16″, svarar hon. Lite äldre än min egen äldsta dotter då, tänker jag. Alltså skulle jag kunna vara far till henne också vad åldern beträffar, men varför hänga upp sig på sådana små detaljer och låta dom komma i vägen för en erövring? Medan jag sitter och funderar på om jag ”som av en händelse” skulle våga lägga handen på hennes knä, kommer hon med en fråga som får mig att rycka till så att nästan kör av vägen. ”Är du kåt på mig?” Frågan kommer i en ton som om det var den mest naturliga saken i hela världen. Snacka om frigjorda ungdomar. Undrar om mina egna döttrar är lika frispråkiga mot främmande män? Innan jag hinner svara, för jag vet inte vad jag skall svar så överrumplad som jag blir, fortsätter hon i samma lugna ton, precis som om hon pratade om vädret. ”Jag tycker att du har fått en sådan ståkuk sedan jag kom in i bilen!” Jag tittar ner och konstaterar fakta, för säg hur man skall göra för att gömma en drygt 25 cm lång och handledsgrov kuk i ett par trånga jeans? Det tror jag inte att ens den duktigaste trollkarl klarar av. Innan jag har fått en chans att hämta mig från hennes fräcka framstöt, lägger hon sin lilla hand på kuken och stryker lätt upp och ner. Och det skall alla gudar veta att det är en behandling som på intet vis gör min redan stora kuk mindre och slakare, utan naturligtvis tvärtom, för den växer ytterligare en bit på längden och blir än hårdare. Det är nog tur att det är så starkt tyg i jeans och att jag har en kraftig livrem ganska hårt åtdragen, för annars hade han väl slitit sig och vem vet vad som skulle kunna hända om han kom loss.

Så fort jag har hämtat mig från den lindriga chocken som hon ger mig låter jag dem högra handen gå på upptäcktsfärd innanför hennes tunna blus och konstaterar att jag har sett rätt. För det jag hittar där är verkligen muns för män. (Mig). Ett par jättesköna kramgoa bröst. Precis så fasta och toppiga som jag gissade att dom skulle vara. ”Har du svårt att komma åt?” frågar hon och fortsätter innan jag hinner svara något: ”Jag tar av mig blusen så blir det lättare för dig att ta mig på brösten.” Jag är ju inte precis van vid att tjejerna är snabbare än mig när det gäller sådana här saker, så jag gör ett försök att återta initiativet genom att med så stadig röst jag kan säga: ”När du ändå är i farten så passa på att ta av dig kjolen också”, men jag tror inte att hon har någon svårighet att höra att den darrar av återhållen kåthet. Av åker blusen och hamnar i baksätet och sekunderna efter far kjolen iväg till samma ställe. Nu kan jag se att trosorna inte är svarta som jag först trodde, utan mörkt lila, hoppets färg. Men spetsprydda är dom i alla fall, så på den punkten hade jag rätt.

Inte vet jag vad hon hoppades på när hon tog på sig trosorna i morse, men jag vet vad jag hoppas på nu i alla fall och det är att få av henne dom så fort som möjlig och i stället få stoppat in kuken i hennes säkert trånga härliga fitta. När kjolen har hamnat i baksätet tillsammans med blusen sträcker hon kattlikt på sin syndigt härliga unga kropp och säger: ”Det är nog bäst att jag tar av mig trosorna också för du ser ju så kåt ut att jag tror att du kommer att svänga in på första bästa P-plats och hoppa på mig” och så åker trosorna samma väg som blusen och kjolen gjorde tidigare. Snacka om tankeläsning, för det är ju på pricken vad jag har i tankarna, men det går inte för på varenda rastplats står det bilar med folk i och utanför.

Mitt i semestertid som det är så förstår jag att det inte går att hitta någon ostörd P-plats på hela vägen och till råga på allt har motorvägen tagit slut så vi är mitt uppe i semestertrafiken, så sittande där i bilen, medan jag låter den ena handen vandra mellan dom sköna brösten och den redan våta fittan på den allra härligaste kåtunge som bara väntar på att få bli ordentligt genomknullad, tittar jag febrilt efter en liten avtagsväg där jag kan svänga in för att få mitt efterlängtade skjut. Visst är det skönt att låta handen gå på upptäcktsfärd över hennes underbart läckra unga kropp, men ett strå vassare är det i alla fall att låta kuken få göra en grundligt utforskande djupdykning i hennes kärleksgrotta.

En mötande norsk lastbil är nära att köra av vägen när chauffören ser vad jag har i bilen och vad jag håller på med. Ja dessa stackars förtryckta och kuvade norrmän. Där. Äntligen. En liten smal väg, knappt mer än en kostig men den passar mig alldeles utmärkt nu. Med en kraftansträngning drar jag åt mig min högra hand och bromsar på samma gång så häftigt att jag nästan får bakomvarande bil in i bagageluckan. Killen som körde bilen sa säkert några väl valda ord om mig och mitt sätt att bromsa på, men så kunde han ju heller inte veta vad jag har i tankarna och vad jag har jämte mig, för i så fall hade han säkert förstått min manöver bättre. (Om han läser detta ber jag honom om ursäkt). Samtidigt svär jag tyst för mig själv över att jag inte har haft råd att köpa en bil med automatlåda, för då hade jag inte behövt använda den högra handen till att växla med utan hade kunnat låta den stanna kvar för att fortsätta utforskningen av denna helt underbara lilla kropp som jag har jämte mig.

”Äntligen”, viskar den lilla kåtungen, ”jag är så kåt så jag tror att jag dör. Fort knulla mig. Stoppa in din jättekuk i min lilla längtande fitta och knulla mig. Knulla. KNULLA”, skriker hon innan jag ens har hunnit att stanna bilen.

Vägen? Eller vad nu det som jag skumpat in på skall kallas, slutar tvärt efter ca hundra meter vid en väl instängslad äng, men längst ner i ändan av ängen där jag har stannat är det en liten plätt utanför stängslet. Kvickt rycker jag ut pläden som jag har liggande i baksätet och brer ut den i gräset. Lika fort som pläden har hamnat på marken är den lilla kåtungen där och slänger sig på rygg med benen brett isär så att jag kan se hela härligheten som jag så hett längtar efter. Och vilken härlighet sen. Äkta blondin är hon garanterat, det kan jag se tydligt nu för solen lyser rakt på henne där hon ligger inbjudande utbredd framför mig och det gnistrar som av tusentals diamanter i håret på henne. Både det på huvudet och det mellan benen. Kvickt slänger jag av mig T-shirten, sliter upp livremmen och knäpper upp knappen i jeansen. Djävlar i havet och fiskar på land. Dragkedjan har fastnat! Så trånga som jeansen är så har jag ju ingen möjlighet i helvetet att få av mig dom utan att först knäppa upp gylfen. Hela tiden ligger hon där på pläden framför mig och kastar fram och tillbaka med hela kroppen medan hon ropar: ”Kom och knulla mig. Kom fort. Jag dör av kåtslaget om du inte sätter in din bamsekuk i min lilla kåta fitta. Skynda dig och kom fort. Knulla mig! Knulla! Knulla! Knullaaa! Knnuuullllaaaaaa!” Det sista skriker hon ut och jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte hörs ner till rastplatsen på E 6:an.

Med en sista kraftansträngning och ett häftigt ryck får jag loss dragkedjan och drar ner både jeans och kalsonger på samma gång, sliter av mig jeansen och bråttom som jag har så trasslar jag naturligtvis in fötterna i kalsongerna, med påföljden att jag står på öronen så att strån och stickor ryker om mig. Liggande där på ängen så lång jag är, ohjälpligt intrasslad, sparkar jag vilt för att komma loss. ”Kras …” Där rök dom kalsongerna all världens väg. Nå, skit samma, något får jag väl offra för en så ung längtande fitta. Det enda jag tänker på just nu är knulla. KNULLA med STORA bokstäver! Och utropstecken! Flera stycken!!! Ändå fler!!!!!!!!!! Kukfan står som en flaggstång. En flaggstång i horisontalläge! Hade jag nu varit kines, eller haft gulsot, vilket Gud måtte förbjuda, så hade det varit svenska flaggan direkt. Kuken gul och kukhuvudet blått.

Äntligen kan jag slänga mig över henne och driva in knullpålen. Så plaskvåt som hon är i fittan behöver jag inte ens tänka på något förspel, utan jag dundrar rätt in på direkten och glider ända in till botten med en enda stöt. ”Aajjj”, skriker hon, ”kuken är för lång. Du fördärvar mig. Jag går sönder. Akta mig. Aj, aajjjj det gör ont. Aaajjjjj”. Tårarna tränger fram i ögonvrårna på henne och hon trycker händerna mot mitt bröst. I hastigheten och kåtruset glömde jag totalt bort ur satans lång och grov min kuk är och hon är ju inte så gammal ännu den stackar lilla tösabiten, därför är hon ju heller inte mogen att ta emot en sådan jättekuk som jag har. Jag känner förresten flera fullt utvecklade kvinnor som inte heller är kapabla att ta emot hela längden. (Bland annat min fru). Men, där kåtheten går in där går förståndet ut.

Min drygt 25 cm långa och handledsgrova kuk som jag är så stolt över. Det är den största och grövsta kuken i hela min bekantskapskrets och den innehåller i alla fall ett 60: tal män. Av dessa 60 har jag sett kuken i stående läge på över 50 och dessa slog jag med bred marginal både på längden och bredden. Denna jättekuk trycker jag nu, utan en tanke på följderna, ända in i en botten på en liten outvecklad tösafitta. Snabbt rycker jag ut kuken igen, viskar några tröstande ord i hennes lilla söta öra och passar samtidigt på att slicka runt där lite, medan jag smeker lätt över hennes härligt fasta toppiga bröst och gnuggar lätt den lilla rynkiga brunrosa bröstvårtan mellan fingertopparna.

Precis det som jag hoppades på händer, för hon glömmer strax den smärta som jag nyss tillfogade henne och börjar på nytt att stöna och gny av kåthet. Men nu har jag lärt mig min läxa, så nu är jag försiktigare och i stället för att bara slänga mig på henne med den enda tanken i huvudet, att så fort som möjligt få in kuken i fittan, så börjar jag i stället att slicka henne i örat igen. Efter en liten stund fortsätter jag från örat ner över halsen mot hennes ljuvligt fasta fina ungdomliga bröst, som fast hon ligger på rygg, pekar rakt upp i himmeln och moder sol. Inget snack om några ”taxöron” här inte.

Hon luktar rent och gott, med en svag doft av någon parfym och renliga flickor är något som jag verkligen uppskattar. Troligen duschade hon innan hon stack ut för att lifta. Kanske med den undertanken att det kunde bli ”något” innan kvällen. Och det blev det.

Jag fortsätter att slicka mig nedåt och allt efter som jag kommer närmare hennes eget lilla ”himmelrike”, så blir hon allt kåtare och kåtare igen. När jag med vana och väl inövade tunga slickar henne i naveln är hon så kåt igen att jag med ett fast grepp måste hålla fast henne, så slänger hon fram och tillbaka med hela sin lilla späda flickkropp. Hela tiden stönar och gnyr hon och dessemellan skriker hon högt: ”Knulla mig. Fort, stick in kuken i mig. Skynda dig! Jag dör av kåtslaget om du inte knullar min stackar lilla stenkåta fitta nu på en gång. Du måste knulla mig nu på en gång. KNULLA! KNULLLAAAAaaaa.” Det sista ylar hon ut som en löpsk hynda.

Nu är hon lika kåt igen och har glömt att det för en stund sedan gjorde så ont så att hon grät, men det har inte jag och vis av skadan tar jag det lite lugnare denna gången och slänger mig inte bara på henne som jag gjorde förut, med ödesdigert resultat, utan jag fortsätter metodiskt att slicka mig nedåt. När jag har kommit så långt att jag är framme vid hennes gnistrande rågblonda tofs, gör jag en kringgående rörelse över hennes ljumskar och ner på insidan av låren. Återigen har hon blivit så kåt att det bara är med milt våld som jag lyckas att hålla fast henne. Hela tiden skriker hon ut hur fruktansvärt kåt hon är och att jag skall knulla henne direkt på stubinen, men det gör jag inte, inte ännu. I stället tar jag och klämmer fast hennes ben, ett under varje arm och så sätter jag igång att slicka hennes lilla kärleksgrotta. Ingen tvekan om att hon har varit noga med hygienen i morse, för även den lilla blöta fittan smakar rent och friskt.

Trots att hon bara är en liten flicksnärta på 16 år och jag en stor stark karl i mina bästa år har jag vissa svårigheter med att hålla fast henne, så kastar hon fram och tillbaka med hela sin lilla späda kropp när min fittvana tunga kilar ut och in mellan hennes av kåthet uppsvällda blygdläppar. Jag suger och slickar på hennes klitoris som om det vore en karamell, biter lätt i blygdläpparna och låter tungan löpa i cirklar runt hela den lilla välsmakande fittan, för att i nästa sekund åter sticka in den så långt jag kan i den nu av kåthet återigen alldeles genomblöta rinnande lilla trånga slidan.

Detta fortsätter jag med en bra stund och hela tiden kastar hon sig fram och tillbaka medan hon fortsätter att riktigt vråla ut hur kåt hon är. Hon har tydligen alldeles glömt bort hur ont det gjorde för bara en liten stund sedan när jag utan att tänka mig för det minsta bara tryckte dit min jättekuk med hull och hår, men eftersom jag kommer ihåg hur illa jag gjorde henne vid första försöket tar jag det lite lugnare denna gången. Förresten så gör det henne ingen skada om hon får vänta en stund på det goda som hon så gärna vill ha. ”Den som väntar på något gott …” Och så tycker jag bara att det är roligt att retas lite också.

När jag tycker att jag har jäklats tillräckligt mycket med henne tar jag ett stadigt tag om kuken med ena handen och medan jag med den andra särar försiktigt på dom kåtvåta blygdläpparna och låter till att börja med bara kukhuvudet vispa runt lite i ingången till kärleksgrottan som ligger vidöppen framför mig och bara väntar på att bli utforskad av min kuk. Sedan låter jag bara själva toppen kika in lite, varefter jag drar mig ur igen och låter kukhuvudet i stället åka kana upp och ner mellan blygdläpparna. Effekten av denna retsamma lek uteblir inte, utan det verkar som om flickstackaren skulle vara helt och hållet ifrån både sans och förnuft när hon i högan sky skriker, ja riktigt illvrålar ut att om jag inte genast på momangen sätter in min jättebamse till knullkuk i hennes stackars lilla stenkåta knullsugna fitta, så kommer hon att dö av kåthet direkt på stubinen. Och faktiskt, denna gången är jag nästan beredd att tro henne, för så som hon skakar och darrar i hela kroppen av återhållen kåthet kan jag inte minnas att jag har upplevt med någon annan knullpartner, varken ung eller gammal, i hela mitt syndfulla liv och som den ”häradsbetäckare” jag är, har jag ju i alla fall knullat med massvis av fruntimmer i nära nog alla åldrar. Bara dom vet vad fittan skall användas till mer än att pissa med så är dom varken för unga eller för gamla för mig.

Försiktigt, mycket försiktigt trycker jag in min bamsekuk en liten bit i taget i den helt bedårande lilla trånga fittan, vars ägarinna ligger utbredd framför mig och med både ögon och mun på alla sätt tigger om att jag skall knulla henne. ”Å, kom, knulla, knulla mig, å snälla du, knulla mig. Jag är så himla kåt så jag vet inte vad jag gör annars”, viskar hon. Men på samma gång kan jag se hur det rycker i hennes ansikte av smärta och i ögonvrårna håller tårarna på att växa fram medan min stora dunderkuk tränger sig allt längre och längre in i hennes gudomligt trånga lilla flickfitta. Sakta sakta juckar jag in kuken cm efter cm, hela tiden beredd att sluta om det trots alla mina förberedelser skulle visa sig att den ändå är för grov för hennes stackars lilla trånga fitta. Längden är det ju ingen fara med, för den går ju att reglera. ”Snälla du, var försiktig, din kuk är ju så jättestor”, flämtar hon fram med tårar i ögonen. ”Mycket större än jag trodde att det fanns.”” Skall jag sluta”? frågar jag och är nära att bita av mig tungan när jag försöker att hindra den dumt valda frågan att komma över mina läppar medan jag innerligt hoppas att hon inte skall svara ja. ”Jag kan ju tillfredsställa dig med tungan och fingrarna i stället” ”Nej nej, gör inte det”, svarar hon snabbt med ett litet leende. ”Det är så jätteskönt fast den är så stor att det gör ont. Tungan och fingrarna känns inte lika gott. Ta det bara försiktigt så att min stackars lilla fitta hinner vänja sig vid att ha din jättestora kuk i sig.” Försiktigt juckar jag vidare fram och tillbaka medan jag till min glädje känner att kuken glider allt lättare. Sakta trycker jag på så att kuken glider allt längre in för varje juckande, för att se hur mycket hon tål. Snart har jag fått in halva kuken och hon stönar lätt. Helt säkert har aldrig hennes lilla trånga fitta varit så uttöjd förr och kommer väl knappast att bli det heller förrän hon skall föda sitt första barn. Lite till verka hon att tåla, så jag fortsätter att sakta och försiktigt fortsätter att pressa på. Där är botten nådd! Knappt två tredjedelar har jag fått in och det tycker jag minsann inte är dåligt av en 16: års tösunge att kunna ”svälja”, för jag har ju i alla fall nästan fått in nästan 20 cm av jättekuken. Vid något tillfälle någonstans vet jag att jag har läst att en vuxen kvinnas slida inte är mer än 8–10 cm djup! Konstigt egentligen, för här har jag nu stoppat in ganska precis dubbelt så mycket i en 16 års tjej, så i rimlighetens namn borde jag vara långt uppe i magen på henne och peta nu! Men varför tänka på sådana oväsentligheter just nu? För som jag bedömer att läget är för tillfället, så kan jag i alla fall inte stoppa upp en enda cm till av kuken, för då kommer jag om inte att hamna uppe i magen på henne i alla fall att konkurrera med livmodern om platsen och det kommer med all sannolikhet att orsaka henne smärta och det är för tillfället det sista jag vill, för då kanske hon ”backar ur” på allvar och jag går miste om ett skönt knull. Mycket försiktigt drar jag ut min superkuk så att bara det blålilaglänsande ollonet är kvar i hennes söta lilla gullefitta. Sedan in med dunderkuken igen. Sakta, för att inte göra henne mer ont än nödvändigt. ”Å”, stönar hon, ”å en sådan jättestor härlig kuk du har. Så stora kukar trodde jag inte att det fanns. Å, knulla mig fortare. Nu gör det inte så ont längre. Fortare. Å snälla du, fortare”. Lugnt och försiktigt ökar jag farten, men hela tiden är jag noga med att inte låta superdraggen gå för djupt så att den träffar botten, med känt ödesdigert resultat. Oj, oj, oj, en sådan underbart skön liten knullunge jag har haft turen att få tag i. I vanliga fall brukar jag inte ta upp liftare, men jag får nog revidera mig och göra det i fortsättningen. Åtminstone när jag inte har frugan och ungarna i bilen. I alla fall när det är unga snygga tjejer som liftar. För tänk så många sköna knull jag kanske går miste om annars. Fortare och fortare låter jag min fruktade knullstake åka in och ut mellan hennes uppsvällda blygdläppar. Skönt, nu har den lilla trånga fittan töjt ut sig och blivit så pass uppsmord av hennes utsöndringar att kuken kan glida allt lättare in och ut i en allt snabbare takt. ”Fortare”, stönar hon fram. ”Det går snart för mig.” Jag ökar takten så mycket jag kan och vågar och kuken åker snart fram och tillbaka som pistongen på en skenande ångmaskin. ”Det går”, skriker hon i högan sky. ”Det går för mig. Det går. Knulla mig hårdare. Längre in med kuken. Fortare, hårdare, längre iiinnnnnn …” Hennes ord övergår i ett njutningsfullt skrik när orgasmen sliter tag i hennes späda lilla kropp och hon ställer sig i en båge under mig. Inte för att jag förstår hur hon orkar. En liten spenslig flickunge på bara 16 år. Jag väger ju i alla fall närmare 70 kg naken och det är jag nu. Inte kan jag ens i min vildaste fantasi tro att jag skulle orka gå upp i brygga med henne liggande på mig. Men hon orkar! Är det inte kvinnorna som tillhör det svagare könet? Eller är det kanske bara jag som är en mullig mansgris? I så fall trivs jag bra med det.

Eftersom jag inte har fått min utlösning ännu, saktar jag bara in lite på farten medan hennes orgasm ebbar ut. Sakta börjar hon att komma tillbaka till denna delen av världen igen. ”Å vilken underbart jättestor härlig kuk du har”, säger hon flämtande. ”Och vilken underbart toppenhärlig älskare du är. Det var utan tvekan det underbaraste och härligaste knull jag har fått i hela mitt liv och jag har i alla fall hållit på att knulla sedan jag var 12 år. För det var då på min födelsedag som det var en äldre kusin till mig som tog min oskuld, men det gjorde på långa vägar inte så ont som det gjorde nu innan du kom in riktigt.” Medan hon pratar på ökar jag sakta farten på knullandet igen, för nu vill även jag ha mig en lång och skön utlösning. ”Å vad skönt”, flämtar hon fram, ”orkar du en gång till”? ”Jajamensan”, svarar jag. ”Här ser du killen som inte tröttnar i första taget.” För nog tycker jag att det är onödigt att upplysa henne om att det inte har gått för mig ännu, hon kan gott få tro att jag tar mig två på samma stånd. Undan för undan ökar jag farten på juckandet igen och snart är jag ånyo uppe i samma fart som kolvarna i ett skenande ånglokomotiv har. Snabbt, snabbare, snabbast går röven upp och ner på mig och om det mot all förmodan hade kommit någon med en kamera för att fotografera oss just nu, så är jag säker på att han hade varit tvungen att ”knäppa” på en tusendel för att få en skarp bild. Lika säker är jag på att om vildkaninerna på Gotland hade sett mig nu så hade dom säkert blivit alldeles gröna av avund. Vilken syn det hade varit förresten. Gröna kaniner.

Nu känner jag ända nerifrån tårna och ända upp i bakhuvudet hur det håller på att samla ihop sig till en jättesats. Hur jag bär mig åt vet jag inte själv, men jag lyckas med det omöjliga. Att öka på knullhastigheten ytterligare. Jag känner hur det rinner till mer och mer och precis när det går för mig, hör jag ett riktigt vrål i örat. ”Det går, det går, det går för mig igen”, men nu har jag inte tid att lyssna på och njuta av min knullpartners vilda brunstskrik, för det går för mig också och det känns som om det var hela hjärnan som kommer sprutande ut ur kuken. I hela ryggraden, ända uppe ifrån bakhuvudet känns det som om miljoner och åter miljoner myror kom rusande. Alla med samma mål. Min vilt stötande kuk. Laddning efter laddning sprutar ut som vattnet ur en brandslang. Rakt in i hennes härligt trånga lilla flickfitta och fullkomligt bombarderar hennes livmoder. Nästan helt borta i en annan värld, hör jag genom kåtdimmorna hur hon vrålar ut det ena orgasmskriket efter det andra. När vi så småningom så sakta åter börjar att komma tillbaka till verkligheten på vår egen krassa jord igen efter utflykten till kärlekens sjunde himmel, upptäcker jag att vi har haft åskådare! Flera stycken till och med! För där jämte oss, tittande med stora blanka ögon står det … Ja vad då? Jo, 5 st kossor! Än i dag funderar jag på om dom förstod att det som vi gjorde, var samma sak som tjuren brukade göra med dom vid de tillfällen som det behövdes för att säkra släktets fortbestånd. Såvida det i stället inte kom en veterinär och gav dom en insemination och på det viset berövade dom hela nöjet. Stackarna. Det kan inte vara roligt att vara ko och inte själv få bestämma med vem och vid vilket tillfälle man vill knulla. Med ett sörplande ljud glider min nu sakta slaknande kuk ut ur hennes trånga sugande fitta när jag sakta reser mig upp. Alldeles darrig i knäna efter ansträngningen tar jag mig en titt omkring oss. Nej, några andra åskådare än korna tycks vi inte ha haft, som tur är.

Fortfarande helt utmattad efter detta helt underbara dunderknull lägger jag mig åter ner jämte min tillfälliga älskarinna och smeker sakta över den solbelysta underbart sköna lilla kroppen. Sakta och mjukt låter jag handen glida över den platta magen. Inget överflödigt fett där inte. Med små smekande cirkulerande rörelser fortsätter jag upp mot hennes underbart välskapade och uppåtsträvande unga flickbröst. Väl där böjer jag mig ner och låter läpparna och tungan sakta glida över dom smultronlika bröstvårtorna medan jag kramar lätt om bröstet. Sådant här lammkött är jag minsann inte bortskämd med, fast jag har 3 egna döttrar, men dom vågar jag fan inte röra, för vilket helvetes liv det skull bli på kärringen om hon fick reda på att jag så mycket som hade pillat på någon av dom. Därför tycker jag att det är bäst att ta för sig nu när det bjuds.

Fantastiskt. Jag tycker att jag känner hur det börjar rycka i kuken igen. Efter det fantomknullet trodde jag inte att jag skulle få någon fräs på ”draggen” dom närmaste timmarna, men ännu är tydligen inte undrens tid förbi. Den just nu ganska slaka kuken växer sig allt större medan jag sakkunnigt behandlar dom små rosenknopparna med munnen och händerna så att även dom styvnar allt mer medan sakta suger på dom. Strax har kuken åter nått upp i sin fulla längd av dryga 25 cm och ollonet är åter stort och blankt som ett fullmoget plommon. Efter det att jag åter har tagit en snabb blick omkring oss utan att upptäcka något störande inslag, böjer jag mig ner och slickar lite i hennes lilla söta öra medan jag tyst viskar: ”Tror du att den lilla fittan tål en sådan omgång till utan att rämna helt?” Men jag får inget svar. Minsann, tror jag inte att det lilla livet har somnat. Ja, det är ju helt förståeligt, hon är ju inte så gammal och härdad ännu. Men det är ju bara en liten parentes i sammanhanget och sådant brukar jag inte låta hindra mig av i vanliga fall, så varför göra det denna gången då när kuken åter är så stor och välväxt att det skulle vara rena helgerånet att inte låta den utföra det arbete som moder natur har menat att den skall utför i det tillstånd som den befinner sig i nu. Lugnt och försiktigt, för att inte väcka den lilla knullungen stoppar jag in ett finger i den fortfarande härligt trånga lilla tösafittan för att känna efter om hon är mogen att ta emot min ståtliga springare än en gång. Mja, lite i torraste laget för att åter kunna ta emot min fruktade kämpe har hon väl hunnit att bli, men det skall jag väl kunna åtgärda på ett eller annat sätt. Jag kan ju till exempel ta lite saliv på fingrarna och smörja in den lilla trånga slidan med, men ändå bättre måste det ju vara med naturligt ”smörjmedel” och för att få fram detta börjar jag att mjukt och försiktigt massera kittlaren mellan tummen och pekfingret, medan jag på samma gång låter långfingern först massera själva mynningen till slidan och sedan medan ”smörjan” rinner till glida allt längre in. Med den andra handen smeker jag mjukt och lätt fram och tillbaka över hela hennes mjuka lena välskapta lilla kropp, på samma gång som jag fortsätter att slicka och bita lätt i dom nu åter helt styva bröstvårtorna och emellanåt gör små utflykter med tungan över hennes lena hals och upp till och i öronen. Ingen tvekan om annat än att detta är den rätta behandlingen, för den ger snabbt det önskvärda resultatet. Hennes fittsafter rinner till i en allt snabbare takt och strax bedömer jag av safternas rika tillflöde att hon är mogen för ytterligare en överkörare.

Men för att inte se synden i ansiktet tror jag att jag skall ta henne bakifrån denna gången. Om inte annat så är det viktigt att förnya sig i sexlivet, även om det bara är en högst tillfällig partner. En djupt sovande sådan. Sakta och försiktigt, för att jag inte skall väcka den lilla kåtungen, rullar jag över henne på sidan, så att jag kommer att ligga bakom henne. Ytterligare en snabb blick omkring oss säger mig att vi fortfarande inte har några åskådare. Inte ens kossorna är intresserade längre utan går och betar i lugn och ro en bit bort. Skönt, för det är ju i alla fall bäst att bara vara två när man utövar älskog. Om det inte rör sig om gruppsex förstås, för då verkar det tvärs om ensamt om man bara är två. Fortfarande försiktigt, för att hon inte skall vakna och lägga in sitt veto, lyfter jag på hennes ena ben så att jag får fritt tillträde till det som jag just för tillfället vill åt. Nämligen hennes nu åter helt plaskvåta förtjusande underbart trånga lilla kärleksgrotta. Mycket sakta och försiktigt lägger jag mig tillrätta så att min väldiga springare med sitt stora blålilaglänsande huvud är mitt framför ingången till hennes härlighet. Ett litet juckande och kukhuvudet försvinner in mellan de ljusröda uppsvällda blygdläpparna. Ytterligare ett litet juckande och jag kan känna hur fittväggarna kramar hårt om den halva av kuken som är inne i den mjuka härligt muskulösa slidan. Vilken underbar känsla att bara ligga och känna hur den underbart trånga lilla tjejfittan omsluter kuken som ett våtvarmt skönt fodral. Jag tar och gör ytterligare ett litet juckande och känner direkt hur kukhuvudet stöter emot hennes livmoder. Tydligen känner den lilla tösabiten det också, för hon rycker till och stönar lätt. Aj aj, det var inte bra. Det är inte alls min mening att väcka henne ännu. Jag ligger alldeles stilla med kuken fortfarande så långt in i hennes gudomligt ljuva knullhål som jag kan komma medan hon rör lite oroligt på sig, så för att lugna henne låter jag den ena handen sakta stryka över hennes hår, medan jag med den andra handen mjukt smeker henne över ryggen. Hon rör fortfarande lite oroligt på sig och mumlar något som jag omöjligt kan uppfatta, men det verkar som om mina smekningar har avsedd verkan för hon börjar åter att andas lugnare och sover snart det oskyldiga barnets djupa sömn igen.

Mycket sakta och försiktigt för att inte väcka henne igen drar jag ut min jätteballe så långt att bara toppen är kvar i den trånga och sugande lilla kärleksgrottan, fast omsluten av de svullna blodfyllda blygdläpparna. Lika försiktigt trycker jag åter in så mycket som hon tål. Ända till jag känner hur kukhuvudets yttersta topp nuddar vid livmodertappen som sitter där som en kork längst inne i botten av slidan trycker jag kuken. På det viset fortsätter jag att jucka. Lite fortare för varje gång, men hela tiden aktar jag mig noga så att jag inte kommer för långt in. Nu hör jag att hon fortfarande sovande börjar att andas lite mer flämtande och jag känner även att hon börja att göra små motjuck mot min anfallande kämpe. Det är tydligt att hon även i sömnen anser att motanfall är bästa försvar. Ja inte mig emot, jag har inte det minsta emot hennes försvarstaktik. Nej, faktiskt tvärs om, för något bättre kan jag inte tänka mig för tillfället. Allt hårdare motstötar sätter hon in för att möta min ståndaktiga anfallare med, men i längden hjälper det föga, för med ett orgasmvrål som måste ha hörts vida omkring bort över nejderna vaknar hon upp ur sin djupa sömn. Jag skänker en tacksamhetens tanke till den lastbil son just då passerar förbi där nere på E 6:an bara en liten bit ifrån oss, för utan hans dånande motor och trasiga ljuddämpare hade säkert samtliga familjer som hade stannat på rastplatsen där nere hört hennes vilda könsvrål när hon fick sin tredje utlösning och genast kommit springande för att höra efter vad i all sin dar vi höll på med. Var det kanske så att jag höll på med att beröva henne livet eller något liknande? Eller var det helt enkelt en våldtäkt dom hade blivit vittne till? Gamla karlen, höll han inte på och våldtog den stackars försvarslösa lilla flickan!

Några misstänksamma åskådare är ju det sista jag vill ha för tillfället, för så underbart skönt som jag har det just nu, med större delen av min stora välvuxna kuk begravd i en trång mjölkande och sugande ung skön ofördärvad liten tösafitta belägen på exakt rätt plats, alltså mellan benen på denna 16 års helt nakna skönt rågblonda lilla tjej som ligger på min bilpläd som jag har brett ut på en äng i Guds gröna skön natur under en strålande högsommarsol på den första dagen på min semester som jag kan göra precis som jag vill med utan att min fru kan lägga i sin spetsiga näsa i blöt det allra minsta, som hon annars har en ful vana att göra. Alltså vill jag absolut inte bli störd av några nyfikna semesterresenärer. Inga andra nyfikna heller förresten. ”Å en sådan underbar dröm jag hade”, säger hon ”och så vaknar jag och upptäcker till min glädje att det inte är någon dröm utan att det är i verkligheten. Å vad jag är glad. Ja jag är jätteglad för att jag hade turen att få lift med just dig, du som är en så helt underbar älskare. För det skall du bara veta”, fortsatte hon nästan utan att hämta andan, ”att jag har liftat fram och tillbaka varenda sommar ända sedan jag fyllde 13 år och en sak har jag i alla fall lärt mig under den tiden och det är att ju finare bil killarna åker i och det gäller alla gamla ”direktörsgubbar” också förresten, desto sämre älskare är dom. Det stämmer in i åtminstone 9 fall av 10. Därför åker jag bara med i äldre bilar, för då har jag störst chans att träffa bra älskare. Och du skall bara veta att jag har träffat många bra älskare under dom här liftarturerna, men en sak till skall du veta och det säger jag med bestämdhet utan att ljuga det allra minsta. Du är utan en enda sekunds tvekan både den som har haft störst kuk och den absolut bästa älskaren som jag har träffat sedan jag blev av med oskulden för över 4 år sedan. Det kan jag med 100 %-ig säkerhet svära på”. Sådant beröm vill jag inte påstå att jag är bortskämd med att få höra, så det eggade mig till att utför ytterligare stordåd. Även kuken som nu var på väg att slakna så sakta hörde hennes berömmande ord och styvnade genast till fulla dimensioner igen där han fortfarande satt djupt instucken i hennes underbart trånga lilla fitta.

Eftersom min högst tillfälliga älskarinna hade fått en liten vilopaus och samlat lite krafter efter den sista drabbningen och sin tredje fulländade utlösning medan hon pratade, frågade jag nu om hon trodde att hon skulle orka med en vända till? Hon lämnade ett jakande svar utan tveka och jag föreslog då att vi för ombytes skull skulle byta ställning så att jag lade mig på rygg och hon kom att hamna ovanpå, för då skulle hon kunna rida på min vilda springare i den takt som hon själv tyckte var bäst. (Att det var för att jag började bli lite trött och därför tyckte att det var på tiden att hon fick jobba lite tyckte jag inte det var någon anledning att upplysa henne om. Det hon inte visste hade hon inte ont av).

Att detta var ett förslag som hon gillade var inte att ta miste på, för hon började genast vrida sig för att komma i överläge och utan att min vilda springare lämnade sitt lugna stall bytte vi ställning så att hon kom att sitta på min välvuxna sädesspridare med sina fasta välutvecklade toppiga flickbröst lätt hoppande mitt framför ögonen på mig när hon lutade sig framåt. En härlig syn, men på samma gång mer än vad jag klarade av att se utan att röra, så med ett snabbt kast med huvudet fångar jag in den ena lilla läckra bröstvårtan som hoppar runt så retsamt framför mig med munnen och börjar genast att suga och småbita i den. Jag genast förstod att det var en behandling som hon gillade, för ju mer jag bet och sög, desto fortare red hon upp och ner på den jättekuk som för inte länge sedan nästan spräckte fittan på henne och hon kramade om den på det mest underbara sätt med alla det muskler som hon hade i sin lilla trånga sköna knullgoa fitta. Av hennes minspel att döma förstod jag också att hon inte hade så långt kvar till sin nästa, den fjärde i ordningen, supersköna dunderorgasm och för att öka hennes njutning till det maximala släpper jag taget om bröstet och fattar i stället ett fast tag om hennes getingsmala midja med båda händerna så att jag kan hjälpa henne att rida upp och ner på min superkuk ändå fortare. Nu är det inte längre någon tvekan om att hon närmar sig målet i en rasande fart, för hon andas i en allt snabbare takt och slänger fram och tillbaka med huvudet medan det över hennes läppar kommer en massa gnyenden, småskrik och obegripliga ord i en salig blandning. Så att hon njuter av att bli behandlad på detta sätt av min fruktade älskogsstock går inte att ta miste på. Ytterligare eggad av detta och hennes tidigare berömmande ord, som förresten för evigt kommer att sitta inristade i mitt medvetande (om inte för evigt, så åtminstone så länge jag lever), försöker jag nu att överträffa mig själv i denna den underbaraste av alla leker. Älskogsleken.

Nu märker jag på henne att det bara är sekunder kvar innan hon kommer att drabbas av sin fjärde utlösning och för att hon även denna gång skall få en riktigt skön superorgasm ökar jag på takten ytterligare genom att göra små motjuck. Och så känner jag hur det går för henne igen, för hon börjar att kraftigt skaka i hela sin lilla späda flickkropp och den redan trånga lilla slidan drar ihop sig ytterligare så att den kramar så hårt om min stora rytmiskt pumpande kuk som om den aldrig ville släppa den ifrån sig. Medan jag motjuckar för allt vad jag är värd bryter hennes fjärde orgasm ut för fullt och hon kastar huvudet bakåt med vidöppen mun utan att ett ljud kommer över hennes mjuka röda läppar. Knästående i denna ställning med min maximalt stående och uppsvällda dunderkuk så djupt instoppad i fittan som det går, med huvudet bakåt kastat och munnen vidöppen i ett ljudlöst skrik medan orgasmen sliter i kroppens all hårdspända fibrer släpper hon så äntligen loss alla sina återhållna känslor på en gång, vilket resulterar i ett sådant fruktansvärt orgasmvrål att jag på långa vägar inte hört dess like i hela mitt långa vilda liv och det vill inte säga lite för jag har ändå hört massvis av kåta fruntimmer skrika ut sin orgasm när jag har knullat dom.

Där jag ligger så låter detta sista könsskrik så fruktansvärt högt i mina öron att jag är helt säker på att varenda människa inom en tremilsradie hör det och kommer rusande för att ta reda på vad det är som har hänt. Men än en gång kan jag tacka den intensiva trafiken, som jag annars mest brukar svära över, för att den med sitt överflöd av motorbuller överröstar hennes orgasmtjut. Det är precis som det gamla ordspråket säger: ”Inget ont utan att det har något gott med sig.” När detta sista fruktansvärda orgasmskrik har förklingat ramlar hon bara ihop över mig som om någon har slagit henne i huvudet med en batong. Men det enda batongliknande föremål som finns i närheten är det som hon har uppstoppat i sin underbart trånga fitta, men att den ”batongen” är absolut oskyldig kan jag intyga, för den har inte för en sekund lämnat sitt trånga fodral. Men indirekt är det ändå min ständige följeslagare som är skyldig till att hon har svimmat av liggande över mig, drabbad av ”lilla döden” som det kallas, men det vet han inget om, ”oskuldsknäckaren”.

Själv har jag varken svimmat eller annat utan känner att min egen utlösning är på väg den också, så helt burdust knuffar jag henne av mig och lägger henne i stället på mage på pläden där det nyss var jag som låg på rygg och bestiger henne bakifrån. Med ett enda juck trycker jag in så mycket av min grova kämpe som hon tål och sätter igång att riktigt ”råknulla” henne. All den finess som jag under mitt långa ”knullverksamma” liv har lärt mig är totalt som bortblåst, för den enda tanke jag har i huvudet just nu är min egen snabbt annalkande njutningsfulla orgasm, men jag tror faktiskt inte att hon har något ont av mitt fantasilösa råknull, för hon ligger fortfarande totalt utslagen under mig. Under ett enda kort ögonblick dyker det upp ytterligare en tanke i huvudet på mig och det är att jag skall rycka ut min jättekämpe ur fittan och i stället borra in den i det lilla bruna rövhålet som jag kan se skymta fram mellan hennes fasta välformade stjärthalvor. Men mitt undermedvetna hindrar mig, för innerst inne förstår jag att om jag gör det så kommer jag att fördärva henne totalt för lång tid framåt. Om inte för alltid. För om jag trycker in min handledsgrova kuk i ”brunögat” på henne så kommer jag ju spränga sönder henne så att röv- och fitthål blev ett och det vill jag absolut inte, så jag fortsätter bara att låta min stora sädessprutarkanon löpa amok i det hål som jag vet att hon tål att ta emot den i, även om det inte är mer heller. Nu känner jag att det inte är mer än sekunder det rör sig om innan jag för andra gången denna strålande vackra dag kommer att fylla hennes supersköna lilla ungflicksfitta med min livgivande säd. Och så kommer då ”skottet” forsande som ett vattenfall. Som om det var själva Niagarafallet tycker jag att det känns. Det bara sprutar ut i den ena flodvågen efter den andra, som om det aldrig ville ta slut. Långt uppifrån ryggraden tycker jag hur jag känner hur det rinner till och sprutar, ja riktigt väller ut. Det känns faktiskt som om det var hela hjärnan som rusade ner genom ryggraden och slet med sig ryggmärgen i farten innan den rusade ut genom ”superdraggen” och in i hennes underbara sköna lilla kärleksgrotta. Totalt uttömd på allt, både krafter och satser, säckar även jag ihop på pläden jämte henne, min lilla liftarbrud, efter den mest fulländade superfantastiska fantomutlösning som jag har haft på både år och dag. Jag känner mig så slut så att även om varenda semestertrafikant på E 6-an och varenda människa i hela djävla Bohuslän, både fast boende och sommargäster kom och tittade på oss, så skulle jag inte bry mig om det. Men dom enda åskådare som vi har är ett par av korna, men dom tröttnar snart och sätter i stället igång och betar av gräset som vi har lånat av dom för att ha som kärleksläger. Jag tror inte att dom misstycker, för dom sa i alla fall inget om det innan dom gick. Efter ett tag börjar vi åter att komma tillbaka till verkligheten igen och när vi har legat och nojsat och småpratat med varandra en stund börjar vi att leta efter våra kläder, för nu börjar solen att dra sig neråt på himlavalvet och det börjar att kännas lite kyligt i luften. Hon hittar alla sina i bilen och jag mina utspridda över halva ängen där vi har legat och bedrivit vår avancerade kärleksfestival. Det var ju rena turen att var kor och inte getter som gick här och betade, för getterna hade väl käkat upp varenda trasa så att jag inte hade haft något att ta på mig, men kossorna sket som tur var fullkomligt i mina kläder. (Ja, inte bokstavligt förstås). Kalsongerna, som jag på något mystiskt sätt? Har lyckats att göra sönder Lägger jag under en sten. Skulle frugan sakna dom i tvätten när jag kommer hem, (fruar har ju en viss förmåga att göra sådant), så får jag väl försöka att ljuga ihop en historia om hur dom har försvunnit. Om hon sedan går på den eller inte är en annan sak. Huvudsaken är att hon inte får reda på sanningen, för då blir det inte roligt för stackars lilla mig. Jag tar på mig jeansen direkt. Nu gäller det bara att vara försiktig så att jag inte fastnar med min nu inte fullt så jättestora, men ändå ansenliga och betydligt ömmare kuk i dragkedjan. Efter ytterligare en del ömsesidiga ömhetsbetygelser skiljs här våra vägar, min tillfälliga älskarinnas och mina. För ett erbjudande om att övernatta hos mig i tältet och eventuellt få sig ett skjut till, avvisar hon vänligt men bestämt med förklaringen att om hon inte kommer hem så kommer hennes föräldrar att gå till polisen och be dom sända ut ett rikslarm om att hon har blivit kidnappad.

Med hotet om att bli misstänkt som kidnappare och barnarövare hängande över mig samtycker jag till att det nog är bäst både för henne och mig att hon kommer hem innan natten, även om det skulle ha smakat med ett nummer direkt på morgonståndet. Hon skall lifta hem säger hon, så slipper jag att köra tillbaka åt fel håll med henne. Det skall inte förnekas att jag känner mig tacksam över det förslaget, för jag är fortfarande såpass matt i hela kroppen efter vårt heta kärleksmöte så att om jag gav mig ut i den fortfarande hetsiga semestertrafiken nu så skulle jag säkert utgöra en trafikfara. Därför slår jag i stället upp tältet för att efter lite mat lägga mig att vila och sova. Det verkar faktiskt vettigare att starta tidigt i morgon bitti när jag är utvilad och trafiken glesare. Av det sista jag ser av min lilla kåta liftarbrud förstår jag gott att hon är helt nöjd med mina prestationer som älskare och dom dunderknull som hon har fått av mig, åtminstone för i dag, för hon kliver in i en jättestor välputsad skrytbil, körd av en inte allt för mager, snarare tvärt om, äldre gubbe. Och när jag tänker på hennes ord om bilarnas utseende och förarnas kompetens som älskare förstår jag att hon valde den bilen bara för att hon vill åka bekvämt hem efter den omgången som hon fick av mig och som hon säkert inte kommer att glömma i första taget.

När jag vaknar nästa morgon är min första tanke, var det bara en dröm alltihop? Men nej, någon dröm var det inte, det känner jag direkt när jag skall morgonpissa, för en röd, öm och svullen kuk, det får man inte av någon dröm, hur verklighetstrogen den än är! Men jag vet också av tidigare erfarenhet att det brukar gå över ganska snabbt.

Först när jag håller på med att packa ner tältet kommer jag att tänka på att jag har glömt en viktig sak. Nämligen att fråga ”med vem har jag den stora äran att älska”? Och om inte jag misstar mig allt för mycket hör väl det till allmän hövlighet. Eller gör det inte det kanske?

 

(0)

Sexnoveller

Clicky