När jag började på folkhögskola

Sexiganoveller

Jag började på Gotlands läns folkhögskola hösten 83, jag skulle gå på fotolinjen ( som faktiskt är riktigt omtalad ).
Första dagarna gick jag bara omkring och tittade på alla tjejerna som fanns på skolan. Det bodde det året jag gick på skolan ca 75 personer på skolan. Men på hela skolan gick det omkring 230 personer.

En dag skulle vi basta och dricka lite pilsner, jag kände ingen innan jag började på skolan och tänkte att det var lika bra att hänga på. Det skulle bara vara killar med hade de sagt. Det var jag, Lars, Rune och Anders.
Vi började basta och tog några pilsner när Micke frågade om det fanns någon som var homosexuell på skolan.
Det var ingen som visste om det fanns det, samtalet gick vidare in på brudar och vi jämförde de intryck vi hade fått av dem. Rätt som det var hörde vi att det kom in någon i duschen och Anders gick ut för att kolla vilka det var, han kom tillbaka snabbt med ett stort leende på läpparna.
-Faan killar, det är an massa brudar som ska basta, jag vet inte vad de heter men Mikaela var med i alla fall, sade han.

Mikaela var en tjej som hade utmärkt sig ganska snabbt, hon var som en gudinna, ca 1.75 smal och med enormt fina tuttar. De flesta killar hade ganska snabbt börjat prata om henne. Hon hade en utstrålning som gjorde alla killar redo att gå ner för räkning.

Vi sade till varandra att vi skulle ta bort handukarna och säga till tjejerna att om man skulle vara här inne fick man inte använda handuk.
Tjejerna kom in och Eva sade:
– Jaså är det inte tillåtet att använda handuk härinne eller?
– Det gör inget sade Mikaela och gick ut med sin igen.
Nu hade vi kommit dit vi ville och Lars frågade Sharon
– Har du sett några snygga killar här på skolan då?
– Nja sade Sharon, jag är inte direkt kräsen, jag tar det mesta bara jag får en kuk i mig.

Vi bjöd tjejerna på varsin öl och satt och småblängde på dem i smyg och gav varandra gillande blickar som antydde på deras kroppar.
– Vad flinar ni åt? Sade Mikaela. Har ni aldrig sett en naken tjej förut eller?
Eva ställde sig upp och tog om sina bröst.
-Har ni sett en kvinna knåda sina bröst så här, sade hon, och knådade dem långsamt.
Mikaela ställde sig bakom henne och tog tag i brösten och började smeka dem.
-Aaaah, stönade Mikaela.
Jag tittade till höger och såg att Rune´s kuk började långsamt att röra sig uppåt.
Det var en fin uppvisning vi fick se, Eva vände sig om och gick ner på knä och började försiktigt att slicka runt Mikaelas mus. Mikaela började snabbt att stöna och jag tittade mig omkring och såg att alla killar nu satt med var sitt praktstånd, inklusive mig själv.
Vi satt på alla på övre bänken och Sharon satt nedanför oss, hon tittade lika intensivt på showen som vi gjorde. Men när hon hörde att vi satt och flinade vände hon sig om och tittade med förtjusning på oss.
Det var Anders som hade turen att sitta närmast och Sharon tog tag i hans kuk och han stönade ljudligt. Vi andra satt där avundsjuka och bara tittade på. Men Anders tog bort hennes hand och sade.
– Faan, jag skulle gärna vilja men jag har en tjej och jag klarar inte av att svika henne.
Sedan gick han ut. Vi tittade på honom, men ingen blev direkt besviken för Sharon gick snabbt vidare till näste man som var Lars.Hon slöt snabbt sina läppar runt hans ollon och började suga långsamt. Rune började försiktigt att klämma på hennes bröst medans jag bara satt och stirrade, jag hade aldrig varit med om något liknande innan.
Mikaela fick fortfarande sin mus slickad men hon låg på golvet nu med benen väldigt brett isär. Hon tittade upp och såg att jag satt där ensam med ett fylligt stånd.
-Eva sluta, sade hon, killen sitter där alldeles själv och vågar inte gör a något , vi måste hjälpa honom. Eva tittade upp och gick sedan fram till mig på knä, hon tog tag om mina knän och började smeka med händerna upp mot min kuk, hon tog tag i den och började långsamt runka den. Samtidigt fick jag en kyss av Mikaela som sade åt mig att lägga mig ner på golvet. Jag lade mig ner och Eva började suga på kuken. Mikaela började nu att kyssa mig och jag fick äntligen chansen att lägga händerna på hennes fina byst. De var underbara.
Mikalea avbröt kyssen för att sätta sig på huk över mitt ansikte och sa åt mig att slicka henne. Hon smakade bra, lite syrligt. Jag var helt koncentrerad på att slicka Mikaelas mus och jag märkte inte att Eva slutade suga. Mikaela skrek och hon fick en orgasm som aldrig verkade ta slut, hon pressade sin fitta mot mitt ansikte hårt, säkert i en halvminut innan hon lättade på trycket.
– Nu ska du få knulla mig sade hon och ställde sig på alla fyra.
Jag var inte sen att ställa mig bakom henne och låta kuken glida i hennes fittspringa.
– Kör in den då sade hon.
Jag körde in edn och jag stönade högt, så här kåt hade jag inte varit på länge. Jag knullade henne och hon lutade sig framåt och stödde sig armarna. Plötsligt kände jag att någon började pet mig i anus. Det var Eva som körde in ett finger och sedan sade hon:
-Det är okej det är bara att köra.
Lars kom fram och innan jag hann att fatta vad som var på gång körde han in kuken i stjärten på mig.
– Vad faan håller du på med? Sa jag.
Eva började slicka mig runt mitt stjärthål samtidigt som Lars stötte in längre och längre. Här stod jag alltså och knullade en tjej som innan jag började på skolan aldrig trodde jag skulle komma nära och samtidigt hade jag en kuk i stjärten. Det var med tvekan som jag kände Evas tunga vispa runt mitt anus och Lars kuk. Men ju mer han trängde in och ju mer Eva slickade ju skönare blev det. Sedan hade jag Mikaela att tänka på.
– Fortsätt då du kan inte bara sluta bara för att du får en kuk i röven sade Mikaela upprört.
Det var bara att pumpa på och snart kände jag att det var på väg att gå för mig och jag sade det till Mikaela.
-Faan sade Mikaela, jag har inget skydd, du får lägga satsen på ryggen.
Jag drog ut den och samtidigt åkte Lars kuk ut, Eva runkade den och nästan samtidigt som jag sprutade på Mikaelas rygg kände jag att det kom något över min rygg också.

När jag vände mig om log de och jag hann precis se när Rune lade sin sats på Sharons mage samtidigt som han lät som en brunstig älg.
Vi kramade varandra och sade att vi skulle gå ut istället, det började bli lite varmt, vi var trots allt i en bastu.

Jag förstår så här i efteråt varför Lars hade frågat om det fanns några homosexuella på skolan.

(0)

Sexnoveller

Clicky