När jag blev upptäckt

Sexiganoveller

Det var en helt vanlig sommardagen solen sken på mej där jag satt på en sten efter att ha tagit ett dopp i en liten skogtjärn. Jag kände solstrålarnas värme och tänkte, fan det är ju inte en människa här så jag tog tag i min slaka kuk och började sakta runka. Jag satt där på stenen ett bra tag när jag plötsligt hörde röster i skogen.men jag tänkte inte mer på det utan fortsatte att runka bara en minut senare hörde jag en röst bakom mej som sa:Jaha här sitter du alldeles ensam och runkar. Ja vände mej om och såg att det var en ung tjej, hon var blond och hade på sej en vit topp och bikini-string trosor Sen sa hon:är det ok om jag tittar på….ja-a-a stammade jag fram så fortsatte jag att runka medans jag pratade med tjejen som sa att hon hette Louise helt utan för varning satte hon sig bervid mej och tog tag i kuken och runkade den. sen tog hon den i munnen och började suga..jag kände att jag skulle komma vilken sekund som helst,och det gjorde jag i munnen på henne hon svalde det mesta av satsen men lite hade runnit ut ur munnen det slickade hon i sig. Sen reste hon sej och sa tack och kyste mej för att sedan gå vidare.. Sen såg jag aldrig henne mer…

(0)

Sexnoveller

Clicky