När jag blev upptäckt med porrsurfande

Sexiganoveller

Jag jobbar på ett företag, det spelar ingen roll vilket, men det är i varje fall rätt trist. Det enda som livade upp mig om dagarna var mitt smygsurfande på porrsajter på Internet. Det gav liksom en extra kick när jag hela tiden satt beredd att med ett kortkommando stänga fönstret om chefen plötsligt skulle dyka upp.

Men ärligt talat är även porr trist i längden. En dag anställdes en tjej på företaget. Hon hette Therese. Therese var kort och hade mörkt hår, nästan alldeles rakt, som gick en bra bit ner på ryggen. De andra killarna i fikarummet var som galna. Anders babblade på om någon film han hade sett och Christian pratade som vanligt om sin segelbåt. Min chef Bernt skröt om sin nya bil. Therese var tyst och reserverad. Det var som om hon höll tillbaka sin charm. Kanske var hon van vid att män blev kära i henne alltför ofta. Jag betraktade hennes ansiktes rena linjer och lät blicken glida ner över halsen, sedan nedåt över hennes små men välformade bröst som avtecknade sig tydligt under den tunna tröjan. Plötsligt insåg jag att Therese hade sett mina blickar. Jag tittade upp. Hon såg på mig och log. Hon gillade mig! Hon föredrog mig framför de andra bräkande idioterna i rummet. Mitt hjärta slog dubbla slag. Från den dagen var jag kåt för jämnan. Mitt huvud uppfylldes av Therese. Jag surfade in på porrsajter hela tiden när ingen såg på. Egentligen kunde jag ju ha fantiserat om Therese vackra kropp, men som ni vet är porrsajter en drog, som man behöver vare sig man vill det eller inte.

När jag just fått upp en saftig bild på en brunett som blev tagen bakifrån upptäckte jag att Therese stod bakom mig, kom Therese in i rummet. Hon måste ha smugit in, för jag är alltid väldigt vaksam när jag surfar porr på arbetstid. Jag kände hur jag blev väldigt röd i ansiktet. -Tycker du hon är söt, sa Therese. -…ja… sa jag med grumlig röst. Jag kände mig som en fullständig idiot. -Men hon har inte så snygga ben. Och är hon inte lite tjock? Kolla på den här istället, sa hon och knappade in en adress. En bild på ett lesbisk par kom upp. En blondin, smal och med mycket välformade bröst, stod bredbent medan en brunett satt på huk och slickade. Blondinen lutade huvudet bakåt och njöt ohämmat. -Där har du några riktigt snygga ben, sa Therese. Plötsligt kände jag en oerhörd säkerhet.

Jag kände att jag var en winner, att det inte fanns något farligt i hela världen. Thereses totalt överraskande beteende hade vridit tanken ett kvarts varv, så att allt plötsligt var möjligt. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra, men jag visste att det på något sätt skulle bli vi två. Therese tittade på mig med busig blick och log. Länge, länge höll hon kvar min blick. Men så plötsligt hördes det steg i korridoren. Jag stängde omedelbart datorfönstret med det lesbiska paret och började skriva i ett anteckningsblock för att det skulle se ut som om jag arbetade. Therese försvann snabbt ut ur rummet. Men tvärtemot vad jag hade trott dröjde det flera dagar innan Therese och jag kunde träffas på tu man hand igen. Det var en massa konstiga saker som gjorde att vi inte lyckades prata ostört, och jag anade att hon på något sätt undvek mig, trots att hon inte borde göra det. Men allt är ju sällan så där enkelt som det beskrivs i porrnoveller på Internet. Kanske ville hon trots allt inte ha mig, kanske hade hon en pojkvän.

Under dessa dagar behövde chefen Thereses hjälp hela tiden. Ofta arbetade de inne på chefens rum med stängd dörr. Chefen var i femtioårsåldern och hade en rejäl kagge. Han luktade svett. Jag började fantisera om hur chefen satt där inne och tafsade på Therese. Jag kände starkt äckel inför de fantasierna, men de gick inte att hålla tillbaka. I min sjuka svartsjuka såg jag hur chefen tryckte in sin ådriga lem i Thereses fitta. Jag kunde inte tänka på något annat än Therese mjuka kropp. När jag skulle skriva något på datorn tappade jag tråden när jag var halvvägs igenom en mening. När jag hällde upp kaffe i fikarummet darrade jag så att jag spillde. Det var fullständigt omöjligt att göra någonting ordentligt. Jag blev tvungen att springa in på toa hela tiden för att runka. Mitt liv blev alltmer ohållbart. En onsdag sitter jag och på toastolen och runkar som vanligt. Till min stora skräck ser jag hur dörren öppnas. Mardrömmen blir till liv. Jag har glömt att låsa. Och till råga på allt är det Therese. Hon tittar på mig, först väldigt förvånat, men sedan kommer den där blicken som hon gav mig när jag frågade om hon var lesbisk. Efter att ha tittat sig över axeln kommer hon in och låser dörren bakom sig. Jag sitter som förstelnad, fortfarande med kuken i hand.

Therese tittar på mig. -Ska jag… hjälpa dig, säger hon och ler. Jag bara tittar på henne, fortfarande förstelnad. Hon är så oerhört vacker. En tunn hårslinga har lossnat från hårspännet och hänger ner längs kinden. Hon sätter sig på huk, ser mig än en gång i ögonen, böjer sig framåt och tar min kuk i sin mun. Hon suger sakta. Masserar kuken med läpparna. Låter tungan cirkla runt ollonet. Sakta, sakta. Det enda som hörs är min tunga andhämtning. Jag tar tag i hennes huvud. Hon suger allt snabbare och till slut går det för mig. Hon sväljer allt. Med tungan slickar hon kuken ren och ställer sig sedan upp och tittar mig än en gång rakt i ögonen. Utan ett ord drar hon den tunna tröjan över huvudet och tar av sig den svarta BH:n. Hennes bröst är inte så stora och en aning spetsiga.

De är oerhört vackra. Jag slutar andas av upphetsning. Hon tar hon av sig byxorna och sakta drar hon ner trosorna centimeter för centimeter. Sedan ställer hon sig bredbent framför mig. Jag sätter mig på huk. Jag drar lite lätt i hårstråna i hennes buske. Det rycker till i hennes kropp av upphetsning. Sakta låter jag min tunga söka sig fram till clitoris. Hon är otroligt våt. Och så slickar jag. Runt runt. Therese försöker hålla sig tyst, hon biter sig i läppen, men ändå kan hon inte hålla tillbaka några låga stön. Jag slickar länge, länge, och hjälper ibland till med några fingrar. Först ett finger, sedan två och till slut tre. Till slut skakar hon till och kastar sig ner och kysser mig. Små korta kyssar överallt i ansiktet och på halsen. Hela hennes kropp skakar. Jag slickar hennes bröst och hon stönar lågt. Fortfarande utan ett ord klär hon på sig.

Hon ger mig en snabb blick och går ut. Trettio sekunder senare lämnar även jag toalleteten. Vi spelar som om inget hade hänt. — Den kvällen är det några som jobbar över, bland annat Therese och jag. Hela tiden längtar jag hett att de andra ska gå så at jag kan få ha Therese för mig själv. Men de hänger sig kvar. Och som alltid pratar de högt och skrytsamt medan de äter sina hamburgare från McDonalds. Deras flottiga fingrar bildar avtryck på bordet. Jag har aldrig hatat mina arbetskamrater så mycket som nu. Jag kastar en blick på Therese och jag ser att hon tänker likadant. Till slut ska de gå och undrar om inte vi också ska med. -Nej, min buss går inte förrän om 20 minuter, så jag stannar nog och jobbar undan litet. -Jag med, säger Therese. De andra tittar lite misstänksamt på henne. -Har du också en buss som går om 20 minuter, frågar Anders på sin bräkiga göteborska. -Ja, just det, säger Therese. Anders står kvar och fånler ett tag, och kan inte riktigt komma på vad han ska säga. -Är det säkert att du inte ska komma med, säger han. -Ja! snäser Therese. Till slut lämnar i varje fall idioterna kontoret och vi blir ensamma kvar. Jag har alltid haft en längtan efter att förnedra min chef på något sätt.

Jag tror att de flesta tänker likadant. -Vi gör det på chefens skrivbord, sa jag till Therese. Hon fnittrade till och nickade. Vi gick in i chefens nedsläckta rum och tände. Jag såg ut genom fönstret. Det regnade. Vi fällde stålpersiennerna, så att ingen på gatan rakt över skulle se. Över skrivbordet hängde fotografier på chefens fru och barn. Ett litet ögonblick kändes det fel att göra det här på chefens rum. Men Therese hade redan fått av sig byxorna och tröjan. Bara underkläderna var kvar. -Den där äckliga gamla gubben, sa hon. Vet du vad han gjorde? Han tog mig på låret idag, högt upp, här, sa Therese och visade med handen. -Fy fan, sa jag. Jag kände det på mig. -Men nu pratar vi inte om det, sa hon och drog ner trosorna. Jag tog av mig kläderna och slängde dem i chefens stora läderfotölj. Theresa sa: -Lägg dig på skrivbordet. Jag gjorde det. Theresa satte sig grensle över mig med fittan över mitt ansikte. Jag kände hennes härliga mystiska doft. Än var det några centimeter kvar innan jag kunde röra henne med min tunga.

Hon tog min kuk i munnen. Precis som förra gången började hon cirkla sakta med tungan runt mitt ollon. Sakta sänkte hon fittan mot mitt ansikte. Jag började slicka. Lite i taget. Dessemellan tittade jag framåt och såg hennes bröst som guppade lätt upp och ner. Jag tänkte att det här är den första dag då jag verkligen trivs på jobbet. Aah, den flickan kunde suga! Efter några minuter kände att det snart skulle gå för mig, och det ville jag inte, inte förrän jag kommit in i henne. Jag slingrade mig ur hennes grepp. Hon ställde sig på alla fyra. Jag tog tag om hennes smala midja och trängde in. Thereses klämde och masserade min kuk med sin fitta på ett sätt jag aldrig varit med om förut. Hon var verkligen vältränad där nere. Det fanns inga tankar längre i mitt huvud, det var bara kön kön kön. Theresa stönade högre och högre och skrek till slut hämningslöst varje gång jag körde kuken in i henne. När jag kände att det var dags drog jag ur kuken och lät den rika satsen spruta ner över chefens skrivbord. Theresa drog med fingrarna genom satsen och slickade av sina fingertoppar. -Jag vill ha mer, sa Theresa. -Jag hämtar ett glas vatten, sa jag. -Ta två, sa Theresa. När jag var i kafferummet hörde jag kopiatorn börja arbeta. Plötsligt blev jag rädd att någon trots allt var kvar på kontoret förutom vi.

När jag kom ut i korridoren såg jag Theresa sitta på kopiatorn med locket öppet. Storslagna, svartvita bilder av hennes kön kom ut. Kopiatorns starka lampa gick fram och tillbaka under hennes fitta. Jag plockade upp pappren. -Kom, sa hon. Vi satte upp kopiorna på chefens vägg. Det hela började gå för långt och var egentligen helt ologiskt eftersom chefen knappast skulle bli förnedrad av bilderna, snarare tvärtom. Men både Theresa och jag hade kommit in i det underbara anarkistiska tillstånd då all logik brister. Snart kände jag att jag hade återfått mina krafter och det var dags igen. Jag lade mig på skrivbordet och Theresa började rida mig. Häftapparater och burkar med gem hoppade på bordet och en liten flaska Tipp-Ex välte. Snabbare och snabbare red hon, och hon klämde åt med fittan så den blev underbart trång. Hon började skrika högt igen och hennes bröst åkte upp och ner. Vi förlorade väl båda all form av sans och vaksamhet, för plötsligt utan att vi hade märkt det stod chefen i dörröppningen. Han hade väl kommit för att hämta något papper som han glömt. -Vad i…, skrek han alldeles högröd i ansiktet, men tappade sedan luften och kunde inte avsluta meningen. Hjärtattacken var nära, tänkte jag. Han stirrade på Theresas nakna bröst, på bilderna på väggen och på den stora vita spermapölen på skrivbordet som nu börjat droppa ner på golvet. — Dagen efter gick varken jag eller Therese till jobbet. Vi gick faktiskt aldrig dit mer. Hon var min befrierska.

(0)

Sexnoveller

Clicky