När jag bedrog tjejen med dottern

Sexiganoveller

Jag är en kille på 33 år som fick uppleva något som många ”gubbsjuka” män i min ålder bara får drömma om. Jag träffade en tjej för några år sedan som va en riktig äkta knull maskin. Vi älskade ett par gånger om dagen och hade det kanonfint i sängen. Det berättelsen skall handla om är hur jag bedrog min tjej med hennes dotter. Sanna som dottern heter va fyllda 16 och va en tuff tjej med skinn på näsan och en glappig käft.Hade en sådan där perfekt tonårs kropp med fylliga bröst och ett gudomligt vackert ansikte. Hon sprang runt i huset på kvällarna praktiskt taget i mässingen.

Handduken Satt löst runt kroppen och döljde aldrig sina bröst med händerna.Jag pratade med Denise,min tjej om detta,och hon förklarade att de alltid har gjort på det viset när de bodde ensamma. Stod jag i duschen så kunde hon klampa in och sätta sig på toa och prata med mig utan att bli generad. Ok,vi träffades när Sanna va tolv och hon tog mig som en far,men jag hade svårt att styra styvheten och hade henne som ett runk objekt.i alla fall de sista åren.Så här hade det naturligtvis varit från början av vårat förhållande,men de va som sagt senare som jag Fick upp ögonen på hennes välutvecklade kropp. Jag och Denise va oftast ensamma på helgerna då Sanna va hos sin kille eller hos kompisar. Hon va ihop med en kille som va 23 år,så jag visste att hon hade ett hett sexliv. Detta eggade mig ännu mer. Sent en lördagskväll kom hon utan förvarning in ramlandes bra packad i hallen. De hade tydligen kommit ifrån varann under karnevalen,så det va bara att bussa sig hem. Jag satt nyknullad i soffan i bara morgonrocken och smuttade på en whiskey.

Denise låg där uppe och pratade i telefon tror jag .Eller så hade hon slocknat. Sanna kom in i rummet och satte sig i soffan en bit ifrån mig.Hon berättade vad som hade hänt.Hon va full det märkte jag,men ända på bra humör.Hon lutade sig över bordet och sträckte sig efter mitt glas utan att fråga.Hennes mor har en stenhård moral va det gäller ungdomar och alkohol.Jag har en annan,men dock inte ansvarslös. När hon stod över bordet för ett ögonblick kunde jag se hennes bara rumpa under den korta kjolen.”Går du utan trosor din lilla slampa fick jag ur mig,samtidigt som jag lyfte upp tyget för att konstatera fakta.Stunden efter skämdes jag när hon sa att hon bar stringtrosor. Vi började bägge skratta åt situationen och jag blev lite pikad av henne att jag va gubbsjuk. Efter en stunds dösnack om allt&alla,frågade Sanna mig ”om mamma är bra i sängen”. ”Varför undrar du?” Hon hade hört Denise stöna på kvällarna och sa att hon själv får lägga kudden över munnen när de ”gör det”.Jag kände hur min kuk började vakna av det hon sa. Kände att det va dags att gå upp och lägga sig så man inte gör bort sig. Vi lämnade rummet och skildes i trappan eftersom Sannas rum låg längs ner i huset. Hon kramade mig gonatt och ryckte till när hon kände min kuk som värkte innanför morgonrocken.”Jag få ha radion på i kväll sa hon med en blick som kunde få mig att Koka av kåthet.Gick in och la mig jämte denise och fjäskade lite,medans kuken knackade henne på ryggen.

Hon va lite irreterad på att jag va kåt för hon berättade att hon själv legat och kåtat upp sig,och hittade inte sin dildo som hon brukade ha i byrån.Det va inte första gången som den va borta,men märkligt nog brukade den komma tillbaka dagen efter.Tanken på att Sanna låg och körde den in och ut i sin mus gjorde att jag inte kunde va utan ett rejält sprut. Denise hade fingrat på sig själv och erbjöd mig en avslappnande avsugning,vilket blev till en brutal våldtäkt i Denise mun.Hänsynslöst knullade jag hennes mun,och detta fick henne att bli kåt. Hon sa att jag skulle få komma i hennes mun,men jag va tvungen att knulla henne först. Hela tiden såg jag Hur flickebarnet ringlade sig som en orm med den stora löskuken djupt inne i sig.Jag vände på Denise och tog henne bakifrån.Hon blev bara kåtare och kåtare Av min hårda behandling.Jag drog mig ur henne och tryckte in kuken försiktigt i röven,som jag ”värmt upp medens jag pumpade henne bakifrån.Jag kunde inte hålla mig längre utan Sprutade henne full.

Denise fick till en lika häftig orgasm som jag.vi sjönk ihop,pratade en stund och somnade tydligen ganska fort. När jag vaknade på morgonen hade jag lite ågren för mina utlopp och tankar kvällen innan. Denise stack i väg in till stan för att handla.Sanna låg fortfarande och sov.Jag tog en Dusch och satte mig framför teven. Klockan va halv två när Sanna kom upp. Hon hade lite bråttom.Dels hade hon tvätt att ta hand om,dels skulle hon tydligen vara inne i city Vid tre. Hon frågade mig om jag kunde ta tvätten så hon kunde göra sig i ordning som det heter. Efter en timmas tid stapplade jag in på hennes rum utan att knacka.Hade hela famnen föll med kläder. Sanna sitte i bara string trosor på sängen och borstar håret. Jag blev som förstelnad och bara stod och tittade på henne.Hon tittade undrande på mig. ”Skall du gnälla på mig nu igen,fastän att jag har trosor på mig”sa hon. Sanna drog till sig en t-shirt och krängde den över huvudet.Hon fattade att det hade blivit pinsamt för mig annars.Jag lade hennes kläder på sängen och satte mig jämte henne. Hon fönade håret och jag vek några tröjor åt henne. Sen fick jag syn på dildon!Den stod i givakt bakom hennes golv lampa. ”Jasså det är här mamma har lagt den ”sa jag lite ironiskt samtidigt som jag böjde mig fram och plockade upp den.Sanna blossade upp som en tomat i ansiktet och tittade på mig med en osäker blick. Nu tog jag chansen och utnyttjade tillfället.Tog den till min mun och smakade på den. ”Mamma smakar som hallonsaft och lika fräscht som en tonåring” sa jag.

Hade hon vetat vad hon hade den så hade du inte behövt höra hennes tjut i går kväll sade jag och smiskade henne på axeln med löskuken. Sanna fattade att jag visste var den har hållit hus.Hon kastade handduken på mig och sa:fan va knäpp du är.Jag la de min hand på hennes lår och viskade: Du ska få en egen gummi man Av mig.Hon blev helt stel och höll andan. Jag smekte henne lite försiktigt och sa ”Passa på nu medens mamma är borta,för hon blir nog sotis om hon får reda på att gummimannen är otrogen.Jag förde den försiktigt längs hennes ytterlår.Jag märkte hur hon svalde oavbrutet men såg på mig hela tiden. Jag frågade om hon blev kåt utav att höra oss älska och hon nickade åt mig men nu med samma blick som jag fick av henne kvällen innan. Hon började komma över skammen nu när vi pratade på samma nivå.Hon frågade en massa om hur vi gör och om Mamma suger bra.Om hon är rädd för sperma som dom tydligen själv säger. Ingen kan behandla en pillesnopp så proffsigt som din mor sa jag. Sanna va nu jätte kåt och blöt för hennes dofter trängde igenom det tunna tyget. Jag lade min hand på insidan av hennes lår,samtidigt som jag böjde mig fram och pussade henne på halsen.”Så brukar jag göra på mamma,och det är det sexigaste hon vet” sa jag.Sanna särade Lite på benen och vred sig en aning mot mig.Min hand letade sig sakta upp mot hennes sköte Och ju närmare jag kom ju mer lutade hon sig tillbaka. Jag hade föll makt över henne nu kändes det som.Hon tog min hand och förde den till trosan.”Vill att du slickar mig som du gör på mamma ” sa hon,utan en förklaring om att hon tjuvkikar på oss. Sanna lade sig ner på rygg och lyfte på rumpan i en uppmaning att jag skulle ta av henne trosorna.

Jag drog av henne tyget och smekte henne med minsta beröring över hennes fjun. Jag smekte henne överallt utom där hon helst ville ha både mig och dildon samtidigt.Sanna skakade av kåthet och när jag förde tungan imot hennes lilla klitta märkte jag att hon va på väg.jag reste mig upp och ställde mig framför henne på knä där hon låg. Ta fram den sa jag .Sanna lossade resåret på mina träningsbyxor och förde in handen och greppade kuken så det gjorde ont.Jag drog av mig byxorna och kalsongerna samtidigt. Kröp upp till hennes huvud stående på knä.Hon tog den i sin hand och runkade den. Jag pullade henne i fittmynningen medens hon sög mig med stängda ögon.Jag lade mig över henne och började slicka henne i en 69:a.Smaken av denna tonårs mus kan jag känna än i dag. När hon åter igen började närma sig orgasm så sög hon så okontrollerat att hon bet och slet i min sprängfyllda lem.Tog ett fast tag i hennes midja och drog henne i mot mig.så jag stående med böjda knän förde kuken mot hennes lilla fitta.Det pärlade sig i de små ljusa fjunen av hennes safter Jag tog tag om kukroten och förde ollonet sakta upp och ner i den närmaste plaskblöta Musen.Hon tryckte sina armar mot min bringa och tittade mig i ögonen.hon flämtade med halvöppen mun.jag lät ollonet ligga i mynningen så hon själv kunde ge den en liten stöt. Den smet in så fint och efter bara några drag bad hon mig öka tempot.Sanna skrek värre än sin mor och jag blev livrädd för ett ögonblick.Hade inte en tanke på vad klockan va.

Sanna roterade som en propeller under mig och till slut gick hon upp i en halv brygga . Där blev hon kvar några sekunder och damp ned som en säck potatis när det var över.Jag hade haft Denise i tankarna så jag han inte med.Jag fick lugna ner tempot.Jag drog mig ur henne och lade mig vid hennes sida.tösen va helt slut men såg rätt lycklig ut. Jag frågade om hon va rädd för sperma? Sanna skakade på huvudet och log.Jag tog min halvslaka lem och började runka den framför hennes ansikte där hon låg på rygg och tittade på mina rörelser. Det va så eggande att stå över tösen och runka sakta att jag kände att jag va på väg.Sanna vred sig ett kvarts varv så hon låg med huvudet utan för sängens långsida. Hon öppnade munnen och sög på ollonet, medan jag runkade i samma lugna takt. Jag började öka tempot och knullade henne nu hennes mun. Kände att mina ben höll på att domna så jag drog mig ur hennes bestämda grepp och satte mig på sängkanten.Sanna flög nästan upp och tog den till sin mun igen.Jag tog tag i hennes huvud för att markera att jag va på väg.Det började ila ifrån tårna och sedan exploderade jag i en hejdlös kaskad. Sanna sög på ollonet så det sipprade säd åt bägge håll.Hon slickade i sig var ända droppe som fanns.Även strängen som hamnat på min mage slickade hon i sig.Hon lade sitt huvud på mitt bröst och pussade min hals.Det va en skön känsla att få ta satsen i munnen sade hon. Jag klappade henne på axeln och föreslog att vi kanske skulle tvätta av oss könslukten innan Mamma kommer hem. Jag knallade in i duschen stolt och skamsen. Efter ett tag kommer Sanna in till mig näck och säger:Jag har ringt Mamma!Hon kommer inte än på nån timma!!

(0)

Sexnoveller

Clicky