När frun knullade en annan och jag sen knullade henne

Sexiganoveller

Lena som min fru heter var i badrummet och gjorde sig i ordning hon skall bli upp hämtad av sin blivande ÄLSKARE . Jag har tidigare berättat för Lena att jag hemskt gärna skulle vilja se henne älska med en annan Man. Hon sa alltid att jag skulle glömma det för sånt ställer inte hon upp på det var inte något för henne.

Men något hände för några månader sen när hon börjat på ett nytt arbete som lokalvårdare i vårat bostadsområde, hon var mycket gladare piggare och ivrig att gå till arbetet det gjorde mig misstänksam jag funderade på det här fenomenet länge. En dag när vi lekte med varandra så frågade jag när jag skulle få knulla henne efter att hon haft en annan man, jag berättade så upphetsande jag kunde vad jag ville göra med henne om jag fick chansen. Lenas kropp svarade häftigt på min berättelse jag hade aldrig set henne så kåt som hon blev nu, mina misstankar blev starkare så jag frågade Lena vilken man hon skull välja om hon Skulle vara intresserad av att tillmötesgå min önskningar. Lelle, sa Lena. Lelle!!, frågade jag vem är det.

Det är min arbetsledare sa Lena Mina misstankar var nu bekräftade, Så vi lekte med tanken att Lelle var med på hörn och det vart en underbar kväll för oss båda. Det har gått någon vecka sedan Lelle var med oss i tankarna vi sitter Fram för TV då Lena säger. Vad skulle du säga om jag åkte hem till Lelle någon kväll, Jag funderar en lång stund mest för att retas med Lena. Jag känner att hon blir nervös och ställer en motfråga. Vad skall du till honom och göra. Det är alldeles tyst efter ett tag så säger Lena. Lelle har försökt att förföra mig ända sedan jag började arbeta där. Och, säger jag. Jo jag har väldigt svårt att tacka nej. Svarar Lena Tala om som det är Ljug inte, säger jag allvarligt. Jo, Säger Lena han gör mig kåt Och, säger jag. Lena blir irriterad och säger argt.

Han gör mig kåt och jag vill knulla med honom När har du tänkt du träffa honom då frågar jag. för jag förstod att dom redan planerat något I morgon kväll svarar Lena. Lena kommer ut ifrån badrummet hon är så vacker och sexig i vit blus svart knälång kjol och hög klackade skor. Lena tittar på mig och säger. Skall vi strunta i det här det känns inte riktigt bra. Jag går fram till henne kramar och kysser henne djupt och länge, samtidigt som jag smeker hennes nacke med ena handen den andra har letat sig upptill fittan . Jag säger, Jag älskar dig om du vill åka till Lelle så skall du göra det men du får inte glömma att jag väntar på mitt här hemma Och samtidig som jag säger, Du kommer att ångra dig om du inte tar i mot Lelles kuk i kväll så smeker jag Lenas fitta.

Lena stönar högt och säger kan du inte knulla mig lite innan Lelle kommer och hämtar mig. Jag drar upp Lenas kjol till midjan och knäpper upp hennes body i grenen samtidigt lutar hon sig mot bordet. Lena tar fram min kuk ur byxorna och den letar sig fram mellan Lenas svart klädda ben. Hon har Svarta nylonstrumpor och strumphållare på sig detta gör mig så kåt. Kuken glider lätt in i Lenas blöta fitta, hon stönar högt Jag frågar Lena. Skall det inte bli härligt att få ta i mot Lelles kuk. Lena svarar Ja …. Jag skall även låta honom fylla min fitta med sitt sperma. Taskigt av Lena att säga så för hon visste att det skulle gå för mig då vilket det gjorde. Jag kysser Lena och tittar på klockan och frågar henne när skulle han hämta dig. Sju säger Lena Då har han väntat på dig i tio minuter säger jag. Lena knäpper bodyn i grenen och drar ner kjolen tar sin kappa och säger hej .

Jag frågar om hon inte skulle tvättat sig . Lena svarar, Det får du göra när jag kommer hem. Den kvällen runkar jag sju gånger i väntan på att Lena Skall komma hem Klockan blir halv tre innan Lena kommer hem. Jag här Lenas steg närma sig sovrummet hon har fortfarande kappan på sig. Hon ställer sig bredvid sängen och tar sakta av sig kappan. Jag ser att hon inte har någon kjol på sig ingen blus bara nylonstrumpor strumphållare och bodyn som är upp knäppt i grenen. Kappan fäller till golvet Lena lyfter undan täcket smeker lätt min ståkuk och frågar. Hur står det till här då, säger Lena medans hon gränslar mig. Jag ser ljusa fläckar på hennes strumpor och body jag sträcker mig efter Lenas fitta och glider ner så att jag kan slicka henne.

Lena stoppar mig, Och säger Vill du verkligen slicka mig efter att Lelle har fyllt mig med sperma. Ja svarar jag, och frågar hur många gånger gjorde han det då. Många inte räknade jag, svarar Lena. Jag slickar min frus kladdiga fitta den smakar salt av sperma . Lena lägger sig ned och jag glider upp jämsides med henne suger lite på hennes bröst, Fortsätter sen vidare upp mot hennes mun . Jag sög av Lelle i bilen innan jag kom hem sa Lena. Vem kan motstå att kyssa en ny knullad mun jag kysser Lena länge . Jag tar tag i Lenas ben och lägger dom på mina axlar och börjar sakta knulla . Berätta vad som hände Ber jag Lena Lena säger , när vi klivit ur Lelles bil så kom han runt bilen och öppnade dörren och jag klev ur . Så omfamnade han mig och kysste mig samtidigt som jag greppade tag om hans kuk .

Upp för trappan så lirkade han upp knäppningen på bodyn . När vi kommit in i lägenhet började han genast att Klä av mig först kappan sen drar han upp Kjolen och går ner på knä o slickar mig . När Lena berättar det går det för henne ett djuriskt gurglande. När hon lugnat ner sig och jag funderat lite på hur det går i elitserien så fortsätter Lena Berätta Att Lelle lagt upp Lena på köksbordet och knullat henne hårt så att hon fick orgasm efter fyra kraftiga stötar av Lelle. Sen drar han ut kuken ur mig och sprutar allt sperma här säger Lena , Och visar med handen de ljusa fläkarna efter Lelles sperma på bodyn. Du går det för mig det känns ända upp i nacken när mitt sperma sprutar upp i Lenas Fitta. När vi lugnat ner oss visar Lena alla ljusa fläckar efter Lells sperma. Jag måste säga att han knullat min Älskling ordentligt . Jag bestiger min Älskling igen och tänker gud vad jag älskar den här Kvinnan.

(0)

Sexnoveller

Clicky