När du inget ser..

Sexiganoveller

Du står i en hotellreception och ska just hämta ut en nyckel till rummet. Dina instruktioner var tydliga, du skulle registrera dig som Elin och utge dig för att vara min fru. Rummet var förbokat så det skulle bara vara att hämta ut nyckeln. Du kan inte fatta att du verkligen står där i receptionen, att du tagit dig till hotellet och verkligen tänker möta mig utan att ens ha träffat mig.

Du kontaktade mig på nätet efter att du fastnade för dom noveller och tankar jag skrivit. Den lust orden väckte kunde inte släckas och nyfikenheten fick ett övertag. Efter ett tag fick jag ett första kort mail som berömde min text. Därifrån växte vår konversation och snart utforskade vi varandras tankar och fantasier, steg för steg byggde vi på lusten och nyfikenheten.

Du rycker till när receptionisten frågar om hon kan hjälpa dig. Lite nervöst berättar du vem du är och snart får du nyckeln i handen. Just när du ska gå stoppar dom dig och tar fram en mindre pappers påse som var adresserad
Elin. Dom meddelade att jag var lite sen men att jag lämnat denna påse till dig. Du tar emot den och tittar instinktivt i den. Hudlotion, ett väldoftande tvål,
massage olja, svarta stayups och en dildo. Du tittar generat upp, dina kinder hettar till när du går bort från receptionen, du känner deras blickar på dig som
om dom viste vad som fanns i påsen.

I hissen brottas du med tanken om att gå där ifrån, åka hem igen men stegen går ändå mot 714 och snart står du
innanför dörren. Ett ganska stort öppet rum med mycket yta mitt i rummet, en soffa, stor dubbelsäng, tv och skrivbord. På sängen häller du ut påsens innehåll. Utöver det du redan sett faller det ut ett svart litet tygstycke och en lapp med 5 instruktioner som du ombeds utföra i
ordning.

Den första instruktionen säger åt dig att raka dig. Eftersom du redan regelbundet gör det så går det snabbt.

Den andra instruktionen ber dig att tvätta dig grundligt och använda den tvål som du fick med i kassen. Den har en söt kryddigt exotisk doft. En sensuell men porrig doft som väcker dina sinnen. När du står i duschen smeker du in
tvålen över din hud och låter inte en millimeter av din kropp missas. Du känner vällusten stiga ju mer du rör vid din kropp. Vårtorna styvnar mot dina masserande händer.

Nu sitter du naken på sängen och läser den tredje instruktionen. Du ska smörja in din hud med den lotion som kom med kassen. Den matchar doften hos tvålen och gör din hud mjuk och len. Även här smörjer du in dig grundligt så varje del av din nakna hud blir mjuk och skön. Din kropp väcks till liv, du känner hur värmen sprider sig i hela kroppen och den kåta pirriga känslan infinner sig. Dina bröst är känsliga och vårtorna styva, dom står rakt ut när du masserar in krämen. Ditt venusberg så mjukt och lent efter att du rakat dig. Dina fingrar masserar in den vita krämen längs insidan av låret och upp till ditt
sköte men rör inte dina läppar. Du vill men du får inte smeka din fitta, Du har lovat att spara den till mig. Du är så kåt nu och känner hur din fitta saftar sig. När dina fingrar snuddar över din anal, som du också omsorgsfullt smeker in lotionen över, känner du värmen i hela kroppen, dina kinder hettar.

Den fjärde instruktionen ber dig klä på dig. Stayupsen från påsen, den snäva kjolen du har med dig och den vita blusen. Instruktionen är tydlig att du inte ska
ta på dig trosor eller BH.

Nu står du redo, uppklädd för mig. Ett bultande
underliv och vårtor som spänner ut tyget i den trånga blusen.

Den femte och sista instruktionen ber dig att sms:a mig att du är redo och samtidigt ta på dig bindeln, det svart lilla tygstycket du såg ramla ut ur kassen. Även om du fortfarande känner en viss osäkerhet är lockelsen större att fortsätta, hela din kropp vill inget hellre. Du skriver ditt sms, knappar in numret och skickar iväg meddelandet. Nu finns det inge återvändo. Du tar på dig ögonbindeln och ser inte längre något omkring dig.

Dina sinnen är nu skärpta, varje ljud, varje doft är förstärkt. Du rycker till när du hör nyckeln i hotelldörren, den öppnar sig och stänger sig. Sedan är det tyst, en lång stund. Du börjar undra om det är någon i rummet, eller var det städerskan?

Är det någon där? Frågar du.

Du får inget svar. Jag tittar på dig från dörren, du står helt hjälplös mitt på golvet. Du är sexig i dina kläder. Din mjuka fina kropp, porrigt förpackad i din snäva kjol och vita tighta blus. Lite slampigt, som en slynig sekreterare som gör vad som helst för sin chef. Jag går ljudlöst runt dig och ser dina tunga bröst trycka mot den vita blusen, dina vårtor avtecknar sig mot tyget.

Är du här? Frågar du igen med en viss osäkerhet i rösten. Du hör inget, ser inget, men känner på något sätt blicken, någon som tittar på dig, utforskar dig, dina bröst, din rumpa, lår. Det är skrämmande men samtidigt upphetsande. Du känner hur du blir blötare, hur en droppe ringlar sig ner längs insidan av ditt lår. Den kittlar men påminner om din kåthet.

Du ska precis ropa igen när du hör tätt intill ditt öra shhh? Jag är här nu. Du rycker till av det plötsliga svaret och att jag var så nära dig. Du är verkligen fin, berömmer jag dig, dina bröst är näst intill oemotståndliga.

Jag låter min hand för första gången rör vid dig. Den formar sig runt ett av dina bröst, tummen leker retligt med din styva bröstvårta. Den står hårt rakt ut mot
tyget nu. Jag hör hur du flämtar till. Min hand kupar sig sedan runt ditt andra bröst som får samma behandling.

Så mjuka och sköna viskar jag.

Jag masserar dina bröst lite hårdare genom tyget nu. Du lutar huvudet bakåt och andas tyngre. Plötsligt tar jag tag i blusen och sliter upp den så knapparna flyger ur hålen och dina bröst frigörs. Min hand smeker nu huden, rullar
vårtorna mellan fingrarna, får dom att pulsera och svullna.
Jag går runt dig medan min hand smeker magen, ner över rumpan. Jag står tätt bakom dig nu, mina händer knådar dina bröst.

En hand smeker din skinka utanpå kjolen, jag klämmer lite hårdare innan handen glider ner till kanten. Jag går ner på huk och låter båda händerna långsamt föra upp kjolen, nu blottar jag den nakna huden ovanför
stayupsen. Jag känner doften av tvålen och hudkrämen som jag gav dig blandat med dina könsdofter. Tyget glider upp över skinkan och jag ber dig att luta dig fram. Jag ser hela ditt blottade kön, det är blött av upphetsning fast jag
inte har rört vid dig än. Ser hur det runnit längs ditt lår, huden är glansig och kladdig. Händerna knådar skinkorna och jag särar dom så att ditt sköte blottas helt. Jag ser hur dina svullna läppar också särar sig, glansiga av dina safter.

En fast hand smeker insidan av låret och ljumsken men rör inte din fitta. Jag känner den muskiga doften av ditt kön, din kåthet. Handen hoppar över fittan och smeker sig upp i skåran mot ditt blottade anus. Du svankar mer, trycker din stjärt mot min hand. Mina fingrar rör sig nu över din anal, masserar huden runtomkring, trycker mot öppningen men inte tillräckligt hårt.

Handen fortsätter över ljumskarna och över venusberget, fortfarande utan att röra vid fittan. Jag känner hur len du är, du har rakat dig omsorgsfullt. Din hud är mjuk och jag känner att du masserat in hudkrämen överallt.

Det hettar otroligt i dig nu, du vill ha din fitta smekt och knullad nu, känna en hård lem som tar dig. Dina safter rinner längs låret, du är så vansinnigt kåt. Men istället ber jag dig att ställa dig på knä.

Du gör som du blir tillsagd och samtidigt hör du hur jag knäpper upp mitt skärp. Jag tar av mig mina kläder och står naken framför mig, men du kan fortfarande inte se mig. Jag för undan förhuden och ser hur försatsen bildar en klar seg droppe. Mitt stånd är bara centimetrar från ditt ansikte. Hade du kunnat se den skulle du se hur hård den är, hur en synlig ådra ringlar sig upp längs skaftet,
pungen len och mjuk.

Du kan känna doften av mitt kön, doften från försaften längst ute i springan på mitt ollon. Jag för den under din näsa, gnider den mot din kind, kletar ut sekretet. Först låter jag dig kyssa skaftet ner över den lena pungen och tillbaka upp mot huvudet. Du öppnar munnen och jag låter dig suga in ollonet. Din mun är varm och sugande, jag trycker instinktivt in min kuk längre. Du försöker svälja lite men kan inte. Jag tar ditt huvud och för dig över min kuk, hjälper dig ta mer av mitt skaft. Din saliv hänger kvar på min kuk när jag låter den glida ur dig och du får andas. Trådarna av saliv smetas ut över din kind och droppar
ner över dina bröst. Det är en sådan porrig syn att se min kuk glida in i din mun, se ditt vackra ansikte knullas av min kuk.Jag styr din hand så du kan smeka kukroten, ljumsken och pungen. Du hör att jag njuter och knullar nu min kuk med din mun, du försöker ta mig så djupt du
kan, svälja hela ollonet. Det gör mig ännu kåtare. När ditt finger letar sig fram mot min anal låter jag dig göra det.

Fortsätt så säger jag.

Du masserar min öppning och din belöning låter inte vänta på sig. Du känner hur skaftet styvnar och börjar pumpa hårda strålar av sperma som skjuter ut i din mun. Jag ser hur det droppar vit kladdig säd från din mungipa. Du slickar mitt kladdiga skaft rent från sperma.

Jag ber dig ställa dig på alla fyra i sängen, jag leder dig dit. Min hand smeker dina skinkor, nu är du om möjligt ännu blötare med dina safter längs låren. Jag tar fram massageoljan och häller rikligt över din stjärt. Jag masserar in den tröga vätskan, din hud blir så hal. Det rinner ner över din analöppning och ner över fittan. Jag gnider in oljan, masserar huden utanför dina hål. Ljumskarna får en ordentlig bearbetning och huden runt läpparna. Dom är så svullna och känsliga nu. Äntligen rör jag vid din fitta, det går som en stöt igenom dig. Jag tar en av dina läppar mellan fingrarna, masserar den med den hala oljan och dina safter. Jag drar, masserar och trycker. Din andra läpp får samma behandling. Sedan glider två fingrar upp mot din anal igen masserar intensivt huden runt muskeln, trycker mitt i ringen men vägrar att glida in när du öppnar dig. Jag upprepar stegen ett par gånger tills jag anser att du har fått tillräckligt och låter dig lägga dig på rygg.Du får några minuter på dig att hämta andan.

Min hand smeker lugnt låren och magen men snart närmar den sig ditt sköte igen. Denna gång låter jag fingrar glida in i din slida, tränga in mellan läpparna pressa sig mot slidväggen. Jag masserar varje millimeter av din insida, runt hela din slida. Det strömmar ut safter från dig nu, du juckar mot min hand som om den vore en kuk. Flera fingrar tränger in, du är rejält uttänjd. Samtidigt har ett finger letat sig fram till din anal igen och masserar öppningen. Denna gång låter jag den glida in i dig, tänja ut även denna öppning. Jag häller på mer olja och låter två fingrar tränga in i din stjärt, sedan tre. Det är trångt men jag känner hur du njuter. Fingrarna jag just masserat din fitta med trycker jag nu in i din mun, du suger dom som om det var en kuk, du slickar girigt av dina egna fittsafter från fingrarna.

Jag pressar upp dina knän hårt mot dina bröst, dina händer håller om låren så jag kommer åt båda dina hål. Jag retar, masserar, penetrerar och driver dig till
sanslös kåthet. Efter ett tag slutar jag men du ligger kvar med uppdragna ben, blottar dina båda hål för mig, du vill ha mer, det får inte vara slut.

Jag sliter av dig din bindel och ser en djuriskt kåt vild blick i dina ögon. Du andas tungt och ser samtidigt för första gången mig men din blick letar sig fram till mitt stånd.
Den hårda styva kuken som du älskade att känna i din mun.

Knulla mig bönar du, ta mig nu. Jag vill ha din kuk i min fitta? Du är som en vild slyna, snart otämjbar…
Jag sitter fortfarande framför din ut fläkta fitta, min hårda kuk svajande precis ovanför. Du gör en ansträngning att sätta dig upp men jag trycker tillbaka dig när jag lutar mig över dig. Lägger min hand över din hals för att du ska lugna dig, samtidigt styr jag min kuk mot din fitta. Gnider ollonet mot öppningen innan jag trycker in den. Djupt hela vägen till roten.

Ahhh, du stönar högt, jaaa?
Jag stöter kuken hårt in och ut, det smackar om våra kön, mina ljumskar slår mot dina skinkor. Jag håller kvar dig i mitt grepp för att hålla dig på plats. Knullar hårt, djupt, medan du håller upp dina knän och särar så mycket det går. Min fria hand knådar dina bröst, nyper vårtorna medan kuken pumpar sin fulla längd i din köttiga fitta. Du kramar och masserar skaftet, jag känner att du närmar dig men just när det är dags drar jag ur mig.

Låter dig ta några lugnande andetag, hör din frustration av att vara så nära. Du vill ha mer kuk, vill inte att jag ska sluta. Du tystnar när du känner att jag pressar mitt ollon mot din anal.

Mmm.. Jaa.. hör jag dig stöna?

Dina händer greppar om dina skinkor och trycker dom åt sidan.

Knulla min stjärt, snälla?
Din anal är så hal av dina safter och oljan att ollonet lätt pressar sig igenom, långsamt får den glida in till roten. Jag stannar där, njuter av din muskel som kramar runt skaftet, masserar den. Börjar sen röra mig, först långsamt men snart allt häftigare. Du stönar ljudligt nu. Jag pressar in några fingrar i din fitta samtidigt medan din stjärt spetsas av min kuk. Nu knullar jag dig hårt och fingrar din fitta.

Jag drar mig ur för en kort stund, säger åt dig att lägga dig på sidan och dra upp ditt översta ben mot brösten. Vill du ha mer kuk frågar jag och tittar på ditt

kåtflammiga ansikte. Ja, ge mig mer kuk, ber du.

Var vill du ha den? Frågar jag?

Fortsätt knulla min stjärt, ber du?

Visa mig var, säger jag retligt.

Du tar tag om din översta skinka och lyfter upp den så jag
ser tydligt dina båda hål. Med din fria hand smeker du annalen, låter två pressa sig in?

Här, knulla mig här säger du.

Under tiden har jag hämtat dildon som du hade i din påse. Jag pressar in den i din fitta, rör den hårt medan du knullar din stjärt med dina fingrar? Du är som ett vildjur, din kåthet helt frisläppt. Jag tar ut dildon ur din fitta som är helt insmetad av dina kåt safter. Jag för den till din mun, låter dig suga dildon, slicka av dina safter. När den är ren trycker jag in den i din fitta igen. Samtidigt tar jag ut dina fingrar ur stjärten, jag pressar in min hårda styva lem i dig igen.

AAhhh? Du stönar högt, så nära orgasmen nu? Du kan inte längre ligga still.

Jag lutar mig fram och låter min fria hand ta tag om din hals igen. Du lugnar dig och låter dig knullas i min takt. Hårt knullar dildon din fitta och min kuk din stjärt. Mmm? nu sköljer den över dig, den exploderar djupt inne i din fitta.

Ahhh,,, Slidan kramar om dildon och din stjärt kniper hårt runt mitt skaft. Du börjar skaka okontrollerat när kramperna sätter igång. Jag pressar kuken och dildon djupt in i dig, låter dig komma, låter dig krama båda skaften och mitt skaft. Det blir för mycket för mig och jag drar ut min kuk och låter den skjuta ut sin kladdiga sperma över dig för andra gången. Den tjocka såsen lägger sig över dina blygdläppar och den instuckna dildon, ditt öppna stjärthål och skinkorna.. Du ser skaftet pumpa, strålarna som skjuter ut. Du tar din hand och gnider in mina safter över din skinka, över ditt sköte. Fingrarna masserar ut sperman över stjärten?

Mmmm? så porrig och sexig du är?.

Jag lutar mig fram och kysser dina läppar för första gången?

Utmattade ligger vi sida vid sida, långsamt får orgasmen klinga av, våra kroppar vila. Men en skönt kåt pirrande känsla finns kvar, den är inte riktigt släckt, den pyr, vill ha mer?

(0)

Sexnoveller

Clicky