När David knullade min unga fru Marie

Sexiganoveller

Hej. Jag heter Janne och min fru Marie är 22 år och vi är gifta. I två år har vi haft ekonomiska problem som alla nya par, Jag hade alltid trott att det vi hade tillsammans var något specielt. Men för att göra en lång historia kort så började vi för sex månader sedan att investera alla våra pengar i ett litet bolag som va i enterprenad brachen. Vi fick stora skulder och tvingades att läga ned firman, Vi var helt ut blottade men då gav min gamla vän oss ett lån av alla de pengar han hade ärft,.

Vi tog emot pengar pricis så vi klarade oss men han erbjöd oss mer pengar men jag tackade nej. Jag fick skuld skänslor men min fru blev arg och sa att det gorde väll inget om vi lånade lite till. Efter den tiden blev han en mycket nära vän till oss. David som han heter är ett par år äldre än mej och hans föräldrar dog när han var 20 år men lmmnade efter sig en förmögenhet. Flera gånger hade David sagt att han skulle tag Marie om inte jag hade tagit henne först. Jag hade också sett hur han hade flörtat med henne men jag var aldrig orolig eftersom min fru är lojal trode jag. Jag och min fru sökte arbete och en dag var jag på anställnings intervju i Stockholm och hade bestämmt mej för att sova över där. Men när jag kom dit sa man att platsen redan var tillsatt och besviken som jag var bestämmde jag mej för att åka hem igen.

När jag kom hem såg jag Davids bil på garageuppfarten och jag blev lite fundersam, David brukade inte komma när inte jag var hemma och han visste att jag skulle på anställnings interjuv eftersom jag hade sagt det till honom. Jag gick in igenom dörren ock skulle ropa hej men hejdade mej när jag hörde Davids röst. – Du som har en sån fin kropp borde sälja den du skulle bli rik. Jag stod som död och det tog lång tid innan jag fattade meningen i orden. – Va, kan jag tjäna pengar på min kropp. skrattade Marie. – Massor. – Folk skulle betala hur massor av pengar för att komma in i henne. – Hur mycket får man för att suga av någon då? – 700 spänn och 800-900 spänn för att ligga med dej. Verkligen sa hon med en överraskad min och jag som alltid har gort det gratis. De både skrattade tills Marie frågade om David skulle betala för att knulla med henne. En kall kår gick genom kropp och jag smöd fram så jag kunnde se dem. – Skulle du andvända kondom frågade hon. – De flesta killar betalar extra för att slippa. – Ge mej 3500 kr så knullar jag dej, sa marie. – mad kondom? – ja. – Jag betalar 4000 kr för att få knulla dig utan kondom. Marie lutade huvudet bakåt för att tänka. – Nej, Jag är störst chance att bli gravid nu. – Det dubbla, 8000 kr. Marie tänkte snabbare denna gång och sa utan omsvep ja. Jag tänkte min fru skulle knulla med min bästa vän för fjuttiga 8000 spänn och utan kondom.

Jag såg David kysste henne djupt och snabbt slet av henne kläderna. Hon var naken före honom och hon särade på benen för att blotta fittan. hon stönde för hans erfarna tunga slickade på klittan. Han slutade slicka och lade ner henne på golvet. – Kom så går vi till sovrummet. Sa Marie – Nej vi gör det här och nu. Jag har väntat så länge på det här. Hans erektion var något större än min och han beordrade henna att suka hans kuk. Hon tog ett kraftigt tag om kuken och förde den långt in i munnen. Jag kunde inte tro det men jag hade fortfarande inte gort något åt det. De intog 69 ställningen tills David sa att det var dax att han fick knulla henne. Hon lade sig ned på rygg så att David fick full insyn på hela hennes trånga fitthål. Men David var inte nöjd utan beordrade henne att lägga sig i soffan med analen uppåt. Jag var tvungen att byta ställe för jag såg inget och när jag fick syn på min fru igen låg hon på alla fyra med huvudet tryckt mot soffans armstöd medans David stod bakom och masserade analhålet med kukhuvudet. – knulla mig hårt, Sa marie och med en enda stöt stöte David in hela kuken enda in till roten. – Fan vad skön du är, Så trång. Inte undra på att Janne är så glad jämt. Marie motjuckade somtidigt som hon smekte sig på klittan.

Maries första orgasm skakade hennes kropp och David sa: Kom nu baby, Jaa ohhh. Hårdare och hårdare stöte han på och Marie skakde i flere orgasmer samtidigt som David sa att han inte kunnde hålla sig längre. Min fru bad att han skulle fylla hela hennes grotta till bristnings gräns. – Du bad om det slampa. Sa han och jag såg hur hans pung drog ihop sig och sköt sperman in i henne. Här är pengarna sa han. Är det värt för en snorunge sa han med ett flin. Samtidigt som han tog bort lita av den rinnande sperman som kom från analet så att det inte kom på soffan. Jag kunde se att hennes ansikte var rött och att hon hade haft roligt. – Hur kändes det att vara en Hora?, Frågade David. Han fick inget svar och väntade sig inget heller. Han var snabbt påklädd och åkte hem. Min fru gick in i duchen och jag smög ut igen. Jag satt i bilen och åkte runt och runt, Tänkte och tänkte. Skulle jag åka hem igen. Jag bestämmde mej att hämta upp en hora och se hur det var. Men det är en annan historia.

(0)

Sexnoveller

Clicky