Nakenbad på utomhusbadet

Sexiganoveller

Hej Jotis! Det var en sensommarkväll. Vi hade varit och ätit middag på en restaurang i Stockholm och vi bestämde oss för att ta en kvällspromenad. Klockan var väldigt mycket när vi gick utefter Norr Mälarstrand och vek av mot Rålambshovsparken. I anslutning till parken ligger ett av Stockholms utomhusbad vid Smedsudden.

Det är en liten sandstrand vid Riddarfjärden, mitt inne i stan. Det hade varit en varm dag med mycket badliv och solande, men när vi kom fram till badet så fanns där inte en människa. – Jag råkar ha en badhandduk i väskan förkunnade du. – Har du baddräkt också, frågade jag, men du bara skakade på huvudet, skrattade och klädde av dig helnaken. Det var visserligen ganska mörkt så här efter midnatt, men det var stjärnklart och jag såg din nakna kropp tydligt.

Fast nästan direkt sprang du ner till stranden och kastade dig i vattnet. Jag ville inte vara sämre, utan klädde av mig och gick ner och doppade mig jag också. Vi simmade omkring en stund, skojade och stänkte vatten på varandra. Efter ett tag simmade jag upp intill dig bakifrån och tryckte min nakna kropp mot din. Jag lade händerna om dina fina bröst, som jag smekte försiktigt, samtidigt som jag nafsade dig i nacken och örsnibbarna. Jag är säker på att du kände mitt hårda kön mot din bak. Du stönade och vände dig om varvid våra läppar möttes i en het kyss. Vi tumlade upphetsade upp på stranden och satte oss på din handduk. Jag fortsatte att kyssa dig på halsen och ner mot bröstvårtorna som jag nafsade på med en girig min. Du smekte mitt håriga bröst och fortsatte ner mot den hårda staken.

Vi kände dock att det började bli väldigt kallt och vi var tvungna att avbryta det roliga för att torka av oss och klä på oss. Vi småsprang den korta vägen hem till mig, och stannade bara ibland för att småkyssas. När vi kom in i huset där jag bor, gick vi inte upp i lägenheten, utan ner i källaren. Som tur var hade jag förutsett att något sådant här skulle kunna hända, och satt på timern till bastun, så den var precis nyuppvärmt och skön när vi kom in från kylan. Vi satte oss på träbänkarna i bastun och fortsatte att nojsa upphetsat med varandra. Snart böjde du dig ner för att smaka på mig och den där saken som stod rätt upp mellan benen. Jag suckade av kåthet och bad dig att lägga dig så att jag kom åt att slicka dig. Länge och väl bearbetade jag området runt din clitoris med min långa rörliga tunga.

När det var nära att gå för oss båda, tog jag dig i handen och drog med dig ut till duschen utanför bastun. Där duschade vi tillsammans och du lutade dig framåt mot väggen och svankade med ryggen. Snart så kände du hur min stake började nosa på dig bakifrån, och började bearbeta den fuktiga öppningen, där den tills slut gled in. Jag juckade med rytmiska rörelser, samtidigt som jag smekte dina bröst. Efter en stund satte jag mig på en stol som fanns utanför bastun. Du satte dig i mitt knä, med ansiktet vänt mot mig. Du red mig medan jag kysste dig i ansiktet och smekte dina bröst. Din egen hand gled ner mellan dina ben och du smekte din egen clitoris samtidigt som du gnydde av kåthet. Till sist kom vi båda i en fantastisk, samtidig orgasm, som nästan fick oss att ramla av stolen. Sedan gick vi upp och lade oss i sängen där vi sov länge i varandras armar. Vad som hände sedan på morgonen är en annan historia.

(0)

Sexnoveller

Clicky