Mysigt i det gröna

Sexiganoveller

Det var en varm dag i somras som jag och min flickvän, Carina, hade en av våra skönaste älskogsstunder, Vi tog hennes bil och åkte ut på en äng lite utanför Åhus. Vi skulle ha en sån där avskild kärleks picknick. Det skulle dock bli mer pick än nick :). Vi hade brett ut en filt och låg och pussades i den varma solen. Jag hade på mig badbyxor och Carina hade på sig en högt skuren baddräkt – en sån där som kan få kuken att stå som ett spett.

Jag försökte undvika att titta för mycket på hennes härliga kropp som syntes så väl genom baddräkten. Här skulle solas och inte knullas, och det kunde ju komma folk. Men när jag såg baddräkten som blottade höfterna och riktigt skar in runt den välansade fittan, ja, då fick jag ribba av sällan skådad hårdhet.

Carina såg den stora boaormen ringla sig i byxan och blev tydligen upphetsad även hon. Hon tittade sig omkring efter åskådare, och när kusten var klar drog hon plötsligt av sig baddräkten.

– Kom, älskling, jag vill ha dig nu, viskade hon upphetsat. Den heta sommarluften gjorde oss våldsamt kåta. För nu brakade en kärleksakt av sällan skådad frenesi loss. Carina började kyssa och smeka mig över hela kroppen. Hon tog av mig badbyxorna så att den stenhårda kuken kom ut i frihet. Hon smörjde in mig med sololja och lade sig ovanpå. Våra kladdiga kroppar gled upphesande mot varandra samtidigt som vi kysstes.

Jag lade ner henne på rygg och började massera hennes fasta, sköna bröst. Händerna slipprade runt hennes fasta kropp och ner mot benen som villigt särade. Jag kunde se den skära, härliga, fuktiga vaginan så väl i solljuset. Jag böjde mig fram och förde sakta in tungan.

– Åååh, stönade hon.

– Jag skall äta upp din härliga fitta, sa jag samtidigt som tungan smaskade runt i hålet. Jag tryckte isär de skära små läpparna och slickade och sög på hennes clitoris. Carina stönade nu högt och började skruva på sin fasta, fina stjärt. Jag slickade så hårt att det gjorde ont i tungan.

– Ååååhhh! fortstätt, älskling! Snabbare…. Ahhh! Skrek hon.

Hela hennes underliv vibrerade och hon tryckte fittan rakt in i mitt ansikte. När det gick för henne riktigt slog hon underlivet mot mitt ansikte, och knep åt med benen runt mitt huvud samtidigt som hon kramade mina händer. Hon kundet inte få fram ett ljud. Det var som om luften hade gått ur en ballong. Jag klättrade i alla fall upp till hennes mun och tryckte in kuken, som hon lite frånvarade började suga. Hon såg så söt ut när hennes vackra ansikte och välformade läppar ivrigt började ”blåsa på trumpeten”

– Uhn… Vag häglig gig… vad härlig din penis är.

Hon läppjade på ollonet och naggade lite på hela staken med sina vita tänder, samtidigt som hon log kärleksfllt. Hon reste sig lite upp och började suga. Hon nästan svalde hela härligheten. Hon sög som en diande kalv. Det kändes härligt.

– Åhh… Vad skönt älskling. Jag vill se sperman slå in i munnen. Se till att du bara runkar staken, och håller den en bit från munnen, när det sprutar. Ahh…

Carina sög allt våldsammare, och jag kände att dete var nära nu. Det började pirra i hela underlivet och den välbekanta sköna känslan fortplantade sig genom hela kroppen.

– Snabbare… Jag kommer….

Det svartnade för ögonen när kuken exploderade. Carina höll staken en bit från sin mun och runkade frenetiskt medan spermastrålarna pumpades ut i hennes mun och ansikte. Jag kunde se säden smaska in. Det var underbart.

Carina stoppade in staken igen och säg ut de sista dropparna samtidigt som hon svalde ner laddningen. Hon tog några servetter och torkade av allt kladd innan hon pussade mig.

– Stoppa den i mig älskling, log hon

Hon tog på sig sina högklackade skor, innan vi gick bort till bilen dör hon lade sig på motorhuven. Hennes kropp var fortfarande kladdig av sololja och glänste härligt. Hon särade på benen och blottade sin härliga snäcka. Jag greppade ballen och lade den mot slidöppningen. Jag drog med den på clittan innan jag tryckte till och sjönk in i den härliga värmen.

-Ahhh… Vad skön du är, älskling. Jag älskar att känna dig inne i min kropp Ohhh..

Carina stönade allt mer varefter jag ökade juck-takten. Det smackade upphetsande. Jag smekte brösten och fattade tag i hennes ben och böjde dem upp mot mina axlar. Jag stod ju raklång och kunde nu få ett rejält grepp i hennes lår – för att riktigt häva in kuken med varje stöt.

– Ahhh… jag kommer! skrek hon plötsligt till. Jag tryckte till några några extra gånger och skavde mitt underliv mot hennes clitta. Hon nästan svimmade. Hon var som en nyklubbad sälunge. Jag släppte ner hennes ben och drog upp henne och pussade henne.

-Mmmmmmm… så skönt det var, stammade hon utmattat. Carina klev ner från motorhuven, vände sig om, böjde sig framåt mot huven och viftade inbjudande med arslet mot mig. Jag fattade tag i hennes höfter och tryckte in mitt stålhårda verktyg. Det klatchade från hennes skinkor när jag våldsamt malde på. Nu skulle här sprutas igen.

Jag gillar att ta dig bakifrån, väste jag medan svetten forsade. Det kommer att spruta till snart.

Kuken hamrade obarmhärtigt som en pistong i hennes trånga blöta håla. Men just som jag skulle spruta min heta säd i henne så kom det människor gående i dungen 50 meter ifrån oss. Vi kastade oss ner bakom bilen samtidigt som kuken började spruta. Carina slet tag i den och försökte suga. Strålarna träffade henne dock i håret och ögonen. Hon läppjade på den tomma och slaknande manslemmen samtidigt som vi skrattade. HOn torkade sperma ur ögonen och vi tittade försiktigt upp efter människorna. De var borta och förhoppningsvis hade de inte sett någonting. Vi kysstes och kramades.

När vi senare åkte hem till hennes föräldrar undrade de varför vi såg så förstörda ut. Och varför Carina var så röd i ögonen.

– Det måste vara solen, svarade jag inte allt för övertygande. Man skall nog inte ligga – jag menar vara – ute i solen så länge, he he…

(0)

Sexnoveller

Clicky