Mötte yngre på jobbet

Sexiganoveller

Jag jobbar inom en branschen där den övervägande delen är kvinnor. De flesta på min arbetsplats är över 30 men det senaste året har det dock skett en del nyanställningar och de flesta av de nya är i 25 år eller yngre. Mest tjejer och flera av dom ser fantastiska ut. Det blir en del konferenser och seminarier i mitt arbete och denna fredag i en grannstad. Vi samåkte fyra stycken, jag plus tre kvinnor, i min bil. Efter dagens slut stannade vi till och åt en bit och for sedan tillbaka hemåt. Jag släppte av två av dem på ett ställe men lovade skjutsa en av dem hem, eftersom hon bodde en bit bort.

En av de nyare är Charlotte. Hon är 25-26 år och en bit kortare än mig. Hon ser riktigt bra ut, speciellt har hon ett sexigt utseende – smärt kropp och sexiga ögon. Hon har kort ljust hår och blåa ögon. Vi svamlade på lite och snart var vi framme vid hennes lägenhet. Hon undrade om jag ville ha en kopp kaffe som tack för skjutsen och jag tackade ja. Inne i lägenheten satte Charlotte på stereon o h vi kikade lite på hennes CD-plattor. Vi satt på golvet i halvmörker och lyssnade när hon ställde sig på alla fyra framför mig och letade bland plattorna i det horisontella CD-stället. Hon såg otroligt läcker ut, även så där lite snett bakifrån. Brösten stramade mot blustyget och man kunde se hennes bröstvårtor framträda. Jag böjde mig lite framåt och över hennes rygg så att vi snuddade vid varandra och låtsades hjälpa henne leta, fast jag mest var intresserad av henne.

Hon svarade med att trycka sig närmare mig och vände upp ansiktet. Hon gav mig en kyss som jag genast besvarade. Jag kände pålen resa sig innanför byxorna och det gjorde nog Charlotte med. Vips hade hon satt sig i min famn och tryckte upp min rygg mot väggen. Vi kysstes intensivt och tungorna virvlade om varandras. Mina händer gled in under hennes blus och jag knäppte upp hennes röda bh och sedan hela blusen. Charlotte drog av mig tröjan och smekte hela min överkropp. Hon gned sitt underliv mot mitt och hela tiden fo tsatte våra djupa sensuella kyssar. – Kom, sa hon och reste sig. Hon tog min hand och drog in mig i sovrummet. Vi fortsätter här, sa hon. Vi omfamnade varandra på nytt och fortsatte smekas. Hon lutade sig mot en garderobsdörr och jag kysste hennes vackra, stora bröst samtidigt som jag lät tungan virvla över de redan styva bröstvårtorna. Charlotte knådade min lem genom byxtyget och knäppte sedan upp min byxknapp och drog ner blixtlåset. Hon förde in handen innanför kalsongen och hon började dra förhuden upp och ner. Hon drog av mig byxan och jag tog snabbt av mig strumpor och kalsong, innan Charlotte puffade ner mig i sängen. Hon dansade sedan sakta och sensuellt i det halvmörka rummet och sakta strippade hon av sig sin byxa och sina strumpor. Hon kunde verkligen egga upp en kille! Jag drog ner henne över mig i sängen och vi smektes och kysstes. Min hårda lem trycktes upp mellan hennes skinkor och hon rufsade om i mitt hår. Med mina händer smekte jag hela hennes kropp och in under hen es sexiga röda trosa. Den var minimal och täckte inte mycket. Hon stönade till när mitt ena finger nuddade hennes kön och hon sköt bak kroppen något mot min hand. Jag fortsatte att smeka henne, in mot grottan.

Min lem var bara några cm ifrån hennes slidmynning där under trostyget. Jag drog av henne trosan. Hon var rejält våt och jag hade inga problem att glida in och ut någon cm i hennes hål med ett finger ett par gånger för att sedan smeka hennes blygdläppar. Vi hade slutat kyssas och hon stönade och njöt med slutna ögon. Charlotte vände sig om och flyttade sitt sköte mot mitt ansikte, lutade sig framåt och med sina mjuka händer greppade hon min kuk. En stöt gick genom min kropp när jag kände hennes tunga smaka på mitt blottade ollon. Jag hade nu en härlig utsikt av hennes underliv och det tog inte lång stund innan jag startade att utforska hennes mus. Hon var lätt rakad och hennes blygdläppar var violblå av upphetsning. Med mina fingrar särade jag lätt på hennes blygdläppar så att ag kunde se hennes svullna klitoris. Jag lätt min ena tumme lätt beröra klittan och den framkallade samma reaktion hos henne som hennes första beröring hade gett mig. Med detta i blickfånget och hennes behandling kunde jag inte behärska mig längre utan tog bort tummen och ersatte den med min tunga istället. -Åh ja……..stönade hon till när min tunga började slicka hennes mus. – Slicka mig…… Charlotte sänkte sedan ned sitt huvud över min påle och började att suga och nafsa om vartannat. Hennes fingrar lekte med min pung och mina lårs insida. Plötsligt tryckte hon sig hårt mot min tunga och kom i en sprudlande orgasm. Jag var inte långt ifrån heller och hade hon inte slutat suga när hon fick sin utlösning hade det nog varit kört även för mig. – Bara för att du gjorde att jag kom så snabbt måste du se till att tillfredsställa mig ordentligt med kuken nu! sa hon och lade sig på rygg med särade ben. Hon smekte sitt sköte och även sina bröst. – Som du vill!, sa jag och flyttade upp över enne i sängen. Jag lät mitt kukhuvud nosa på hennes väntande sjöblöta skåra. Hon tog ett fast tag om min skinkor och när lemmen var på rätt plats drog hon mig emot sig, och tillsammans med ett stön från mig, så sjönk hela min kuk sakta in i henne och blev begravd djupt inne i hennes fitta. Det var en underbar känsla som jag inte ville tappa med en gång, varför jag bara låg stilla och lät hennes slidmuskler krama om min kuk. Jag började sedan sakta göra små försiktiga stötar med mitt underliv. För varje stöt drog jag mig, bit för bit, ur henne tills bara ollonet var kvar inne i hennes varma sköte. Hon stönade och lade sina vader mot mina axlar. Mitt ollon fick försiktigt massera hennes klitoris lite från insidan innan jag tog ett fast grepp om hennes lår och tryckt snabbt och bestämt in kuken och hela dess längd in i fittan igen. – Knulla mig, mumlade hon liksom för sig själv och smekte min rygg.

Utan att ha släppt greppet om hennes lår fortsatta jag att pumpa in och ut hur henne, lik bestämt och snabbt som jag precis hade inlett att göra. När hennes fittmuskler började dra ihop sig i en ny orgasm kunde jag inte behärska mig längre. Min säd kom i stöt efter stöt i henne och vår orgasm verkade aldrig ta slut. Vi låg ett par minuter och flämtade och nojsade. Min lem hade glidit ur Charlotte och hon torkade ömt av den med en servett som låg på nattduksbordet. Hon fortsatte smeka min lem som genast började hårdna igen. Hon log och tittade mig i ögonen. – Är du kåt än?, sa hon. Bra för jag vill ha mer av din sköna kuk i mig. Samtidigt smekte hon in två fingrar mellan blygdläpparna och lät tummen cirkla runt klitoris. Hennes mus blev snabbt fuktig igen och snart formligen rann safter nedför låren och hon var nära att försvinna in i en orgasm men lyckades hejda sig. Hon drog sig undan och betraktade mig ett ögonblick medan underlivet lugnade ned sig något. Jag darrade av upphetsning och hade helst av allt velat vräka ned Charlotte på rygg och knulla tills det svartnade ör ögonen. Jag ställde mig händer och knän med kuken som ett spett mellan benen och en glänsande droppe av upphetsning längst ut på ollonet. Charlotte vände på sig och ställde sig på alla fyra med rumpan i vädret. Hon tog tag i sänggaveln och svankade med ryggen och hennes slida gapade lystet efter min kuk. Det tog inte många sekunder innan jag var på plats bakom henne och med ett fast tag kring hennes höfter tryckte jag åter igen min kuk i botten. Charlotte började snabbt att jucka tillbaka. Vi fick in samstämmig rytm, och jag kände att det var något som bara inte fick ta slut. Min blick for åter igen över hennes härliga kropp och jag såg hur min lem glänste av hennes kåtsafter där den for in och ut. Hon slängde med huvudet åt alla håll. Snabbare och snabbare juckade hon tillbaka mot mig och vi stönade båda av vällust. Jag kände hur pungen slog mot hennes blygdläppar för varje stöt. Jag drog mig ur innan det var för sent och satte mig upp mot kuddarna. Charlotte satte sig gränsle öv r min famn och jag lät pålen vila mellan oss medan vi kysstes. – Kom, kom nu! Jag är så våt!, viskade Charlotte i mitt ena öra. Kör in kuken i mig igen, jag längtar så. Skynda dig, min fitta kan inte vänta längre.

Hon fixerade mig med blicken och tog tag om min sprängstyva kuk. Sedan lyfte hon sitt underliv lite och lät min kuk glida upp och ner längs fittspringan innan hon lirkade in den i sitt heta sköte och red mig med korta snabba stötar. Hon svankade med ryggen och gned sin klitta mot min hårda och styva kukrot med små cirkelrörelser varje gång som hon hade den i botten och gnydde av vällust varje gång. De stora och fasta brösten gungade i takt med jucken och jag slickade och sög på de styva bröstvårtorna så mycket som jag kom åt samtidigt som jag lade mina händer om hennes fasta fina stjärt och tryckte ner henne mot mig i en allt vildare ritt. Hon stönade och kved av brunst. Hon stannade upp och vi satt stilla i kanske en minut och bara smektes. Min hård lem vilade i hennes het grotta. Hon lyfte underlivet och stod på alla fyra en stund för att sedan glida sakta, sakta ned så att kuken till slut var ända nere i botten av hennes grotta igen. Hon började en sakta ritt och jag fångade upp hennes bröst och börjar sakta smeka dem. Charlotte böjde sig framåt så att jag utan problem kunde ta dem i munnen. Jag lät min tunga sakta glida över de styva vårtor fram och tillbaka. Takten ökade och hon kastade sig bakåt i brygga så jag fick fri insyn hur din hennes mus gled upp och ned över min kuk. Vi började bägge närma oss orgasm. Hon nästan hoppade upp och ned på kuken och det lät härligt plaskande från hennes fitta varje gång kuken kördes in och ut. Vi saktade ner tempot en aning och det var en härlig syn att se hur rikligt fittan savade och våra het älskogssafter rann ner över mitt juckande underliv. Jag kände hur det började rycka i kuken medan de kåtsvullna blygdläpparna ivrigt fortsatte suga längs mitt av fittsav blänkande kukskaft, hetsigt, girigt, längtande ef er min sperma.

Jag kände hur hennes slida återigen kramade om kuken som om den satt i ett skruvstäd. Hon stönade högt samtidigt som hennes kropp skakade i orgasmkramper och jag kände hur kuken blev kramad för varje våg. Det var den definitiva droppen och jag började komma igen och spände mig i en båge för att tränga in så djupt det bara gick. Med fyra hårda motjuck mötte jag hennes orgasm och min kuk sprutade långt upp i fittan mot den längtande livmodermunnen som girigt slukade min sperma med rytmiska sammandragningar. Hon skruvade sig lystet omkring min spermaspottande kuk och gned sin fitta ivrigt omkring mitt ryckande ollon. Samtidigt gned hon underlivet skönt hårt mot mitt för att krama varenda droppe av min heta sperma ur kuken som fittan lystet slukade. Efteråt smekte hon mig över bröstkorgen och bokade plats i min bil vid varje körning hem från konferenser. Jag lovade att med en sådan furstlig avslutning var hennes plats absolut garanterad!

(0)

Sexnoveller

Clicky