Mottagningen, del 2

Sexiganoveller

Som jag väntat – och hoppats – ringde Johnny redan nästa dag och bokade en ny tid för massage veckan därpå. Han var sin vana trogen kortfattad i luren men tackade iallafall för en ”utomordentligt kompetent och grundlig behandling” som han kallade det. Jo tack, tänkte jag och kvävde ett fnitteranfall… grundlig var iallafall hans behandling av m i g. Ett ordentligt råknull på massagebänken var vad jag kallade det. Hursomhelst var jag rosig om kinderna av upphetsning, jag hoppades att det inte skulle synas alltför tydligt, den onsdagen han skulle besöka mig nästa gång. Jag hade inte tagit några kunder på förmiddagen utan tillbringat en god stund i badet med en roman av Jackie Collins.

När jag badat klart passade jag på att ansa musen lite extra med rakhyveln. Lät beundra resultatet i väggspegeln medan mina fingrar lätt strök över de lena blygdläpparna…mmmmh, det pirrade verkligen härligt! Jag skärpte mig och klädde på mig mina arbetskläder – en vit T-shirt och tunna svarta tajts. Beslöt att spara mig till senare… ifall det nu skulle… ja, man visste ju inte vad som skulle kunna hända. Med ens insåg jag att jag faktiskt var professionell massös och att det som hänt sist helt säkert varit en engångföreteelse för Johnny. Han var ju egentligen inte den flirtiga typen. Men när det ringde på dörrklockan – jag hade mottagningen i ett separat rum i min lägenhet – slog hjärtat en extra glädjevolt och jag misstänkte att rodnaden om kinderna kommit tillbaka.

Där stod Johnny, men han var inte ensam! Bakom honom stod en mycket välklädd man i min egen ålder och såg lite förlägen ut. Ärligt talat såg han mycket bra ut också.
– Får jag presentera, det här är Peter – Siri – ja Peter är en bekant till mig, sa han som om det skulle förklara saken.
– Jaha, välkomna då… ? svarade jag undrande.
– Du förstår Siri, Peter har länge haft problem med ryggen… så jag rekommenderade dig. Problemet är att han har akuta smärtor och ska ut på en tjänsteresa imorgon… är det möjligen så att han skulle kunna få ta min tid?
– Eh, ja det ska väl gå bra…

Jag släppte in herrarna och förklarade att jag inte hade något nytt besök förrän tre timmar senare, så om Johnny ville kunde jag behandla dem båda. En i taget förstås, la jag till idiotiskt och skrattade lite nervöst.

- Givetvis, sa Johnny utan att med en min antyda att han möjligen varit inne på samma tankespår som jag. Vi kom överens om att jag skulle börja med Peter som hade rejält ont. Jag visade in Johnny i mitt kök där jag hade en kanna nybryggt kaffe stående. Han slog sig ner med en kopp och en dagstidning.

Peter gick in i behandlingsrummet och jag inledde med att fråga var han hade ont, vilket visade sig vara axlarna och bröstryggen. Han hade tidigare haft ryggskott och var bekymrad över att det skulle komma tillbaka nu när han skulle ut och resa.

- OK, sa jag, några garantier kan jag inte ge dig, men du kommer åtminstone att ha mindre ont den närmaste tiden. Ja, då vill jag att du tar av dig allt utom underkläderna och lägger dig på mage på britsen, sa jag med min svala professionella röst. Inom mig var jag både förvirrad av situationen och en smula irriterad på Johnny… han kunde ju ha ringt först iallafall ! Men när Peter tog av sig slips, kostym och skjorta såg jag i smyg på hans vältränade, muskulösa kropp och insåg att jag nog var en smula kåt iallafall… skärpning, Siri! Nu gällde det massage och inget annat.

Jag satte igång med mitt vanliga program och tog det ganska varligt med tanke på hans ryggont. Småpratade lite under tiden och fick veta att han tränat på gym tidigare men tvingats sluta på grund av ryggen. Han var trevlig på ett formellt sätt men faktiskt lite väl stel och korrekt. Peter andades lugnt och vände sig efter mina instruktioner på rygg. Jag jobbade lite extra med benen, bara för att jag gillar snygga, muskulösa ben så mycket… sneglade nog lite grand på kalsongerna men det som fanns innanför verkade vara helt oberört av mina erfarna händers behandling. Som avlutning ägnade jag mig åt lite healing. Det innebär att jag lägger mina varma händer mycket lätt över hans panna och bröstkorg – en urgammal asiatisk metod till fullkomlig avslappning som fungerar bra på somliga men inte alls på andra. Peter tillhörde förmodligen den senare typen, misstänkte jag.

Efteråt låg han alldeles stilla med slutna ögon som om han sov. Jag rörde mig tyst genom rummet och kunde inte låta bli att titta ordentligt på hans solbrända, lockande kropp en sista gång. Om ändå de snyggaste männen också kunde vara de trevligaste, tänkte jag en aning frustrerat. Plötsligt utbrast han:

- Åååå, … otroligt… vad var det som hände? Peter såg rakt på mig med öppna, intensivt blå ögon… att jag inte sett den blicken nyss !
– Healing, sa jag. Du tyckte om det?
– Mycket… du ska ha tack, Siri. Egentligen skulle väl du ha massage själv nu efter att ha jobbat så hårt? En pojkaktig glimt tändes i hans underbara ögon. Jag stod som förhäxad av blicken och det varma leende som jag några minuter tidigare aldrig trott var möjligt från denne man.
– Jo.. haha, det skulle jag väl! Men det du som är kunden och nu ska du bara vila och ha det skönt och njuta av … behandlingen, försökte jag men visste att han ville något helt annat än vila. Snarare ha det skönt och njuta!
Faktum var att det ville jag också… så jag gav blanka fan i allt utom mina egna uppsvallande känslor och gick rakt fram till Peter. Tog honom om nacken och kysste honom hett. Jag var förvånad över hur snabbt jag tänt på honom, på denna oväntade förändring. Han besvarade kyssen och verkade inte det minsta överraskad. Jag strök över hans håriga bröstkorg och hoppade vigt upp på britsen med ett ben på var sida där han låg. Slet av mig T-shirten och böjde mig kattlikt fram över honom och lät mina bröst pressas mot hans bringa. Kysste honom igen, krävande och länge och njöt av hans stora händer som nu smekte min rumpa.

Nu var jag fruktansvärt, ohämmat, underbart, härligt kåt och ville bara ha denne man i mig. Ju förr desto bättre! Hans kuk hade styvnat till otroliga dimensioner den sista minuten och pressade genom våra kläder mot mitt överhettade kön. Jag kände den – gud vad jag kände den ! Ingenting skulle kunna få hindra oss från att knulla som tigrar nu… Peter reste sig upp till hälften och lyckades lyfta mig av britsen där jag satt med ett ben på var sida om hans. Så bar han mig i en roterande rörelse genom rummet som om jag varit lätt som en fjäder. Inga problem med ryggen längre, tänkte jag yr av lust. Peter la ner mig på britsen, lyfte varsamt min rumpa och drog av mig tajtsen i en rörelse. Där låg jag nu, helt naken och darrande av kättja – utlämnad till denne främling. Jag rös av vällust och kände hur bröstvårtorna blev ännu styvare.

- Du är en underbar kvinna, Siri, sa Peter sakta och smekte mina nakna ben och fötter. Det är din tur att få njuta nu… verkligen njuta och bara ta emot. Jag skrevade vilt och lyfte benen högt mot taket och hoppades att han skulle ta mig hårt och genast. Istället kysste han mina fötter och smekte insidan av låren nästan plågsamt långsamt – fan, såg han inte hur min fitta rann !
– Å Peter, ta mig! Knulla mig nu… du vill ju ! flämtade jag.
– Självklart, sa han, men en sak i taget… vildkatta där, la han till med ett stort leende.

Äntligen drog han mig till kanten av britsen och böjde sig ner mellan mina ben som jag genast slog runt hans grova nacke. Peter kysste mitt ångande, savande kön och började slicka mig utan vidare tvekan. Med ett gnyende, djuriskt läte lyfte jag underlivet och juckade vilt med fittan mot hans ansikte. Hans försiktighet var som bortblåst. Tungan virvlade runt runt och hittade alla hemliga ställen som jag knappt visste att de fanns… guuuuud så skönt ! …händerna kramade hårt mina spända, stora bröst och jag befann mig i ett totalt rus av kåthet. Allt annat försvann, min skälvande, juckande, ålande kropp och hans djärva tunga och de där stora, erfarna händerna var allt som existerade. Jag längtade inte ens efter hans kuk nu, den behövdes inte längre, och när han körde in sina fingrar i fittan… ÅÅÅÅÅHHHH ! Guuuuud…. ah… ah … ah.. PETER DET GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR !

Jag hörde mig själv vråla och försvann i ett töcken av stjärnor och mörker. Efter en stund, jag hade ingen aning om hur lång, blev jag medveten om ytterligare en persons närvaro i rummet. Instinktivt skylde jag mitt kön med händerna, bara för att känna hur blöt jag ännu var. Jag skakade mitt rufsiga hår och fokuserade blicken – Johnny! Du milde… där stod han fullt påklädd medan Peter satt vid min sida. Johnny log brett.

- Du ville knulla, Siri, var det så ? Jag stirrade på honom och kunde inte få fram ett ljud.

Peter strök mig över håret och kysste min kind ömt. Men hans blick hade ett stråk av kyla som inte funnits där förut.

- Jo, Siri vill bli knullad nu, sa han.

Johnny nickade sakta och började knäppa upp sina byxor.

 

- to be continued -


Inskickad av: *Siri*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky