Mötet med Anna i klädbutiken

Sexiganoveller

Mitt namn är Martin. Jag är 19 år och jobbar för tillfället i en klädaffär för kvinnounderkläder. Det är en ganska liten affär med väggarna fyllda med underkläder i så många olika sorter att det är omöjligt att hålla koll på alla. Den här dagen som min berättelse utspelar sig hade det gått ganska bra i affären. Jag hade varit tvungen att ringa min chef, be om lov att ringa min polare så att vi kunde hjälpa alla köpglada kvinnor och män. Med andra ord var jag ganska trött och glad att klockan nu var fem i sex.

Min kompis hade gått hem och jag var ensam kvar och la tillbaka underkläder som inte hade blivit upphängda efter timmar av hållande framför speglar. Jag var nästan klar, hade bara en trosa kvar att hänga upp då det plingade till i dörren. Jag suckade tyst och vände mig om med ett tillgjort leende.

– Hej! sa en riktigt vacker kvinna. Hon såg ut att vara 40- 45. Hon hade ganska långt blont hår som satt uppsatt i någon fin uppsättning. Hon vara ganska välklädd. Grå kavaj och kjol med en vit blus under.

– Hej, sa jag glatt efter att få se denna mogna snygging. Kan jag hjälpa till med något?

– Nej, inte just nu i alla fall, jag tänkte bara kika runt lite, sa kvinnan och log mot mig. Jag gick till kassan och började fibbla lite med den medan kvinnan gick runt och drog lite i kläderna och höll upp den över sina ganska stora bröst. Jag sneglade bort mot henne för att se vad hon höll på med och för att få en glimt av den vackra kvinnan. Nu när hon stod i profil kunde jag se att hennes bröst såg ut att vara minst en D kupa. Det var inte ofta vi fick in ett par D kupor in i affären så jag passade på att snegla en glimt då och då.

– Ursäkta, jag skulle nog behöva lite hjälp här, sa kvinnan och bröt tystnaden. Jag gick bort till henne. Jag ställde mig bredvid henne och tittade på det underkläder hon höll upp. Det var en vinröd push- up BH.

– Vad tror du om de här, tror du att de skulle passa mig? Jag tänkte att de skulle vara lite roligt att överraska maken med nu vid jul och allt. Allt annat jag har är vanliga tråkiga vita eller beiga bysthållare. – Tja, sa jag. Jag vet inte riktigt. Det beror lite på hur din kropp ser ut och ifall färgen passar med den. Sa jag och försökte låta proffsig. Men den är ju på tok för liten för dig, sa jag och tittade ner på hennes bröst.

– Ja, det kanske du har rätt i. Men tycker inte män om när kvinnor har för små bysthållare så att det nästan sväller över lite?

– Öhh… det .. ja, det kan ju vara ganska sexigt… kanske… sa jag och harklade mig.

– Anna, föresten. Sa kvinnan och räckte fram handen.

– Martin, sa jag och skakade lätt hennes hand. Anna var tyst en stund och såg ut att på något sätt klä av mig med blicken. Hur som helst så synade hon mig från topp till tå. Jag blev lite illa till mods och tänkte på att klockan nu var tio minuter efter stängning.

– Martin, det här kanske är lite ovanligt, men skulle du kanske kunna hjälpa mig lite grand?

– Ja, jo, det kanske jag kan, det är ju här jag är till för, inget konstigt med det, svarade jag och undrade vad hon hade i åtanke.

– Jag skulle gärna vilja att du säger vad du tycker när jag satt på mig bysthållaren. Är det ok? Sa Anna och log mot mig.

– Ja, det kan jag nog göra, det är inga problem.

– Bra sa Anna och smet in i det lilla provrummet längst inne i min lilla butik. Jag satt mig ner bakom kassan som låg precis bredvid och väntade. Jag kände att jag var riktigt nervös, och kåt. Jag tittade ner och såg att en bula nu hade växt upp över min kuk. ”Det här kan ju bli riktigt pinsamt” tänkte jag.

– Du kan komma in nu! Hojtade Anna plötsligt. Jag reste mig upp på vingliga ben och tog de tre stegen som behövdes för att komma till provhytten. Jag drog bort draperiet och glodde som bara en kåt 19 åring kan. Där inne stod Anna med ryggen vänd mot mig. Hennes kavaj och blus låg fint ihop vikta på en stol bredvid henne. BH hängde på en krok och i spegeln såg jag hennes stora stora fylliga bröst bakom hennes armar som hon skylde sig med.

– Tror du att du kan hjälpa mig? Jag kunde inte knäppa igen den. Sa Anna och log oskyldig i spegeln mot mig.

– Eh.. ja. Sa jag med nervös stämma.

– Tack ska du ha, de var vänligt. Men du får inte titta. Jag bara mmmade till svar och tog tag i BH’n. Jag gick fram ett steg och tog armarna runt henne med BH’n i ena handen. Jag höll BH’n längst uppe på den för at inte nudda hennes bröst. Jag fummlade ett slag med den men insåg att jag inte kunde sätta på den utan att kupa BH’n och hennes bröst. Anna som stod med armarna i vädret verkade inte ha något emot när jag lyfte upp hennes tunga stora bröst och la dem så gott jag kunde tillrätta i den alldeles för lilla BH’n.

– Hur går det? Frågade Anna plötsligt. Jag ryckte till av hennes plötsliga fråga och höll nästan på att tappa BH’n. För att den inte skulle falla till golvet var jag tvungen att trycka till lite mot hennes bröst. – Hm… njaeo det gå bra sa jag och märkte hur min röst gick upp i falsett av kåthet. Jag fick äntligen dit BH’n som jag ville och försökte sedan spänna fast den på ryggen. Det gick lite halvbra, men nu satt den i alla fall.

– Du får titta nu sa Anna och vände på sig. Hon satte armarna i sidorna och la huvudet på sne. Nå, vad tycker du? Frågade hon sen med ett konstigt, nästan lockande leende.

– Jaeeee… jag måste nog… hm.. säga att den ser verkligen jättebra ut på dig. sa jag och stirrade på hennes alldeles för stora bröst i den lilla lilla BH’n.

– Du, eftersom du har varit en sån duktig expedit och hjälpt mig med det här så tänkte jag att du skulle kunna få en liten present av mig, sa Anna med förförande stämma.

– Ja ha, sa jag och kände hur fruktansvärt varmt och trångt det var inne i den lilla provhytten.

– Ja, jag tänkte att kanske jag med kunde få ut lite av presenten. Hon tog ett steg fram så hon nu stod knappt en dm från mig. Hon lutade sig lite mot mig. Tog min hand och förde den mot hennes lår… Hon förde den sakta uppåt mot hennes fitta och började andas tyngre än förut.

– Jag vill….. sa Anna och la min hand på hennes fitta…. Gav den lite tyngd så att jag kände hur varm och fuktig den var…. Sedan fortsatte hon.

– ….inte, att du knullar mig här. sa hon och förde in ett av mina fingrar bredvid hennes trosa och in i hennes ordentligt våta fitta. Hon höll fingret kvar och jag kände hur det började rinna safter ur henne. Hon måste verkligen få en kick av något av det här. Kanske att jag är så mycket yngre. Kanske att hon är i en butik. Kanske att hon kommer att vara otrogen. Jag stönade ett förvånat stön tillbaks. Hur ett stön nu kan låta förvånat. Men det gjorde det nog. Hon tog sedan ut mitt finger ur hennes våta fitta som så skönt masserade min finger med dess fittmuskler.

– Jag vill…. Fortsatte hon medan hon vände på sig och tryckte sin rygg och rumpa emot mig… – ….att du…. knullar … fortsatte hon och förde min hand och mitt våta finger mellan hennes fasta sexiga skinkor ner mot hennes trånga analöppning. Hon förde sedan snabbt och smidigt in mitt våta finger in i hennes trånga anal som så vackert och avslappnat släppte in hela och började krama det hårt.

– ….mig här! Hon släppte taget om min hand och började med juckande rörelser knulla med mitt finger. Eftersom jag inte är den som är den så beslutade jag snabbt för att hjälpa den trevliga damen med hennes önskemål. Jag tänkte inte en tanke på att butiken inte var låst.

– Vill du göra det åt mig? Frågade hon medan hon vände på huvudet och log mot mig. Jag har bara fått kuk där en gång tidigare, av min man, men han tycker inte alls om det, fortsatte hon med bedjande röst.

– eh… ok, svarade jag och log nervöst igen.

– Lägg dig ner är du snäll sa Anna sedan och klev lite åt sidan. Jag la mig ner på rygg. Eftersom provhytten är så pass liten så syntes benen från knäna och ner. Men inte en tanke gav jag åt det. Jag hade ju en kåt mogen kvinna som ville att jag skulle knulla henne i stjärten. Anna ställde sig med benen på varsin sida om mig. Hon knäppte smidigt upp BH’n och lät hennes tunga stora bröst falla ut och gunga över mig. Sedan tog hon tag i sina trosor med båda händerna och rev sönder dem mitt framför ögonen på mig. Hennes fitta var precis som en mogen kvinnas fitta ska vara. Den var hårig med lite trim på sidorna och ner mot blygdläpparna. Men den fick jag ju inte leka med så jag tänkte inte mycket mer på den.

– Nu är det så här Martin. Jag tänker nu ta fram din kuk. Sedan kommer jag att sätta mig på den så att den lätt och smidigt glider in i min trånga stjärt som bara längtar efter kuk. Några invändningar? Jag skakade på huvudet och bara väntade på att få knulla den mogna kvinnan hårt i stjärten. Det kanske ska nämnas att det var första gången jag skulle ha analsex så man kan säga att jag var ivrig att få tränga in den. Anna backade lite och satte sig ner på huk med framsidan mot mig. Hon knäppte snabbt och enkelt upp mina byxor, drog ner mina boxers och tog fram min kuk som nu verkligen dunkade varje gång hjärtat slog.

– Nej men, det var mig en riktig baddare sa Anna och log mot mig. Men det ska nog gå ändå. Hon flyttade upp en bit och satte sig över min kuk. Hon gav efter lite med benen och sjönk sakta ner. Jag kände hur mitt stora ollon nu tryckte på hennes ringmuskel. Den gled in en bit men verkade inte riktigt att vilja komma in.

– Nej du Martin, det är alldeles för torrt och för stor kuk. Den ska du vara nöjd över. Nu ska du göra det mer glidvänligt, sa Anna sen och hoppade fram och satte sig på min bröstkorg. – Du ska slicka min anal. Du ska göra den våt så att din bamsing till kuk lätt glider in.

– Huh… var allt jag fick fram innan Anna satte sig med sin analöppning rakt över min mun. – Slicka! Jag sträckte ut tungan och började sakta och försiktigt slicka hennes analöppning. Hon måste ha varit nyduschad eftersom det varken luktade eller smakade illa. Jag vet inte riktigt varför jag gick med på det. Tanken äcklade mig nog. Men där låg jag i min provhytt som jag alltid velat komma in i och tittat på kvinnorna som bytt om där. Och över mig satt en riktigt sexig mogen kvinna som ville att jag först skulle slicka hennes stjärt och sedan knulla henne där. Så det var ju bara att lyda och slicka stjärt. Jag blev lite modigare och började slicka lite snabbare…. Jag lät tungan virvla runt hennes ringmuskel och för att ibland glida in i hennes anal rikligt våt av min saliv. Anna hade vid det här laget börja stöna, högt. Hon satt och pullade hennes fitta och lekte med clittan medan jag nu tungknullade hennes stjärt.

– Aaahhh… ja… sååå sköööönt… slicka min stjärt Martin… jaaa… aaahhh… så förbjudet… så snuskigt… aaaahhhh…. Slicka… slicka… slicka!!! Jag kände att jag vid det här laget var nära att komma då jag aldrig varit så här jävla kåt förut. Jag runkade sakta min kuk i takt med Annas juckande mot mitt ansikte. Anna reste sig plötsligt utan ett ord. Hon hukade sig ner över min kuk med henne stjärt och gjorde om proceduren än en gång. Jag kände hur mitt stora ollon nu återigen tryckte på hennes trånga ringmuskler. Men den här gången kände jag hur den gav vika. Anna tappade för en kort sekund ballansen och föll ner och lät på så sätt min kuk tränga in i hennes stjärt med en nog för snabb och hård fart.

– Aaaajjj… som faaann… skrek Anna av smärtan då min grova kuk pressade upp hennes trånga anal till bristningsgränsen. Fy faan vad din kuk är grov! Sa hon och tittade ner på mig med en min som påminde om smärta blandad med förvåning men ändå njutning. Sedan höjde hon sig sakta upp för att sedan sänka sig ner igen, lika sakta som upp. Det märktes tydligt att hon led lite gran på hennes ansiktsutryck. Men den minen var inte kvar länge. Jag kände hur hennes trånga varma stjärt bearbetade min kuk när den gång på gång sakta fyllde ut hennes trånga förbjudna tunnel. Tempot började nu öka och Annas stora bröst guppade härligt framför mig. Jag grep tag i dem och klämde hårt medan Anna nu red min kuk snabbare och snabbare.

– Jaaa… kläm min bröst… kläm deeeem… Aaaahhh…. Aj… aaahhh… du är så sköööön… Mmmm… mmmmm…. Ah ah ah ah …. Anna studsade nu som en galning på min kuk. Jag kände att jag inte hade långt kvar innan jag skulle komma. Anna var inte heller så långt ifrån såg jag. Medan Anna studsade upp och ner med min grova långa kuk djupt begravd i hennes trånga varma stjärt klämde jag hennes bröt hårt. Jag nöp hennes stora bröstvårtor så att hon skrek av lustfylld smärta. Anna höll under tiden på att pulla sig snabbt med minst tre fingrar inne hennes våta fitta. Jag sa inte mycket, jag koncentrerade mig mest och försökte inte komma för snabbt. – JAAAAA… Martin…. Jag… aahhh…. Ooohhh… jag kommer… jag kommer… jag… aaaaaa… jaa… hårdare… jag…mmmmmmmmm….. jag KOOOOMMMEEEEERRR!!!! Skrek Anna ut och jag kände hur hennes stjärt klämde min stackars kuk så hårt den kunde fast fortsatte att knulla mig.

– Mmmmmm… jaaaaaa…. Fortsatte Anna att skrika men nu med min kuk så långt den bara kom i hennes anal. Nu juckade hon bara lätt och lät sin orgasms ebba ut….

– Ah, det där var efterlängtat! Sa Anna nu stillasittande men fortfarande med min kuk inne i stjärten. Nu vill jag att du kommer Martin, fortsatte hon. Jag vill att du fyller min stackars sönderknullade stjärt med din varma kladdiga sperma. Hon reste sig en bit för att fortsätta knulla mig. Men den här gången var det jag som ville leda. Jag tog tag i hennes höfter och började direkt att knulla hennes stackars stjärt.

– Nej, vänta… aahh.. det gör… aahh.. ont… aaaahh… nej… fortsätt…. Stönade hon fram när jag nu verkligen pumpade hennes anal så hårt jag kunde. Det smällde till varje gång jag våra kroppar möttes.

– Mmmm… aaahhh… ont… aaaaajjjjj… nej… skönt… fortsätt….. Kom… kom…. FYYYYLL MIIIIIIG!!!! Skrek Anna. Jag kände äntligen hur den välbekanta känslan kom krypande… det började i pungen….. spred sig upp mot ryggen… upp via ryggraden så att jag fick gåshud över hela kroppen för att sedan komma ner med full fart och kraft mot kuken… Min kuk fylldes trots att det verkade omöjligt med mer blod… den svällde upp för att sedan skjuta iväg kaskad efter kaskad med min varma sperma.

– Mmmm…. Ja…. Så ja. Fyll mig med din sperma Martin. Fyll mig. Jag känner hur din varma kladdiga sperma fyller min ändtarm… så ja… Sa Anna med en ganska lugn, nästan moderlig stämma.. Det kändes som om jag kom i flera minuter. Det var så skönt. Så underbart. Så snuskigt. Jag låg bara och flämtade. Anna klev av mig men fortfarande sittandes på huk. Jag såg och hörde när min sperma rann ut ur hennes stjärt.

– Tack! Sa hon. Tack för hjälpen med BH’n och med presenten. Jag tror jag tar den BH’n. Är det okej om jag kommer förbi i morrn. Jag har inte pengar med mig idag sa hon och log.

– Eh… ja visst! Det är bara att komma förbi. Svarade jag.

– Då så min fåordiga nya vän. Då syns vi imorgon. Sa hon och klädde på sig för att sedan försvinna iväg. Jag låg kvar inne i provhytten och tänkte på det som just hade hänt. Anna kom tillbaka dan efter. Vi har träffats fler gånger och haft fler sköna erfarenheter tillsammans. Men det berätta jag någon annan gång.

(0)

Sexnoveller

Clicky