Moster Karin (analt)

Sexiganoveller

För två år sedan när jag var 18 hände det något som fick mitt sexliv att ta fart. Jag började intressera mig för mer mogna kvinnor.Det var söndags eftermiddag i mitten av augusti. Jag var på väg till min kusin för att hämta några CD skivor som han lånat av mig för ett tag sen. Han och hans mor, dvs min moster, bodde ensamma i en villa i utkanten av stan. Min moster var en kvinna som nyss fyllt 42, men man skulle ha gissat hennes ålder till omkring 30. Hon hade långt ljust hår ,smal vältränad kropp. Ett under att hon inte hittat en ny man sedan den förra stack.Jag knackade på, men ingen öppnade. Istället hörde jag ett svagt ljud. Lät som om någon sjöng i duschen. Jag var tvungen att stilla min nyfikenhet och som tur var så var inte dörren låst. Jag öppnade dörren och försökte smyga mig in.
– Är det du som kommer hem Per? Frågade hon.
Tomas är min kusin. Jag hade blivit upptäckt.
– Det är jag Mats! Sa jag.
– Välkommen! Kliv in och känn dig som hemma. Jag kommer strax ,sa hon.
Jag gick in och kände mig som en skolpojke som blivit upptäckt med att skriva kärlekslappar till tjejerna i klassen.
– Kan du ta en handduk där ute och komma in med hit? Sa hon innanför badrummsdörren.
Jag gjorde som hon sa, tog en handduk, öppnade dörren och gick in. Till min förvåning hade hon ingen lust att varken stiga upp eller säga åt mig att gå ut igen. Istället sa hon:
– Kan du inte ta av dig kläderna och hoppa ner i badet tillsammans med mig.
Jag blev genast generad, men samtidigt var det upphetsande. Här låg en mogen sexig kvinna och sade åt mig att bada tillsammans med henne! Men på något vis, lyckades hon övertala mig. Jag är inte svårövertalad när jag ser en godbit ligga i ett badkar. När jag tog av mig kläderna gav hon då och då till ett litet förtjust rop. Under min fritid spelar jag mycket fotboll, vilket har gett mig en fin och uthållig kropp. Ett litet större förtjust rop kom då jag tog av mig det sista plagget och visade min kuk.Den är en stor sak och när jag är kåt är den 20 cm. Då var jag halvkåt, så den var mittemellan. Hon verkade uppfatta att jag var kåt och det syntes i hennes blick. Det blev lite mer glansartad och vild. Jag satte mig ner i tvåmanna badkaret, mittemot henne.Vi började prata lite om ditt och datt. Men ganska snart kom en liten fot närmare min kuk. Foten började smeka min kuk och den blev styv på nolltid. Jag blev riktigt kåt. Kåtare än jag någonsin varit. Hon fortsatte leka med min kuk ett tag till, sedan sa hon:
– Kanske dags att kliva ur badet.
Genast när jag tagit mig ur badkaret, satte hon sig på knä framför mig och tog min kuk i handen.
– Det var länge sedan jag hade kuk, kanske du kan hjälpa mig?
Innan jag han svara hade hon tagit min kuk i sin mun. Tungan svepte över ollonet och ner på skaftet och upp igen. Fram och tillbaka samtidigt som hon runkade mig med sin andra hand. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Framför mig satt min moster och sög av mig. Jag skulle bara hämta upp en CD skiva. Jag började närma mig utlösning och min moster upptäckte detta. Hon slutade och tog min hand och ledde in mig i sovrummet.
– du får inte komma än. Jag vill ha mycket av dig, sade hon.
Samtidigt lade hon sig på sängen med benen brett isär. Sakta började hon smeka sig själv. Hon förde ett finger över skåran, fram och tillbaka. Ibland landade dt på klitoris och då ryggade hon till av förtjusning.
– Kom och hjälp mig att tillfredsställa mig!
Jag lade mig över henne och sakta trängde jag in i henne.Hon var varm och blöt, riktigt kåt. Hon lade sina ben och armar om mig, tvingade mig att svälja hennes tempo. Det blev hårdare och vildare. Till slut satte hon sina naglar i min rygg och gav mig klösmärken på ryggen. Kuken for in och ut i henne fitta, i ett allt vildare tempo. Jag klarade inte av att hålla mig längre.
– Jag kommer! Sade jag.
Samtidigt sprutade jag min sats rakt upp i hennes fitta. Jag var nöjd men det var inte hon.
– Som straff för att du kom före mig, får du slicka och fingerpulla min fitta.
Jag skred genast till verket och lade mig mellan hennes ben. Hon var ordentligt kåt och vild nu. Jag började med att slicka henne vid sidan av fittöpningen. Smaken var salt av min egen sperma. Jag slickade i mig den så mycket jag kunde. Sedan började jag slicka hennes klitoris. Två fingrar åkte in i hennes fitta med en gång. Dem svalde hon som ingenting, så jag stoppade in ett tredje finger i fittan.
– Ja, ja, fler fingrar, ett finger till! Åhh vad skönt.
På hennes begäran stoppade jag in ett fjärde i fittan. Fortfarande slickade jag hennes klitoris. När fjärde fingret var helt inne började hon vrida på sig. Både av kåthet och av smärta. Hon verkade tycka om det. Hon stönade högt och bad mig pulla henne fortare. Jag chansade och försökte få in hela handen i henne. Hon hade svårt att ligga still, när jag försökte få sista fingret. Hennes skrik blev högre och högre. Hon försökte åla sig ifrån mig, men jag höll fast henne med min lediga arm. Snart var hela handen inne i henne.Klitoris fortfarande under bearbetning av min tunga, var så hård att jag trodde den skulle spricka. Plötsligt var hela handen inne i henne och hon kom genast, i den mest kraftiga orgasm jag någonsin sett. Jag trodde hon skulle väcka hela kvarteret med sitt skrik. Sakta tog jag ut handen ur hennes fitta. Vi lade oss bredvid varandra och smekte varandras kroppar. Hon berättade att hon hade smygtittat på mig ibland och fantiserat om min kropp när hon hade onanerat. Jag blev smickrad och samtidigt generad. Hon berättade vidare att hon ibland drömt om att få ha en hel hand i sin fitta, samtidigt som hon blev slickad. Det blev jag som fick uppfylla hennes dröm denna gång.
– Vilka sexfantasier har du ? frågade hon mig.
– Jag har alltid drömt om att få prova analsex, berättade jag i fullaste förtroende
– Den önskan kan nog uppfyllas. Jag är inte nöjd riktigt än och en kuk i stjärten skulle sitta fint just nu. Hur känns din kuk?
– Bara bra, sa jag.
Hon gick fram till garderoben och började rota. Hon verkade leta efter något speciellt.
– Sätt dig på stolen där borta i hörnet! Sa hon.
Hon pekade på en skön fåtölj. När jag satt mig tillrätta, visade hon mig vad hon letat efter i garderoben. En massagestav modell större och en tub glidmedel.- Nu ska du få se något du aldrig sett innan och du får inte komma hit förrän jag säger till! Okej?Jag kunde bara nicka till svar. Jag var redan kåt och kuken hade börjat resa sig igen. Hon ställde sig på alla fyra med den underbara stjärten rakt mot mig. Från mitt håll såg jag rakt in i fittan och det efterlängtade stjärthålet. Hon tog glidmedel och smörjde in staven. Sakta förde hon den till fittan. Till min förvåning klarade hon att ta emot hela staven i fittan. Staven förde hon med snabbare och snabbare rörelser, in och ut ur fittan. Plötsligt slutade hon. Hon lämnade kvar staven i fittan och tog fram glimedlet igen. Hon lade en klick vid stjärten och började smeka sig själv runt öppningen. Ett finger gled in smidigt, hon stönade till och stoppade in ett finger till.Äntligen bad hon mig stiga fram. Hon tog bort sina fingrar och sade åt mig att stoppa in två fingrar.
– Ta det lite lugnt, det var ett tag sen sist, sa hon.
Jag tog det så lugnt jag kunde, jag var upphetsad till bristningsgränsen. Samtidigt som jag förde mina fingrar ut och in i hennes bak började hon köra staven in och ut ur fittan igen.
– Ta mig, ta mig hårt! Kör in kuken i stjärten, jag vill bli knullad i stjärten av dig med din stora kuk, stönade hon fram.
Jag tog lite glidmedel på kuken och smorde in det. Sakta gled jag in i hennes stjärt. Jag hade ofta drömt och fantiserat om detta, men det var mycket skönare än jag trott. Mina stötar blev hårdare och hårdare. För varje gång jag stötte, stönade hon högre och högre. Hon verkade gilla hårda tag, så jag sparade inte på krutet utan tog i ordentligt efter ett tag. Staven hade hon tagit ut ur fittan för den fick inte plats längre, sedan jag trängde in i henne bakifrån. Istället körde hon tre fingrar där.Vi blev vildare och vildare och till slut skrek vi båda ut våra orgasmer. Jag sprutade min sats långt upp i stjärten på henne. Jag föll sedan utpumpad framåt och blev liggande på hennes rygg, fortfarande med kuken djupt begravd i hennes stjärt. När hon vände sig om för att kyssa mig gled den ut. Den var öm och klarade inte mer den eftermiddagen. Vi fortsatte våra träffar under något år och utforskade det mesta i sexväg. Bl.a. fick jag knulla med några av hennes väninnor.Numera intresserar jag mig enbart av äldre kvinnor. Moget är bäst.

Inskickad av: *Skalman*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky