Morgonen efter (en flaska rött, del 2)

Sexiganoveller

Jag vaknade med ett ryck. Var var jag egentligen? Långsamt kom gårdagskvällen tillbaka…. jovisst, vi var ju i Sannas lägenhet. Äntligen fick jag upp mina tunga ögonlock. I den minst sagt obäddade sängen där jag låg såg jag en liten fot sticka fram under lakanet… gulliga små tår med blåa naglar. Josefine? Jag reste mig litegrand och kunde se hennes slanka, sovande kropp. En våg av värme sköljde genom mig när jag mindes mer och mer av nattens häftiga lekar. Jag smekte hennes ben försiktigt och hörde hennes lugna andetag.

De små söta brösten var blottade där hon kastat av sig lakanet och över ansiktet fanns ett skimrande leende. Hon drömde nog om mig, tänkte jag belåtet… eller om Sanna kanske? Sanna ja, vart hade hon tagit vägen? Jag satte mig upp helt och såg över rummet. Inga spår av någon annan och inte ett ljud hördes. Naken ställde jag mig upp och gick genom lägenheten. Där, i köket, belyst av morgonsolen satt hon insvept i en vit morgonrock och drack te. Hon log när hon såg mig komma.

- Sovit gott? Jag besvarade hennes leende och nickade. Sannas morgonrock gled isär när hon reste sig upp och ställde sig vid fönstret. Jag hade sett det mesta av hennes bröst, och jag visste att hon låtit mig titta med flit. Hon vände sig mot mig igen.
– Kom hit… sa hon. En liten morgonpuss, va?

Det blev mer än en, och snart stod vi med kropparna tryckta mot varandra och kelade. Jag lyfte av henne morgonrocken och lät den falla till golvet. Min kuk hade rest sig till hälften och Sanna lät den glida in mellan sina lår och klämde till lite grand. Hon skrattade. Så strök hon mig över håret och viskade: Du gjorde det så skönt för mig inatt, Johnny… det var så jävla underbart att knulla med dig. Jag vill gärna göra om det!

- Självklart, log jag till svar. Här i köket?
– Bland annat… flämtade Sanna som var rosig om kinderna nu.

Jag kysste hennes mun och lyfte upp henne på köksbordet. Sanna särade benen och lutade sig bakåt. Hennes fuktiga mus öppnade sig för mig och doftade syrligt av nattens parfym. Med varsamma fingrar smekte jag isär blygdläpparna. Kysste hennes klitoris. Sanna stönade och roterade lätt med underlivet. Hon var minst lika skön att slicka som igår. Det rann om henne. Jag sög i mig safterna och njöt. Men efter bara en kort stund tog hon mitt huvud och förde bort mig.

- Gud Johnny, du kan verkligen dina saker… men nu vill jag. Smaka på dig. Det gick aldrig för dig igår, eller hur?

Nej, instämde jag, det hade jag inget minne av. Men det spelade ingen större roll, försäkrade jag. Sanna hoppade ner på lätta fötter och knäböjde framför mig. Tog min morgonhårda stake mellan sina båda händer och slickade längs med hela. Hon kysste toppen och skrattade:

- Men det är inte för sent för det va? Sanna andades häftigt och såg mig rakt i ögonen. Så slöt hon sina omålade fylliga läppar runt min grova, bultande kuk och sög. Hårt. Förbannat hårt – och målmedvetet. Det ilade i ländryggen och jag trodde hon skulle suga musten ur mig precis med en gång. Men Sanna visste vad hon gjorde och släppte kuken för en kort stund. Lyfte upp sin hand och lät mig suga på hennes fingrar medan den andra handen smekte mina lår och min häck. Denna flicka var en dröm! Hon skrattade lite när hon såg mina svårigheter att hålla igen och började leka med min kuk igen… utan att röra den med handen fångade hon skickligt in den i munnen. Sanna lät sin sträva tunga lapa mitt ollon, virvlade runt där det var som allra skönast. Samtidigt formade hon handen runt det grova skaftet och runkade mig sakta och njutningsfyllt. Jag stönade högt:

- Du tar livet av mig, baby! Jag… jag kommer snart…
Sanna höll handen stilla och såg forskande på mig.
– Jag vet, sa hon. Och du vill spruta på mig, eller hur ?
Tre snabba drag med den där lilla läckra handen.
– I mitt ansikte, inte sant?
Tre långa drag till.
– Mmmm… lyckades jag få fram. Kände hur satsen samlade sig nånstans vid kukroten, färdig att brisera.- Du vill kladda ner mitt vackra ansikte med din heta sperma…? Det skulle kännas häftigt, va? Tror du att du får göra så med lilla mig …
Det var tortyr, och jag nickade svagt.
– Vet inte… jag vet inte Sanna…

Nu log hon brett och höll kuken stilla några centimeter från sin fräkninga lilla uppnäsa.
– Du får… sa hon bara.

Så runkade hon mig plötsligt med båda händerna, snabba hårda tag. Det svartnade för mina ögon och jag hörde mitt eget vrål. Hämningslöst lät jag den komma, satsen som väntat så länge landade med ett ljudligt plask över Sannas ansikte. SPLASH! En enda lång sträng från pannan ner på hakan. Några stänk träffade hennes kinder och slutna ögonlock. Sanna slickade sig om munnen och fortsatte mjölka min kuk med samma frenesi. Det bara fortsatte komma, sats efter sats. Över näsan, håret, en rejäl stråle rakt in i munnen som hon svalde med en belåten suck.

När jag var färdig såg jag på hennes ansikte som var nästan täckt av den gråvita kärlekssaften. Det rann och droppade nerför hennes hals och bröst. Sanna log. Hon torkade bort det som hamnat runt ögonen. Jag kände mig fullkomligt utpumpad och lycklig. I det ögonblicket blev jag förälskad i Sanna och ville bara krama henne, vilket jag gjorde.

- Det var första gången nån fått göra så. Kyss mig, sa hon. Smaka på dig själv…

Och det hade jag ingenting emot. Ingenting alls, faktiskt.

Ett plötsligt ljud från dörren avbröt oss. Där stod Josefine, bredbent och med händerna i sidorna. Naken. Hon tittade på oss med oblygt intresse.
– Jag missade visst frukosten, sa hon.
– Sömntuta, var allt Sanna sa. Vi började skratta hejdlöst alla tre.


Inskickad av: *Johnny*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky