Mopeden (BS-kk, analt)

Sexiganoveller

Nu skall jag berätta om något som hände mig för några veckor sedan. Själv så är jag datafreak inte jätte snygg men inte ful heller. En jag bor i ett normalstort hus det ligger lite avsides med en skog bakom. En dag när jag var ensam hemma, Mamma och Pappa var bortresta och syrran skulle vara hos sin kille eftersom våra föräldrar var borta. Jag tyckte det var bra för då kunde jag vara uppe på internet hur länge jag ville.

Jag satt där och surfade när det ringde på dörren klockan var väl typ 2 på natten så jag blev lite fundersam vem det var och lite så där rädd som man kan bli. Jag gick ner och frågade vem det var genom dörren.

Då sa de som var utanför – Josefina och Lisa. Jag hörde direkt att de var de så jag öppnade dörren. Där stod skolans 2 snyggast tjejer utanför min dörr kl 2 på natten helt dyblöta för att det regnade ute. De frågade om jag kunde hjälpa dem för att Josefinas moped hade fastnat i leran när de åkte genvägen genom skogen när de åkte hem från Lisas kille. Självklart sa jag ja , vad skulle man säga? Men jag frågade varför de just gått till mig. Då sa de att de visste ju att jag brukade vara uppe länge på internet och att min föräldrar var borta för att Lisas syster är min systers kompis. Och de hade sett att det lyste.

Vi gick ut till hennes moped. När vi väl fått upp den ur leran såg vi att kedjan var av och det kunde vi ju inte laga kl 2 på natten. Dom kunde ju inte heller gå hem för att det tar säkert 60-90 min, det är också ganska långt till Lisas kille, så jag sa att de kunde sova hos mig om de ville. Det ville de, de ande ju inte så mycket att välja på. När vi kom in till mig såg vi att vi var helt leriga. Eftersom de var tjejer så lät jag de välja vem som skulle duscha först (vi har bara en dusch) eftersom Josefina hade fastnat med mopeden så var hon lerigast så jag gick upp och tog nya kläder på mig Josefina gick in i duschen och Lisa tog bara på sig en handduk jag och Lisa gick ut i köket jag frågade om hon ville ha något. Hon ville ha varm choklad för hon frös jag gjorde 2 koppar i micron och vi satte oss och pratade.

Tänkte att ni ville veta hur de såg ut Lisa är ganska smal men har ändå stora bröst och blont hår Josefina är lagom en riktig BABE men snygg rumpa och stora bröst och blont hår. Efter ett tag kom Josefina ut ur Duschen och lisa gick in jag satte på en kopp choklad och Josefina med och hon satt där i bara handduken vi pratade lite och så. Sedan så gick jag in i duschen stod där helt vanligt i duschen med riktigt hård stråle jag hade värsta ståndet efter att suttit där med tjejerna när jag står där och Duschar så helt plötsligt drar någon bort duschdraperiet och där står Lisa och Josefina i bara handduk (då va jag oskuld men både Lisa och Josefina har gjort det en massa gånger).

Jag försökte liksom att täcka staken med handen men Josefina tog bort den dom släppte båda sina handdukar och klev in i duschen alla fick plats för att vi har ett badkar. Lisa gick ner mot min kuk och började liksom leka undertiden så tog Josefina mina Händer och smekte dem mot sina bröst jag var själv så chockad att jag mest stod där. Sedan byte de plats men då var jag mer med och smekte Lisa över hela hennes kropp. Precis innan jag kom slutade Josefina att suga. Jag frågade liksom varför de gjorde det här de Lisa svarade att när de satt där ute och väntade kom de fram till att jag borde få en belöning för att jag hade varit så snäll och hjälpt dem. Då frågade jag om det var slut på det roliga då. Då sa Josefina inte på långa vägar Lisa tog min ens hand och Josefina den andra de tog mig upp till min säng.

Josefina lade sig i den. Lisa sa att hon skulle visa nu för mig hur en tjej ville att en kille skulle göra Lisa tog 2 av min fingrar och stoppade upp dem i mellan Josefinas blygläppar sedan började jag slicka henne under tiden så började Lisa att suga av mig Jag fråga Josefina om hon gillade de men jag gick bara ett Mmmm till svar men det verkade så sedan.

Sedan byte de plats men nu låg jag underst och Lisa tryckte sin fitta mot min mun, Josefina började suga av mig men varje gång hon kom upp till ollonet så nuddade hon bara med tungan. Efter ett tag slutade Josefina att suga och jag kände bara hur hon satte på mig en kondom. När hon var klar så reste sig Lisa upp och satte sig precis bredvid mig och Pullade lite lugnt medans Josefina stoppade in Kuken i sin fitta och började rida först lugnt men sedan snabbare och snabbare undertiden satt Lisa bredvid och Pullade. Sedan gick Josefina av min kuk och Lisa satte sig och Josefina satte sig bredvid och Pullade och jag hjälpte henne första så kom Josefina och jag sträckte fram huvudet mot hennes fitta och fick hennes safter i munnen sedan kom Lisa och jag kände hur hennes safter rann ner över min mage. Efter det tog de av kondom på mig och började suga och jag kom nästan direkt efteråt rakt i ansiktet på dem. Efter det gick vi upp och sköljde av våra ansikten. Helt plötsligt så Visar Josefina Lisa en burk med vaselin. De tar med sig burken med vaselin och säger åt mig att följa med

De smörjer in varandras anus med vaselin och smörjer sedan in min kuk med det Lisa ställer sig på alla fyra och jag stoppar in min kuk lite sedan mer och mer efter ett tag juckar jag som helvete och Lisa står där och stönar sedan skriker hon ut sin orgasm. Sedan gör jag samma sak med Josefina med precis när hon kommer jag med och hon för min sats rakt i anus inte mycket men ändå. Sedan lägger vi oss och sover tätt om slingrade och sedan när vi vaknar så Knullar vi igen och sedan ringer Lisa efter sin pappa som kommer och hämtar henne. Efter detta har det blivit att de har stannat och vi har gjort det men i skolan låtsas vi som ingenting.Inskriven av: *Desertwalk*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky