Monica och Sara

Sexiganoveller

Monica är bara sexton, men knullar som om hon aldrig gjort annat. Hennes kompis Sara går inte heller av för hackor. När jag väl hade börjat sätta på Monica på kontoret den sommaren, var det svårt att sluta. Höstterminen närmade sig obönhörligen och det var snart dags för henne att börja gymnasiet. Medan hon hade arbetat för mig hade jag intervjuat en del sökande till platsen som min sekreterare och valet hade fallit på en söt, blond, 22-åring. Som läget var skulle Monica arbeta fram till mitten på augusti och därefter skulle Linda ta över.

På senare tid hade det blivit ganska mycket ”övertid” för Monicas del, vilket innebar att hon blev ordentligt genomknullad i stort sett dagligen. Eftersom hon är dotter till en av mina kollegor har varit tvungna att vara ytterst diskreta, men tack vare att vi har haft arbetstiden till förfogande har vi hunnit hitta på det mesta. På Monicas sista arbetsdag hade jag, på vägen till jobbet, gått inom ett konditori och köpt med mig ett par tårtor. På lunchen gick de flesta andra på min avdelning till olika restauranger och åt, medan Monica som vanligt kom in till mig på mitt kontor. Sakta gick jag mot henne och hon mot mig. På halva vägen möttes vi och omfamnade varandra. Hennes läppar sökte mina för en kyss medan jag lade min högerhand över hennes blygd utanpå den korta kjolen. Hon stönade svagt. Plötsligt knackade det på dörren. Jag lösgjorde mig från Monica, rättade till slipsen och gick för att öppna. Utanför dörren upptäckte jag till min förvåning en tjej i Monicas ålder.

Hon log brett mot mig med jämna vita tänder. – Hej, jag heter Sara, sa hon. Vill du knulla mig i stjärten? Jag var mållös. Jag vände mig mot Monica och fick såg hennes breda leende. Jag släppte in Sara och stängde dörren. Hon ställde sig bredvid Monica och de båda flickorna tittade på mig. – Jag bjöd hit Sara, så att hon också skulle få prova dig. Du är väl inte arg? – Inte alls, svarade jag. Förvånad däremot. – Monica har berättat en hel del om hur det är att jobba för dig, sa Sara. Det lät så härligt så jag kunde inte låta bli att komma hit. – Sara har aldrig blivit rövknullad, så jag tänkte att det var dags för henne att prova, fortsatte Monica. Hon sov över hos mig förra helgen och vi blev så kåta när vi planerade det här att vi var tvungna att slicka varandra till sömns. – Monica fingerknullade mig i röven med två fingrar och det var så skönt att jag knappt kunde bärga mig tills jag kunde komma hit. Jag blev förbluffad av tjejernas oblyghet och min upphetsning ökade medan de berättade. Jag iakttog dem medan de pratade. Sara var några centimeter längre än Monica, hade långt ljust hår och något större bröst. Båda flickorna var smala och långbenta med tajta linnen och korta kjolar. De såg på mig med förväntansfulla ögon. – Klä av er! hörde jag mig själv säga. Flickorna tittade hastigt på varandra, tog av sig skorna och drog sedan av sig sina linnen. Fyra fasta tonårstuttar blottades nu framför mig.

Två par styva bröstvårtor pekade rakt mot mig. – Kjolarna också, fortsatte jag. Utan tvekan knäppte de upp sina kjolar och lät dem falla till golvet. Direkt därefter drog Monica ner sina vita stringtrosor och klev ur dem. Sara såg lite tveksam ut, men följde strax Monicas exempel och tog av sig sina svarta. Nu noterade jag två saker. Till att börja med var Sara en äkta blondin, hon hade ljust könshår. Dessutom hade flickorna friserat sig. De hade bara varsin tunn sträng av könshår ovanför springan. Båda hade helt slätrakade blygdläppar. Jag gick fram till dem och lade händerna över deras kön. Sara sträckte sig mot mig och gav mig en djup tungkyss. Monica lossade min slips och började knäppa upp min skjorta. Under tiden lät jag mitt vänstra långfinger leta sig in i Saras könsöppning, medan mitt högra sökte sig in i Monicas fuktiga inre. Saras händer sökte sig nu mot min livrem och lossade den med flinka fingrar. Monica knäppte upp min skjorta medan Sara gav sig på min gylf med sällan tidigare skådad energi.

Innan jag hann säga fitta, var jag naken så när som på kalsongerna. Min lem hade då antagit sådana proportioner att det hade varit fruktlöst att försöka dölja den. Tack och lov behövdes det inte och hade antagligen inte heller varit möjligt, att döma av flickornas iver att få av mig även detta sista plagg. Min styva kuk for ut i det fria när den befriades från det sista lagret tyg. När vi alla ville smeka, slicka och suga varandra, rasade vi ihop i en hög på golvet. Jag hade en tjock matta, som vi lade oss tillrätta på. Jag lade mig på rygg med Saras kön över mitt ansikte. Monica låg på alla fyra och var snabbt framme och sög in min kuk i sin mun. Jag tryckte in två fingrar i Monicas fitta och började fingerknulla henne. Samtidigt lät jag min tunga glida in mellan Saras blygdläppar och fram till hennes klitoris. Hon rös när jag vidrörde den. Monica bearbetade min stake som om hon aldrig gjort annat. Jag kände att jag var tvungen att avbryta henne för att inte spruta i hennes mun. Just detta hade jag i och för sig för avsikt att göra, men inte riktigt än. I stället lyckades jag få Sara att sätta sig på den. Hon var sjöblöt och kuken gled lätt in i hennes trånga, varma fitta. Hon började rida mig i ett långsamt tempo.

Monica tog Saras plats över mitt ansikte, fortfarande med mina fingrar begravda i hennes kön. Saras ridande ökade i tempo och plötsligt exploderade hon i en orgasm. Under tiden hade jag slickat Monica så att hon hela tiden låg på gränsen, men jag lät det inte gå för henne. När Sara hade hämtat sig från den intensiva känslan, bad jag Monica att ställa sig på alla fyra. Sara lade sig på rygg framför henne och fick genast fittan bearbetad av Monicas ivriga tunga. – Värm upp hennes stjärt, sa jag till Monica. Samtidigt tryckte jag kuken hennes väntande kön. Hon stönade högt av vällust och pressade in ett finger i Saras trånga rövhål. Det tog inte lång stund innan det gick även för Monica. Jag knullade henne hårt och när jag började massera hennes stjärthål med tummen och sakta pressade in den, gick det för henne direkt. Jag kände nu att jag inte hade långt kvar. Jag lyckades därför få Sara att lägga sig under Monica, så att de hamnade i en 69:a. Min tumme körde jag in och ut i Monicas trånga stjärt, samtidigt som jag drog kuken ur henne. Sara var snabbt där med sin mun och sög in den så långt hon kunde. Medan hon sög min påle fingerknullade hon Monicas blöta kön. Monica körde två fingrar i Saras rövhål samtidigt som hon slickade hennes savande fitta.

När jag kom hade jag kuken så långt in i Saras mun att den första strålen for rakt ner i hennes svalg. Jag drog ut en aning, så att resten skulle komma i hennes mun. Hon svalde girigt varenda droppe medan jag knullade hennes mun med korta juck. Monica hade bearbetat Saras underliv med mun och fingrar, så samtidigt som jag sprutade i hennes mun, kom hon i sin andra orgasm. Min erektion minskade en aning av att det gick för mig, men jag fortsatte knulla Sara i munnen. Hon sög min kuk med oavbruten energi medan hon körde tre fingrar i Monicas fitta. Själv bearbetade jag Monicas trånga lilla analöppning med två fingrar. När min stake var helt styv igen av Saras härliga mun, hjälpte hon mig att åter styra in den i Monicas våta kön. Jag juckade ett par gånger fram och tillbaka. – Kör in den i hennes röv, sa Sara. Jag vill slicka hennes fitta medan du knullar henne i röven, så jag ser det underifrån. – Sära på hennes skinkor, så ska jag trycka in den, svarade jag. Sara tog tag i Monicas bakdel, lade en hand på vardera skinkan och drog isär så att den lilla anusrosetten med mina två fingrar i blottades. Jag drog kuken ur Monicas kön och satte ollonet mot Saras mun. Hon slickade på det och satte dit en del saliv.

Medan jag drog fingrarna ur Monicas stjärt och började pressa min påle mot hennes anal, tryckte Sara sin mun mot hennes kön, sög in klitoris och lät tungan virvla över den. Monica stönade högt av njutning. Saras ögon var stora som tefat när hon såg hur min lem sakta gled in i Monicas tajta stjärthål. Jag juckade försiktigt fram och tillbaka och gled ytterligare en liten bit varje gång jag tryckte inåt. Efter en liten stund var jag helt inne i Monicas arsle. Monica slickade och fingerknullade Saras kön och anal. Sara återgäldade tjänsten genom att med mun, tunga och fingrar behandla Monicas fitta. Monica var nu så pass van vid att bli påsatt i häcken att jag ganska omgående kunde börja köra kuken fram och tillbaka. När Sara körde in ett tredje finger i hennes savande fitta gick det för Monica. Jag kände hur hennes ringmuskel började pulsera runt min påle. Hon stönade högre och högre för varje juck och jag sporrades att öka tempot efterhand som hennes gutturala läten ökade i styrka.

När Monica nådde sin höjdpunkt klämde hennes underliv ihop sig om min kuk och Saras fingrar. Jag tänkte att den här flickan med all säkerhet skulle uppskatta flera kukar samtidigt. När hennes orgasm hade ebbat ut och hon låg och flämtade, drog jag mig ur hennes röv och fick flickorna att rulla runt så att Sara låg överst. – Nu är det din tur, sa jag till Sara. Hon vände huvudet mot mig och nickade. Monica särade på läpparna, så att jag kunde låta kuken glida in i hennes mun. Hon kladdade ner den ordentligt med saliv, drog ut sina två fingrar ur Saras stjärt och särade på hennes skinkor. Jag satte kukhuvudet mot bakre hål och pressade lätt. Ollonet gled in ganska lätt, eftersom hon tidigare hade legat på rygg och Monica hade kladdat in hennes analöppning med fittsaft. – Ah… ah… ah… stönade Sara medan min stora påle sakta borrade upp hennes förbjudna hål och Monicas tunga fladdrade över hennes klitoris. I en enda långsam rörelse gled jag in halvvägs. När jag då stannade upp vände hon på huvudet och såg på mig med dimmig blick. – Nu har jag halva inne, sa jag och log. – Du… din kuk känns så stor i min… min röv, flämtade hon. Jag vet inte… inte om jag klarar mer. – Slappna bara av, så ska det nog gå vägen, fortsatte jag. När jag kände hur hon lugnade ner sig och ringmuskelns grepp om min lem lossnade en aning, började jag röra mig fram och tillbaka. Försiktigt knullade jag Saras stjärt. Jag juckade med små rörelser och arbetade mig längre och längre in i hennes tajta anal. Hennes små stön ökade snart i styrka och när jag började ta längre tag var hon inte sen att börja pressa emot. Jag hade snart hela kuken i henne och drev på ännu lite hårdare.

I yttersta läget på varje juck hade jag bara ollonet kvar i Saras röv. Sedan tryckte jag in den hårt till roten medan Sara rörde sig mot mig och samtidigt knullade sin fitta på tre av Monicas fingrar. Jag kände de välbekanta ilningarna i ljumskarna och insåg att jag snart skulle komma. Sara närmade sig också klimax och Monica satte tungan mot hennes klitoris och förde henne över krönet. Hennes ringmuskel kramade runt min kukrot och fick det att gå för mig också. Det första sprutet hamnade långt upp i hennes stjärt. Jag fortsatte jucka medan jag fyllde på med ytterligare ett par kaskader i Saras pulserande anal. Sedan drog jag mig ur henne, varpå Monica snabbt var framme och fångade upp min påle med sin mun. Jag fyrade av de sista spruten i Monicas mun.

Hon svalde begärligt och sög sedan ut de sista dropparna ur min slaknande lem. Vi låg kvar en stund på golvet och pustade ut innan vi reste oss och började klä på oss igen. – Det här var det häftigaste jag varit med om, sa Sara. – Ja, visst är det en underbar känsla att få en kuk i röven, instämde Monica. – Fast egentligen vill man ju ha fler, fortsatte Sara. En idé började formas i mitt huvud. Man kanske skulle samla ihop grabbarna för en helkväll. – Vet ni vad? sa jag. Kom hem till mig i morgon kväll, så ska ni få se på gnistor. Flickorna tittade på varandra och började le. – Vi kommer! sa de i kör.

(0)

Sexnoveller

Clicky