Mitt liv som sexmissbrukare

Sexiganoveller

Vem är jag och varför
Denna novell skall handla om mig, Vem jag är och hur jag blev den jag är I dag. Tro det du vill, Jag påstår inget annat än att den som vill får läsa det och tolka det efter egen fantasi.
Jag växte upp i en mellanstor svensk stad, Sexdebuterade för tidigt. Hade turen att vara populär bland killarna och fick de killar jag ville ha. Efter några år men ofta dåliga sex erfarenheter så började jag mer och mer få ett begär, En lust.

För att tillfredställa en pojke behövdes nästan inget. Mina tankar var ”hur skulle jag klara av att tillfredställa en man ” ? Vara en ”riktig” kvinna. Hur sex ut i riktiga vuxen värden? Jag var nyss fyllda 16 och kännde mig otroligt vuxen. Tanken på detta följde mig en tid. Skulle jag kunna vara kvinna en natt?
En torsdag kväll hade jag sagt ifrån mig vänner och sällskap minns att jag ”skulle studera inför ett prov”. Jag klädde upp mig och sminkade mig så fint / sexigt jag kunde. Tog bussen till stan efter att berättat för mina föräldrar att jag troligen skulle sova hos en klasskompis. Minns att jag var otroligt nervös i kön in på stadens stadshotell. Hade inte åldern på långa vägar för att komma in.

Väl inne så kollade jag noga in utbudet. Skulle jag prova en vara kvinna skulle det vara en riktig utmaning. På den tiden var jag som mångai min ålder inte så bra att bedöma ålder på vuxna. Men det skulle vara 40+ det hade jag bestämt. Hotellet hade många resande speciellt på torsdagar. Jag letade ett tag men fick snart kontakt med en man som inte var från stan vilket var vilkoret för mig.
Han bjöd på drinkar och ville dansa. Jag var inte där för att dansa utan frågade blygt och rodnande om han bodde på hotellet. Jag minns hur förvånad han var av den öppenheten. Motfrågan var hur gammal jag var? 19 sa jag och sträckte på ryggen. Minns hur belåten han blev av svaret. Ska vi gå då sa jag?

Kom upp till hans rum och han sa inte ett ord på vägen? Väl inne på rummet så tog min erfarenhet från fester med jämnåriga pojkar och min enda erfarenhet över. Jag började klä av mig direkt. Han bara stirrade på mig tyst med stora ögon. Jag minns att han såg ut som ett barn på julafton. När jag var helt naken satte jag mig på golvet framför honom och försökte öppna hans gylf. Oj va du har bråttom sa han. Jag skämdes och skulle börja ta på mig då han sa..nej nej nu kör vi.

Han la mig på sängen och slickade mig till min första orgasm. Ja med andra än mig själv då så klart. Han tog mig som en man den natten. 3 gånger kom han och varje gång han kom var det en bekräftelse på att jag var en kvinna nu. 16 år gammal var jag ingen flicka längre Jag och min kropp kunnde tillfredställa en riktig man.
Nästa morgon när jag gick till skolan var jag en kvinna. Det blev många besök på hotellet efter det. Ensam utan vänner. Jag berättade aldrig detta för någon av mina vänner. Intresset för pojkar var som borta. Vid 18 års ålder flyttade jag till Stockholm för att jobba. Där tog mitt liv en ny vändning.
Flyttade till stora staden och allt var så otroligt underbart. Jag hade ett drömjobb som modell. Nya vänner och alla var ”inne” Det glada 80 talet var ingen tid då någon funderade vad saker kostade. Jag var ute i farten och fick allt jag pekade på. Hade några jämnåriga förbindelser som jag helst ville glömma. Det jag minns var att jag på den tiden räknade sex partners. Passerade 50 st det året. Ja totalt alltså. Många av dom var från hotellet i min hemstad.
Jag var nog även med den tidens mått ganska lösaktig? Och min fetish för äldre höll i sig. Ville ja vara vuxen. Att vara uppvaktad hela tiden var inget jag hade besvär av. Tvärtom så älskade jag det. Jag valde den jag ville ha. Var hänsynslös mot omgivningen. Hade sex med flera gifta män utan att det bekom mig det minsta?

En kväll var jag på en relise av en skiva i LA. Det var ett amerikanskt band och jag var ointresserad men skulle ju vara där det hände! Vi i ”VIP” rummet träffade bandet innan. Otroligt häftiga killar. Snygga och riktiga ”bad guys” Jag fastnade för ena gitarristen. Han var snyggast och tydligen bandets stjärna. Jag gick fram och presenterade mig oblygt. Jag var självsäker och poserade kaxigt. Han svarade på svenska?? Hej kul att träffas, kul med Svenskar som gillar vår musik… Vilken låt gillar du? Jag hade inte ens hört dom. Bandet spelade och jag var som såld.. Honom ska jag ha. Och honom fick jag. Vi förlovade oss senare det året och gifte oss några år senare.
Fick vårt första barn när jag var 26 och andra strax efter. Saknde att vara åtrådd. Att vara sexig och snygg. När barnen var små åkte vi på semester till Rhodos. En morgon efter frukost när barnen lekte passade vi på att ta en snabbis. Upp på rummet och ner igen. Kom ner med ryfsigt hår. Han tog barnen till ett vattenland så jag skulle få sola och vila. Låg i solstolen ca 5 min sen kom det en man och la sig bredvid. Han var svensk och sa att jag var vacker i dag. Bekräftelsebehovet gjorde sig påmint. Han bjöd på drinkar fast det var förmiddag och smickrade mig oavbrutet.

Efter ett tag kom hans hotell på tal. Erkänner att jag var sugen nu. Efter att ha tvekat mer än lovligt länge gick vi upp. När jag kom in på hans rum kom jag på…. Hade ju sex för en timme sedan..Och han kom i mig, Hade inte duschat sen dess. Jag skruvade på mig och ville gå till rummet och ta en dusch. Han bara tittade på mig och sa. Jag vill ha dig som du är just nu. Jag såg att ni gick i väg. Jag såg att ni kom med rufsigt hår, Jag vet vad som hände. Det var därför jag satte in en stöt i dag. Vill ha dig nytagen.
Oj mina tankar for genom huvudet men jag blev otroligt kåt och som alla vet tar ofta just kåtheten över allt förnuft? Jag bara lät honom klä av mig. Han slickade mid som besatt. Äckligt kan tyckas men jag njöt av det. I min fantasi var jag så attraktiv att inte ens an annan mans sperma kunnde hålla honom borta. Jag vet att han hade andra saker som drev honom men för mig var det just så. Jag kom i den största orgams jag upplevt då. Sen tog han mig och kom i mig. Mitt tack till din man sa han.
Jag kan inte komma av samlag. Har aldrig kunnat? Kommer aldrig kunna det. Så fort jag börjat knulla är det kört för mig. Men njuta kan jag ändå. Och att se en man komma på eller i mig är en bekräftelse i sig? Det kan i bland vara lika skönt som att komma. Detta var min första riktiga sperma upplevelse men inte den sista. Jag njöt när min man tog mig senare när han kom hem. Han skulle bara veta???
Vara anonym
Efter den senaste händelsen skulle jag gå tillbaka och vara anonym hemma fru? Jag jobbade visseligen deltid på mitt gamla jobb som säljare. Nya modeller kom och gick. Det var andra som var i centrum nu. Jag var före detta. Sånna bröst hade du en gång sa min chef. Det tog hårt och 3 veckor senare var dom fulla med plast och hade samma form dom en gång hade. Inte srörre bara återställda.
Jag kunnde bara inte glömma det som hände på semestern. Nya fantasier i på samma tema skapades och det hände varje dag jag smekte mig själv till orgasm till minnet och drömmarna. Det var samma drivkraft som en gång fick mig att besöka hotellet i min hemstad. När jag hade bestämmt mig fanns inget återvändo.
En ny fantasi som ofta gjorde sig påmind var att ha sex med flera män samtidigt. Det hade jag provat som ung men en fyllenatt på Kos satte inga bestående minnen. Nu skulle det ske på riktigt. Med män som inte kunnde låta bli mig även då dom kommit. Åter igen så satte jag upp en plan. Jag skulle helt enkelt bara gå på krogen och bli uppraggad av 2 st. En dag bestämmdes. En lördag så klart. Jag hade berättat hemma jag skulle sova borta. Hos en kollega som ingen i familjen hade kontakt med.

Åter igen klädde jag mig lite överdrivet sexigt…trodde jag men såg att jag var ganska anonym men blev ganska snabbt uppraggad av en ensam man. Nobbade snabbt. Gick i stället fram till 2 killar i min ålder. Kollade noga efter ringar, studerade deras kropps språk. Jo dom var på jakt.. Det var det ingen tvivel om.När kvällen led mot sitt slut frågade jag var dom bodde och hur dom skulle komma hem? Taxi sa dom och berättade till vart. Oj sa jag samma håll då..ska vi dela? Det var totalt motsatt håll som mitt hem kan jag berätta. Vi delade taxi.

Vär framme så var jag orolig men frågan kom till slut. Vill du med upp på en drink. Givetvis ville jag det. Ungefär 10 minuter senare knullade båda mig som om jag var den sexigaste kvinnan på jorden. Jag var i centrum igen. Jag njöt. Jag försökte gång på gång få in dom på sperma slickande men märkte att det var helt kört. Jag kom inte men hade en underbar natt. Totalt kom dom 5 gånger i och på mig. Det var en bekräftelse i sig. Sakta började det gå upp för mig hur lätt det var för en kvinna att få ligga.
Vaknade på soffan. Hade den värsta ångesten jag upplevt. Hade varit otrogen mot min man och mina barn. Jag grät nästan. Men så gick jag in på toaletten såg mitt nedsprutade ansikte. Fastorkat i håret. Min kropp likaså och plötsligt var det bara borta. Jag blev otroligt upphetsad av synen. Det var ju detta jag ville? Min dröm. Jag kom nu för första gången med öppen dörr på en främmande mans toalett? Sakta insåg jag vad detta skulle leda till. Var min mörka sida på väg att ta över mitt liv?
Nu kom ett helt nytt kapitel I mitt liv. Jag var inte modell längre, Var inte på den stora scenen men väl på den lilla. Jag kunnde fortfarande vara attraktiv fast utan kläder då. Men det ska ni veta det störde mig inte alls. Jag trivdes med att vara sexig, Jag hade blivit blygare att ragga män. Vet inte varför? Behövde oftast bli uppraggad. Men var inte svår att nå. Otrohet blev vardag och jag trivdes konstigt nog med det?
Jag skötte mitt jobb och blev ganska snabbt både säljchef och ägarens högra hand. Resor blev vanligare och jag vägrade misslyckas. Samtidigt var den perfekta mamman och hustrun. Resandet gjorde otroheten lättare. Jag kunnde göra de mest otroliga sakerna för att bli uppraggad. Ringa rumservice och ligga naken eller ja nästan då. Gick ofta utmanande klädd på resorna med men aldrig inför kunder. Jobbet var och är alltid nummer ett.

Upptäckte nu sexnoveller.nu , Vilken kick det var! Hade en annan profil där först. Utan bilder och var minst sagt vulgär. Att få vara ful i munnen och annonym var en ny otrolig upplevelse, Var inte trevlig och pratade bara snusk då. Det enda jag kollade på var sperma fetish filmer och blev mer och mer ”drogad” på dom! Så en dag kom ett mess, Jag vill fota dig? Först var jag bara kaxigt nedlåtande men tankarna snurrade. Det var länge sedan någon ville fota mig? Många mess senare så hade vi bestämmt. Ja vi bestämmde allt innan. Inget sex utan bilder. Han skulle fota mig, Sen skulle vi komma tillsammans utan att röra varandra?? Sen skulle det fotas mer när han kommit på mig. Så blev det och min nya profil startades. Bilderna kan ni se där. Ja vissa av dom
Fast jag la på den tiden upp alla de bilderna. Och alla bilder som togs när jag var otrogen med? Hade säkert 5-6 album fulla med bilder. Det var otroligt upphetsande tyckte jag då. Hade under en kortare tid även ansiktsbilder där.Det var otroligt sexigt tyckte jag då. Samtidigt så blev otrohetsaffärerna fler och snart påverkade dom hela mitt liv. Ja allt utom jobbet. Familjen fick lida, ja allt utom jaget då som trivdes. På en rock festival det året kulminerade det. Jag upptäkte något nytt, Något spännande, En ny sida av mig själv?
Jag låg i mitt tält mitt i natten och surfade på sexnoveller.nu. En man jag inte chattat med förr kom under mitt skinn på ett nytt sätt, Han sa du är en sperma älskane vacker kvinna nu skall vi njuta. Han till förde något nytt. Han gav mig order. Tydliga order. Ta på dig morgonrocken och gå ut på campingen och låt en man se din fitta. NU! Är du blyg så låt det se ut som olycka du ska vara naken under, Sagt och gjort i toalett kön räkade morgonrocken glida isär och mer än en man såg. Jag rodnade lite, gjorde det jag skulle och sprang tillbaka och berättade. Visst var jag duktig? Ja då. Gör det igen skrev han. Fast visa länge nu.

Jag lydde honom så klart. Visade och hamnade i ett tält med 2 killar. Dom tog mig båda 2. Inget särskillt bra sex, jag lät dom inte vara bra. Ville bara ha deras satser och berätta om det? Sprang tillbaka och berättade. Stolt! Bra skrev han, Nu ska du gå ner till sjön och bada naken. Du får bara ha din morgonrock när du går dit! Om någon vill ta dig får du bara inte neka. Hur många dom än är. Dom skall ta dig som dom vill sen ska du berätta. Va lätt det var när min vilja inte räknades? Jag gick och kom till en tom badplats. Hoppade i och simmade mig ren från sperma.

När jag skulle gå upp kom 3 lite för unga killar. Lite för fulla med. Kaxiga! Är det varmt i vattnet? Ja visst ( det var inte så att dom ville ta mig) Men dom stannade och det var inte varmt, Nu får ni titta bort när jag går upp för jag är naken sa jag. Det var en trigger. ”ledaren” av gänget tog min morgonrock och skrattade. Ta den då sa han och backade upp på land. Jag skylde mig pliktskyldigt men hade redan fantasin klar. Dom frågade om jag ville följa dom hem? Det gjorde jag, fick ju inte neka? Jag vet inte hur många som tog mig den natten men tror det var 5 st.
Nu gick det inte att dölja längre? Min man visste, Jag visste att han visste, Han bestämde sig för att ta ett snack som han sa och åter igen började ett nytt kapitel i mitt liv
Den mörka sidan tar över mitt liv part 5

Ja nu var det uppenbart. Det var över. Mitt äktenskap hade fått stå åt sidan för mitt bekräftelsebehov och min sexlust. En mor som ska berätta detta för sina barn är bedrövad. Det var jag så klart med. Men min mörka sida så redan ett ljus. Nu skulle jag kunna leva ut alla mina drömmar. Min sex fantasier och tänk bara vad jag skulle åstakoma på ex sexnoveller.nu ? En lägenhet i stan inföskaffades och varannan vecka skulle jag bo i den. Varannan vecka i mitt egen sex paradis.
Nu startade en tid jag inte är stolt över. Ångrar inget jag gjort i mitt liv konstigt nog men jag var för mycket, Jag skrev och chattade med massa män om min fetish. Att bli slickad när jag var nytagen och gissa om jag blev förvånad när det visade sig hur många som ville göra detta? Jag trode´de jag varit med om något speciellt? Kanske hade jag men att så många ville göra det. Jag började på kontorsråttans vis katalogisera männen. Det var ”vill ha” kan tänka mig ” nödfall” och så städaren..ja han som skulle avsluta jobbet. Göra min kväll.
Varanna vecka jobbade jag, var mamma. Skötte huset mm, Varannan vecka var jag en slyna de luxe. Jag palnerade noga. Om jag träffar nr ett på fredag kl21,00 så hinner jag med nummer 2 kl 23,30 sen till ”städeren” efter det. Och den enda som visste schemat var just ”städaren” ( tack för din förståelde du vet vem du är) Han älskade att slicka mig samtidigt som jag berättade om kvällens äventyr. Jag mådde så bra. Nu var Skan tillbaka i centrum. Lärdag ny träff..minst en och i bland 2 st samtigt. Bilder togs och lades ut på min profil. Poserade stolt med dom. Ni som var medlemmar då minns dom säkert?
Jag var som besatt av detta. Gav mig själv ingen tid att tänka på vad jag gjorde? Jag gjorde så klart männskor illa? Många trodde det var något mer än en kväll. Gjorde mat och väntade..jag åt aldrig. Kom aldrig bara tog det jag var ute efter. Att bli tagen och bekräftad. Ofta när jag kom hem på kvällen satte jag mig på live cam som på den tiden var öppen för alla och raggade nya män? Hade en natt både adress och tel nummer på min profil. Idiotiskt inser jag väl..det vet jag. Men då känndes det logiskt Gav ju resultat.
Jag vill att när ni läser detta stannar yupp och tänker: Vilken singelman skulle gjort samma sak om dom haft chansen? Sen kan ni döma mig,
Jag gjorde ett stort misstag under denna tiden. Ja kanske många men ett som jag fick betala för. Det är lite med tanke på att jag hade sex med mer än 100 män på 8 månader. Inget skryt men fakta. Det går om man vill. Tror de flesta kvinnor kan det om dom vill? Vill dom men inte vågar kanske? Många var på mina resor med ska jag tillägga.
Misstaget då..en kväll på sexnoveller.nu skrev en man till mig. Kom hit skall jag knulla dig för min egen njutning som en liten knull docka hela natten. Ett mess jag inte ens på den tiden skulle svarat på. Men just då. Just den natten tände det mig! Jag åkte dit. Ringde honom och sen hade han mitt tel nummer och med nätet min adress, mitt jobb, mitt namn. Han var brutal och självisk. Tog bilder och visade det sig senare filmade allt sammans. Och dessutom sin cam på. Där vänner kollade på det hela. Kommer tillbaka till detta senare. Som jag sa detta var min märkaste tid. Jag är inte stolt alls över den. Vill jag ha den ogjord då..Nej konstigt nog inte men jag kanske skulle vilja be några om ursäkt? Förlåt. De jag träffade var aldrig mer än en gång. Kunnde inte se dom i ögonen efteråt utom min städare då. Ofta hade jag någon av mina masters att hetsa upp mig via mess innan jag skred till verket. Tack till er.Men nya tider skall komma snart….mycket snart
Sen hösten var här, Jag började sakta få perspektiv på mitt liv. Började inse att detta inte kunnde fortsätta. Ett mycket glädjande samtal kom en dag. Det var från min dåvarande ex man. Ska åka till Thailand med barnen i jul och nyår vore kul om du ville följa? Så kom då tecknet jag väntat på? Vi träffades några gånger och pratade om resan. Han sa tydligt att han saknade mig och inte ens tänkt tanken på att träffa någon annan under den tid som varit. Jag undvek att svara på det. Det visade sig att jag var ledig längre än han var och att barnen som nu var ganska stora ville hem efter nyår. Så min biljett var en vecka längre.
Så kom då äntligen julen och vi hade en underbar tid. Ja som en familj! Vi delade säng men i vår lägenhet i Thailand sover man i ett rum.. Hela familjen. Så det var närhet och jag jag trånade. Men inget mer. Det var tydligt att han ville ha mig tillbaka. Och jag ville samma sak så det värkte. Nu var mitt syndiga liv slut det visste jag.
Nyår kom och familjen var lycklig, barnen med. Vi får helt enkelt ta någon dag ensam hemma och prata igenom detta sa han. Jag vet vi kan lösa det. Vi skildes med löftet att detta skulle vi fixa. Han reste till Hong Kong , barnen reste hem och jag satt kvar i ett lyckorus. Snart var vi en familj igen.
Jag vet nu hur en missbrukares hjärna fungerar. Det hade jag ingen aning om då. Det tog några timmar efter dom åkt så började jag övertyga mig själv. Jag var glad att det skulle bli vi men nu..ja nu var jag väl singel? Eller hur? Vi skulle ju bli tillsammans men det var sen? Just nu kunnde denna sexmissbrukande kvinna ha lite kul? Jag var övertygad på ungefär 30 sekunder och styrde kosan mot ett internet cafe. Vårt bredband i vår lägenhet fungerade inte. Väl där surfades det porr på sexnoveller.nu. En av mina vänner som dominerat mig via mess här var online. Nu vill jag att du tar av trosorna innan du surfar mer. Jag lydde så klart. ”råka slå på en porrfilm med ljud” Givetvis hände det. Efter 25 minuter hade jag alla 3 männen i cafet runt min dator. Inklusive ägaren som låste dörren.

Dagen efter gick jag ut och åt men några vänner där nere. Det är konstigt hur män blir när dom är i Thailand? Denna kväll skrev jag I am a gogo girl.( en annan novell )
Dagen efter på internet cafet så blev jag vän med en Thai tjej på sexnoveller.nu  Vi chattade lite snuskiga fantasier. Hon tyckte vi skulle ut och göra stan på kvällen. Klart jag hänger på skrev jag, Sagt och gjort vi träffades i en bar och drack en del. Blev bjudna på det mesta bara det en kick för en bekräftelse torsk som jag. I ett land med så många snygga unga tjejer. Några österikare var intresserade och klängde sig fast vid oss. De var inne på att få oss med hem. Frestade med att de hade ett pool party hemma som snart skulle börja. Med mat och grillat. Vi hängde på. Först när vi kom till taxin insåg vi att dom 8 st.

Väl framme så stannade vi utanför dörren på hyrda villan. Dress code ja..glömde vi säga det..det är naken! Thailänskan hoppade ur sina kläder på 3 röda. Ja va fan tänkte jag och tog av mig till trosorna i hallen. Då såg jag att dom inte tagit av något utan bara tittade. Med stora ögon! Ni då sa jag och som ett lydigt gäng pojkar i skolan ramlade kläderna snabbt av. Jag slet av mig trosorna med. Kännde blickarna när jag gick in huset. Det blev inget grillande, Inget badande heller? Det blev gangbang direkt. Jag och den unga snygga sexgudinnan från Thailand.. Den medelålders bekräftelse kåta tanten fick otroligt nog mer än henne?
Vet inte hur många gånger dom kom eller tog mig? Men jag vet att jag hela tiden hade fler män runt mig än hon hade? Att jag knappt fick gå på toa innan någon ny var där. Jag var tillbaka i mitt sex paradis. När jag tog en taxi hem den morgonen var jag säker. Detta var mitt sista äventyr. Nu skulle jag bara hem och ta en dusch sen var det över. Eller skulle jag åka förbi i morgon och fråga efter maten? Nej det vågade jag inte. Det blev internet cafet och skryta lite i stället.
Några dagar senare åkte jag hem och mitt vanliga tråkiga liv kunde börja igen.? Trodde jag ja.
Betala gamla skulder
Efter att jag kommit hem från Thailand blev mitt liv som jag hoppasdes på. Vi hade träffats och pratat igenom det som varit och hur det skulle kunna vara. Barnen var glada. Det gick inte att ta miste på. Jag var otrolig glad jag med. Visst var det coolt och häftigt men nu hade jag lekt av mig. Mitt gamla liv var nog bättre ändå. Det var ju det som alla ville egentligen. Eller hur? Jobbet hade alltid gått bra. Jag prioriterade alltid jobbet. Mer än familjen och mer än mitt sex begär. Mitt liv som det såg ut innan jag var otrogen första gången kom så sakta tillbaka.

En dag på jobbet kom det ett SMS från ett nummer jag inte kände igen. Hej jag har kvar alla bilder och filmen jag filmade på oss den natten. Vill du ha igen det? Jag funderade? Bilder? Bilderna på min profil här på sexnoveller.nu hade jag tagit bort nu. Även filmen jag hade här. Var det någon som kopierat detta? Jag hade raderat allt så inget fanns kvar? Jag var ju ”vanlig” fru nu?Jag svarade: Jag vet inte vilka bilder/film du menar men behåll det du . Bara du behåller det för dig själv. Blixsnabbt kom det ett svar: Minns du inte? Och jag tänker inte behålla dom själv! Här är villkoren du skall träffa mig igen några gånger sen får du tillbaka dom och jag raderar mina kopior. Jag svarade : Det kan du glömma jag är inte sån längre. Svar igen : Då får du bli sån igen annars kommer dom att dyka upp på ditt jobb…namn och adress på mitt jobb… hos din chef…namn och mail till min chef.. eller hos din man/barn..min adress/ namnet på min man och mina barn..

Jag blev alldeles kall i hela kroppen, Vem var det? Nu kom mitt gamla liv och bet tillbaka just när allt var över? Jag googlade nummret. Just ja.. minns ni mannen som skrev det där messet? Han som inte var annat än hårdhänt? Som jag åkte till mitt i natten och ringde från min telefon för att hitta till? Han hade ingen social kompetens alls, det var uppenbart att han inte haft sex på många år när jag träffade honom. Han hade filmat hela natten? Bilder hade han tagit några det visste jag. Nej tänkte jag. Jag synar honom. Ville verkligen inte att detta material skulle komma till min familj! Men jag trodde han bluffade. Dra åt helvete din sjuka jävel skrev jag och några fler mess kom inte den dagen.

Nästa dag kallade min chef in mig till sitt kontor. Det gör han ofta och pratar om jobbet men i ibland bara om annat. Nu såg han bekymrad ut. ” jag vet inte vad jag ska börja eller hur jag ska säga det här” började han. Jag kännde hur jag blev så där otäckt kall i hela kroppen igen. Han hade fått filmen och bilderna. Mannen hade frågat min chef hur han kunnde ha en sån hora och lösaktig fitta som säljchef? Chefen hade inte svarat. Han hade börjat tittat på filmen men snabbt stängt av… sa han i alla fall. Så fort han insåg att det var jag. Han raderade det medans jag såg på. Svarade på mejlet att han var otroligt nöjd med mig och att mannen i fråga skulle söka hjälp. När jag gick ut slet jag upp telefonen och skrev till mannen : Är du helt jävla sjuk i huvudet? Chefen brydde sig föresten inte. Svaret kom snabbt: Kommer din man och dina barn att bry sig?

Jag insåg att jag måste göra något åt detta. Jag frågade mannen: Vad är det du vill? Hur får vi slut på detta? Svar: Jag vill ha dig 10 ggr till. 10 hela nätter och den sista med mina kompisar. Som den kåta slyna du är. Tankarna for runt i mitt huvud. Fan nu satt jag i en dålig förhandlings sits. Jag chansade. Ok en natt med dig och dina kompisar då? Nu hade jag en plan. Tyckte jag i alla fall? Jag inser att det återigen var min missbrukarhjärna som såg en chans. Om jag åkte dit på detta skulle jag ju skydda familjen? Det kunnde väl inte min man bli sur för? Det var väl egentligen inte att vara otrogen? Nej jag var helt övertygad om att jag gjorde rätt. Han provade att få några nätter till men jag vägrade en natt..och så blev det bestämt.

Fast helt utan motvapen var jag inte. Jag hade ofta hängt på en bar norr om stan när jag var singel. Där hängde ett MC gäng med. Jag var bekant med några av dom och ja…hade haft lite sex med några med. Jag åkte dit en kväll och satte mig ner med ett glas vin. Efter ett tag kom dom in en efter en. Jag bad att få prata med några av dom jag kännde sedan tidigare. Berättade hela historien rakt av. Hur jag träffade honom och ja..allt. Frågade om dom kunnde hjälpa mig? Nu förväntade jag mig att betalningen skulle ske med det medel jag kunnde ge? Till min förvåning så ville dom inte ha något alls. Eller var det till min besvikelse? Detta var ju inte otrohet? Ge oss adressen så kommer du aldrig att höra från honom igen sa dom. Missbrukar hjärnan satte sig mot detta. Nej jag åker dit och betalar. Men jag vill att ni hämtar mig när detta är klart och då klargör vad som gäller.

Så kom då betaldagen. Jag hade ljugit familjen full som vanligt då jag skulle vara otrogen. Nogrant fixat till mig. Satt på mig ett svart raff set. Rakan eller ansat och ja gjort mig så snygg och sexig jag bara kan med motiveringen..då kommer dom fortare och det är över.. Hm..jaja. Bekräftelse säger jag i dag! Åkte hem till mannen och var för första gången lite rädd för ett besök! När jag kom fram öppnade mannen naken och med stånd. I vardagsrummet satt 4 män och tittade på filmen från natten. Alla var nakna och hade stånd. På något konstigt vis släppte rädslan nu. Det var ju bara ”vanliga” mäm och dessa ”kunnde jag ju” Jag tog av mig min kappa och kännde blickarna på kroppen. Snart kännde jag händerna. Männen tog mig på soffan en efter en medans filmen med mig rullade på TVn

Jag vet inte tiden men det tog inte lång tid i alla fall. Många kom 2 ggr men det var över på mindre än en timme. Jag messade mina MC vänner. Nu är vi snart klara här. Går ut om ca 10 min. Tajmade med mina kläder och toalett besök och prick 10 min senare gick jag mot dörren. Mannen sa: ska du inte ha filmen i orginal och bilderna. Jag svarade inte utan öppnade dörren , släppte in mina vänner som till min förvåning var 8 st. Jag gick ut med en av dom. Vet inte och vill inte veta vad som hände eller vad som sades där inne. Ärligt talat så bryr jag mig inte? Mannen som gick ut med mig erbjöd mig att duscha hos honom vilket jag gjorde. Han var en gentleman och körde hem mig efteråt. Jag har aldrig mer hört av mannen efter det. Chefen har aldrig tagit upp detta mer. Men jag inbillar mig att han ser på mig med andra ögon efter det? Ja nu skulle mitt liv bli ett vanligt liv igen… Eller skulle det?

(0)

Sexnoveller

Clicky