Min vän Sara

Sexiganoveller

Det var en ljum sommar dag mitt i juli månad då detta, som jag aldrig kommer att glömma hände mig. Vi hade en liten fest jag och några till och hon var där, Sara, min kompis flickvän. Vi hade tittat på varandra länge, kysst någon gång på skoj. Denna kvällen så bad Sara mig gå med henne ut på en promenad och jag var inte sen att hänga på. Vi hade väl kommit några hundra meter från huset när Sara tog tag i mig och kysste mig djupt och sa -Du måste ta mig i kväll, jag har längtat länge nog nu. Jag tog henne i armen och så gick vi in skogen mot en liten glänta som jag visste var perfekt för detta.

Vi fortsatte att kyssas vilt och Sara började knäppa upp mina byxor. När hon började dra ner byxorna och mitt präktiga stånd blottades sade hon, – Å, det syns att du har längtat lika mycket som jag. Hon började nafsa lite på spetsen och drog förhuden fram och tillbaks. Jag satte händerna bakom hennes huvud och tryckte in den i munnen, halv vägs in stannade hon, gapade stort och svalde hela ståndet så näsan trycktes mot min mage. Jag kände att det skulle inte bli lätt att hålla sig. Precis som om Sara kunde läsa mina tankar sade hon -Det är nog bäst att du får komma nu ifall du skall kunna prestera nått. -Det tror jag med, sade jag knappt hörbart. Sara började suga och runka samtidigt som hon lät ett finger glida bak mot mitt anus. Väl framme så tryckte hon till och fick in hela fingret. Detta blev för mycket. Jag sprutade ut min sats rakt in i munnen på Sara, hon svalde så mycket hon orkade och efter halva satsen drog hon ut den ur munnen och lät resten komma rakt i ansiktet.

Sara reste på sig och tittade mig djupt in i ögonen, sperman rann ner för kinderna och på hakan. Hon kysste mig djupt och jag fick smaka min egen sperma på hennes läppar och tunga. -Nu måste du knulla mig, sade hon och började dra sin korta sommar klänning över huvudet. Jag har alltid trott att hennes stora bröst var BH’s förtjänst men oj vad jag hade misstagit mig. Perfekta bröst som vårtorna stod nästan rakt upp på. Jag började nafsa lätt på den ena bröstvårtan samtidigt som min hand sökte sig ner mellan hennes ben, trosorna var genomblöta. Jag förde försiktig in handen innanför trosorna och den var verkligen plaskblöt. Sara började stöna högt och vred sig så hon nästan trillade omkull. Jag fortsatt med munnen ner över magen samtidigt som jag drog av henne trosorna. När jag möte hennes väl ansade buske med tungan så veck sig knäna på henne och hon lade sig på rygg. Nu kunde jag se att hon var rakad så när på en tuss framtill. Jag särade på blygläpparna och började slicka upp och ned på dom. Sara började vrida sig spastiskt under min behandling och när jag till slut sög in klitorisen så skrek hon sin orgasm rakt ut. Jag fortsatte att slicka henne ner runt grottan vidare ner mot anus. Jag slickade runt hålet lite och började sedan att trycka på med tungan och hålet öppnade sig lite sakta medan tungan virvlade runt i och på rosen. Jag blöte ett finger och tryckte in det lite grann först sedan ända in, hela fingrets längd. Sara stönade och vred sig och bad mig stoppa in två fingrar.

Jag sög på klitoris medan jag jukade två fingrar ut och in i rumpan på henne. Nu kom hon igen, orgasmen var så stark att hon fick inte ut ett ljud och det nästan sprutade ur hennes blöta grotta. Nu bad hon mig knulla henne och jag var inte sen att gå till attack. Jag vände henne så hon stod på alla fyra och förde min nu översvullna kuk mot hennes grotta. När jag började glida in så kände jag hur otroligt trång hon var, Sara stöna och skrek. -Herre djävlar, skrek hon, du är ju stor som ett hus, hoppas jag inteeeee spricker, AJ Jag fortsatte att föra in den djupare och djupare och när jag nådde botten så kände jag hur Sara masserade min kuk med fittmusklerna, hon kämpade verkligen med min kuk. -Fortsätt, det smärtar så skönt med den långt inne i mig, känner du hur trång jag är? stönade Sara fram. -Ja , verkligen trång, som en oskuld, svara jag medan jag sakta förde kuken ut och in, ända in. Så började jag öka takten och Sara stönade om inte ännu mer och till slut så kom hon i en vild orgasm.

Sara drog sig sakta framåt så kuken gled ur och vände sig om och lade sig på rygg. Hon förde ner händerna mellan benen och stönade: -Fyfan vad öm jag är, det skönaste jag varit med om någon gång. Nu vill jag att du stoppar in din stora kuk i rumpan på mig. Jag vill inte kunna gå här ifrån sen. Jag böjde mig ner och stoppade in tungan mellan hennes händer och slickade lite runt hennes grotta för att sedan fortsätta ner mot rosen. Väl framme så slickade jag henne verkligen blöt och förde sedan in två fingrar så långt dom nådde och jukade fram och tillbaks några gånger. Sara tog tag om sina ben och drog upp dom mot huvudet så att rumpan lyfte från marken och rosen blev i precis lagom höjd för mig. Jag tog tag om kuken och blöte ollonet med saliv och förde det mot hålet. Sakta började jag trycka in kuken och hennes anus vidgades lite lite för varje centimeter kuk som gled in i henne. -ÅÅÅ, Fyfan vad stor du är. Det gör ont. Sluta inte, stoppa in hela! skrek Sara. När jag hade fått in hela kuken kändes det som om jag inte skulle kunna dra ut den igen så tight var hennes ring muskel runt min kuk. Jag började sakta knulla henne för jag var inte långt borta nu. Saras fingrar roterade kring klitoris i en sagolik fart och hon skrek ut ytterligare en orgasm. Nu kände jag att det började rycka nere i pungen och drog mig ur, Saras anus stod vidöppet kvar precis som om kuken fortfarande var kvar. -Kom i min mun, snälla! stönade Sara fram. Jag flyttade mig upp med kuken mot hennes ansikte när jag kände att jag kom.

Jag sprutade hela satsen över hela ansiktet, halsen och i håret. -Jag ville ju ha det i munnen, gnällde Sara fram -Jag hann inte ditt, sa jag, men slicka av det sista som finns kvar. Sara tog kuken i munnen och sög ut den sista lilla sperman som fanns kvar. En otrolig sex syn: Min sakta slakande kuk i munnen på denna vackra tjej nedkletad med sperma i hela ansiktet. Jag lade mig ned ovan på henne och började slicka av hennes vackra ansikte och kyssandes droppa av sperman i hennes mun. Vi låg nog så här rätt länge. Sara satte sig upp och sa: -Djävlar, Martin måste ju vara galen nu, vi har ju varit borta i flera timmar. Vi började sakta klä på oss, Sara fick mina kalsonger att torka bort det sista ur håret och ansiktet. När vi var påklädde kysstes vi och Sara sa -Detta måste vi göra igen, det var helt underbart.

När vi började gå tillbaks mot festen så såg jag hur svårt Sara hade att gå. -Gör det mycket ont? frågade jag -Ja, men det är underbart att känna att man blivit riktigt knullad, det blir värre i morgon när Martin vill ha mig. Det kommer inte att gå, jag lovar det gör ont nu, men i morgon, då gör det ännu ondare. Sara såg mig i ögonen och sträckte sig fram och gav mig en djup kyss. -Lova att vi gör detta igen, snart, viskade hon i mitt öra vände sig sedan om och joggade med stora svårigheter bort mot huset. Jag satte mig ner på en bänk och bara njöt. Detta var nog det bästa jag har varit med om. Kuken ömmade och jag tro nog att den hade trillat av om vi hade försökt igen. När jag sedan kom in i huset visade det sig att Martin deckat och varit borta i två timmar, så han hade inte saknat Sara, tur för mig. Dom andra log åt mig och sa att Sara gått och lagt sig. Dom undrade var vi hade varit som hade gjort Sara så trött och jag sa som det var -Vi tog en lång promenad.

(0)

Sexnoveller

Clicky