Min stora upplevelse

Sexiganoveller

Mina erfarenheter på det sexuella planet var sannerligen inte mycket att skryta med när jag första gången träffade Christer. Visserligen hade min förre pojkvän och jag gjort några tappra försök. Men att kalla de försöken för samlag vore nog att överdriva lite.

I alla fall inte samlag i ordets rätta bemärkelse, där båda ger och tar. Jag hade mest fått stå för det där med att ge, medan min kille snabbt tog för sig. Någon njutning eller utbyte av de snabbknullen hade jag aldrig känt. Allt hade försigått i kolsvart mörker, tyst och stilla med tanke på eventuella föräldrars ögon och öron. Vi hade fått klä av oss i skumrasket och trevande söka oss fram till sängen. När vi väl hittat dit fick jag några blöta pussar på munnen.

Några hårda kläm på brösten, sedan in med staken och efter ett par snabba juck var det hela över. Sedan var det bara till att så gott som möjligt torka av sig den värsta kleten med en rulle hushållspapper som min kille förvarade i översta byrålådan, på med kläderna och snabbt tända lampan igen. Så såg min uppfattning om samlag ut. Min kompis Linda berättade alltid villigt om hur skönt och underbart hon och hennes kille hade det tillsammans i sängen. Hur gärna jag än ville så kunde jag inte begripa hur hon kunde tycka att knulla var skönt. För. mig kändes det verkligen inte skönt. Tvärtom, det var nästan motbjudande, tyckte jag.

När jag förklarade min inställning för Linda konstaterade hon helt kallt ”Du är nog frigid”. Tanken på att vara frigid skrämde mig. Jag ville ju känna och vara som alla andra. Men hur jag än ansträngde mig och försökte, kunde jag aldrig känna någon njutning. Linda hade nog rätt, jag var nog frigid. Det var bara till att konstatera fakta. När sedan Christer kom in i mitt liv vändes min tidigare åsikt om samlag helt upp och ner. Det var helt enkelt gudomligt himmelskt, om det nu går att i ord att beskriva en sådan känsla. Christer hade en egen lya, så någon tanke på smussel behövde vi inte ha. Jag träffade Christer på ett dansställe.

Vi dansade några danser och när han sedan frågade om jag ville följa med honom hem på en kopp kaffe, tackade jag ja. Det var som om jag hade på känn att med Christer skulle allt bli annorlunda. Vi drack vårt kaffe under trivsam stämning. Christer flyttade sig närmare mig i soffan. Vi förenades i en lång skön kyss och hans hand sökte sig in under min tröja. Varligt och ömt började han massera mina bröstvårtor. En konstig dunkande känsla infann sig i min kropp, ett dunkande som vandrade ända ner i mitt sköte. – Jag vill älska med dig, sa Christer rakt på sak. Vill du? – Ja, jag vill ha dig mer än allt annat, svarade jag ärligt. Och jag kände att det var sant. Äntligen ville jag av egen fri vilja knulla. Lyckan över den känslan bubblade i mig. Snabbt kom vi båda ur våra kläder och vi lade oss tätt tillsammans på sången. Christer överöste min nakna kropp med kyssar. Han började vid halsen, gick sakta ner över brösten och magen.

När hans mun nådde fittan tryckte jag hans huvud tätt intill mig. Hans tunga lekte på kittlaren ochjag kände hur kåtheten spred sig i min kropp. Jag spände min underkropp i en båge för att han skulle komma lättare åt. Jag var nära att bli vansinnig av hans tungas vilda lek. Skrikande och gnyende slängde jag med kroppen. Snabbt kom jag i mitt livs första orgasm. Så oändligt lyckligt och utmattad sjönk jag ihop. – Var det skönt? undrade Christer ömt. Vad skulle jag svara pa en sådan fråga. Skönt?

Jag hade ju äntligen fått uppleva livet. Christers tunga lekte nu i min mun och jag kände den söta doften av fitta. Hans kuk arbetade fram och tillbaka i min fitta och snart började den där himnielska känslan infinna sig igen. – Knulla mig hårdare, hårdare! skrek jag. Mina naglar borrade sig in i hans skinkor och jag tryckte in hans kuk till roten i rriig. Med roterande rörelser började jag arbeta med mitt underliv. Christer skrek ljudligt till och en varm våg av sperma sprutade upp i mitt inre, samtidigt som min kropp skalv till i kramper och allt exploderade inom mig. Utmattade och lyckliga låg vi tätt sammanslingrade och. småpratade. Det var som om jag inte kunde få nog av Christer. Jag tog hans kuk i min hand och började sakta runka den. Efter en liten stund visade den gensvar på min behandling. – Du blir visst aldrig nöjd, sa Christer leende och körde kuken i mig. – Nej, jag är frigid förstår du, svarade jag skrattande. Natten bevisar mer än tusen ord att sex är skönt och fint och inte något snuskigt smusslande som jag tidigare trodde.

(0)

Sexnoveller

Clicky