Min sons flickvän

Sexiganoveller

Jag ska väl börja med att presentera mig. Jag är en medelålders gift man som bor i en välbärgad förort till Stocholm. Jag har tre barn – Johan(18), Elin(15) och Annelie(13). Jag har en egen firma och vi har det gott ställt ekonomiskt. Jag och min fru har ett varmt och passionerat förhållande trots att vi varit gifta i snart trettio år. Jag har en god kontakt med mina barn och ett stort socialt nätverk. Vi bor som sagt I en villa I en av Stockholms mer välbärgade förorter. Jag skulle väl säga att vi tillhör övre medelklassen.

Varför all denna information undrar ni säkert. Jo jag vill bara poängtera att jag inte är någon missanpassad snuskgubbe, en sån där som schablonbilden visar oss. Smutsiga kläder, flottigt hår, dålig andedräkt, sorgkanter under naglarna och en svettodör som skulle få civilförsvaret att tro att Saddam slagit till med kemiska stridsmedel mot Stockholmsområdet. Nej sån är inte jag. Snarare tvärtom – dock så kanske attributen tjock mage, tunnt hår och vandrande blick kan tillskrivas mig. Bara så att ni vet!

Det som jag nu kommer berätta hände för två år sedan, nästan exakt faktiskt. Det var i slutet av Januari och jag och min fru skulle på fest hos några grannar. Våran son, Johan och hans dåvarande flickvän Anna skulle vara barnvakt åt tjejerna som vi tyckte var allt för unga för att vara hemma själva så sent på kvällen. Jag hade köpt hem läsk, chips och en massa godis åt dom och även hyrt några videofilmer. Det var några barnfilmer och några åt grabben och hans flickvän till senare när småtjejerna somnat. Jag minns det som igår när jag och min hustru stog påklädda i vardagsrummet och Johan och Anna satt I soffan och småtjejerna satt på golvet och smaskade i sig godis. Jag hade mycket svårt att hålla blicken ifrån Annas läckra kropp. Trots hennes ringa ålder, bara 15 år hade hon en mycket läcker kropp. Att hon har en smärt och vältrimmad kropp under kläderna kunde man inte ta miste om. Hon satt nu uppkrupen intill min son I soffan med benen uppdragna under hakan och jag kunde tydligt se hennes bulliga fitta genom det tunna vita tyget i hennes jazzbyxor. Hennes vältränade ben förpackades läckert i dom tighta vita byxorna. På överkroppen hade hon en byllsig collegetröja så hennes fasta bröst döljdes tyvärr men tur var väl kanske det då min kuk redan börjat reagerat. Hennes långa blonda hår var uppsatt i en hästsvans och hennes fylliga läppar var lätt särade där hon satt och log åt komedin på tv. Min fru förmanade och jag stog mest och blängde ner mellan Annas uppdragna ben. När jag tittade upp så fick jag en kort ögonkontakt med hennes azurblå ögon och jag kände hur jag rodnade direkt. Jag tog min hustru under armen och sa att dom klarade sig nog dom hade ju numret till mobiltelefonen. När vi slog igen ytterdörren hade jag ett präktigt stånd innanför mina byxor.

Det var en mycket trevlig fest med god mat, mycket gott att dricka och trevligt sällskap. Så när vi drog oss tillbaka var klockan strax efter ett och vi var båda berusade. Min hustru en aningens mer än jag men så ska det ju vara. När vi gick upp för gången mot ytterdörren såg jag hur det blåflimmrande tvljuset från vardagsrummet slocknade och när vi kom in i huset var det alldeles tyst. Min hustru gick genast och la sig och jag sa att jag snart skulle komma efter henne. Medans hon gick upp på övervåningen så gick jag in i vardagsrummet för att plocka reda på den disk som ungarna lämnat efter sig.

När jag plockat ut all disk så började jag plocka upp de kläder som låg slängda i en hög I soffan. Min sons tröja och Annas byllsiga tröja och dom vita Jazzbyxorna. Jag lyfte upp dom och döm om min förvåning då en bh föll ur den byllsiga tröjan. En vit spetspushup, jag kunde inte låta bli utan luktade på den. Det mjuka tyget doftade gott av hudlotion och då jag tittade efter storleken så fick jag mina föraningar besannade. Hennes storlek var 75B precis vad jag gissat första gången jag såg henne. Jag stoppade in bhn i tröjan igen och la ner den i soffan då jag vek ihop hennes byxor så såg jag ett par vita bommulstrosor. Jag hörde själv hur jag flämtade till. Jag lyssnade om det var någon vaken, kunde inte höra något förutom min hustrus snarkningar från övervåningen. Jag tog upp trosorna och kände på det mjuka tyget, det var vitt med små rosa blommor. Jag förde upp dom och luktade på dom. Det var en blandning mellan tvättmedel, hudlotion och den härligt söt-fräna doften från en ung kvinnas kön. Mina hjärna räknade snabbt ut att när vi varit på väg upp mot ytterdörren hade Johan och Anna hört oss och snabbt avslutat det som dom höll på med och rusat in på Johans rum. Jag slängde en blick bort mot den nyligen, i all hast, avstängda tv:n. Dekodern var fortfarande på och jag kunde lätt räkna ut vad som varit på innan jag och min hustru steg in genom dörren. Jag tog upp fjärrkontrollen och tryckte på ON och genast så uppenbarade sig TV1000 på skärmen. Ljudet var redan neddraget och det som utspelade sig var en het knullscen med en blond storbröstad tjej och två negrer. Hon hade en kuk i munnen och en som knullade henne bakifrån. Jag förde upp trosorna och smakade på dom på den plats som varit hårt pressad mot Annas unga fitta, det smakade salt och härligt. Plötsligt hörde jag något!

Vad var det för något? Jag stängde snabbt av tv:n och spetsade min hörsel. Ett svagt knarrande hördes från min sons rum. Jag la ner klädhögen, men höll kvar i trosorna och sakta smög jag bort mot hans stängda dörr. Utanför stannade jag upp och lyssnade intensivt. Ett rytmiskt knarrande kunde jag lätt urskilja samt ett svagt flämtande. I springan mellan golvet och dörren kröp en strimma ljus ut och när jag böjde mig ner och kikade in genom nyckelhålet fick jag se något som fick hjärtat att hoppa upp i halsgropen. I det svaga ljuset från hans sänglampa såg jag hur Johan låg över Anna och pumpade sin kuk i hennes blott 15-åriga fitta. Anna låg på mage med en kudde under magen, allt jag kunde se av hennes kropp var rumpan som stack upp. Jag kände hur min kuk nu stod som ett spett innanför byxorna och jag tog fram den och började föra förhuden fram och tillbaka över ollonet. Annas ansiktsuttryck kunde jag se mycket väl och hon njöt av min sons behandling av hennes unga fitta. När Johan var på väg att komma, det kunde jag lätt se på hans ansiktsuttryck, så putade hon ordentligt med rumpan och stönade allt högre. Jag runkade som en besatt och när Johan tryckte kuken i botten för den sista gången så var jag nära att spruta på hans dörr. Johan tömde satsen i Anna som slappnade av under honom. Mitt hjärta slog nu alldeles för många slag för att jag skulle kunna hålla mig lugn. När Johan dragit ur sin kuk såg jag att han inte hade nån kondom på sig och tänkte genast på att jag inte var redo att bli farfar men fick snabbt annat att tänka på när jag såg hur Anna reste sig upp och gick mot dörren! Panik är bara förnamnet på vad jag kände. Snabbt ställde jag mig bakom hörnet och höll andan. Anna öppnade dörren och stängde den bakom sig. Hon var naken, helt naken, och hennes fasta rumpa rörde sig sexigt när jag tittade efter henne då hon gick in på toaletten.

Då gjorde jag något som jag knappt kan tro att jag skulle våga. Jag följde efter henne och stod nu utanför dörren till toaletten. Jag tror att alkoholen var en del av det som gav mig modet att göra det jag gjorde. Jag tog och tryckte ner handtaget och steg in i det väl upplysta badrummet. Anna satt på toaletten och tittade upp och med en förskräckt min drog hon en badhanduk över sin nakna kropp. Hon rodnade och tittade ner.

– Förlåt men det är lite upptaget, sa hon.

– Ja jag kan se det, väste jag tillbaka och stängde dörren bakom mig och vred om låset.

Jag gick fram mot henne och min hårda kuk vajade för varje steg jag tog. Hon tittade fortfarande ner och försökte dölja sin nakna unga kropp så gott det gick med badhanduken. Jag stannade intill henne och min ganska så stora kuk var alldeles intill hennes ansikte. Jag tittade ner på henne släppte hennes trosor framför henne på golvet. Jag greppade kuken med högerhanden och runkade den långsamt. Jag tittade ner på henne iaktog hennes unga härliga kropp och med vänsterhanden började jag dra av henne handuken. Hon stretade emot och jag drog ifrån henne handuken med ett ordentligt ryck. Hon flämtade till och tittade upp på mig med sina stora blå ögon. Hon såg lite rädd ut.

– Var inte orolig jag ska inte göra dig illa, sa jag samtidigt som jag smekte henne över håret med den ena handen och runkade kuken med den andra.

– Men men, viskade hon men fick inte fram något annat.

Jag förde kuken mot hennes mun, gnuggade ut lite av kåtsafterna som sipprat ut ur ollonet redan över hennes fylliga läppar. Anna knep ihop dom men när jag tog hårt i hennes blonda hår och böjde huvudet bakåt så gapade hon och då pressade jag in kuken i hennes mun. Hennes ögon spärrades upp och jag började knulla hennes fylliga läppar mycket långsamt. Jag tittade ner mot hennes fasta och uppnosiga tonårsbröst. Dum gungade lätt varje gång jag juckade in kuken i hennes mun. Hennes bröstvårtor var mycket hårda och hade en lätt rosa ton. Jag drog ut kuken och lutade henne bakåt mot toaletten. Hon lydde men verkade fortfarande vara rädd. Jag satte mig ner på knä och särade hennes ihoppressade ben. Hon stretade lite emot fortfarande men gav snabbt vika. Framför mig fanns nu hennes unga lilla 15-åriga fitta. Den var täckt av ett tunnt och blondt fitthår, lite tjockare på venusberget och fittläpparna var nästan helt fria från behåring. Inte som om hon varit rakad utan hon hade nog inte fått mer ännu. Fittan var svullen och hade en rödrosa ton, hennes fittläppar gled isär lite och hon var mycket våt och jag kunde se lite sperma i fittöppningen…

– Mmm, vilken fin fitta du har! viskade jag till henne.

Hon svarade inte. Utan tittade ner mot mitt ansikte. Jag förde fram handen och kände på hennes fitta. Hon ryckte till. Den var het och mycket våt och när mitt pekfinger gled upp i hennes trånga fitta kände jag min son Johans klibbiga sperma som fyllt ut hennes fitta bara några minuter tidigare. Jag drog ut fingret och sög in det i munnen, det smakade härligt. Jag drog upp henne och ställde mig bakom henne med kuken mot hennes rumpa, en putande fast tonårsrumpa med härligt fylliga skinkor och en tydlig stjärtskåra.

– Var bara lugn. Du ska få mer av den behandling som Johan just gett dig, viskade jag i hennes öra.

Hon flämtade till och jag förde ner händerna och särade på benen, jag böjde henne bryskt framåt så hon putade med rumpan. Jag höll henne hårt mot mig och drog med min hårda kuk längs hennes fittskåra. Hon var mycket blöt och hennes fitta hettade verkligen. Jag styrde in ollonet mellan hennes fittläppar, juckade lite i hennes fitthål. Jag pressade sakta in min tjocka kuk i henne och hon bet sig i läppen för att inte hennes stön skulle höras. Hennes fitta var verkligen het och otroligt trång. Jag kände hur min sons sperma pressades ur henne när jag pressade in min kuk i henne, den rann ner mot min pung. Sakta men hårt började jag knulla hennes lilla fitta. Hon kved till för varje liten stöt. Jag höll henne hårt om höfterna och styrde ner henne på alla fyra. Nu stog jag bakom henne och knullade henne ordentligt samtidigt som jag särade på hennes skinkor och blickade ner mot hennes trånga och rosa lilla stjärthål. Med tummen smekte jag henne över stjärthålet och hon ryckte till på en gång.

– Nej snälla, inte där, kved hon tyst.

Jag fortsatte smeka henne samtidigt som jag drog ner på juckandet. Hon började försöka dra sig undan min tummes smekningar men det gjorde det bara skönare för mig och samtidigt som jag började jucka hårdare så pressade jag med tummen mot hennes rosa anus. Hon började kvida och stönade allt mer och högre och snart märkte jag att hon var på väg att komma och i samma ögonblick som jag pressade in tummen i hennes trånga tonårsanus så slängde hon med sitt blonda hår. Jag tog tag i det och drog ut kuken ur fittan på henne, reste mig och pressade kuken mot hennes mun.

– Sug kuken så ska du få smaka på något riktigt gott, väste jag och runkade in kuken i hennes mun.

Hon tog den i munnen och jag behövde bara jucka ett par gånger innan jag sprutade som jag aldrig sprutat förut. Jag drog ut kuken och sprutade ner hennes söta lilla näpna ansikte. Dom tjocka vita sperma strålarna stänkte ner hennes kinder, hår och bröst. Jag torkade av mitt ollon mot hennes toppiga och hårda bröstvårtor. Då plötsligt knackade det på dörren.

– Anna är du där? det var min son som var utanför.

Anna tittade upp mot mig med skräck i ögonen. Sperman rann nerför hennes kinder och läppar. Men så kom ett lätt leende över hennes läppar och hon runkade min slaknande kuk lätt, hon slickade sig runt munnen.

– Jag kommer strax. Gå och lägg dig jag har lite ont i magen bara, sa hon och sög in ollonet i munnen.

– Ok men dröj inte för länge jag är ju trött ju, svarade han och gick in på sitt rum igen.

Jag trodde att mitt hjärta skulle stanna. Där stog jag i det upplysta badrummet. Med nerdragna byxor, min fru sovandes på våningen över, mina döttrar sovandes i sina rum intill badrummet, min son utanför den låsta dörren och hans flickvän på knä framför mig sugandes på min nytömda kuk. Jag borde bara dra upp mina byxor och gå därifrån men framför mig så kunde jag se det lilla livet sitta med min återuppvaknade kuk mellan läpparna och med händerna smekandes över den läckra unga kroppen. Hon smekte ut min kladdiga sperma över brösten och magen så att hennes kropp glänste. Med kuken gnuggade hon ut sperman i ansiktet och hon tittad upp på mig med sina blå ögon.

– Vill du knulla mig igen, viskade hon och log med hela sitt lilla 15-åriga flickansikte.

Vad skulle jag göra? Vad fanns det att göra? Vad skulle ni ha gjort? Ja vad jag gjorde det kan jag berätta någon annan gång men så mycket kan jag säga att våra respektive fick klara sig själva i sina sängar ett litet tag till…

På återseende!

(0)

Sexnoveller

Clicky