Min sköna svärmor Mia

Sexiganoveller

Hallå där jag måste bara få berätta om min kåta svärmor Mia.
Jag har varir gift i 15 år med min fru, Å när jag träffade mina svärföräldrar för första gången tyckte jag direkt att hon var en riktigt läcker tant, hon är 62 år nu hon är ca 1,60 cm har mörkt svart hår gröna sexiga ögon ganska små bröst å en väldigt läcker bak och lagom kroppsbyggnad.
En gång när vi var bjudna hem till mia å leffe (svärfar) på lite mat å dryck så kunde jag knappt ta mina ögon ifrån mia hon hade en lagom kort svart klänning på sig.
Jag är den enda som röker av oss 4 men när mia har druckit lite så kan hon ta en cigg så hon följde med ut på altan å tog en cigg
Hon säger till mig helt plötsligt att jaha så du gillar äldre kvinnor du jag blev helt paff : va vad säger du mia svarar jag . Mia : jag har ju sett hur du tittar på mig hela tiden säger hon å små ler lite.. Jasså du märkte det förlåt snälla säg inget till Louise (frun) eller leffe, jag kan inte hjälpa att du är så satans snygg å härlig säger jag.. Tack säger hon men vi kanske ska avsluta det här nu säger hon å går in och jag efter….
Det går några veckor tills vi ses igen.. Då är det bara mia som är hemma hos oss på middag för leffe är iväg på kryssning med hans bröder.
Vi äter å dricker, å jag tycker det verkar som mia små flirtar med mig ibland eller kanske är det bara så som jag uppfattar det. Men jag flirtar tillbaka och då märker jag att hon oxå gör det.
Jag som haft mia som runk objekt och även tänkt på henne när jag knullat min fru och nu sitter hon å verkligen flirtar med mig. Telefonen ringer å jag svarar jag hör bara nån som gråter i luren det är louises kompis så jag ropar på na så får hon ta luren jag går å sätter mig i soffan hos mia igen…
Hon tackar för den goda maten å frågar om jag tycker att hon är snygg ikväll i sin nya kjol om hon inte får stor rumpa i den..Absolut inte stor rumpa den är jätte fin som vanligt säger jag hon ler å säger till mig Mattias du är alltid så snäll mot din gamla svärmor du. Ja det är väl klart du är ju det mot mig.
Louise kommer ut till oss å säger att hon måste åka till sin vänninna för hennes far har tydligen gått bort så Louise packar lite grejer å säger god natt till oss vi ses imorgon så drog hon. Å vad spännande tänker jag nu får jag vara själv med Mia.
Jaha vill du att jag åker hem frågar mia nä absolut inte du kan väl lika gärna stanna till imorn om du vill säger jag.
Ja vad trevligt tycker hon, vi pratar å skrattar å har trevligt, Mia jag måste bara säga att du är hur sexig som helst ikväll, Å tackar du är super du oxå svarar hon. Jag har sett dina blickar ikväll oxå Mattias säger hon mm vad bra säger jag jag kan ju inte blunda för en så sexig tjej som du, hahaha skrattar hon tjej var det längesedan jag var nu är jag ju bara en gammal tant på 62 år men det är ju kul att en kille på 34 år gillar mig.
jag går fram till henne å ger henne en kram å viskar i hennes öra du får lova å aldrig säga detta till någon som jag tänker säga till dig nu Hmm okej svara hon vad?
Jo det är en ganska pinsam grej å säga men här kommer det : Jag brukar faktiskt runka å tänka på dig Mia….Hon blir helt tokig å säger men herre gud du är gift med min dotter ju!!! Jag vet svarar jag men hon vill inte lika ofta som jag å då får jag ju göra det själv. Å ja du ska nog inte gnälla jag har inte haft sex på mer än 1 år för leffe tycker att vi är för gammla för sånt!! Va säger jag det kan man väl inte bli..
Jag ger henne en till kram å lägger mina händer på hennes härliga rumpa å klämmer lite.. Ååå oj då säger mia gillar du min rumpa som du spanat på så mycke? Ja den är så härlig säger jag å kysser henne… Jag känner hur min kuk börjar å växa i byxorna och det gör mia oxå..Åå vad det rör på sig här då säger hon å smeker mig på över kuken på byxorna..Å mia vad kåt du gör mig jag vill knulla med dig nu..Å vad härligt det skulle vara med en så hård o stor kuk i min håriga våta tant fitta säger hon å sliter av säg kläderna å sätter sig i soffan…Å fy fan vad härlig du är mia..Kom vi går in i sovrummet säger jag å hon följer efter mig in dit..Jag klär av mig kläderna å går fram till mia å börjar smeka å slicka henne lite på halsen. ååå stönar hon fram å smeker min kuk…Lägg dig ner på sängen mia jag vill slicka din härliga fitta nu hon lägger sig å särar på benen riktigt mycke så fittan öppnar sig lite. Jag leker med tungan över klittan å fitthålet samtidigt som jag kör in ett par fingrar i hennes våta hål…Hon stönar å säger att det är minst 10 år sedan hon fick fittan slickad…
Jag måste få suga din härliga kuk säger hon åå ja självklart säger jag lägger mig på rygg å hon tar kuken djupt å suger det bästa jag nånsin varit med om jag får be henne sluta efter ett tag annars får hon varm sperma i munnen så hon slutar men säger att det är där hon vill att jag ska komma sen men nu måste du knulla min kåta tantfitta säger hon å ställer sig på alla 4 å putar ut med rumpan så jag kommer åt ordentligt med kuken som jag trycker in i henne stenhårt hon gapar till lite när hon känner hur stor jag är å nästan skriker hur skönt det är å knulla sin svärson.
Jag drar ut kuken ber henne lägga sig på ryggen å sära på sina ben
jag ställer mig på knä framför hennes härliga fitta å leker lite med kuken upp å ner å så smiskar jag fittan lite med kuken innan jag trycker in den i henne igen. Hon är så mycket bättre på att knulla å suga kuk än vad hennes dotter är hon har en helt underbar fitta å knulla.
Hon njuter av min kuk lika mycket som jag av hennes fitta när jag känner att jag nästan kommer drar jag ur kuken å ställer mig på knä över hennes bröst å kör in kuken i munnen på henne å släpper lös min kladdiga sperma i munnen på henne och i ansikte hon runkar kuken å kladdar ner sig med satsen hon fick….
Jag lägger mig brevid å kramar henne å ler stort….
Gissa om vi knullade mycket hela den natten å vi knullar med varandra så fort vi får chansen.

Är du sugen på sexleksaker underkläder klicka på www.lekosmek.se

 

(0)

Sexnoveller

Clicky